اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

خود پیزو خیلی گرم نمیکنه اون ترانزیستور که روی هیت سینک بسته شده و پیزو هم روش بسته شده بیشتر باعث گرم شدن آب میشه.میتونی روی ترانزیستور یه هیت سینک جدا ببندی که با آب هم در تماس نباشه.
    مداراتی که دوستان بعضا بستند و جواب نداده ممکنه به دو علت باشه:
    1 - کم بودن ولتاژ که باید حد اقل 30 تا 45 ولت باشه .بعضی مواقع 25 کمه.
    2- مرغوب نبودن ترانزیستور.من مورد داشتم ترانزیستور حتی hfe25 داشته ولی کار نمیداده.با اهم متر هم تست میکردم سالم بود ولی رو مدار کار نمیکرده. :angry:
    که با تعویض قطعه درست شده.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط alidehghan288
      سلام
      آیا هیت سینک به ترانزیستورتون وصله؟؟؟
      من بدون هیت سینک تا چند ثانیه کار کرد سوخت اما با هیت سینک بزرگ هنوز نسوخته
      یه 20 ساعتی گذاشتم کارکنه طی چند روز و هر روزی هم 2 ساعت روشن بود هنوز سالم سالمه(هم پیزو و هم ترانزیستور)
      ولتاژ ورودی من هم 48 ولت 1 آمپر هست که به خازن به 68 ولت 1 آمپر میرسه!!!
      هیت سینک بزرگی وصل بود ولی به طرز غیر طبیعی داغ می شد.
      نزدیک به 10 تا مدار مختلف بستم تا حالا.
      اما عمر ترانزیستورها به چند ساعت بیشتر نمی کشه.
      البته من به صورت ممتد میذارم کار کنه تا ببینم چقدر طول می کشه تا بسوزه!

دیدگاه

مدار سوئیچینگ طراحی مناسبی نداره برای همین گرمای ترانزیستور سوئیچینگ خیلی زیاد و خصوصا عمرش بسیار کم هست.
        این بخارسازهای آماده وارداتی با کارکرد عالی گرمای کمتری تولید میکنن. باید نوع سیگنال تغذیه کننده پیزو بهبود پیدا کنه که با تصحیح مدار برای یک نوع پیزو امکان پذیره .

دیدگاه

سلام. دوستان حدود 300 نوع قطعه به تعداد بیشتر از1000 عدد یکجا زیر قیمت برای فروش دارم . برای دریافت لیست قطعات پیام خصوصی بدید.
          زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

سلام خدمت همتون خیلی خیلی ممنون ازتون بابت این مدار خواستم بدون نقشه مدار سه تایی پیزو رو ندارید بزارید من فقط تکیش و دیدم اگه امکان داره بزارید و منم یکم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام
              سوال داشتم که آیا با خریدن ماژول بخار سرد که تو همین سایت هست به مبلغ17تومن دیگه لازم نیس مدار درس کنم؟
              ینی با اتصال مستفیم 24ولت به و قرار دادنش داخل اب بخارماژاب تولید میشه؟

ممنون از سایت خوبتون

دیدگاه

ببخشید میشه این مدار روبا 5 تا باتری کتابی به کار انداخت؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهران چمنی نمایش پست ها
                چشم اول نقشه رو بزارم بعد معرفی میکنم قطعات رو

چرا میزنی حالا چشم چشم چشم....الان میرم ساده ترین مدلی که میشه رو طراحی میکنم میزارم بعد سطح متوسط و سختش رو میزارم

نقشش رو میکشم دیگه الان :cry:

مدار های ولتاژ بدک نبود.....مدارشونو تست نکردم
                یه مداری هست که نوید کشید و آروین ویرایش کرد و یکم دیگه دستکاریش میکنیم اونو
                خودم بستم جواب داده

منبع 40ولت توی راسته ی کار ما نیست...یه سر به ترانس پیچی بزنید سفارش ترانس 45ولت بدین
                به همین راحتی
                دم شوما هم گرم....

ممنون
                همین الان
                ما بیشتر :nerd:

این پیزو الکتریک هست مخصوص تبخیر آب سرد
                جنسشم از سرامیک باید باشه
                ولی اوم معمولی ها فلزی هست و خیلی نازک که برای این مدار مفید نیست
                از مشهد خیالان سعدی پاساژ مهتاب پاژ الکترونیک ( 2500هم گرونتر میده از تهران )
                دیتاشیت نداره...کلا سه چهار مدل بیشتر تولید نشده
                لینک عکس رو داخل این بزارید

ناز چیه....میخوام کاری کنم بدون مشگل سه سوته مدار رو ببندید

بله...درسته...ممنون از پاسختون cocoجان

پیزو یه جور بلندگوی فرکانس بالاس که امواج مافوق صوت ایجاد میکنه و صداش رو نمیشه شنید
                در این مدار پیزو 1600000بار در ثانیه میلرزه که باعث میشه آب مولکول هاش از هم جدا بشه و آب بخار بشه در دمای پایین

اسمش پیزو الکتریک هست...گفتم که
                البته نمیدونم چیچی 100 هم بهش میگن

تو اینترنت دیدم

چشم
                بچه ها سوال دیگه ای دارن بپرسن پاسخگو هستیم

راستی
                در آخر از بهترین مدار PCB طراحی میکنیم و در اینجا برای علاقه مندان قرار میدیم تا راحت تر از قبل به نتیجه برسن

اضافه شده در تاریخ :
                خوب خوب خووووووووب
                اول از همه باید برای پیزو الکتریک یه خونه ی نقلی و خوشگل دست و پا کنیم :mrgreen:

چون پیزو طرف پشتش اصلا ضد آب نیست و وجود آب اون رو از کار میندازه
                خوب اول از همه بگم نگران حجم تصاویر نباشید. حجم اونها رو به یک دهم حجم اصلی کاهش دادم

اولین روشی که پیشنهاد میکنم ایده جناب های ولتاژ هست:
                استفاده از قوطی فیلم

دومین روش رو که پیشنهاد میکنم روش ابتکاری هست....من از درب چراغ قوه که سبز رنگ هست و درب قوطی اسپری استفاده کردم !

سومین روش رو که قرار هست خودمم ازش استفاده کنم استفاده از یک درب شیشه مربا هست
                با این درب قرار هست سه عدد پیزو رو درونش جای بدیم
                پس مراحل ساختش رو گام به گام پیش میریم ببینیم :smile:
                -اول سه دایره با سایز پیزو بر روی اون میکشیم

سپس یک اره گردبر با سایز مناسب پیدا میکنیم و اون سه بخش رو می برّیم

حالا نوبت این میرسه که پیزو ها رو درون اون سوراخ هایی که در آوردیم بزاریم

نظرتون چیه بهش LED هم اظافه کنیم ؟
                جالب میشه ها ! هفت رنگ خوبه ؟
                پس از سه رنگ سبز و آبی و قرمز واسه این کار استفاده میکنیم
                پس اول واسه اینکه سایز ها برابر باشه یه شابلون روی پلاستیک درست میکنیم و مثل مهر روی سه قسمت دستگاه میزنیم

حالا با مته شماره 5 اونها رو سوراخ میکنیم

LED رو به ترتیب رنگ قرار بدید و هر رنگ رو به صورت موازی به هم لحیم کنید ( آند مشترک لحیم کنید )

خوب خوب خوووووووب
                حالا وقت آب بندی هست
                برای آب بندی از یک عدد چسب شیشه استفاده کنید
                تمام سطح داخل رو با دقت و حوصله فراوان چسب بزنید تا آب به داخل نشتی پیدا نکنه

برای سطح روی قاب پیشنهاد میکنم از مایع EPOXI استفاده کنید که شفاف و رقیق و محکم هست
                و تمام منافذ ورود آب رو میبنده و کاملا اون رو آب بندی میکنه که خودم هنوز تهیه نکردم.

خوب خوب خووووووب
                چسب ما هم کم کم خشک شد و حالا بهتره یه فکری برای رقص نورش بکنیم
                من از یک عدد آی سی AT TINY13 برای این کار استفاده کردم

و این هم نور بسیار زیبایی که قرار هست به مِه ایجاد شده جلوه ی بسیار زیبا و رنگارنگی بده

خوب خوب...ایول....ببین چی شــــد :nice: :wow:
                راستی
                نگران نباشید
                برنامه رقص نور رو هم نوشتم و 97% حافظه آی سی پر شده ؛فعلا دارم روی زمان رقص نورش کار میکنم...
                نقشه و فایل برنامه رقص نور رو هم پس از طراحی کامل همینجا براتون میزارم تا شما هم توی مداراتتون استفاده کنید

[glow=red,2,300]قاب جدید و شیکتری هم با کامپیوتر طراحی، وبا لیزر برش دادم وساختم که میتونید در پاسخ شماره 63 و 69 صفحه 5 مشاهده نمایید[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.60

اضافه شده در تاریخ :
                خوب اینم از ساده ترین شماتیکی که میتونید پیزو رو به کار بندازید

پایه اصلی این نقشه شماتیک آقا نوید بود که از ترانزیستور 2sd998 استفاده کره بود
                این ترانزیستور 300تومن گرونتر از 1047 هست و همچنین نایاب تر !
                سپس جناب آروین جان نقشه رو یکم تغییر دادن ....
                باز نقشه جناب آروین هم یکم تغییراتی توش دادم و مدار ساده تر شد
                الان خودم از همین شماتیک 3تا روی برد بورد بستم و خیالتون هم راحت....جواب داد :smile:
                پس از درستی و صحت نقشه خیالتون راحت باشه :nerd:

اینم نتیجش....عکس هم گرفتم ببینید
                البته این میزان بخار فقط با استفاده از یک پیزو هست

راستی....این مدار دیگه اصلا امکان نداره بسوزه....اینقدر سیخش کردم ولی خوشبختانه خیلی مقاومه
                البته این مدار در آینده نیز بهینه تر حواهد شد و هت افزایش مقدار بخار

قیمت ترانس هم پرسیدم 45ولت 2آمپر رو یجا گفت 28تومن oo: یجا دیگه گفت 40تومن
                قیمت کل مدار رقص نورش به دلیل وجود آیسی tiny 13 میشه 5000تومن

فعلا تا دارم قاب اون پیزوهای سه قلو رو آب بندی و سیمکشی میکنم شما سوالی دارید بفرمایید در خدمیتم
                bebakhshid mishe ino ba 5 ya 6 ta bantri ketabi rah andakht?

دیدگاه

ببخشید دوستان تو شماتیک صفحه اول منظور از ۴۵ ولت dc هست؟ یعنی باید ترانس و دیود پل و ... داشته باشیم یا نه فقط ترانسه؟

دیدگاه

سلام
                    مهندس جان من کل مدار رو بستم مشکلی هم از نظر اتصالات ندارم اما منبع تغذیه ام 36 ولت 4.16 آمپر سوئیچینگه
                    برای سیم پیچ هم سیمم 0.95 بوده اما حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی آب رو می ریزم روی پیزو بجای اینکه بخار ایجاد بشه یه کوچولو آب رو میندازه بالا
                    یعنی بیشتر شبیه یه مینی آب نما شده تا یه مه ساز !
                    1. میخواستم ببینم برای اینکه مدار با ولتاژ 36 خوب جواب بده باید چه تغییراتی بدم؟؟
                    2. فاصله ی حلقه های سلف رو هم کم و زیاد کردم ولی تغییر چندانی نکرد ( یه ترانزیستور کشته دادم این وسط )
                    لطفا به دادم برسید که بدجور نیاز به کمک دارم
                    جدیدترین ویرایش توسط kaka11111; ۰۷:۵۳ ۱۳۹۵/۰۵/۲۴.

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید چطور میتونم این مدار رو با یک پیزو راه بندازم؟ میخوام فقط یه پیزو داشته باشه و ترانس هم میتونم 24 ولت دوبل استفاده کنم؟ باید ترانس دوبل چند آمپر تهیه کنم؟ ورودی مدار باید AC باشه یا DC?
                      لطفا پاسخ همه سوالتم روبدید به دلیل اینترنت ضعیفم فرصت نکردم همه ی صفحات. رو بخونم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی برای l1 و l2 و l3 باید از سلف بشکه ای
                      واستفاده کنم؟ میخوام با یه پیزو بسازم
                      اگه ممکنه لینک سلف ها رو قرار بدید
                      جدیدترین ویرایش توسط alak8801; ۰۹:۵۹ ۱۳۹۵/۰۶/۱۶.

دیدگاه

آقا لطفا یکی جواب ما رو هم بده
                        ترانس یکی میگه 45 1 آمپر واسه یه مدار و. یه پیزو
                        یکی دیگه میگه 45 4 آمپر
                        کدومو باید بخرم؟ میخوام با یه پیزو بسازم
                        اگه 16 دوبل بخرم. بعد از سیمای کناریش استفاده کنم که بشه 32 ولت جریان هم دو برابر میشه یا نصف؟

دیدگاه

اقا نسازززززیدددددد جواب نمیده من بیست تومن قطعات خریدم جواب نداد ک نداداز ماگفتن بود که امادشو بخرید خیلی بهتره

دیدگاه

سلام بر اساتید الکترونیک. کسی هست بتونه به من کمک کنه؟ یه دستگاه بخور سرد وگرم(آرایشگاهی)دارم.که بخور سردش از کار افتاد و روشن نمیشدیکی از دوستان بازش کرد و گفت ترانزیستورش سوخته چون داغ میکرد.ترانزیستور شماره c3834 .و با یه ترانزیستور شماره 1520 تعویض کرد که بعد فنش روشن میشد ولی بخور سرد نداشت بعدش خودم رفتم لوازم الکترونیکی و شماره bu406 بهم دادن و گفتن مشابه 3834 هست و خودم عوض کردم(البته زیاد از الکترونیک سر در نمیارم) که درست شد و بخورش هم خوب بود اما بعد از ده دقیقه کار مفید دوباره از کار افتاد.نظر دوستان چیه؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط s5360 نمایش پست ها
                              با عرض سلام و خسته نباشید

من یه دستگاه بخور دارم که متاسفانه به دلایلی کار نمی کنه !
                              می خوام از قطعاتش استفاده کنم و خودم یکی بسازم.
                              میشه لطفا لیست کامل قطعات مورد نظر رو بدید.

در ضمن این دستگاه من مدارش خیلی فرق داره
                              اینم عکساش :

تو این عکس عدد 1 : این کلید وقتی آب تموم بشه دستگاه رو قطع می کنه و ال ای دی قرمز روشن میشه .
                              تو این عکس عدد 2 : این یه کلید چرخشی هستش که هر چی زیاد تر میشه میزان بخار زیاد تر میشه.
                              تو این عکس عدد 3 : سوال خودمه که اون چی هستش ؟ کارش چیه ؟
                              تو این عکس عدد 4 : اتصالی دقیقا تو همون نقطه شده و دستگاه دیگه کار نمی کنه.

بقیه عکس ها :

اون دو تا فیش که دو اومده یکیش برای فن و اون یکی برای کلید هستش.
                              تازه این دو تا ترانزیستور داره .
                              همچنین فن برای بالا بردن بخار استفاده میشه تو این دستگاه نه برای خنک کردن ترانزیستور.

می خواستم بدونم میشه از این قطعات استفاده کرد ؟

چه راهی برای اطمینان از سالم بودم پیزو پیشنهاد می کنین ؟

بازم تشکر .
                              لطفا یک عکس واضح از PCB مدار پیزو (پشت و جلو) با لیست قطعات داخل مدار بذارین شاید بشه ازاین الگوبرداری کرد. ضمنا این مدار چرا سه رشته سیم تغذیه داره. ممنون

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

سلام دوستان
                                مدار و عکس های دوستمون آقای ادیسون باز نمیشه کسی میتونه کمک کنه
                                با تشکر
                                جدیدترین ویرایش توسط vb_1985; ۱۹:۴۱ ۱۳۹۵/۰۸/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X