اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

در ضمن پیزویی که کرفتم اینه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ایا کسی نیست مرا یاری کند

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اینم عکس مدار

جدیدترین ویرایش توسط Jafar1361; ۱۷:۵۶ ۱۳۹۶/۰۹/۲۳.

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

دوستان دستگاه بخور سردم رو بدون ای روشن کردم الان کار نمیکنه فکر میکنید کدوم قطعه اش سوخته؟

دیدگاه

دوستان من بخورم رو بدون اب روشن کردم ومتاسفانه حسگر سطح ابش قبلا خراب بود و ابش تموم شده و چند دقیقه بدون اب مونده الان چیش خراب فکرمیکنید؟

دیدگاه

دوستان یه سوال اگه بخایم میتونیم این پیزوها رو تو فرکانس معمولی هم استفاده کنیم مثلا 20 تا 40 کیلوهرتز ؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری نمایش پست ها
              سلام
              بالاخره به جواب رسیدم هورااااااااااااااااا :applause:
              امروز بالاخره حرفی رو که زدم عملی می کنم و مدار خوب و بهینه شده و همچنین نتایجش رو ارائه می کنم
              اول از همه این که 30 ولت برای این مدار کافیه من که با 27 ولت کار کردم
              دوم اینکه ترانزیستور خیلی کمتر داغ میکنه و به یه هیت سینگ متوسط نیاز داره :mrgreen:
              سوم اینکه قطعات مدار خیلی کمه و راندمان خوبی هم داره :biggrin:
              الان شماتیک و عکس های مدار رو قرار میدم و بعد هم نتایج عملی که با اسیلوسکوپ مشاهده کردم رو به صورت عکس می زارم و همچنین تصاویری از عملکرد فوق العاده مدار از بس بخار می کرد خونه رو آب ور داشت نتونستم الان از این نتایج هم عکس بگیرم (فعلا)
              خوبی این مدار اینه بدون اتصال پیزو هیچیش نمیشه و نمی سوزه
              اول لیست قطعات و قیمت
              1-ترانزیستور TT2148 یا معادل آن 3000 تومان
              2-سلف 100 میکرو هانری 200 تومان
              3-پیزو تبخیر آب سرد 6000 تومان
              4-ترانس 24 ولت 1 آمپر 8400 تومان
              5-پل دیود 2 آمپر 300 تومان
              6-برد سوراخ دار کوچک 200 تومان
              7-هیت سینک متوسط 1000 تومان
              8-خازن 2200 میکرو فاراد 50 ولت 750 تومان
              9-خازن 6.8 نانو فاراد 50 تومان
              10-خازن 1.5 نانو فاراد 50 تومان
              11-مقاومت 18 کیلو اهم دو وات 50 تومان
              12- سلف مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید :nerd:
              که جمعش هم میشه 20 هزار تومان
              اینم از شماتیک مدار
              بدو بدو فقط بیست تومنه هاااااااا

این هم عکس های مدار البته شما به اون خازن ها و ولوم توجه نکنید چون اونارو برای به دست آوردن مقدار دقیق خازنها و مقاومت گذاشته بودم

البته فقط شکل موج ها می مونه که اونم بعدا می زارم
              سلام خدمت تمامی دوستان
              من تازه توی انجمن خوبتون عضو شدم
              داشتم صفحات رو میخوندم تا به این صفحه رسیدم
              متاسفانه عکس ها از بین رفته اگه کسی این مدار رو داره برای من بزاره تا من هم بسازم و نتیجه بگیرم
              با تشکر از همه دوستان
              جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۱۱:۲۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۵.

دیدگاه

دوباره سلام
                یک مدار پیدا کردم و فکر کنم مداریه که دنبالشم
                اومدم از شما بپرسم این هم لینکش
                http://s5.picofile.com/file/8139471542/Untitled.png

دیدگاه

میشه فیلمش رو بذاری ؟

دیدگاه

یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که اگر ابی که داخل دستگاه میریزیم به فرض اب نمک باشه ایا بخار سرد ایجاد شده هم اب نمک است (یعنی ذرات اب نمک داریم) یا نه ملکول اب جدا هست و ذرات نمک هم جدا هست. در مورد ذرات مشابه محلول در اب دوستان تجربه ای دارند اینجا ذکر بفرمایند.
                    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام نمک که بخار نمی شود

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش

سلام دوستان. عکسها از بین رفته .اگر لطف کنین عکس مدار را بزارین ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی نمایش پست ها
                          سلام دوستان
                          میخواهیم در این تایپیک با کمک شما علاقه مندان راجب دستگاه بخارسرد یه همون دستگاه مه ساز بحث و گفتگو و تبادل نظر و اطلاعات کنیم.

- این دستگاه چیه ؟
                          با این دستگاه آب به قدری ریز میشه که بخار آب شباهت زیادی به مه غلیظ پیدا میکنه
                          آب معمولا در دمای بالا شروع به بخارشدن میکنه و بخار به سمت بالا حرکت میکنه.مثل بخار سماور یا اتوی بخار

-بخار سرد یعنی چی ؟
                          یعنی آب در دمای پایین شروع به بخار شدن کنه که بخار به دلیل سرد بودن به سمت بالا حرکت نمیکند و به سمت جاذبه زمین بر میگردد

-به چه دردی میخوره ؟
                          برای رطوبتی ساختن منازل و محل کار در فصول خشک سال و مناطقی با آب و هوای گرمسیر و خشک
                          برای پرورش قارج و ساخت محل شرجی برای حیوانات خانگی یا گیاهان استوایی
                          جهت مصارف گلخانه ها
                          جهت زیبایی در آب نماها یا در نهر آب باغ و باغسراها
                          و.....

-چطور میشه بخار سرد درست کرد ؟
                          توسط امواج صوتی بسیار زیادی که به یک پیزوالکتریک میدهیم میشه این کار رو انجام داد.

-پیزوالکتریک چیه ؟
                          پیزو الکتریک نوعی بلنگوی التراسونیک هست که پوشش بالای آن فقط ضد آب استو توانایی انجام ارتعاش با فرکانس بالایی رو داره
                          این ارتعاش در حدود 1.6مگاهرتز تا 1.7 مگاهرتز میتونه باشه ( 1600000بار در ثانیه سطح پیزو به لرزش در میاد )

_چطوری آب رو بخار میکنه ؟
                          اون میزان ارتعاش ایجاد شده توسط پیزو میتونه مولکول های آب رو از هم جدا کنه و آب به ذرات خیلی کوچکی تبدیل بشه

-در این تایپیک چه چیزی قرار هست درست بشه ؟
                          قرار است که در اینجا آموزش بسیار دقیق یک دستگاه مه ساز رو به نمایش بزاریم که خیلی هم سادس !!!

-دیگه چه امکاناتی داره ؟!
                          قرار هست که با استفاده از چند تا LED به اونها جلوه بسیار زیبایی بدیم
                          خودم که مدل سه قولوی پیزو رو میخوام بسازم و تصاویرش رو بزارم
                          و در آخر روش یک سیستم تشخیص کم شدن سطح آب هم بزاریم که اون مدار رو قراره در آینده نزدیک از دمونتاژ یک دستگاه مه ساز چینی کشف کنیم

این هم تصاویری از دستگاه مه ساز

و قطعات مورد نیاز برای ساخت دستگاه:

این هم قلب تپنده مدار مه ساز ( پیزو الکتریک مخصوص تبخیر آب سرد )

و چند قطعه دیگر :

این هم از موتور دستگاه ما

در این مدار از دیودهای سرعت بالا استفاده میکنم که البته نبود اونها هم تاثیر زیادی روی دستگاه نداره ولی وجودش موثره

خوب خوب خوووووووب
                          حالا قیمت قطعات فوق در تاریخ 1391/11/6 به شرح ذیل است:

-ترانزیستور 2SD1047 = 3500
                          -پیزو الکتریک مشهد = 7500 تهران 6000 البته مدل فلزی و کوچکتر اون مشهد = 10500 تهران =5500
                          -خازن پولیستر ولتاژ بالا = 400
                          -عدد سلف = 800
                          -دیود سرعت بالا =200
                          -هدسینگ هم میخواد که حدود 2500تا 5000 تومن میشه
                          -ترانس 45تا 50ولت هم میخواد که قیمتی ندارم

-چقدر ساخت یک پیزو طول میکشه ؟
                          زمان ساخت و راه اندازی یک پیزو مه ساز حدود 15تا 30 دقیقه خواهد بود که در اینجا به صورت دقیق آموزش اون رو میبینید.

دوستان عزیز و علاقه مندی که میخواهند مارو برای ساخت این مدار همراهی کنند لطفا با زدن گذینه تشکر در لیست حامی های این بحث تایپیک قرار بگیرند

پس یا علی بگیم و طرف داران جمع بشن تا کار رو به امید خدا شروع کنیم البته از نظرات و تجربیات دوست عزیز آقای arvinfx هم استفاده میکنیم
                          [QUOTE=Mirana;313664]خسته نباشی آقا مهران
                          من خیلی خوشم اومد از این پیزوه و با این عکس های کامل خیلی راحت میشه دنبال کرد و بست
                          فقط از پیزو هیچی نمیدونم میشه یکم کمکم کنید منم باهاتون همراه بشم
                          میترسم چون اطلاعاتی ندارم برم قطعات رو بخرم و یه جا اشتب بشه و داستان.................
                          الان اون چیزایی که شبیه اسپیکر بود(پیزو) میرن تو آب و مرتعش میشن و باعث بخار میشن درسته ؟
                          خوب حالا پشت اونارو عایق کردید جلوشون که عایق نداشت نمیسوزن ؟؟ و اگه یه موقع بسوزن مدارو رو نمیسوزونن؟
                          خلاصه نیازمند یاری سبزتان هستم
                          رقص نور به جز میکرو راهه دیگه نیست بشه تولید کرد ؟؟
                          انقدر

دیدگاه

چشم اول نقشه رو بزارم بعد معرفی میکنم قطعات رو

چرا میزنی حالا چشم چشم چشم....الان میرم ساده ترین مدلی که میشه رو طراحی میکنم میزارم بعد سطح متوسط و سختش رو میزارم

نقشش رو میکشم دیگه الان :cry:

مدار های ولتاژ بدک نبود.....مدارشونو تست نکردم
                            یه مداری هست که نوید کشید و آروین ویرایش کرد و یکم دیگه دستکاریش میکنیم اونو
                            خودم بستم جواب داده

منبع 40ولت توی راسته ی کار ما نیست...یه سر به ترانس پیچی بزنید سفارش ترانس 45ولت بدین
                            به همین راحتی
                            دم شوما هم گرم....

ممنون
                            همین الان
                            ما بیشتر :nerd:

این پیزو الکتریک هست مخصوص تبخیر آب سرد
                            جنسشم از سرامیک باید باشه
                            ولی اوم معمولی ها فلزی هست و خیلی نازک که برای این مدار مفید نیست
                            از مشهد خیالان سعدی پاساژ مهتاب پاژ الکترونیک ( 2500هم گرونتر میده از تهران )
                            دیتاشیت نداره...کلا سه چهار مدل بیشتر تولید نشده
                            لینک عکس رو داخل این بزارید

ناز چیه....میخوام کاری کنم بدون مشگل سه سوته مدار رو ببندید

بله...درسته...ممنون از پاسختون cocoجان

پیزو یه جور بلندگوی فرکانس بالاس که امواج مافوق صوت ایجاد میکنه و صداش رو نمیشه شنید
                            در این مدار پیزو 1600000بار در ثانیه میلرزه که باعث میشه آب مولکول هاش از هم جدا بشه و آب بخار بشه در دمای پایین

اسمش پیزو الکتریک هست...گفتم که
                            البته نمیدونم چیچی 100 هم بهش میگن

تو اینترنت دیدم

چشم
                            بچه ها سوال دیگه ای دارن بپرسن پاسخگو هستیم

راستی
                            در آخر از بهترین مدار PCB طراحی میکنیم و در اینجا برای علاقه مندان قرار میدیم تا راحت تر از قبل به نتیجه برسن

اضافه شده در تاریخ :
                            خوب خوب خووووووووب
                            اول از همه باید برای پیزو الکتریک یه خونه ی نقلی و خوشگل دست و پا کنیم :mrgreen:

چون پیزو طرف پشتش اصلا ضد آب نیست و وجود آب اون رو از کار میندازه
                            خوب اول از همه بگم نگران حجم تصاویر نباشید. حجم اونها رو به یک دهم حجم اصلی کاهش دادم

اولین روشی که پیشنهاد میکنم ایده جناب های ولتاژ هست:
                            استفاده از قوطی فیلم

دومین روش رو که پیشنهاد میکنم روش ابتکاری هست....من از درب چراغ قوه که سبز رنگ هست و درب قوطی اسپری استفاده کردم !

سومین روش رو که قرار هست خودمم ازش استفاده کنم استفاده از یک درب شیشه مربا هست
                            با این درب قرار هست سه عدد پیزو رو درونش جای بدیم
                            پس مراحل ساختش رو گام به گام پیش میریم ببینیم :smile:
                            -اول سه دایره با سایز پیزو بر روی اون میکشیم

سپس یک اره گردبر با سایز مناسب پیدا میکنیم و اون سه بخش رو می برّیم

حالا نوبت این میرسه که پیزو ها رو درون اون سوراخ هایی که در آوردیم بزاریم

نظرتون چیه بهش LED هم اظافه کنیم ؟
                            جالب میشه ها ! هفت رنگ خوبه ؟
                            پس از سه رنگ سبز و آبی و قرمز واسه این کار استفاده میکنیم
                            پس اول واسه اینکه سایز ها برابر باشه یه شابلون روی پلاستیک درست میکنیم و مثل مهر روی سه قسمت دستگاه میزنیم

حالا با مته شماره 5 اونها رو سوراخ میکنیم

LED رو به ترتیب رنگ قرار بدید و هر رنگ رو به صورت موازی به هم لحیم کنید ( آند مشترک لحیم کنید )

خوب خوب خوووووووب
                            حالا وقت آب بندی هست
                            برای آب بندی از یک عدد چسب شیشه استفاده کنید
                            تمام سطح داخل رو با دقت و حوصله فراوان چسب بزنید تا آب به داخل نشتی پیدا نکنه

برای سطح روی قاب پیشنهاد میکنم از مایع EPOXI استفاده کنید که شفاف و رقیق و محکم هست
                            و تمام منافذ ورود آب رو میبنده و کاملا اون رو آب بندی میکنه که خودم هنوز تهیه نکردم.

خوب خوب خووووووب
                            چسب ما هم کم کم خشک شد و حالا بهتره یه فکری برای رقص نورش بکنیم
                            من از یک عدد آی سی AT TINY13 برای این کار استفاده کردم

و این هم نور بسیار زیبایی که قرار هست به مِه ایجاد شده جلوه ی بسیار زیبا و رنگارنگی بده

خوب خوب...ایول....ببین چی شــــد :nice: :wow:
                            راستی
                            نگران نباشید
                            برنامه رقص نور رو هم نوشتم و 97% حافظه آی سی پر شده ؛فعلا دارم روی زمان رقص نورش کار میکنم...
                            نقشه و فایل برنامه رقص نور رو هم پس از طراحی کامل همینجا براتون میزارم تا شما هم توی مداراتتون استفاده کنید

[glow=red,2,300]قاب جدید و شیکتری هم با کامپیوتر طراحی، وبا لیزر برش دادم وساختم که میتونید در پاسخ شماره 63 و 69 صفحه 5 مشاهده نمایید[/glow]

اضافه شده در تاریخ :
                            خوب اینم از ساده ترین شماتیکی که میتونید پیزو رو به کار بندازید

پایه اصلی این نقشه شماتیک آقا نوید بود که از ترانزیستور 2sd998 استفاده کره بود
                            این ترانزیستور 300تومن گرونتر از 1047 هست و همچنین نایاب تر !
                            سپس جناب آروین جان نقشه رو یکم تغییر دادن ....
                            باز نقشه جناب آروین هم یکم تغییراتی توش دادم و مدار ساده تر شد
                            الان خودم از همین شماتیک 3تا روی برد بورد بستم و خیالتون هم راحت....جواب داد :smile:
                            پس از درستی و صحت نقشه خیالتون راحت باشه :nerd:

اینم نتیجش....عکس هم گرفتم ببینید
                            البته این میزان بخار فقط با استفاده از یک پیزو هست

راستی....این مدار دیگه اصلا امکان نداره بسوزه....اینقدر سیخش کردم ولی خوشبختانه خیلی مقاومه
                            البته این مدار در آینده نیز بهینه تر حواهد شد و هت افزایش مقدار بخار

قیمت ترانس هم پرسیدم 45ولت 2آمپر رو یجا گفت 28تومن oo: یجا دیگه گفت 40تومن
                            قیمت کل مدار رقص نورش به دلیل وجود آیسی tiny 13 میشه 5000تومن

فعلا تا دارم قاب اون پیزوهای سه قلو رو آب بندی و سیمکشی میکنم شما سوالی دارید بفرمایید در خدمیتم
                            سلام دوستان
                            میخواهیم در این تایپیک با کمک شما علاقه مندان راجب دستگاه بخارسرد یه همون دستگاه مه ساز بحث و گفتگو و تبادل نظر و اطلاعات کنیم.

- این دستگاه چیه ؟
                            با این دستگاه آب به قدری ریز میشه که بخار آب شباهت زیادی به مه غلیظ پیدا میکنه
                            آب معمولا در دمای بالا شروع به بخارشدن میکنه و بخار به سمت بالا حرکت میکنه.مثل بخار سماور یا اتوی بخار

-بخار سرد یعنی چی ؟
                            یعنی آب در دمای پایین شروع به بخار شدن کنه که بخار به دلیل سرد بودن به سمت بالا حرکت نمیکند و به سمت جاذبه زمین بر میگردد

-به چه دردی میخوره ؟
                            برای رطوبتی ساختن منازل و محل کار در فصول خشک سال و مناطقی با آب و هوای گرمسیر و خشک
                            برای پرورش قارج و ساخت محل شرجی برای حیوانات خانگی یا گیاهان استوایی
                            جهت مصارف گلخانه ها
                            جهت زیبایی در آب نماها یا در نهر آب باغ و باغسراها
                            و.....

-چطور میشه بخار سرد درست کرد ؟
                            توسط امواج صوتی بسیار زیادی که به یک پیزوالکتریک میدهیم میشه این کار رو انجام داد.

-پیزوالکتریک چیه ؟
                            پیزو الکتریک نوعی بلنگوی التراسونیک هست که پوشش بالای آن فقط ضد آب استو توانایی انجام ارتعاش با فرکانس بالایی رو داره
                            این ارتعاش در حدود 1.6مگاهرتز تا 1.7 مگاهرتز میتونه باشه ( 1600000بار در ثانیه سطح پیزو به لرزش در میاد )

_چطوری آب رو بخار میکنه ؟
                            اون میزان ارتعاش ایجاد شده توسط پیزو میتونه مولکول های آب رو از هم جدا کنه و آب به ذرات خیلی کوچکی تبدیل بشه

-در این تایپیک چه چیزی قرار هست درست بشه ؟
                            قرار است که در اینجا آموزش بسیار دقیق یک دستگاه مه ساز رو به نمایش بزاریم که خیلی هم سادس !!!

-دیگه چه امکاناتی داره ؟!
                            قرار هست که با استفاده از چند تا LED به اونها جلوه بسیار زیبایی بدیم
                            خودم که مدل سه قولوی پیزو رو میخوام بسازم و تصاویرش رو بزارم
                            و در آخر روش یک سیستم تشخیص کم شدن سطح آب هم بزاریم که اون مدار رو قراره در آینده نزدیک از دمونتاژ یک دستگاه مه ساز چینی کشف کنیم

این هم تصاویری از دستگاه مه ساز

و قطعات مورد نیاز برای ساخت دستگاه:

این هم قلب تپنده مدار مه ساز ( پیزو الکتریک مخصوص تبخیر آب سرد )

و چند قطعه دیگر :

این هم از موتور دستگاه ما

در این مدار از دیودهای سرعت بالا استفاده میکنم که البته نبود اونها هم تاثیر زیادی روی دستگاه نداره ولی وجودش موثره

خوب خوب خوووووووب
                            حالا قیمت قطعات فوق در تاریخ 1391/11/6 به شرح ذیل است:

-ترانزیستور 2SD1047 = 3500
                            -پیزو الکتریک مشهد = 7500 تهران 6000 البته مدل فلزی و کوچکتر اون مشهد = 10500 تهران =5500
                            -خازن پولیستر ولتاژ بالا = 400
                            -عدد سلف = 800
                            -دیود سرعت بالا =200
                            -هدسینگ هم میخواد که حدود 2500تا 5000 تومن میشه
                            -ترانس 45تا 50ولت هم میخواد که قیمتی ندارم

-چقدر ساخت یک پیزو طول میکشه ؟
                            زمان ساخت و راه اندازی یک پیزو مه ساز حدود 15تا 30 دقیقه خواهد بود که در اینجا به صورت دقیق آموزش اون رو میبینید.

دوستان عزیز و علاقه مندی که میخواهند مارو برای ساخت این مدار همراهی کنند لطفا با زدن گذینه تشکر در لیست حامی های این بحث تایپیک قرار بگیرند

پس یا علی بگیم و طرف داران جمع بشن تا کار رو به امید خدا شروع کنیم البته از نظرات و تجربیات دوست عزیز آقای arvinfx هم استفاده میکنیم
                            سلام خسته نباشید این مدار درست کردم جواب نداد دلیلش چیه

دیدگاه

دوستان عزیز و مهربان سلام
                              من وحید پنابادى هستم، چهل سالمه و بیش از بیست سال از شغل فنى کسب درامد میکنم.
                              رشته ى تحصیلى من زمین شناسى هست ولى در زمینه ى زمین شناسى هیچ فعالیتى نداشتم و کلا براى خانواده درس خوندم.
                              از کودکى عاشق الکترونیک بودم ولى نشد...
                              در حال حاضر با چندین شرکت قرار داد تعمیر و نگهدارى دارم.
                              چند ماهه که توى این انجمن هاى زیبا و کارا عضو شدم و تقریبا ٩٠٪‏ مطالعه کردم.
                              مقدمه چینى کردم براى اینکه چند سوال بپرسم و راهنمایى بگیرم.
                              ١- براى یک مجموعه ى پرورش قارچ نیاز به بخار سرد دارم، چه پیشنهادى دارید.
                              ٢- مرغ کشتار روز در سردخانه ى بالاى صفر افت شدید وزنى داره، آیا میشه از این بخار سرد براى جلوگیرى از افت وزنى استفاده کرد؟
                              ٣- در یک شرکت تولیدى نان فانتزى هم نیاز به بخار سرد براى عمل اورى خمیر داریم. در یک فضاى ٥ در ٥ به ارتفاع ٢.٢ متر براى ایجاد مه غلیظ به چند عدد پیزو نیاز داریم؟
                              از اینکه به سوالاتم پاسخ میدین قبلا سپاسگذارم.

دیدگاه

دوست عزیز میشد یکم ساده نر هم انجام داد؟؟ یعنی پیزو فقط به به ادابتور وصل بشه و فقط بخار کنه؟؟؟ اون ادابتور که میتونه اینکارو بکنه مشخصاتش چیه؟؟؟ آیا برای هر پیزو یک ادابتور نیازه یا میشه چندتاشو با یه ادابتور استفاده کرد؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X