اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    خواهش میکنم
    خروجی این مدار باید 1.6گیگاهرتز با ولتاژ 45ولت پیک تا پیک و جریانی بین 400تا 800میلی آمپر باشه
    اگه میتونید با میکرو راه اندازیش کنید که
    پس یا علی
    بسم الله !
    1.6 گیگاهرتز :eek:
    فکر کنم منظورتون مگاهرتز بوده دیگه
    نگفتین سینوسی یا مربعی ولی فکر کنم سینوسی باشه :rolleyes:
    اگه با میکرو بخواییم این شکل موج رو تولید کنیم ، شدنش که میشه ولی درمورد فرکانسش شک دارم چون اسکوپ ندارم نمی دونم فرکانسی که به ما میده چند هرتزه تو پروتئوس هم مدارایی که بسته میشن چون زمان اجرای برنامه واقعی نیست نمیشه در مورد فرکانسی که اونجا می بینی مطمئن بود
    حیف که امکاناتشو ندارم مگرنه 3 سوت درستش می کردم
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

با تشکرات فراوان از آقای چمنی عزیز :nice:
      این نقشه ای که شما صفحه اول تاپیک گذاشتین با خود مداری که شما بستین فرق می کنه اگه ممکنه نقشه مداری که خودتون بستین رو بزارین چون تو نقشه ما 3 تا خازن بیشتر نداریم ولی تو مداری که عکسشو گذاشتین بیشتره یا من اشتباه میکنم اگه میشه اسم دقیق قطعات رو هم بزارین
      بازم تشکر :biggrin:
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
        یه تشکر اول بکنم آقا مهران گل، خیلی زحمت کشیدن.
        منم مدارتونو ساختم و عالی جواب میده.
        اینم فیلمش:
        http://www.aparat.com/v/vA1jk

دوستان به دنبال سویچ عادی تو فرکانس 1.6 مگ با ماسفت یا ترانیستور که پیزو به عنوان لودش باشه، نباشین جواب نمیده، امتحان کردم...
        میگم این پیزوو ه که بیشتر آبو پرت میکنه تا بخار :job:
        مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
          سلام دوستان عزیز
          یه تشکر اول بکنم آقا مهران گل، خیلی زحمت کشیدن.
          منم مدارتونو ساختم و عالی جواب میده.
          اینم فیلمش:
          http://www.aparat.com/v/vA1jk

دوستان به دنبال سویچ عادی تو فرکانس 1.6 مگ با ماسفت یا ترانیستور که پیزو به عنوان لودش باشه، نباشین جواب نمیده، امتحان کردم...
          میگم این پیزوو ه که بیشتر آبو پرت میکنه تا بخار :job:
          باید حد اقل 1 ثانت تا 5 سانت آب روش باشه...

دیدگاه

تو اون فیلمه 4 سانت آب روشه.
            میگم این مداره تو بلند مدت جواب میده اگه تهویه خوبی برا 1047 بذاریم؟

دیدگاه

دوستان من میخوام یه رطوبت ساز آلتراسونیک بخرم 40تومن درمیاد با همین پیزوها انگار کار میکنه از دوستایی که ساختن خواستم بپرسسم چند در میاد اگه بخوام بسازم به دردسرش میرزه واسه دستگاه جوجه کشی لازم دارم بنظرتون بخرم یا بسازم زودی جواب بدین که میخوام سفارش بدم
              a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                دوستان من میخوام یه رطوبت ساز آلتراسونیک بخرم 40تومن درمیاد با همین پیزوها انگار کار میکنه از دوستایی که ساختن خواستم بپرسسم چند در میاد اگه بخوام بسازم به دردسرش میرزه واسه دستگاه جوجه کشی لازم دارم بنظرتون بخرم یا بسازم زودی جواب بدین که میخوام سفارش بدم
                سلام
                اگه از نمونه های آماده برادران چینی بخری بهتره
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آقای چمنی راست میگه نمونه های آماده تو بازار برای اینکار بهتره
                  ولی همینطور که میدونه این دستگاه بخورها چون بخار آب سرد تولید می کنن برای دستگاه جوجه کشی بهتره از همون ترفند ظرف آب استفاده کنی چون بتونی یه رطوبت یکنواخت در کل دستگاه داشته باشی
                  [hr]

دیدگاه

ممنون از دوستان خواستم ارزون در بیاد اونم نشد.راستی کسی اطلاعی داره تو بازار چنده اینا؟
                    a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

حول و حوش 50 تومانی هست :sad: منم می خواستم بخرم ولی . . . شیپیش های تو جیبم گفتم مارو دریاب
                      برای دستگاه جوجه کشی همون ظرف آب کفایت می کنه اگه نشدم یه دستگاه بخور گرم درست کن با دو تا سیخ کباب فقط باید در تنظیم دما یه تمهیدات تازه در نظر بگیری
                      [hr]

دیدگاه

درود بر همه دوستان و بخصوص مهران عزیز

راستش من از چند تا از دوستان که از این چینی ها داشتند پرسیدم ، گفتند زمان زیادی کار نمیکنه . هفته پیش هم در یک فروشگاه دیدم
                        که دستگاهش داشت یک بخار خیلی ضعیف و مردنی تولید میکرد.
                        بنابر این پولتان را هدر ندهید...

همانطور که مهران عزیز هم در پست های پیشین گفته بود کلا پیزو ها یا فاسد هستند یا کیفیت خوبی ندارند.
                        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

این بخار سازای صنعتی که تو بازار به اسم بخار ساز التراسونیک ه هم ازین پیزوها استفاده میکنند؟

دیدگاه

سلام به همه اساتید :bye
                            دوستان می شه به سوالای من جواب بدین؟؟
                            - اگه فرکانسی که به پیزو میدیم به جای 1.7 بیایم 2 بدیم اتفاق خاصی میفته؟؟
                            می دونید تو فکر کیریستالم کریستال 2 تو بازار هست میشه واسش مدار طراحی کرد داد به پیزو یا نه...
                            خودم فکر نکنم بشه چون اگه امکانش بود کشور دوست و برادر چین :biggrin: تالا ساخته بود
                            اما علتش چیه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ohayo1368
                              سلام به همه اساتید :bye
                              دوستان می شه به سوالای من جواب بدین؟؟
                              - اگه فرکانسی که به پیزو میدیم به جای 1.7 بیایم 2 بدیم اتفاق خاصی میفته؟؟
                              می دونید تو فکر کیریستالم کریستال 2 تو بازار هست میشه واسش مدار طراحی کرد داد به پیزو یا نه...
                              خودم فکر نکنم بشه چون اگه امکانش بود کشور دوست و برادر چین :biggrin: تالا ساخته بود
                              اما علتش چیه؟؟
                              با کم و زیاد کردن مقدار خازن در یایه بیس ترانزیستور میشه فرکانس خروجی رو کنترل کرد
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام و تشکر از دوستمون که زحمت کشیده مدار رو با توضیحاتش گذاشته
                                من چند سوال داشتم
                                یکی این که اگر سنسور بی آب بمونه آیا میسوزه یا براش مهم نیست و فرقی نمیکنه
                                اگر ارتفاع آب کمی زیاد بشه آیا شدت بخار کم میشه؟
                                برای مخزن به نظرت باید چه فکری کرد و چه جوری طراحی کرد که هم پر کردنش راحت باشه هم حجم قابل قبولی ( حد اقل 2 لیتر) داشته باشه و هم ارتفاع آب رو سنسور درست باشه، از دوستانی که این دستگاه رو دارند یا باز کردن خواهش میکنم توضیح بدن سیستم مخزن و آب گیری اون چه جوری هست.
                                سوال آخر این که آیا این سنسور ها عمر محدود ( کوتاه ) دارند یا مثل کریستال یا پیزوهای معمولی دیگه طول عمر بالا و میشه گفت نامحدود دارند.
                                ممنون و متشکر از زحماتتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X