پاسخ : ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی
سلام ما که نتونستیم ببینیم ولی این روشی که من گفتم خیلی کار های زیبایی میشه با هاش کرد مثلا میشه توی هر کدوم از اون قالب ها بجای LED معمولی از LED RGB استفاده کنیم انوقت میشه با هزینه ای اندک ساعتی درست کرد که رنگش هم مثلا هر دقیقه یا هر ساعت و یا هر ثانیه تغییر بکنه و به نظرم دلیلتون برای رد ایده یا این روش اصلا خوب نبود هر تولید کننده باید محصولی رو تولید کنه که با صرفه ی اقتصادی باشه مثلا اگه این کار زشت بود چینی ها این کار رونمی کردن همون طور که در گفته هام گفتم این روش روشی هست کاملا اصولی هم زیبایی خاصی داره واگر مشتری پسند نبود این نوع ساعت ها فروش نداشت یه نصیحت به شما هم می کنم لطفا ایده ی دیگران رو به همین راحتی له نکنید که متاسفانه کار ما ایرانی ها همینه خودمهم جزو همین گروه هستم نکه توهین به شما باشه از یکی یه داستان واقعی شنیدم که واقعا اینه که کشور های مثل چین و ژاپن و..
این طوری پیشرفت کردن
اگه نگید چه قدر پر چونه هست براتون تعریفش می کنم ولی درکل ایده ها هرچند هم مسخره و به درد نخور باشن هیچ کس نباید به اون ایده توهین کنه یکی از علت هایی که مدیران ما موفق نیستن (منظورم مدیران در سطح کشور است به کسی توهین نکردم ) اینه که به نظرات دیگران اهمیت نمی دن و فکر می کنند خودشون همه چی رو می دونند دوستان توی این تاپیک واقعا سعی کنیم به ایده ی دیگران احترام بزاریم و اگر ایده جالب نبود با دلیییییییییییییییل منطقی طرف رو راضی کنیم باز ممنون که حرف های من حراف رو گوش کردید
نوشته اصلی توسط r-el
این طوری پیشرفت کردن
اگه نگید چه قدر پر چونه هست براتون تعریفش می کنم ولی درکل ایده ها هرچند هم مسخره و به درد نخور باشن هیچ کس نباید به اون ایده توهین کنه یکی از علت هایی که مدیران ما موفق نیستن (منظورم مدیران در سطح کشور است به کسی توهین نکردم ) اینه که به نظرات دیگران اهمیت نمی دن و فکر می کنند خودشون همه چی رو می دونند دوستان توی این تاپیک واقعا سعی کنیم به ایده ی دیگران احترام بزاریم و اگر ایده جالب نبود با دلیییییییییییییییل منطقی طرف رو راضی کنیم باز ممنون که حرف های من حراف رو گوش کردید
دیدگاه