اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالاتی در زمینه ربات تعقیب خط

نوشته اصلی توسط mohammad_m2
    سلام.. ببیبن رد کردن لووپ به برنامت بستگی داره...برنامتو طوری بنویس که اولویت با سنسور ( یا سنسور های ) جلوت باشه.
    درایورم توصیه من L298...بدون دیود هم مشکلی نداره...مدار ساده ای داره...آمپردهیشم خوبه :job:
    دوست عزیز برای جلو گیری از جریان برگشتی از موتور و آسیب زدن به l298 استفاده از پل دیود الزامی است.
    امام علی (ع):

* آنچه را که از عمرت مانده دریاب و امروز و فردا نکن. بسیار کسان پیش از تو سرگرم امروز و فردا شدند و گرفتار اجل گشتند و غفلت زده شدند.

دیدگاه

سلام دوستان ، من یک سوالی همیشه واسم پیش میاد ، اینه که فرق L293 و L298 چیه که همه میخوان از L268 استفاده کنند ؟

دیدگاه

تفاومت اصلیشون تویه مقدار آمپری که میکشن، L298 آمپر بیشتری رو تحمل میکنه (یه چیزی در حدود 2 آمپر)
        ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hjsoft
          سلام دوستان ، من یک سوالی همیشه واسم پیش میاد ، اینه که فرق L293 و L298 چیه که همه میخوان از L268 استفاده کنند ؟
          یکی دیگه از دلایلشم اینه که ال 298 دو تا موتور رو میتونه کنترل کنه!!!
          همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

L298 توانایی درایو کردن 2 موتور با جریان دهی برای هر کدام تا حدود 2 آمپر را دارد ولی دارایه دیود های محافظ در خروجی نیست و شما می بایست خودتان قرار دهید
            بر خلاف L293 دارای 8 دیود محافظ داخلی هست اما توانایی درایو کردن 2 موتور با جریان دهی برای هر کدام تا حدود 1.5 آمپر را دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfymfy
              L298 توانایی درایو کردن 2 موتور با جریان دهی برای هر کدام تا حدود 2 آمپر را دارد ولی دارایه دیود های محافظ در خروجی نیست و شما می بایست خودتان قرار دهید
              بر خلاف L293 دارای 8 دیود محافظ داخلی هست اما توانایی درایو کردن 2 موتور با جریان دهی برای هر کدام تا حدود 1.5 آمپر را دارد.
              در پاسخ شماره 7 این تایپیک میتوانید نحوه اتصال دوعدد پل دیود بجای 8عدد دیود محافظ ( هوزگرد ) برای دو موتور را مشاهده نمایید
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43314.0
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

وزن یک روبات تعقیب خط حدودا چقدر باید باشه؟
                همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

من نمی دونم جواب سوالا داده شد یا نه اما من جوابارو می دم
                  1-مدل یعنی چی؟یعنی نحوه بسته شدن؟اگه هشت ببندی میشه نیم دایره هم میشه من تست کردم !
                  2-اصولا کریستال چیر خوبیه بذار کرسیتال 8 بذار
                  3-درایور l298 خیلی خوبه کارکردن باش هم آسونه دو تا موتور رو هم میشه باش کنترل کرد اما زود میسوزه چون آمپر زیاد می کشه توصیه من 6203 هیت که خودم استفاده می کنم
                  4-یه پل دیود هم حداقل باید روی هر مدار باشه!
                  5-جلو ربات که معمولا اگه لولا هم خورد سنسورا اول برن بالا
                  6-نفهمیدم سوالتو!
                  7-خواهش می کنم امیدوارم تونسته باشم کمک کنم :nerd:
                  برای انسانهای بزرگ ناامیدی وجود ندارد زیرا یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت!

دیدگاه

سلام من میخوام تعقیب خط بسازم
                    سنسور tcrtخریدم اما مدارم روی برد بورد جواب نمیده :sad:
                    گیرنده بایاس معکوس و منفی اون رو با 10 کیلو به مثبت تغذیه وصل کردم
                    مثبت گیرنده زمینه درسته؟
                    فرستنده ام سالمه با دوربیت دیدم
                    آی سی مقایسه گرممlm339 و در صورتی که +پ امپ>باشه باید خروجی 1 بشه و ال ای دی که در خروجی گذاشتم روشن بشه که هر جور مدارمو تغییر میدم خروجی 1 نمیشه
                    لطفا کمکم کنید
                    1 هفته بیشتر وقت ندارم

دیدگاه

با سلام
                      بهترین کار اینه که با یه مولتی متر ولتاژ دو سر گیرنده رو بگیرین و ببینین رو خط مشکی و سفید تغییرات داره با نه ، با این کار معلوم میشه مشکل از اپ امپه با گیرنه ...
                      و چند نکته TCRT5000 از نوع فتو ترانزسیتوره ، به نظر من بهتره واسه گیرنده از مقاومت 100 اهم و واسه گیرنده 4.7 کیلو اهم . اینم نقشه ی مداریش :

زاویه ی نگاهتو عوض کن . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X