اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط rasadeyan
    راستش نمیشه ! به دلایل مالی :cry:
    وگرنه خیلی دلم میخواس بیام چون خیلی از دوستامون که تو این مدت تو نت با هم آشنا شدیم میان !
    آره با ثبت نام و خود روبات یه 500 تومن میشه :sad:
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
      آره با ثبت نام و خود روبات یه 500 تومن میشه :sad:
      واسه من خیلی بیشتر جون موتور خریدم و 2 بار برد عوض کردم ! دیگه هرچی داشتم تموم کردم ! :redface: :biggrin:
      اسمم را پدرم انتخواب کرد !
      نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
      دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
      اینم لینک من :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

واسه من خیلی بیشتر جون موتور خریدم و 2 بار برد عوض کردم ! دیگه هرچی داشتم تموم کردم ! :redface: :biggrin:
        خوب یکی یا دو نفر دیگه رو پیدا کن با هم شرکت کنید هزینه ها هم تقسیم میشه
        AYRIC

دیدگاه

سلام بر دوستان

من وقتی ربات رو رو شن می کنم با میکرو L298 و ترانزیستورم TIP به شدت داغ می کنه در 2و3 ثانیه اول سریع به داغ شدن می کنه من فکر کنم مشکل از فیوز بیتها باشه نمی دونم

میکر من Atmega32 هست می خواستم فیوز بیت ها رو تنظیم کنم

در ضمن از کریستال داخلی 8m هم می خوام استفاده کنم

این هم پایه های میکرو در صورت لازم بودن

کد:
          Config Portd.0 = Output
          Config Portd.1 = Output
          Config Portd.2 = Output
          Config Portd.3 = Output
          Config Portc = Input
          Config Porta = Input
          Config Portb = Input
          Config Portd.7 = Input
          Config Portd.6 = Input
          این هم عکس از صفحه پروگرامرم مربوط به فیوز بیت ها !

یا

http://uploadtak.com/viewer.php?file=t5217_1234.png

وگرنه مشکل از کجاس ؟
          مرسی از همه
          Sometimes life's going to hit you in the head with a brick. Don't lose faith
          Steven Paul Jobs
          --------------------------------------------------------------
          aH ProgrammeR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
            خوب یکی یا دو نفر دیگه رو پیدا کن با هم شرکت کنید هزینه ها هم تقسیم میشه

i Am AlwayS al0n3 !!!!!!!!
            اینم لینک من :

دیدگاه

i Am AlwayS al0n3 !!!!!!!!
              متاسفم. :cry2: :cry2:
              AYRIC

دیدگاه

اقایون بیاد مشکل رو حل کنیم شما دارید قصه تعریف می کنید ؟ :biggrin:

بیاید این ور

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4874#msg504874
                Sometimes life's going to hit you in the head with a brick. Don't lose faith
                Steven Paul Jobs
                --------------------------------------------------------------
                aH ProgrammeR

دیدگاه

من هنوز نحوه قرار گیری مقاومت آرایه ای تو مدار رو متوجه نشدم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Beh.vorojak
                    من هنوز نحوه قرار گیری مقاومت آرایه ای تو مدار رو متوجه نشدم...
                    نحوه قرار گیری یعنی چی؟
                    پایه هاش رو نمیدونی؟ اگه آره که توی شماتیک 9 تا پایه داره یعنی 8 تا و یکی که از بقیه دورتره. اون که از بقیه دور تره پایه مشترکه. 8 تا مقاومت معمولی رو فرض کن که یه پایه همشون رو بهم وصل کنیم. 9 تا میمونه دیگه این همون 9 تاس.
                    پس پایه ی مشترک رو میدی به زمین و هر کدوم از اون 8 پایه رو میدی به کاتد یکی از LED ها

اگه نفهمیدی بگو تا برات توضیح بدم :twisted:
                    :mrgreen:
                    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                      نحوه قرار گیری یعنی چی؟
                      پایه هاش رو نمیدونی؟ اگه آره که توی شماتیک 9 تا پایه داره یعنی 8 تا و یکی که از بقیه دورتره. اون که از بقیه دور تره پایه مشترکه. 8 تا مقاومت معمولی رو فرض کن که یه پایه همشون رو بهم وصل کنیم. 9 تا میمونه دیگه این همون 9 تاس.
                      پس پایه ی مشترک رو میدی به زمین و هر کدوم از اون 8 پایه رو میدی به کاتد یکی از LED ها

اگه نفهمیدی بگو تا برات توضیح بدم :twisted:
                      :mrgreen:
                      مرسی.متوجه شدم.

دیدگاه

برای اونایی که توی تعداد سنسور زیاد (مثلا 24 تا) پورت میکرو کم میارن ( مثل خودم :mrgreen یه شماتیک میذارم.
                        توی این شماتیک 74hc245 ها مالتی پلکس شدن. یعنی برای 24 تا سنسور فقط 11 تا پایه از میکرو گرفته میشه

http://s3.picofile.com/file/7921171826/74hc245_multiplex.dsn.html

لاجیک استیت های سمت چپ به عنوان سنسور گذاشته شدند
                        لاجیک استیت های سمت راست به عنوان پایه های کنترلی گذاشته شدند به این منظور که هر موقع هر کدام از بافر هارو که خواستیم فعال و بقیه رو غیر فعال کنیم و فقط سنسور های متصل به بافر فعال رو بخونیم و بعدش بریم سراغ بافر بعدی شما این پایه هارو ( پایه های CE) باید وصلش کنید به پایه های میکرو تا بتونید با پایه میکرو این فعال و غیر فعال کردن سنسور هارو انجام بدید.
                        دقت کنید هر کدام از بافر ها که پایه CE اون 0 باشه فعاله و بقیه بافر ها باید پایه CE شون 1 باشه تا غیر فعال باشن.

من به هر بافر فقط 3 تا سنسور وصل کردم شما 8 تا رو میتونید وصل کنید
                        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                          برای اونایی که توی تعداد سنسور زیاد (مثلا 24 تا) پورت میکرو کم میارن ( مثل خودم :mrgreen یه شماتیک میذارم.
                          توی این شماتیک 74hc245 ها مالتی پلکس شدن. یعنی برای 24 تا سنسور فقط 11 تا پایه از میکرو گرفته میشه

http://s3.picofile.com/file/7921171826/74hc245_multiplex.dsn.html

لاجیک استیت های سمت چپ به عنوان سنسور گذاشته شدند
                          لاجیک استیت های سمت راست به عنوان پایه های کنترلی گذاشته شدند به این منظور که هر موقع هر کدام از بافر هارو که خواستیم فعال و بقیه رو غیر فعال کنیم و فقط سنسور های متصل به بافر فعال رو بخونیم و بعدش بریم سراغ بافر بعدی شما این پایه هارو ( پایه های CE) باید وصلش کنید به پایه های میکرو تا بتونید با پایه میکرو این فعال و غیر فعال کردن سنسور هارو انجام بدید.
                          دقت کنید هر کدام از بافر ها که پایه CE اون 0 باشه فعاله و بقیه بافر ها باید پایه CE شون 1 باشه تا غیر فعال باشن.

من به هر بافر فقط 3 تا سنسور وصل کردم شما 8 تا رو میتونید وصل کنید

من 4 تا پین هم اضافه داشتم ! :biggrin: کلید گذاشتم واسه روز مبادا :rolleyes:
                          ایده جالبی بود

تو که اینکارو میکنی ! 1 دیکدر هم بذار ! که تو 1 بیت هم صرفه جویی کرده باشی :biggrin: :nice:

از فردا مردم میان اینجا میگن کمکم کنین fpga رو تبدیل کنم به رباات :eek: :twisted: :nice: :read: :nerd:
                          اینم لینک من :

دیدگاه

من 4 تا پین هم اضافه داشتم ! :biggrin: کلید گذاشتم واسه روز مبادا :rolleyes:
                            ایده جالبی بود
                            اون 3 تا پین رو باید یه سنسور شیب و دوتا سنسور رنگ میذاشتی. البته دوتا کلید هم لازمه
                            AYRIC

دیدگاه

خب همونطور که میدونین من از کنترل پیشرفته استفاده میکنم !!!

میخوام رنج اعداد PWM بیشتر بشه ! نظرتون درباره این تنظیم چیه !؟

fastPwm=0x01ff
                              Clock = 3.906kHz

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              اینم لینک من :

دیدگاه

خب همونطور که میدونین من از کنترل پیشرفته استفاده میکنم !!!

میخوام رنج اعداد PWM بیشتر بشه ! نظرتون درباره این تنظیم چیه !؟

fastPwm=0x01ff
                                Clock = 3.906kHz

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                یعنی میخوای 10 بیتی عدد بدی یا چیز دیگه
                                اون 3.906khz فرکانس pwm هستش؟ کمه
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X