اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت cnc از ابتدا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت cnc از ابتدا

نوشته اصلی توسط aliila
    من تو کار پست پروسسور حرفه ای نیستم . ولی مرفه بی درد که از دور دستی بر آتش گرفت هم نیستم. با پست پروسسور کار کردم تو نرم افزر nx .
    یک قالب آزمایشی تزریق پلاستیک طراحی کردم . پستش هم کردم . ولی خروجی این پست رو به یک cnc بدم و نتیجه کار رو ببینم تا حالا نشده
    . چون قیمت cnc پنج محور با آخرین مزنده بازار 100000000000000 یورو است .
    تو نرمافزر nx روال کار به این صورته شما یک پست موجود برای یک کنترلر موجود انتخاب میکنی . مثلا کنترلر هایدن هاید و نوع ماشین 5 محور که محور b از نوع وابسته و محور c از نوع مستقل .
    بعد میای این پست موجود رو ستینگ - ادیت میکنی. میتونی ادیت هم نکنی ؟

ولی این دوستمون میگه پارچه با سرعت ثابت حرکت میکنه اون هم در جهت محور A . یعنی محور های x و y یک محور وابسته به محور A است . حالا آیا شما یک پست پروسسور برای این ترکیب ماشین داری ؟
    اصلا شما با رینو یا هرچیزی یک جی کد برا این نوع ماشین تولید کن تا بحث رو ادامه بدیم
    اینجا فکر نکنم کسی بخواد کس یرو خراب کنه یا بهش خط بندازه ( چنگول بزنه)
    عزیز دل برادر آدم این قدر زود ناراحند نمیشه .
    خوب دوست عزیز فکر کنم کم کم داریم همدیگر رو درک میکنیم ..خوب شما تو لیست پستهای نرم افزار لیست پستها هست شما مثلا یک کنترلر مورد نظر رو انتخاب میکنی و طبق محورها و حرکت دستگاه و تول چنجر طبق دستگاه ادیت میکنی و بر مبنای دستگاه تنظیم میکنی این میشه ادیت کردن .....حالا وقتی تو لیست شما اون کنترلر نباشه شما چی رو ادیت میکنی ؟؟؟؟؟؟باید یه پست براش بنویسی بر مبنای الگوریتم کنترلر تون

در پست قبل گفتم که تو مثالی که براتون زدم من برای یک کنترلر که در لیست نبود و حتی ان سی کد هم نبود که بشه یکی از اون پستهای مشابه رو ادیت کرد پست درست کردم ...حالا شما بفرمایید این پست نوشتن هست یا نه
    همونطور که قبلا هم گفتم این دوستمون داره با ماخ تری کار میکنه که بر مبنای ان سی کد هست و کد های استاندار داره و زیاد کار سختی نیست که همه سافت ورها ماخ تری رو داره و میشه با کمی ادیت کردن درستش کرد

در ضمن شما با از اون عدد ها که من نمیتونم صفرهاشو بشمارم نوشتی :eek: البته من بیشتر با سی ان سی فرز کار کردم 4 و 5 محور در مورد تزریق پلاستیک اطلاعاتی ندارم
    شما خودت جی کد ها رو بخونی تقریبا میتونی ببینی کد هات درسته یا نه ویا رو سیمیلاتور خود نر م افزار میتونی چکش کنی
    شما نقشه ماشین و یا ابعاد رو به من دقیق بده من یه نمونه کار براتون کد میگیرم اینجا کد ها رو براتون میزارم شما ببین درسته یا نه
    چیزی که متوجه شدم تا الان ما یک محور Aداریم (یعنی یک محور در راستا x) و یک محور y نمیدونم Z هم داریم یا نه

شاید نتونستم بنویسم :redface: :redface:لا اقل خودم هم خودم رو امتحان میکنم

دیدگاه

سلام به دوستان باتجربه
      آقا من قسمت مکانیکی و الکترونیکی ام آماده است،فقط قبل از اینکه وصل کنمش به کامپیوتر به جاش 4تا led رو وصل کردم به پورت پرینتر(که اصلا ببینم چی میشه؟؟)
      من نرم افزار مچ تری رو با کرک نصب کردم
      حالا میخوام ببینم که اصلا چطور میشه موتور ها رو ( led ها رو روشن کرد) حرکت داد
      من فقط میخواهم تو مچ 3 با زدن دکمه مثلا محورx حرکت کنه؟؟(یعنی چراغش که بجاش وصل کردم روشن بشه)
      خواهشا" راهنماییم کنید
      ممنونم :smile:
      من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

با فرض صحت تنظیمات اولیه، کلید Tab را بزنید تا صفحه کنترل دستی ظاهر شود و از این طریق می توانید محورها را بصورت دستی حرکت دهید (mach3 دارای یک سری تنظیم اولیه است که در تاپیک های مرتبط با این نرم افزار در مورد آن بحث شده و اگر سوالی در این رابطه دارید در همان تاپیک ها مطرح کنید).
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام با تشکر از دوستان که زحمت می کشن پاسخ می دن ، یه سوال شاید ساده ولی مهم داشتم آیا cnc با سرو موتور هم بدرد می خوره ، واسه کارای خونگی می خواستم.ممنون

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            آقای طراح راستی ابن تاپیک مربوط به مچ تری آدرسش کجاست؟؟؟ :smile:بازم ممنونم

آقای ho بله چرا که کاربرد نداره، اتفاقا خیلی هم بدرد میخوره
            درسته شاید دقت صنعتی رو نداشته باشه لکن برای کارهای خونگی ( مثلا ماژیک بش بدی نقاشی بکشه) خیلی هم خوبه :agree:
            من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

دوستان عزیز من کل موضوعات درمورد cncرا خوندم ولی کار عملی وعکس قابل قبول ندیدم بنده باسواد دیپلم توانستم درمحله اول یک cnc رومیزی (درایو وسایر ملزومات الکترونیکی ساخت خودم) ودر مرحله دوم ساخت نیمه صنعتی برای کارگاه کابینت سازی به انجام برسانم باوجود اینکه درشهرستان مثل تبریز پیدا کردن لوازم مربوطه کار دشوار است
              ابعاد 2*1.5
              نرم افزار mach3 وartcam سوالی بود در حدسوادمان در خدمتم

دیدگاه

سلام دوستان
                اگر بدنه cnc رو از پروفیل آلومینیوم بسازم و از بال اسکرو و لینیر گاید استیلی استفاده کنم در اثر انقباض انبساط به مشکل می خورم؟
                برای گرفتن فیدبک میشه از انکودر استفاده کرد؟
                اگه امکان داره نرم افزار های کنترل رایگان (بدون نیاز به کرک) رو هم معرفی کنید.

خیلی خیلی ممنون از همه

دیدگاه

سلام میشه در مورد دستگاهتون بیشتر توضیح بدید اینکه مشخصا چه کاری میتونه انجام بده.
                  آیا تصویری میتونید ازش بذارید.

اضافه شده در تاریخ :
                  سلام من هم تبریزیم .
                  آماده همکاری.oosta1@yahoo.com
                  الهم عجل لولیک الحجه بن الحسن

دیدگاه

سلام و با تشکر از جناب مهندس کی نژاد که واقعا بی منت و بسیار واضح اطلاعاتشونو در اختیار بقیه گذاشتن
                    سوال من اینه آیا نرم افزار خروجی پورت کام داره؟من فقط usb دارم،چجوری میتونم خروجی بگیرم
                    ممنونم
                    انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                    فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

برای هر دو نرم افزار kcam و mach3 بردهایی به منظور اتصال به پورت usb وجود دارد. برای kcam برد زیر در سایت شرکت عرضه کننده نرم افزار معرفی شده است:

http://www.kellyware.com/max_stepper/index.htm

برای mach3 هم در صفحه زیر چند نمونه برد وجود دارد:

http://www.machsupport.com/software/plugins/

در مورد مبدل mach3 در بازار داخل افرادی تبلیغاتی را مبنی بر موجود بودن بردها انجام می دهند.
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                        برای هر دو نرم افزار kcam و mach3 بردهایی به منظور اتصال به پورت usb وجود دارد. برای kcam برد زیر در سایت شرکت عرضه کننده نرم افزار معرفی شده است:

http://www.kellyware.com/max_stepper/index.htm

برای mach3 هم در صفحه زیر چند نمونه برد وجود دارد:

http://www.machsupport.com/software/plugins/

در مورد مبدل mach3 در بازار داخل افرادی تبلیغاتی را مبنی بر موجود بودن بردها انجام می دهند.
                        استاد پس بنظر طراحی مدارش نیاز به تجربه داره،فکر میکنم مجبورم از سیستمی که پورت موازی داره استفاده کنم،آیا نرم افزار ویندوز7 و 8 هم ساپورت میکنه؟اگه از ویندوز مجازی استفاده بشه سرعن پایین نمیاد؟
                        ممنونم
                        انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                        فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

برای mach3 در بخش Requirements صفحه زیر، پشتیبانی تا نسخه های 32 بیتی ویندوز 7 در سیستم های مجهز به پورت موازی نوشته شده و در صورت استفاده از سخت افزار جانبی هم محدودیتی برای نسخه های 32 یا 64 بیتی ویندوز 7 و 8 ذکر نشده است:

http://www.machsupport.com/software/mach3/

دیدگاه

ممنون به خاطر همه اطلاعات مفیدی که بهم دادین
                            دوستان الان یه مشکل دارم اونم اینه که easy driver گرفتم که بار استپر موتور های bipolar هستش و موتور هایی که من از قبل داشتم unipolar پنج(5) سیمه است
                            چطوری میتونم با این درایوش کنم؟
                            اگه اون سیم مشترک رو حذف کنم بشه 4 سیمه حله؟
                            اینم لینک موتوری که دارم
                            http://roboeq.ir/products/detail/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%BE%20%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%8 8%D8%B1%2012%20%D9%88%D9%84%D8%AA%207.5%20%D8%AF%D 8%B1%D8%AC%D9%87%20ST35/
                            sirvan was here too !!

دیدگاه

سلام
                              اگه بخوای با یک درایور bipolar درایوش کنی نمیشه. میدونید که یک سر سیم پیچها داخل موتور به هم اتصال داده شده و سیم پنجم هم محل اتصال همین چهار کلافه. میتونی موتور رو باز کنی چهار سیم اتصال داده شده را از هم باز کنی و جداگانه بیاری بیرون تا بشه هشت سیم.که البته فکر نمیکنم به زحمتش بیارزه.
                              الهم عجل لولیک الحجه بن الحسن

دیدگاه

دوستان با سلام
                                طبق ادامه مبحث برای ساخت cnc یک طرحی به نظرم رسیده با توجه به قطعات موجود
                                برای انتقال کفه هر محور از میله های جک استفاده کنم و برای سطح که مماس باشه یا بربرینگ ساچمه تخت یا بدیم بوش مس بتراشن
                                و همچنین برای انتقال کفه محور از زنجیر و کوپل مستقیم موتور به دنده زنجیر و زنجیر استفاده کنیم
                                نظرتون چیه؟
                                زنجیر و دنده هیچ گونه لقی نداره و با توجه به قیمت بالا و جنسش احتمال لقی وجود نداره - کوچکترین سایز موجود در بازار است که 6 هست
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X