اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

نوشته اصلی توسط r-el
    ببخشید اولا این تصویر به این بزرگیرو که خودت نقل قول کردی نمیبینی؟
    دوا من از اینکار زیاد خوشم نمیاد و تا الانم اینکارو نکردم چون اصلا ازش سفارش نداشتم و هرکیم سفارش داده خواسته اینجوری نباشه سگمنتاش و فکر کنم ledبزنیم قشنگتر در بیاد نهایتش شما با ابعاد15*40در بیارید و ال ای دی هارو بجا دوبل یک ردیفه بذارید بدرد خونه ها و اینا میخوره یا اینکه مث عکس که نمیدونم چرا شما نمیبینید 2ردیف ال ای دی بذارید که هم باکلاسه هم مشتری داره و هم ...که این نکتهاخر از همش مهم تره :mrgreen:
    سلام ما که نتونستیم ببینیم ولی این روشی که من گفتم خیلی کار های زیبایی میشه با هاش کرد مثلا میشه توی هر کدوم از اون قالب ها بجای LED معمولی از LED RGB استفاده کنیم انوقت میشه با هزینه ای اندک ساعتی درست کرد که رنگش هم مثلا هر دقیقه یا هر ساعت و یا هر ثانیه تغییر بکنه و به نظرم دلیلتون برای رد ایده یا این روش اصلا خوب نبود هر تولید کننده باید محصولی رو تولید کنه که با صرفه ی اقتصادی باشه مثلا اگه این کار زشت بود چینی ها این کار رونمی کردن همون طور که در گفته هام گفتم این روش روشی هست کاملا اصولی هم زیبایی خاصی داره واگر مشتری پسند نبود این نوع ساعت ها فروش نداشت یه نصیحت به شما هم می کنم لطفا ایده ی دیگران رو به همین راحتی له نکنید که متاسفانه کار ما ایرانی ها همینه خودمهم جزو همین گروه هستم نکه توهین به شما باشه از یکی یه داستان واقعی شنیدم که واقعا اینه که کشور های مثل چین و ژاپن و..
    این طوری پیشرفت کردن
    اگه نگید چه قدر پر چونه هست براتون تعریفش می کنم ولی درکل ایده ها هرچند هم مسخره و به درد نخور باشن هیچ کس نباید به اون ایده توهین کنه یکی از علت هایی که مدیران ما موفق نیستن (منظورم مدیران در سطح کشور است به کسی توهین نکردم ) اینه که به نظرات دیگران اهمیت نمی دن و فکر می کنند خودشون همه چی رو می دونند دوستان توی این تاپیک واقعا سعی کنیم به ایده ی دیگران احترام بزاریم و اگر ایده جالب نبود با دلیییییییییییییییل منطقی طرف رو راضی کنیم باز ممنون که حرف های من حراف رو گوش کردید
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      از سر تعریف نباشه
      یه بار تصمیم گرفیم با دوستان بسازیم / من انالوگ و ایشون با میکرو / در عرض یک نصفه روز تونستم دقیقا یک کلمه بنویسم اونم با مدارات انالوگ :biggrin:
      در حالی که سال ها پیش پشت ویترین که میدیدم فکر میکردم اینا فقط و فقط کار ژاپنی هاس
      میتونین یکم از بخش انالوگ بگین کارم نصفه موند من تو حد میکرو برنامه هایی پیدا کردم
      a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

از یه 2803استفاده کن که 7تاش برا سگمنت و یکیشم برا ثانیه شمار باشه اگر داری رفرشی میبندی منفیارو بده uln و مثبتارو بده به 547و 327که باهم not شدندالبته بسته به ابعاد ساعتت داره ببین سگمنتات چقدیه؟ من از همین بندو بسات استفاده کردم و داشتم که ازماسفت استفاده کردم ولی بازم تا حدی البته نه زیاد داغ میکنه با این حال که ماسفته ببین چقد جریان میخوای
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
          از یه 2803استفاده کن که 7تاش برا سگمنت و یکیشم برا ثانیه شمار باشه اگر داری رفرشی میبندی منفیارو بده uln و مثبتارو بده به 547و 327که باهم not شدندالبته بسته به ابعاد ساعتت داره ببین سگمنتات چقدیه؟ من از همین بندو بسات استفاده کردم و داشتم که ازماسفت استفاده کردم ولی بازم تا حدی البته نه زیاد داغ میکنه با این حال که ماسفته ببین چقد جریان میخوای
          سعیو میکنم با این روش هم یه امتحانی بکنم این روش رفرشی نوشان نداره برای ال ای دی ها من تست نکردم ببینم چی میشه
          ممنون

دیدگاه

سلام

این عکس PCB :
            فایش هم اگر خواستید تا بزارم ، یکم عجله ای کشیدم
            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

میتونین یکم از بخش انالوگ بگین کارم نصفه موند من تو حد میکرو برنامه هایی پیدا کردم
              من اصلا با میکرو نساختم / ولی باشه حتما راهشو میذارم . ولی الان اینجا وسط پروژه دوستان مزاحمت ایجاد میشه .پس بعد از به نتیجه رسیدن دوستان همینجا در ادامه روی اون نوع مدارها و دستگاه ها کار میکنیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

نوشته اصلی توسط Soodi
                سلام

این عکس PCB :
                فایش هم اگر خواستید تا بزارم ، یکم عجله ای کشیدم

اینقدر علاقه بچه ها زیاده که اساتید نمیتون جواب ما شاگردها رو بدن

لطف کنید بذارید فایلو بد نیست
                **** k i n j ****

دیدگاه

سلام

این فایل : http://eca.ir/sharing/uploads/13440875531.zip
                  هر چندتا سون سگمت خواستید می توانید کپی کنید
                  این تقریبا بیس کار هست اگر خواستید ادامه بدیم که یه PCB کامل برای میزنیم
                  http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

چنین چیزی هم جالب میشه !

منم اگر بتونم شاید با پروتوس زدم !

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                      سلام

این فایل : http://eca.ir/sharing/uploads/13440875531.zip
                      هر چندتا سون سگمت خواستید می توانید کپی کنید
                      این تقریبا بیس کار هست اگر خواستید ادامه بدیم که یه PCB کامل برای میزنیم
                      سلام
                      اقا من اومدم dxp نصب کنم ارور داد.مثل اینکه با سون سازگاری نداره مدلی که من دارم.2004 هست.شما لینکی نمیشناسی که مطمئن باشه؟اخه حجمش زیاده میترسم به مشکل بخورم.اخه یه دوباری از سایت تکنو دانلود کردم سیستمم قاطی کرد.مرسی دوست عزیز
                      **** k i n j ****

دیدگاه

آقا من از این دانلود کردم !
                        مطمئنه !

http://downloads.altium.com/altiumdesigner/AltiumDesignerSummer9Build9.1.0.18363.zip

راستی اینم جالبه :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                          چنین چیزی هم جالب میشه !

منم اگر بتونم شاید با پروتوس زدم !

سلام.اقا این خیلی قشنک و شیکه.خوشم اومد ازش :mrgreen:
                          اون ال ای دی های که رو ثانیه هست خاموش روشن میه؟

خواهشا دوستان واسه ساخت این ساعت کمک کنن و شروع!
                          **** k i n j ****

دیدگاه

بله این ال ای دی ها 60 تا هستن و هر ثانیه یدونه شون روشن میشه بعد که به آخر رسید همه خاموش میشن بعد یک دقیقه اضافه میشه بعد دوباره از اول روشن میشن !
                            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                              آقا من از این دانلود کردم !
                              مطمئنه !

http://downloads.altium.com/altiumdesigner/AltiumDesignerSummer9Build9.1.0.18363.zip
                              دوست عزیز این کرک اینجور چیزهاش کامله ؟با سون سازگاره؟1.7 گیگه میترسم.دل گرمم کن تا دانلود کنم :sad:
                              **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                                بله این ال ای دی ها 60 تا هستن و هر ثانیه یدونه شون روشن میشه بعد که به آخر رسید همه خاموش میشن بعد یک دقیقه اضافه میشه بعد دوباره از اول روشن میشن !
                                موفق باشی
                                دوست عزیز این 60 تا ال ای دی رو به چه صورت روشن میکنه؟ماتریسی؟این ال ای دی ها به جند تا پایه میکرو میخوره؟یه توضیح بده اخه خیلی خوشم اومده ازش میخوام یکی واسه خودم بزنم

مرسی
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X