اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش

نوشته اصلی توسط 0924630851
    سلام مجدد
    من این مدارو بستم اما کار نمیکنه :sad:
    نمی دونم چرا ولی فک کنم از نحوه ستن ترانزیستور باشه...
    میشه کمکم کنید که پایه ها رو بر اساس نقشه ای که بهینه شده بود و تو صفحه79 بود چطوری ببندم؟ منظورم اینه که مثلا پایه وسط ب کجا یا.....
    ممنون
    شما وقتی ترانزیستور رو روبه روی خودت میگیری اولیش میشه بیس دومیش میشه کلکتور و سومیش هم امیترا گر هم به صورت شماتیک که روی نقشه هست بخوای پایه ای که فلش داره امیتر پایه ی وسط بیس و اون یکی دیگه هم کلکتور امیدوارم که خوب توضیح داده باشم و اگر که مدارت رو بستی باز هم کار نکرد مقدار سلفت رو باید دستکاری کنی من خودم 10 تا سلف بستم تا یکیش جواب داد دوستانی هم که میگن مقدار بخار زیاده و نمیدونیم چطور کمش کنیم اون به دلیل ولتاژ زیادی هستش که به مدار میدید و مشکل پوسته شدن پیزو هم از همونجا هست

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط mindhunter
      ما از زیادی بخار رنج میبریم شما از کمی :د
      شما ولتاژ ورودیت چنده ؟
      با افزایش فاصله سیمهای سلف با هسته هوا بخار زیاد میشه بگیر بکشش از هم باز بشه در ضمن مقاومت چند هست ؟
      ولتاژ ورودی 40 ولت
      مقدار مقاومت 18k
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
        دوستان عکس های مدار به همراه نقشه بهینه شده در لینک های زیر موجوده . در این مدار خازن 2200 و 1.5 میکرو فاراد و همچنین سلف 100میکرو هانری حذف شده و مقدار مقاومت به 1 کیلو 5 وات و سلف دست پیچ به 45 دور تغییر کرده و منبع تغذیه 24 ولت هست که من از 12 ولت دوبل استفاده کردم که عمر مفید پیزو رو بیشتر میکنه همچنین به جای 1047 از bu406 که دیگه همه جا پیدا میشه و ارزون تر هم هست میشه اسفاده کرد :agree: البته من در طراحی مدار سررشته ای ندارم و در مورد مشکلات این مدار اساتید باید نظر بدهند :nerd:
        http://upload7.ir/imgs/2014-08/74229697308515099132.jpg
        http://upload7.ir/imgs/2014-08/02300658740582728654.jpg
        http://upload7.ir/imgs/2014-08/03837519051770010608.bmp
        http://upload7.ir/imgs/2014-08/25422748045569943991.jpg
        دواش مقاومتش 1.5 میکرو فارادیه یا 6.8 نانوفاراد؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اینم اخرین نسخش
          فقط مشکل پاور دارم .قدرتش کمه باید عوض بشه.با پاور صنعتی 45 ولتی تست کردم خیلی عالی بود.این یکی ترانسه اصلا بدرد نمیخوره.
          http://s5.picofile.com/file/8139621442/20140908_180708.jpg
          http://s5.picofile.com/file/8139622034/20140908_184651.jpg
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
            ولتاژ ورودی 40 ولت
            مقدار مقاومت 18k
            40 ولت ac؟برای من 33 ولت ac هست والی مقاومت 3.3 و فاصله سیمهای سلف هوا بیشتر

دیدگاه

تو مداری که من طراحی کردم منبع باید خودش dc باشه.ولتاژی هم که مدار میدم 40 تا 45 ولت دی سی هست
              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام به همه فرکانس کاری دقیقا چنده؟؟؟ ایا با 1.8MHZ هم کار میکنه؟؟؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidavodi71
                  سلام به همه فرکانس کاری دقیقا چنده؟؟؟ ایا با 1.8MHZ هم کار میکنه؟؟؟ :applause:
                  سلام به همه دوستان
                  فرکانس مدار تابع خود پیزو هست ممکنه فرکانس یک پیزو 1.6 باشه و یا 1.7 باشه و یا 2.4 و یا بین اینها

sigpic

دیدگاه

کسی ترانزیستور ماسفت تو این فرکانس سراغ نداره ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidavodi71
                      کسی ترانزیستور ماسفت تو این فرکانس سراغ نداره ؟؟؟
                      سلام نه ماسفت تو این فرکانس نمی تونه کار کنه
                      قطعات خاصی باید استفاده بشه که نمی دونم چیه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0924630851
                        دواش مقاومتش 1.5 میکرو فارادیه یا 6.8 نانوفاراد؟؟؟؟
                        این چند روزه مشکل برام پیش اومده بو نتونستم بیام و اما سوال شما
                        در مداری که من طراحی کردم مقدار مقاومت 1 کیلو 5 وات هست که البته میشه 2 وات هم گذاشت ولی 5 بزار خیالت راحته و اون خازنه هستش که 6.8 نانو فاراده فقط سرامیکی باید باشه اون 1.5 نانو فارادیه هم در مدار من حذف شده نتایج کارت رو بزار ممنون

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان عزیز :mrgreen: آقا من این مدارو که ناصر خان عزیز این عکسو ازش گذاشتن بستم
                          http://upload7.ir/imgs/2014-05/23924708664384433842.jpg
                          ولی رو ولتاژ 45 ولت دی سی با وجود این که 1.22 آمپر میکشه از بخارش راضی نیستم :sad:.مدار اول جواب نمیداد اومد کلی سلفو دستکاری کردم فایده نداشت. بعد رفتم سراغ مقاومت و مقاومت رو 710 اهم بهترین جواب رو میده سلف رو هم دستکاری کردم تا بهتر شد ولی ترانزیستور اونقدر داغ میکنه که با وجود هیتسینکش باید آب رو بدنه فلزی ترانیستور بریزم تا با جوش اومدن ترانزیستور رو خنک نگه داره oo: در کل وحشتناک داغ میکنه. دیگه نمیدونم چیکار کنم. با ولتاژ های پایین تر هم تست کردم ولی ضعیف کار میکنه. ارتفاع آب و زاویه هم کلی تغییر دادم. سلف 100 میکرو هم اضافه و کم کردم ولی بیفایده بود. اما اگه یه لایه نازک آب تو خود محفظه لاستیکی پیزو بریزم خیلی خوب بخارش میکنه :biggrin: پیزو سایز بزرگ از فروشگاه سایت خریدم :biggrin: راستی ترانزیستور 3055 هم دارم و فکر کنم بهتر باشه ولی امتحان نکردم
                          . به نطر شما مشکل میتونه از پیزو باشه؟ نکته آخر: این جا تو بوشهر فشار هوا و رطوبت خیلی بیشتر از نقاط دیگه کشوره. میتونه مشکل از اینجا باشه؟
                          ممنون میشم راه حلی ارائه بفرمایید :applause:
                          راستی یه چیزی من نوک انگشتمو در فاصله کمی از پیزو وقتی روشن بود زیر آب میزاشتم و درد وحشتناکی داشت oo: شما هم امتحان کردید؟ داغون میکنه oo: oo:
                          اینم عکسش:
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام آقا محسن گل
                            بسیار خوبه فقط چون این مدار تو فرکانس بالا و شرایط خاص کار می کنه به این راحتی ها جواب نمیده مثلا من همیشه با مقاومت 18 کیلو خوب جواب می گیرم اما امید با مقاومت 1 کیلو خوب جواب می گیره اینم از اسرار ایین مداره دیگه
                            ولی در کل من زمانی که خواستم مدار رو بسازم یه هفته روش تحقیق کردم و بعد دو هفته فقط ازمایش کرد تا بعد دو هفته بالاخره جواب داد و بعد با کمی تغییرات مقدار بخار بیشتر شد
                            من بخار زیاد رو از ترانزیستور TIP3055 و پیزو قاب دار و خازن های پلی استر و مقاومت 18 کیلو دو وات و سلف رو هم که در عکس معلومه گرفتم .
                            و بهترین ولتاژ هم 45 بود که وقتی اونو 46 می کردم بخار کم میشد . :eek:
                            ولی کلا این مدار رو باید یکم باهاش بازی کرد تا جواب خوب گرفت.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              قیمت ترانس هم پرسیدم 45ولت 2آمپر رو یجا گفت 28تومن oo: یجا دیگه گفت 40تومن
                              قیمت کل مدار رقص نورش به دلیل وجود آیسی tiny 13 میشه 5000تومن
                              این مدار چقدر جریان میکشه ؟ با 48 ولت نمی سوزه ؟ نمیشه مثلا یه ترانس 24 ولت دوبل بگیری از 24- و 24+ استفاده کنی؟
                              http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                خوب اینم از ساده ترین شماتیکی که میتونید پیزو رو به کار بندازید
                                ببخشید اون سلف های 100 میکرو هانری با اون سلف دیگه فرق داره ؟ آخه نمادش یه جوره دیگس
                                http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X