اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

دوستان عزیزی که اقدام به ساخت بخوار سر می کنن و می گویند این مدار جواب نداد یک بار هم جای سیمهای پیزو رات هم برعکس کنن اگه مدار را درست بسته باشن جواب میده

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام
      آیا کسی تحلیل DC و AC این مدار رو میدونه
      1-مدار نوسانساز کدوم حلقه هست؟
      2-دیود مشترک در کلکتور و امیتر برای جریان گردشی استفاده میشه؟
      3-نوع نوسانساز چی هست ؟(هارتلی یا ...)
      4-نوع ترکیب ترانزیستور کلکتور مشترک هست ؟ (اگر جواب بله هست : تقویت ولتاژ روی کلکتور مشترک کمتر از یک هست و در کل شبکه حلقه باز گین مدار کمتراز یک میشه !!)
      5- برای راه اندازی پیزو ولتاژ پیک تو پیک 38 ولت AC لازمه یا 38 ولت DC با یه سیگنال AC سوار شده روی DC؟
      اینا رو پرسیدم چون تعداد صفحات این تاپیک بالای 1000 خورده ای هست اکثر پیام هاش هم تشکره

اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم به سوالام جواب بده!

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

با سلام
        دوستان خواستم ببینم ازین مدار برا ساخت حمام التراسنیک برا شستشو قطعات هم میشه استفاده کرد.
        اگه امکان داره کمی توضیح بفرمایید
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی نمایش پست ها
          سیم ها رو به ترتیب قطبیت لحیم کردم...
          سلام مهران عزیز و همه دوستان گرامی
          ببخشیدا من دیر اومدم زودم میخوام به جواب برسم .من تازه وارد گروه شدم همه چیز عالی بود فقط این تیکه رو نفهمیدم چجوری شد
          منظور از به ترتیب قطبیت چیه؟
          سیمهارو که لحیم کردی سمت مدار چجوری باید به ترتیب باشن ؟
          بازم معذرت میخوام و خدا قوت به شما و همه دوستان
          واقعا همه چی کامل و خوب بود فقط این تیکه رو نگرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin111 نمایش پست ها
            با سلام
            دوستان خواستم ببینم ازین مدار برا ساخت حمام التراسنیک برا شستشو قطعات هم میشه استفاده کرد.
            اگه امکان داره کمی توضیح بفرمایید
            ممنون
            سلام
            خیر نمیشه
            برای اون کار باید از ترنسدیوسر التراسونیک که تو بازار به پیزو معروف هست استفاده کنید

فرکانس کاریشم معمولا ضریبی از 40کیلوهرتز هست و با برد راه اندازش آماده فروخته میشه
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام.قصد دارم از بخارسرد برای کشت سلول استفاده کنم.چون ظرف باید اتوکلاو شود یعنی در دمای 121درجه سانتیگراد و فشار یک بار.آیا بخش تولید کننده بخار سردیعنی همان بلندگوی پیزو می تواند این دما را تحمل کند؟یا آیا در بازار مدلی پیدا می شود این شرابط را تحمل کند؟ این بخارسازهای سرد همه مواد محلول در آب را هم بخار می کنند یا مثل بخار گرم قند و نمک محلول رسوب می کند؟ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
              جدیدترین ویرایش توسط irbiologist; ۱۶:۱۷ ۱۳۹۵/۱۱/۰۷.

دیدگاه

پیزو التراسونیک برای دماهای پایینتر از 40 درجه مناسبه و بالاتر بره کاراییش کم میشه

دیدگاه

سلام دوستان من مدار اصلی این تاپیک رو چند بار بستم،تمام قطعاتم درسته و چندین بار مدار رو چک کردم ولی نتیجه ی درستی نگرفتم وقتی تغذیه رو وصل میکنم در یک لحظه پیزو آب رو بخار میکنه و بعد دیگه کار نمیکنه، تا الان چند تا هم ترانزیستور سوزوندم با اینکه هیتسینگ دارم واقعا نمیدونم مشکل کجاست که جواب نمیده در حالی که بعضیا راحت جواب گرفتن، تغذیه م هم 48 ولته بدون محدودیت آمپر هستش
                  ممنون میشم کمک کنین واقعا لازمش دارم

دیدگاه

[QUOTE=فواد رخام;313678]با سلام
                    ممنون
                    در مورد نور پردازی فکر کنم تایم بدی بهتر باشه چون قرار دادن کلید حجم برنامه را زیاد میکنه
                    مثلاً هر 5دقیقه روی حالت های تند و کند تغییر کنه
                    مهران جان اگه کمکی از دست ما بر میاد خوشحال می شم بگی!!
                    ما در خدمتیم

سلام دوست عزیز
                    در مورد پیزو ها طالقانی جهان الکتریک داره
                    از اتفاق 3روز پیش ازش سوال کردم داشت
                    موفق باشید[/QUOTE

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط فواد رخام نمایش پست ها
                    با سلام
                    ممنون
                    در مورد نور پردازی فکر کنم تایم بدی بهتر باشه چون قرار دادن کلید حجم برنامه را زیاد میکنه
                    ما در خدمتیم

سلام دوست عزیز
                    موفق باشید
                    سلام دوستان عزیزم
                    میشه آدرس دقیق تر محل خرید پیزوها رو بگید ممنون میشم.
                    ودرضمن ایا ازاین دستگاه درحجم ساخت هیدروپونیک میشود استفاده کرد.
                    سپاس از همه دوستان

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط فواد رخام نمایش پست ها
                    با سلام
                    ممنون
                    ما در خدمتیم

سلام دوست عزیز
                    موفق باشید
                    سلام دوستان عزیزم
                    میشه آدرس دقیق تر محل خرید پیزوها رو بگید ممنون میشم.
                    ودرضمن ایا ازاین دستگاه درحجم ساخت هیدروپونیک میشود استفاده کرد.
                    سپاس از همه دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری نمایش پست ها
                      سلام
                      بالاخره به جواب رسیدم هورااااااااااااااااا :applause:
                      امروز بالاخره حرفی رو که زدم عملی می کنم و مدار خوب و بهینه شده و همچنین نتایجش رو ارائه می کنم
                      اول از همه این که 30 ولت برای این مدار کافیه من که با 27 ولت کار کردم
                      دوم اینکه ترانزیستور خیلی کمتر داغ میکنه و به یه هیت سینگ متوسط نیاز داره :mrgreen:
                      سوم اینکه قطعات مدار خیلی کمه و راندمان خوبی هم داره :biggrin:
                      الان شماتیک و عکس های مدار رو قرار میدم و بعد هم نتایج عملی که با اسیلوسکوپ مشاهده کردم رو به صورت عکس می زارم و همچنین تصاویری از عملکرد فوق العاده مدار از بس بخار می کرد خونه رو آب ور داشت نتونستم الان از این نتایج هم عکس بگیرم (فعلا)
                      خوبی این مدار اینه بدون اتصال پیزو هیچیش نمیشه و نمی سوزه
                      اول لیست قطعات و قیمت
                      1-ترانزیستور TT2148 یا معادل آن 3000 تومان
                      2-سلف 100 میکرو هانری 200 تومان
                      3-پیزو تبخیر آب سرد 6000 تومان
                      4-ترانس 24 ولت 1 آمپر 8400 تومان
                      5-پل دیود 2 آمپر 300 تومان
                      6-برد سوراخ دار کوچک 200 تومان
                      7-هیت سینک متوسط 1000 تومان
                      8-خازن 2200 میکرو فاراد 50 ولت 750 تومان
                      9-خازن 6.8 نانو فاراد 50 تومان
                      10-خازن 1.5 نانو فاراد 50 تومان
                      11-مقاومت 18 کیلو اهم دو وات 50 تومان
                      12- سلف مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید :nerd:
                      که جمعش هم میشه 20 هزار تومان
                      اینم از شماتیک مدار
                      بدو بدو فقط بیست تومنه هاااااااا

این هم عکس های مدار البته شما به اون خازن ها و ولوم توجه نکنید چون اونارو برای به دست آوردن مقدار دقیق خازنها و مقاومت گذاشته بودم

البته فقط شکل موج ها می مونه که اونم بعدا می زارم

سلام
                      هیچکدوم از عکسا باز نمیشن میشه عکس شماتیک مدارو یه بار دیگه بذارین؟
                      جدیدترین ویرایش توسط Mohammad MAhdi22; ۲۰:۰۶ ۱۳۹۶/۰۱/۱۴.

دیدگاه

دوستان به جایه ترانس میشه از دیمر های 220 استفاده کرد?

دیدگاه

سلام دوستان عزیزم
                          میشه ادرس دقیق تر محل خرید پیزو درتهران رو محبت کنین.
                          ودر ضمن نقشه بالا رو میشه برا ۳ سه پیزو استفاده کرد؟
                          سپاسگزارم

دیدگاه

دوستان یه چیزی

اگ ما بیایم چندتا مدار رو باهم سری کنیم مثلا 6 تاشو
                            بعد بیایم 220 ولت دی سی کنم مدار رو بزنیم بش چطوره?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
                              خود پیزو خیلی گرم نمیکنه اون ترانزیستور که روی هیت سینک بسته شده و پیزو هم روش بسته شده بیشتر باعث گرم شدن آب میشه.میتونی روی ترانزیستور یه هیت سینک جدا ببندی که با آب هم در تماس نباشه.
                              مداراتی که دوستان بعضا بستند و جواب نداده ممکنه به دو علت باشه:
                              1 - کم بودن ولتاژ که باید حد اقل 30 تا 45 ولت باشه .بعضی مواقع 25 کمه.
                              2- مرغوب نبودن ترانزیستور.من مورد داشتم ترانزیستور حتی hfe25 داشته ولی کار نمیداده.با اهم متر هم تست میکردم سالم بود ولی رو مدار کار نمیکرده. :angry:
                              که با تعویض قطعه درست شده.
                              سلام من مدارو بستم چند بار و با ترانزیستورهای مختلف ولی جواب نمیده وفقط زمانی که اب کمی روی پیزو هست تبدیل به بخار میشه
                              لطفا راهنمایی کنید
                              با tip35c و 2sc2625 و چند تا ترانزیستور دیگه چک کردم همینطوری بوده لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروری هست این مدارو برای پروژه لازم دارم و نمیخوام اماده تهیه کنم؟
                              درضمن جهت سلف دست پیچ مهم هست یا نه؟
                              و اینکه اون خازن 822 هست یا 682؟
                              ممنون

دیدگاه

منم جواب گرفتم فقط اینکه به جای خازن 8.2 نانو ی خازن 6.8 نانو گزاشتم
                                البته تو عکس های پست اول هم خازن 6.8 هست اما روی نقشه نوشته 8.2 که نمیدونم کدومش اصلیه اما اگر کسی به مشکل خورد اینو ی بار تست کنه ایشالا راه میوفته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X