اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت cnc از ابتدا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت cnc از ابتدا

نوشته اصلی توسط ringy
    قبلا گفتم برا کار گلدوزی میخوام . مثل چرخ خیاطی که یک پایه داره و روی پارچه قرارمیگیره و چرخ شروع به دوختن میکنه و پارچه در راستای پایه به جلو یا عقب میره با این تفاوت که در اینجا این پایه 360 درجه قابلیت چرخش داره واین چرخش دست ماست و به هر اندازه ای که بچرخانیم پارچه و جهت دوخت همان اندازه تغییر میکند.(پارچه در هنگام حرکت کج نمیشود مثلا اگر پارچه مربع باشد مثل این است که یک مربع را بدون اینکه کج شود به تمامی جهات حرکت دهید). اگر حرف L طرح ما باشد ابتدا پارچه در جهت عمودی حرکت کرده در نقطه مورد نظر پایه وجهت دوخت سوزن را 90 درجه به سمت راست میچرخانیم تا پارچه به صورت افقی حرکت کرده و حرف L دوخته شود .
    حالا من اگه بخوام همون طرح بیضی رو اجرا کنم باید ابتدا تو اتوکد یک طرح بیضی 3 بعدی بکشم و به صورت زاویه ای یا حول محور تعریفش کنم بعد فایلش رو ببرم تو مستر کم ازش جی کد بگیرم تا برنامه ای براساس همون زاویه ها بهم بده . درست گفتم ؟
    بله دوست عزیز :job:
    موفق باشی :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ringy
      حالا من اگه بخوام همون طرح بیضی رو اجرا کنم باید ابتدا تو اتوکد یک طرح بیضی 3 بعدی بکشم و به صورت زاویه ای یا حول محور تعریفش کنم بعد فایلش رو ببرم تو مستر کم ازش جی کد بگیرم تا برنامه ای براساس همون زاویه ها بهم بده . درست گفتم ؟
      دوست عزیز این کار به این راحتی ها قابل انجام نیست. یک اصطلاحی است بنام post processor که کارش دقیقا انجام این کار است .یعنی جی کد های یک نرم افزار عمومی رو برای یک کنترلر خصوصی تولید میکنه .

حالا باید شما یک کنترلر مناسب برا کار خودتون پیدا کنید که post processor رو هم از اون شرکت برا مستر کم داشته باشه . که قیمتش همچین کنترلری فکر کنم البته با آخرین مزنده 100000000000 پوروووو قیمت داره .. در عالم کنترلر های pc base این post processor وجود نداره.

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

دوست عزیز خیلی سخت میگیری :redface: البته من نتونستم صفرهای جلوی عدد یک رو درست بشمارم ولی فکر کنم شما کمی اشتباه میکنید
        برای هر کنترلر های استاندارد یا دستگاههای موجود در بازار (اونها که عمومی تر هستند ) خود نرم افزار پست پروسسور مخصوص اون رو داره اگر هم نداشته باشه شما میتونید برای کنترلر خود یک پست سفارشی درست کنید
        هر نرم افزار کم قسمتی داره که شما میتونید بر حسب نوع الگوریتم جی کد ها و ام کد ها و همینطور نوع حرکت محور ها و ازادی عمل محورها تون یک پست سفارشی درست کنید

دیدگاه

دوستان عزیز ممنونم ازینکه وقت گذاشتین و به سوالام جواب دادین .
          حالا فعلا میخوام با ماخ تری شروع کنم زاویه رو هم خودم از روی شکل حساب میکنم بعد در قالب محور z به برنامه اضافه میکنم .اگه جواب گرفتم و عمری بود میرم سراغ کنترلرهای بهتری که جلوی رقمش صفر زیاد نداشته باشه !
          وقتی کنترلر یک خط از برنامه رو میخونه زمان بین پالس ها رو طوری تنظیم میکنه که همه محورها به صورت همزمان به نقطه مورد نظر برسند ؟
          مثلا اگه G01 X20 Y10 Z5 باشه سرعت محور Y دو برابر محور Z و سرعت محور X دوبرابر محور Y هست درسته ؟
          زبان حال امام زمان علیه السلام:
          اگر دلهایتان تاریک و ظلمانی نمی گردید
          امامت هم عیان میگشت و پنهانی نمی گردید
          به قدر تشنگی گر تشنه امر فرج بودید
          خدا داند فرج اینگونه طولانی نمی گردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ringy
            مثلا اگه G01 X20 Y10 Z5 باشه سرعت محور Y دو برابر محور Z و سرعت محور X دوبرابر محور Y هست درسته ؟
            دقیقا به همین صورت است

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط ringy
            اگه جواب گرفتم و عمری بود میرم سراغ کنترلرهای بهتری که جلوی رقمش صفر زیاد نداشته باشه !

نوشته اصلی توسط ezrael
            البته من نتونستم صفرهای جلوی عدد یک رو درست بشمارم ولی فکر کنم شما کمی اشتباه میکنید
            ببینید علت اینکه صفر های جلوی یک خیلی زیاده اینه که این ماشین یک ماشین مخصوص ( سفارشی ) حساب میشه . اگر شما وارد قرداد با شرکت مستر کم بشید تا این post processor رو براتون بنویسه کمتر ازین حساب نمیکنه . البته شاید مایه کاری با هاتون حساب کنه فکر کنم با آخرین مزنده 4 درصد بهتون تخفیف بده . :nerd:

دیدگاه

اگر پست نوشتن این قیمت داشت بنده الان بابک زنجانی بودم :biggrin:
              این دوستمون که با ماخ تری داره کار میکنه من میتونم برای ماخ تری ام کد سفارشی و همینطور پست سفارشی هم بنویسم میتونم ماکرو براش بنویسم با یک کلید هر عملیاتی رو انجام بده

اگر فکر میکنید این قیمتا میدن مشتری جور کن من حاضرم با این عددی که گفتی 10 درصد هم به من بدی خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezrael
                اگر پست نوشتن این قیمت داشت بنده الان بابک زنجانی بودم :biggrin:
                این دوستمون که با ماخ تری داره کار میکنه من میتونم برای ماخ تری ام کد سفارشی و همینطور پست سفارشی هم بنویسم :
                چه عالی
                میشه راجب این نوشتن پست یک توضیحاتی بدین . قبلا کار عملی چی انجام دادین ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  چه عالی
                  میشه راجب این نوشتن پست یک توضیحاتی بدین . قبلا کار عملی چی انجام دادین ?
                  از اونجا که ادم بد دلی هستم زیاد از (چه عالی) شما خوشم نیومد :rolleyes: البته میبخشید

اگر لازم بود و مایل بودید برای همکاری در ضمینه ای .حتما رزومه کاملی براتون ارسال میکنم
                  من چهار تا سی ان سی 4 محور درست کردم و چند تا سه محور و یه تعدادی کنترلر برای چند تا سی ان سی .برای همشون هم پست سفارشی و همینطور کنترلر سفارشی بیشتر با ماخ تری و ان سی استودیو درست کردم
                  الان دارم یه پرینتر سه بعدی درست میکنم (البته تقریبا تمومه) که با ماخ تری براش یک ماکرو نوشتم که بصورت دی ال پی کار میکنه و همینطور دو دستگاه با تکنولوژی اس ال ای و اف دی ام در حال کار هستم

در مورد پست و ماکرو کنترلر اگر سئوال خواستی دارید در حد سوادم اگر بتونم خوشحال میشم کمک کنم

البته شما فکر کنم استاد بنده باشید و مشکلی در کنترلر نداشته باشید :redface: موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezrael
                    در مورد پست و ماکرو کنترلر اگر سئوال خواستی دارید در حد سوادم اگر بتونم خوشحال میشم کمک کنم
                    ببینید من دقیقا منظور شما را از نوشتن پست پروسسور رو متوجه نشدم . انگار شما ویرایش و ایدیت پست پروسسور رو با مفهوم پست پروسسور اشتباه گرفتید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                      ببینید من دقیقا منظور شما را از نوشتن پست پروسسور رو متوجه نشدم . انگار شما ویرایش و ایدیت پست پروسسور رو با مفهوم پست پروسسور اشتباه گرفتید ؟
                      ببینید دوست من ....یک مثال میزنم نمیدنم شما به این ادیت کردن میگید یا پست نوشتن

من یک دستگاه 4 محور دارم که کنترلر ش بر مبنای استاندارد RML1 کار میکنه و خودش یه سافت ور کم اختصاصی رو دستگاه داره
                      من خودم بیشتر با راینو کم کار میکنم که توانایی کد گرفتن 5 محور هم زمان رو داره
                      این کنترلر بجای G کد بر مبنی ZEX کار میکنه و همه کد هاش با جی کد استاندارد فرق میکنه و همینطورسرعت حرکت محورها بر مبنی میلیمتر بر ثانیه کار میکنه مختصات هم بر مبنای میکرون تنها تشابهش با سی ان سی های دیگه اینه که ابسلوت کار میکنه
                      مهمتر اینکه در تغییر استراتژی های بعدی که میخواد انجام بده به خاطر نوع ازادی عمل ماشین باید یکی از محورها کنار بیاد تا تصادف ابزار پیش نیاد

من یه پست براش ساختم برای راینو کم که یه سالی هست فقط با این کار میکنم و نرم افزار خودش رو دیگه استفاده نمیکنم

حالا شما به این ادیت میگی یا پست نوشتن من نمیدونم

اگر در کلمات من جور دیگری برداشت شد پوزش میخوام
                      من فقط قصدم کمک کردن بود بابت دینی که به این سایت دارم بابت مطالبی که تا الان از اینجا یاد گرفتم....................و گرنه اینجا نه کسی من رو میشناسه که بخوام بزرگ نمایی کنم برای خودم و نه دنبال کار و مشتری هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezrael
                        من یه پست براش ساختم برای راینو کم که یه سالی هست فقط با این کار میکنم و نرم افزار خودش رو دیگه استفاده نمیکنم
                        حالا شما به این ادیت میگی یا پست نوشتن من نمیدونم
                        با تشکر
                        این دقیقا ادیت یا ستینگ یک پست پروسسور موجود است . وقتی گفتید من یک پست پروسسور نوشتم من واقعا خوشحال شدم . این کار نه اینکه خیلی پیچده باشه ولی خوب لااقل در حد کامپایلر نویسی و شاید هوش مصنوعی باشه .
                        یک مثال میزنم . ما یک نرم افزار excell داریم . حالا یک نفر میاد و توسط این نرم افزار یک فاکتور فروش طراحی میکنه یعنی درحقیقت یک فایل xels. برا چاپ فاکتور خودش تولید میکنه . و سالها بخوبی و خوشی فعالیتش رو انجام میده . این کار وقتی امکان پدیره که چاپ فاکتور شما در چهار چوب اصول excell که همون cell است باشه . حالا شما میخوای یک فاکتور آنلاین رو مشتری از خونش چاپ کنه این دیگه با excel امکان پدیر نیست .
                        هدف این دوستمون تولید جیکد های مخصوص برا یک ماشین مخصوص است که هیچ ربطی به جیکد متعارف مختصات کوردینیتی نداره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          با تشکر
                          این دقیقا ادیت یا ستینگ یک پست پروسسور موجود است . وقتی گفتید من یک پست پروسسور نوشتم من واقعا خوشحال شدم . این کار نه اینکه خیلی پیچده باشه ولی خوب لااقل در حد کامپایلر نویسی و شاید هوش مصنوعی باشه .
                          یک مثال میزنم . ما یک نرم افزار excell داریم . حالا یک نفر میاد و توسط این نرم افزار یک فاکتور فروش طراحی میکنه یعنی درحقیقت یک فایل xels. برا چاپ فاکتور خودش تولید میکنه . و سالها بخوبی و خوشی فعالیتش رو انجام میده . این کار وقتی امکان پدیره که چاپ فاکتور شما در چهار چوب اصول excell که همون cell است باشه . حالا شما میخوای یک فاکتور آنلاین رو مشتری از خونش چاپ کنه این دیگه با excel امکان پدیر نیست .
                          هدف این دوستمون تولید جیکد های مخصوص برا یک ماشین مخصوص است که هیچ ربطی به جیکد متعارف مختصات کوردینیتی نداره .
                          شما در مورد پست مستر کم این صحبت رو شروع کردید پستی که برای مستر کم یا هر چیز دیگه ای نوشته میشه با اون نرم افزار قابل اجرا هست پس کلا ما هر کاری کنیم طبق صحبت شما ادیت کردن هست و زیاد کار حرفه ای نمیتونه باشه
                          من اگر یه نرم افزار کم نوشته بودم شاید مورد عنایت شما واقع میشد
                          در هر صورت نوشتن یه سافت ور کم به نظرم اختراع دوباره چرخه ..........وقتی اینهمه سافت ور کم هست اونم مجانی چه دلیلی داره هر چند بخای بخری هم باز به صرفه تره تا بنویسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezrael
                            :biggrin:
                            این دوستمون که با ماخ تری داره کار میکنه من میتونم برای ماخ تری ام کد سفارشی و همینطور پست سفارشی هم بنویسم میتونم ماکرو براش بنویسم با یک کلید هر عملیاتی رو انجام بده
                            اگه میشه آدرس ایمیل تو با پیغام خصوصی برام بفرست شاید در آینده لازم شد .
                            زبان حال امام زمان علیه السلام:
                            اگر دلهایتان تاریک و ظلمانی نمی گردید
                            امامت هم عیان میگشت و پنهانی نمی گردید
                            به قدر تشنگی گر تشنه امر فرج بودید
                            خدا داند فرج اینگونه طولانی نمی گردید

دیدگاه

[quote author=aliila link=topic=41403.msg552718#msg552718 date=1391948983]
                              با تشکر

شما یه نگاه به فلو چارت که گذاشتی لطفا توجه کن
                              البته فکر کنم جایی کپی پیس کردی و زیاد توجه نکردی
                              پست یک نرم افزار کم مربوط به اون نرم افزار هست

و البته من تا الان نتونستن بفهمم چی رو ادیت کردم
                              بفرمایید در مورد مثال که زدم من چه پستی رو ادیت باید بکنم تا بتونم همچین پستی بنویسم
                              :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezrael
                                و البته من تا الان نتونستن بفهمم چی رو ادیت کردم
                                بفرمایید در مورد مثال که زدم من چه پستی رو ادیت باید بکنم تا بتونم همچین پستی بنویسم
                                :rolleyes:
                                من تو کار پست پروسسور حرفه ای نیستم . ولی مرفه بی درد که از دور دستی بر آتش گرفت هم نیستم. با پست پروسسور کار کردم تو نرم افزر nx .
                                یک قالب آزمایشی تزریق پلاستیک طراحی کردم . پستش هم کردم . ولی خروجی این پست رو به یک cnc بدم و نتیجه کار رو ببینم تا حالا نشده
                                . چون قیمت cnc پنج محور با آخرین مزنده بازار 100000000000000 یورو است .
                                تو نرمافزر nx روال کار به این صورته شما یک پست موجود برای یک کنترلر موجود انتخاب میکنی . مثلا کنترلر هایدن هاید و نوع ماشین 5 محور که محور b از نوع وابسته و محور c از نوع مستقل .
                                بعد میای این پست موجود رو ستینگ - ادیت میکنی. میتونی ادیت هم نکنی ؟

ولی این دوستمون میگه پارچه با سرعت ثابت حرکت میکنه اون هم در جهت محور A . یعنی محور های x و y یک محور وابسته به محور A است . حالا آیا شما یک پست پروسسور برای این ترکیب ماشین داری ؟
                                اصلا شما با رینو یا هرچیزی یک جی کد برا این نوع ماشین تولید کن تا بحث رو ادامه بدیم
                                اینجا فکر نکنم کسی بخواد کس یرو خراب کنه یا بهش خط بندازه ( چنگول بزنه)
                                عزیز دل برادر آدم این قدر زود ناراحند نمیشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X