اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

سلام به دوستان
    بنده میخوام 2تا led power 10 وات رو روشن کنم با باتری ماشین حالا برای هر کدوم از ال ای دی ها یدونه درایور نیازه یا 2تا ؟

بعد اینکه این 10 وات ها نیاز به لنز یا هیت سینک هم دارن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINA2ASG
      سلام به دوستان
      بنده میخوام 2تا led power 10 وات رو روشن کنم با باتری ماشین حالا برای هر کدوم از ال ای دی ها یدونه درایور نیازه یا 2تا ؟

بعد اینکه این 10 وات ها نیاز به لنز یا هیت سینک هم دارن ؟
      واسه هر کدوم 2 تا درایور؟
      یعنی چجوری منظورتونه؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        واسه هر کدوم 2 تا درایور؟
        یعنی چجوری منظورتونه؟
        نه. یعنی برای هر led power یدونه درایور لازمه ؟

یا اینکه من برای روشن کردن 2تا 10 وات led power به چند تا درایور نیاز دارم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINA2ASG
          نه. یعنی برای هر led power یدونه درایور لازمه ؟

یا اینکه من برای روشن کردن 2تا 10 وات led power به چند تا درایور نیاز دارم ؟
          با کسب اجازه از آقا مسعود :nerd:
          دوست عزیز شما میتونید برای هر کدوم یه درایور استفاده کنید و یا برا جفتشون یکی! فقط مشکلی که ممکنه با اون مواجه بشین ولتاژ و جریان درایورتونه! چون درایورهای DC-DC برای توانهای بالا به سختی پیدا میشه و یا اصلا نمیشه! پس چاره کار چیه!!!؟ چاره ی کار اینکه دست بکار بشین و یه درایور برای خودتون طراحی کنید. میتونید از شماتیکهای موجود تو اینترنت استفاده کنید و برا خودتون یه درایور بسازید.
          درضمن برای LEDها 10 وات 100 درصد باید از هیت سینک استفاده کنید که در غیر این صورت LED جان به جان آفرین تسلیم خواهد کرد! :eek:

موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان من 36 عدد ال ای دی پاور رو میخوام با برق 220 ولت روشن کنم

راهنمایی کنید سری کنم یا موازی از چه منبع جریان یا ولتاژی باید استفاده کنم

دوستان لطفا سریع خبر بدید باید راه اندازیش کنم
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط able
              سلام دوستان من 36 عدد ال ای دی پاور رو میخوام با برق 220 ولت روشن کنم

راهنمایی کنید سری کنم یا موازی از چه منبع جریان یا ولتاژی باید استفاده کنم

دوستان لطفا سریع خبر بدید باید راه اندازیش کنم
              ممنون
              مشخصات ای ای دی ها رو بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                مشخصات ای ای دی ها رو بده
                پاور led یک وات سفید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
                  با کسب اجازه از آقا مسعود :nerd:
                  دوست عزیز شما میتونید برای هر کدوم یه درایور استفاده کنید و یا برا جفتشون یکی! فقط مشکلی که ممکنه با اون مواجه بشین ولتاژ و جریان درایورتونه! چون درایورهای DC-DC برای توانهای بالا به سختی پیدا میشه و یا اصلا نمیشه! پس چاره کار چیه!!!؟ چاره ی کار اینکه دست بکار بشین و یه درایور برای خودتون طراحی کنید. میتونید از شماتیکهای موجود تو اینترنت استفاده کنید و برا خودتون یه درایور بسازید.
                  درضمن برای LEDها 10 وات 100 درصد باید از هیت سینک استفاده کنید که در غیر این صورت LED جان به جان آفرین تسلیم خواهد کرد! :eek:

موفق باشید
                  شما شماتیکی سراغ ندارین ؟ با ولتاژ ورودی 12 ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط able
                    پاور led یک وات سفید
                    دوست عزیز برای ledهای یک وات که جریان نامیشون بین 300 تا 350 میلی آمپره استفاده از درایورهای خازنی برای 36 عدد از این ledها اصلا درست نیست چون تلفات درایور بسیار زیاد میشه! اتفاقا امروز یه درایور خازنی 6 وات رو داشتم بررسی میکردم که جریان خروجیش 35 میلی آمپر با ولتاژ 146.1 ولت بود.

نوشته اصلی توسط SINA2ASG
                    شما شماتیکی سراغ ندارین ؟ با ولتاژ ورودی 12 ولت
                    پیشنهاد من به شما :
                    http://danyk.cz/univ_m_en.html
                    http://danyk.cz/noteb_en.html

موفق باشید

دیدگاه

اقا ببخشید من چون عجله دارم نمیتونم بشینم ۲۰ صفحه سرچ کنم تا مطلبمو پیداکنم، چون الان شیراز سربازم ۲ماه پیشش قول دادم اومدم تهران برای یکی یکاری کنم براهمین چون نمیتونم زییاد بیام بیرون و وقتشو ندارم مجبورم این پستو بزنم چون تا اخر هفته میام تهران

حالا اون یه کار چیه؟
                      اقا من یه لامپ ده واتو میخوام بذارم روی ماشین برای همین نمیدونم مستقیم وصلش کنم یا از مبدل dc-dc استفاده کنم؟

خیلی حرف زدما!!! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
                        اقا ببخشید من چون عجله دارم نمیتونم بشینم ۲۰ صفحه سرچ کنم تا مطلبمو پیداکنم، چون الان شیراز سربازم ۲ماه پیشش قول دادم اومدم تهران برای یکی یکاری کنم براهمین چون نمیتونم زییاد بیام بیرون و وقتشو ندارم مجبورم این پستو بزنم چون تا اخر هفته میام تهران

حالا اون یه کار چیه؟
                        اقا من یه لامپ ده واتو میخوام بذارم روی ماشین برای همین نمیدونم مستقیم وصلش کنم یا از مبدل dc-dc استفاده کنم؟

خیلی حرف زدما!!! :biggrin:
                        مشخصات فنیشو بگو جریان ولتاژ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          مشخصات فنیشو بگو جریان ولتاژ
                          11 ولت ، ۱امپر

دیدگاه

سلام دوستان . من تا حالا تجربه ی کار با پاور led رو نداشتم . بر حسب اتفاق پروژه ای دارم دست میکنم که از led های 3 وات ماورای بنفش استفاده شده . یک درایور 18 وات هم خریدم که ولتاژ خروجیشو اندازه گرفتم 73 ولت بود . ولی نمیدونم این led ها رو چطور به درایور وصل کنم. آیا مثل led های معمولی نیازی به مقاومت هست؟؟؟چه مقاومتی باید گذاشت؟
                            من با مقاومت 27 اهمی 5 وات تستش کردم نورش خوبه ولی همش چشمک میزنه و داخل درایور صدای سوت میاد . با مقاومت 2 کیلو تستش کردم چشمک هاش خیلی کمتر و سریعتر شد ولی بازم نور ثابت و خوبی ازش در نمیومد .
                            میترسم درایور رو مستقیم به led وصل کنم و led به فنا بره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash2005
                              سلام دوستان . من تا حالا تجربه ی کار با پاور led رو نداشتم . بر حسب اتفاق پروژه ای دارم دست میکنم که از led های 3 وات ماورای بنفش استفاده شده . یک درایور 18 وات هم خریدم که ولتاژ خروجیشو اندازه گرفتم 73 ولت بود . ولی نمیدونم این led ها رو چطور به درایور وصل کنم. آیا مثل led های معمولی نیازی به مقاومت هست؟؟؟چه مقاومتی باید گذاشت؟
                              من با مقاومت 27 اهمی 5 وات تستش کردم نورش خوبه ولی همش چشمک میزنه و داخل درایور صدای سوت میاد . با مقاومت 2 کیلو تستش کردم چشمک هاش خیلی کمتر و سریعتر شد ولی بازم نور ثابت و خوبی ازش در نمیومد .
                              میترسم درایور رو مستقیم به led وصل کنم و led به فنا بره .
                              سلام
                              مقاومت نمی خواد و باید مستقیم وصلش کنید .
                              اول امسال یک درایور 400 میلی آمپر برای لدهای ماوراء بنفش به یک اگر اشتباه نکنم شرکت باید باشه دادم . اگه لازم باشه می خواید شماره تماسشو PM کنم تا ازشون راهنمایی بگیرید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط infinite.
                                سلام
                                مقاومت نمی خواد و باید مستقیم وصلش کنید .
                                اول امسال یک درایور 400 میلی آمپر برای لدهای ماوراء بنفش به یک اگر اشتباه نکنم شرکت باید باشه دادم . اگه لازم باشه می خواید شماره تماسشو PM کنم تا ازشون راهنمایی بگیرید .
                                سلام . مستقیم وصلشون کردم . یدفه نورشون از بنفش به نارنجی تبدیل شد و دودی از همشون بلند شد . همشون شهید شدن :cry2: روی درایور هم زده بود 280 میلی آمپر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X