اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    حرفتون رو رد نمیکنم ولی هیچ مدرکی دال بر گفته شما وجود نداره و من کاملا برعکسش رو تو تولیدات خارجی میبینم. قیمت ها تقریبا یکی هست دلیل نداره ک همه از 1.7 استفاده کنند.
    جناب بلورچیان من و خیلی از دوستان که در این تاپیک بسیار فعال هستند خیلی روی این پیزو ها تست انجام دادیم و فرق بسیار زیادی بین این پیزو های قاب دار و معمولی دیده ایم .
    این پیزو های قاب دار که روکش نقره ای دارن عمرشون بیشتره چون بعد یه مدت این روکش سفید ها روکششون از بین میره :sad:
    فرکانسشون 2.4 مگا هرتز هست و قدرت نوسان زیادی دارن و طبق دیتاشیت میزان بخار آب بیشتری میدن البته در تست هم همین طور بوده :redface:
    به هر حال اگه از این پیزو ها هم وارد کنید من یکی که مشتری پروپا قرصشون هستم :wow:

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری

میشه از 2SD1047 و یا TIP3055 هم استفاده کرد.
      یعنی به جای tt2148 همین ترانزیستورها توی شماتیک صفحه 38 بذارم جواب میگیرم؟؟؟
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
        یعنی به جای tt2148 همین ترانزیستورها توی شماتیک صفحه 38 بذارم جواب میگیرم؟؟؟
        چی شده oo:
        آقا مدار تو صفحه 39 جواب میده ها اون مدار صفحه 38 که تست شد ولی رد شد. شما ادامه مطلب رو نخوندی ؟
        مدار صفحه 39 به جواب خوب رسید.
        حتی پی سی بی هم براش گذاشتم در چند صفحه بعد از ص40 هست.

sigpic

دیدگاه

راستش من دسترسی به tt2148 هم به زور داشتم که بهم سوخته اش رو انداختن چون 3 تا خریده بودم که قبل از استفاده تست کردم و بیس و کلکتور اتصال کوتاه بود.
          انشاءالله این ترانزیستورهایی هم که گفتید بگیرم تست کنم. انشاءالله جواب بده
          من هم منظورم مدار صفحه 39 بود. :cry:
          بابت راهنمایی هاتون هم ممنون
          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام آقا ناصر من مدار رو بستم یه بار جواب داد .دوباره ک رو برد بستم جواب نمیده
            .ترانزیستورم هم TIP 35C گذاشتم .چون 1047 پیدا نکردم .خیلی داغ میکنه ..چه کار کنم؟؟
            با سلف2 نمیشه یه مقاومت سری کنم؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad.137010
              سلام آقا ناصر من مدار رو بستم یه بار جواب داد .دوباره ک رو برد بستم جواب نمیده
              .ترانزیستورم هم TIP 35C گذاشتم .چون 1047 پیدا نکردم .خیلی داغ میکنه ..چه کار کنم؟؟
              با سلف2 نمیشه یه مقاومت سری کنم؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:
              با سلف دو مقاومت سری کنی ؟؟؟ به چه دلیل ؟
              داغ کردن تا حدی طبیعیه ولتاژ رو 45 بزار کمتر داغ می کنه

sigpic

دیدگاه

با سلف دو مقاومت سری کنی ؟؟؟ به چه دلیل ؟
                داغ کردن تا حدی طبیعیه ولتاژ رو 45 بزار کمتر داغ می کنه
                مقاومت سری واسه جریان کشی کمتر ترانزیستور
                میشه یه ترانزیستور معرفی کنین ک تو بازار مشهد هم پیدا شه؟

دیدگاه

سلام اینم فایل پی سی بی و عکس و نقشه:
                  http://persianupload.com/kleeja/do.php?filename=140021524928471.rar

sigpic

دیدگاه

سلام اینم فایل پی سی بی و عکس و نقشه:
                    http://persianupload.com/kleeja/do.php?filename=140021524928471.rar
                    چندتا سوال که اگه جواب بدید ممنون میشم و بعد اینکه درست کردم همراه فیلم و فایل pdf اینجا آموزش میذارم.

1- سلف 100 میکرو . آمپربالاست یا نه از این مقاومتی است؟
                    2- سلف 18t چطور بپیچم؟
                    3-مقاومتی که گذاشتین چند اهم و چند واته؟ 18K---1/4W
                    4- npn چه نوعیه؟ (من یک پاور "گرین" گیرآوردم)
                    5-منبع تغذیه 24ولت AC کافیه. داغ نمیکنه؟
                    6- فرق PCB دوم و اول چیه؟کدوم بهتره؟
                    7- این همه مدت از ساخت شما میگذره آیا به مشکل برخورده؟آیا از بخارش کم شده؟

شرمنده زیاد پرسیدم
                    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
                    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
                    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                      چندتا سوال که اگه جواب بدید ممنون میشم و بعد اینکه درست کردم همراه فیلم و فایل pdf اینجا آموزش میذارم.

1- سلف 100 میکرو . آمپربالاست یا نه از این مقاومتی است؟
                      2- سلف 18t چطور بپیچم؟
                      3-مقاومتی که گذاشتین چند اهم و چند واته؟ 18K---1/4W
                      4- npn چه نوعیه؟ (من یک پاور "گرین" گیرآوردم)
                      5-منبع تغذیه 24ولت AC کافیه. داغ نمیکنه؟
                      6- فرق PCB دوم و اول چیه؟کدوم بهتره؟
                      7- این همه مدت از ساخت شما میگذره آیا به مشکل برخورده؟آیا از بخارش کم شده؟
                      شرمنده زیاد پرسیدم
                      1- سلف صد میکرو از نوع بشکه ای و یک آمپر هست
                      2- 18 دور سیم لاکی دور یک مداد
                      3- مقاومت 18 کیلو دو وات هست
                      4- نوع منفی دیگه oo: tt2148 داره دو تا
                      5- منبع تغذیه باید ای سی 32 ولت باشد که با پل دیود و خازن بزرگ میشه 45 ولت دی سی
                      6- ما فقط یه پی سی بی زدیم کلا :mrgreen:
                      7- نه مشکل خاصی نداشته فقط فهمیدیم که خیلی باید مواظب باشی آب زیر پیزو نره و ولتاژ تغذیه بهتره 45 ولت باشه نه کمتر نه بیشتر 45 ولت دی سی خیلی مناسبه بیشتر بشه ممکنه بخار خروجی پیزو حتی کم هم بشه!

sigpic

دیدگاه

اگه امکانش براتون هست یه عکس از مداری که بستین میزارین.
                        1- یک سلف دارم 100میکرو 3آمپر ولی بشکه ای نیست . حلقویه. خوبه؟
                        2- خازن نانوفارادهایی که تو مدار هست همین معمولیان؟ یا پلیستره؟
                        3- گفتین سیم لاکی. ولی نمرش چند باشه؟ یک خوبه؟(برایt18)
                        4- خازن الکترولیت ورودی بالای 50ولت بزارم دیگه؟
                        5- من یه ترانس 30ولتac دارم پس اونو نمیتونم استفاده کنم؟
                        6- ترانسم چند آمپر باشه؟ 1 فکر کنم کافی بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                          اگه امکانش براتون هست یه عکس از مداری که بستین میزارین.
                          1- یک سلف دارم 100میکرو 3آمپر ولی بشکه ای نیست . حلقویه. خوبه؟
                          2- خازن نانوفارادهایی که تو مدار هست همین معمولیان؟ یا پلیستره؟
                          3- گفتین سیم لاکی. ولی نمرش چند باشه؟ یک خوبه؟(برایt18)
                          4- خازن الکترولیت ورودی بالای 50ولت بزارم دیگه؟
                          5- من یه ترانس 30ولتac دارم پس اونو نمیتونم استفاده کنم؟
                          6- ترانسم چند آمپر باشه؟ 1 فکر کنم کافی بود؟
                          1- نه حلقه ای چندان مناسب نیست ولی بازم کار می کنه مدار
                          2- پلی استر بزاری بهتره
                          3- نمره سیم لاکی از نیم بیشتر باشه
                          4- بله 63 ولت بزار
                          5- چرا ترانس 30 ولت ای سی کاملا مناسبه
                          7- بله یک آمپر کاملا کافیه

sigpic

دیدگاه

تو محل ما که سیم لاکی پیدا نبود :(
                            ما هم اینو که از یک ترانس کندیم پیچیدیم.
                            میخواستم بدونم نسبت به اون مقاومتی که کنارش گذاشتم درست بستم ؟
                            خوبه ؟ قطر سیم بنظرتون کم یا زیاد نیست؟

دو سوالم داشتم
                            1- اگه اون سلف 100میکرو 3آمپر بذاریم اشکال داره؟
                            2- خازن 2200 من 50 ولت باشه اشکال داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                              تو محل ما که سیم لاکی پیدا نبود :(
                              ما هم اینو که از یک ترانس کندیم پیچیدیم.
                              میخواستم بدونم نسبت به اون مقاومتی که کنارش گذاشتم درست بستم ؟
                              خوبه ؟ قطر سیم بنظرتون کم یا زیاد نیست؟

دو سوالم داشتم
                              1- اگه اون سلف 100میکرو 3آمپر بذاریم اشکال داره؟
                              2- خازن 2200 من 50 ولت باشه اشکال داره؟
                              سلام
                              بهتره یکم فشرده ترش کنی سلف رو ، قطرش خوبه
                              سلف 3 آمپر هم مشکلی نداره
                              اگه ولتاژ خازن 50 هست بهتره به مدار بیشتر از 40 ولت اعمال نکنید و بهترین ولتاژ برای این مدار 45 ولت هست و خازن هم 63 ولت باشه بهتره

sigpic

دیدگاه

خوب امروز مدار زدیم ببه برق !
                                منتظر امفجار یا کار بودیم که دیدیم...
                                هیچ اتفاقی نیافتاد! چه بی بخار بود
                                ترانزیستورم داغ میکرد.
                                ولتاژ پایه هاش گرفتم که بصورت زیره.
                                Vce=42
                                Vbe=0
                                Vbc=40
                                ترانزیستورش سوخته ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X