اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
    این مدار

مقدار سلف ال دو یک سلف دست ساز با تعداد دور 18 دور دور یک مداد
    من توی ترانس هم مشکل دارم. دوستمون گفتم 16 ولت دوبل بگیر میشه 32 ولت با پل دیود و خازن میشه 45 ولت . مگه میشه؟
    من هم گفتم 24 ولت دوبل میشه 48 ولت .
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      من توی ترانس هم مشکل دارم. دوستمون گفتم 16 ولت دوبل بگیر میشه 32 ولت با پل دیود و خازن میشه 45 ولت . مگه میشه؟
      من هم گفتم 24 ولت دوبل میشه 48 ولت .
      بله عزیز قبلا هم توضیح دادم
      16 ولت دوبل یعنی 32 ولت که این ولتاژ متناوب و یا AC هست که برای مدار ما باید این ولتاژ رو به ولتاژ مستقیم یا DC تبدیل کنیم برای این کار باید یک پل دیود داشته باشیم و یک خازن با ظرفیت بالا که اگر این کار رو انجام بدیم مقدار پیک ولتاژ AC به DC تبدیل میشه که مقدار پیک هم میشه مقدار متوسط ضرب در رادیکال دو یا همون 1.41 و 32*1.41 میشه 45 ولت که برای این مدار 45 ولت دی سی نیاز داریم.
      و اون ترانسی که می بینی در مدار ترانس دوبل 16 هست که از سر های اول و آخر گرفته شده و میشه 32 ولت ای سی
      من حدود بیست تا یا بیشتر از این مدارها ساختم و همیشه از ترانس دوبل 16 استفاده می کنم.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
        این مدار

مقدار سلف ال دو یک سلف دست ساز با تعداد دور 18 دور دور یک مداد
        این مدار بهتره یا مدار صفحه 1¿¿¿¿¿........??????

دیدگاه

سلام مجدد :biggrin: آقا بلاخره مدارو به ولتاژ 44 تا 46 ولت دادم و بخار به طرز وحشتناکی عالی شد :wow: :wow: که دیگه فکر کنم آخرش باشه. جریان مصرفی هم 1.32 آمپر oo: :wow: :wow: :wow: یعنی توان میشه 60 وات که خیلی زیاده oo: oo: :biggrin: :biggrin: به نطر شما هنوز جا داره مدارو قوی تر کنیم؟ منظورم اینه که توان تبخیر پیزوم میتونه هنو بیشتر هم بشه؟ یا دیگه نهایتشه؟ :biggrin: :biggrin: توان مصرفی به نظرتون زیاد نیست؟ پیزو هم 25 میلیمتری هستش
          مشکل فعلی تغذیه هست که اومدم منبع تغذیه رو با 2 تا باتری سری کردم تا بتونم 45 ولت بگیرم :mrgreen: هیتسینک هم که تا دلتون بخواد داغ میکنه فکر نکنم کاریش بشه کرد. راستی با ترانزیستور 2sc3679 هم امتحان کردم ولی خیلی کم بخار میکرد. ترانزیستور 2148 هم که هیچی البته بهتر از 3679 بود. همون TIP 3055 و مقاومت 1 کیلو و همون سلف دست ساز کولاک میکنه :biggrin: اینم عکسش:
          اینم فیلمش:
          http://www.aparat.com/v/HlUcG
          [hr] اینم عکسش:
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

این مدار بهتره یا مدار صفحه 1¿¿¿¿¿........??????
            جفتشون خوبه فقط این مدار ساختش ساده تر هست.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
              سلام مجدد :biggrin: آقا بلاخره مدارو به ولتاژ 44 تا 46 ولت دادم و بخار به طرز وحشتناکی عالی شد :wow: :wow: که دیگه فکر کنم آخرش باشه. جریان مصرفی هم 1.32 آمپر oo: :wow: :wow: :wow: یعنی توان میشه 60 وات که خیلی زیاده oo: oo: :biggrin: :biggrin: به نطر شما هنوز جا داره مدارو قوی تر کنیم؟ منظورم اینه که توان تبخیر پیزوم میتونه هنو بیشتر هم بشه؟ یا دیگه نهایتشه؟ :biggrin: :biggrin: توان مصرفی به نظرتون زیاد نیست؟ پیزو هم 25 میلیمتری هستش
              مشکل فعلی تغذیه هست که اومدم منبع تغذیه رو با 2 تا باتری سری کردم تا بتونم 45 ولت بگیرم :mrgreen: هیتسینک هم که تا دلتون بخواد داغ میکنه فکر نکنم کاریش بشه کرد. راستی با ترانزیستور 2sc3679 هم امتحان کردم ولی خیلی کم بخار میکرد. ترانزیستور 2148 هم که هیچی البته بهتر از 3679 بود. همون TIP 3055 و مقاومت 1 کیلو و همون سلف دست ساز کولاک میکنه
              بسیار عالی
              مقدار مقاومت رو تا جایی که میشه زیاد کن تا مدار کمتر داغ کنه و عمرش بیشتر بشه
              اگر سطح آب روی پیزو هم کم باشه بخار بیشتر میشه (حدود 3 سانت باشه خوبه )
              ولتاژ رو میشه بیشتر کرد هنوز :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0924630851
                میشه مقدار سلف رو به هانگری بگید؟؟؟؟
                دوست عزیز مقدار سلف مقدار مشخصی نداره و باید خودت بسازیش شما اول مقدار مقاومتتو رو با یه سلف دلخواه طوری تنظیم کن که حداقل یه لرزش داشته باشی بعد میری سراغ سلف و اونو دوباره تنظیم میکنی برای حداکثر بخار

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش

نوشته اصلی توسط 0924630851
                  فعلا ک نتیجه ای نگرفتیم ....
                  ی ترانزیستورو فقط سوزوندیم. همین.... :cry2:
                  انقد داغ کرد ک ازش دود بلند شد. به سر پیزو چند ولت باید برسه؟
                  1047 رو سوزوندی؟؟؟ :eek:ولتاژت چند بوده به نظر من مشکل شما اشتباه وصل کردن ترانزیستور هستش درسته ترانزیستور داغ میکنه ولی نه اینکه دود بلند شه

دیدگاه

بچه ها . یکی از غامیلامون یه دستگاه بخور سرد خریده که خیلی خوبه. من با گرو گذاشتن پول و اینتور چیزا بالاخره راضی شد تا پیچ هاشو باز کنم چ ببینم چیه.
                    یه مداری داشت مثل مدار رادیو. اول از ترانس رد میشد و بعد پل دیود و ...
                    می خواستم بگم نمیشه این مدار ها رو یکم حرفه ای تر کرد که بهتر بخور کنه?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی

[hr] اینم عکسش:
                      مبارکا باشه...
                      خیلی خوشحال میشم موفقیت های دوستان عزیزم رو میبینم
                      فقط تو این عکس دیدم پیزو رو انداختین تو آب...
                      اون الان پشتش با آب تماس داره و مقداری زیادی نشت جریان تو آب ایجاد شده
                      برای اثباتش هم یک led بردارید ....یک پایش رو تو دستتون بگیرید...پایه دیگه رو توی آب ببرید...led پر نور روشن میشه

مشگل بعدی هم که وجود میاد اکسید شدن و از بین رفتن اتصالات پشت پیزوتون هست...
                      پیشنهاد میکنم آب بندیش کنید سپس استفاده کنید
                      موفق باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

بچه ها . یکی از غامیلامون یه دستگاه بخور سرد خریده که خیلی خوبه. من با گرو گذاشتن پول و اینتور چیزا بالاخره راضی شد تا پیچ هاشو باز کنم چ ببینم چیه.
                        یه مداری داشت مثل مدار رادیو. اول از ترانس رد میشد و بعد پل دیود و ...
                        می خواستم بگم نمیشه این مدار ها رو یکم حرفه ای تر کرد که بهتر بخور کنه?
                        اون مدارات چینی رو اگه پیزوش رو جدا کنید و به برق وصل کنید....مدار سوئیچرشون میسوزه...
                        من امتحان کردم....شماهم امتحان کنید...خیلی لذت داره.
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                          مبارکا باشه...
                          خیلی خوشحال میشم موفقیت های دوستان عزیزم رو میبینم
                          فقط تو این عکس دیدم پیزو رو انداختین تو آب...
                          اون الان پشتش با آب تماس داره و مقداری زیادی نشت جریان تو آب ایجاد شده
                          برای اثباتش هم یک led بردارید ....یک پایش رو تو دستتون بگیرید...پایه دیگه رو توی آب ببرید...led پر نور روشن میشه

مشگل بعدی هم که وجود میاد اکسید شدن و از بین رفتن اتصالات پشت پیزوتون هست...
                          پیشنهاد میکنم آب بندیش کنید سپس استفاده کنید
                          موفق باشید
                          سلام آقا مهران خواهش میکنم لطف داری. نه پیزو رو قبل از اینکه تو آب بندازمش آب بندی کرده بودم B-)
                          یه تلق عایق ترانزیستوری با چسب قطره ای چسبوندم به یه واشر فلزی. واشر فلزی هم با چسب قطره ای به لاستیک پیزو وصله و برای اطمینان بیشتر چسب حرارتی هم دورش ریختم. خود پیزو رو هم با چسب مزدا به لاستیکش چسبوندم تا آب بندیش مطمئن تر شه :biggrin:
                          اینجوری:
                          http://www.xum.ir/images/2014/09/13/DSC_0189230d3.jpg
                          http://www.xum.ir/images/2014/09/13/DSC_01906395f.jpg
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            راستی فراموش نکنید که لاک سیم هارو بتراشید ها !!!
                            برای تراشیدن از یک عدد تیغ موکت بری یا چاقو استفاده کنید
                            برای برش لاک این سیم ها این کار هم زشته هم خطر بریدگی داره و تیغتون هم خراب میشه .

من همیشه اینکار میکنم که خیلی زیبا در میاد.
                            سر سیم رو روی آتیش بگیرید تا سیاه بشه. بعد با سنباده اونو بخراشید تا لایه سوخته کنده بشه. بعد این قدر خوشکل میشههههههه :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter
                              به نظر من با ترانزیستور 3035 خیلی بهتر میشه جواب گرفت
                              اینم فیلمش
                              http://s5.picofile.com/file/81400155..._1062.mkv.html
                              سلام این 3035 پیشوند و پسوند نداره دیتا شیت براش پیدا نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidavodi71
                                سلام این 3035 پیشوند و پسوند نداره دیتا شیت براش پیدا نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                TIP3055 هست .

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X