اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام بهتر از دو منیع استفاده کنی یکی برای ذخیره اب و دیگری برای قرار گرفتن آب بروی پیزو بهترین کار اینکه از نمونه های تو بازار الگو بگیری منظورم بخور سرد تو داروخانه ها

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام خدا خیرت بده اطلاعات خوبی دادی
      فقط اگه میشه یه توضیح کامل تری در مورد مدارش بده

دیدگاه

سلام .اگر ممکنه لیست قطعات مورد نیاز رو شفاف تر بگو.نوع دیود مقاومت ها خازنها...ممنون

دیدگاه

سلام
          ببخشید من تا صفحه 10 رو گشتم شماتیکی نبود.
          میشه دوباره قرارش بدین ؟
          با تشکر.
          چه زود دیر می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RshRshRsh
            سلام
            ببخشید من تا صفحه 10 رو گشتم شماتیکی نبود.
            میشه دوباره قرارش بدین ؟
            با تشکر.
            خدمت شما

با اجازه مهران عزیز
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              خدمت شما

با اجازه مهران عزیز
              خیلی ممنون از پاسختون
              برا گذاشتن چند تا پیزو ، برای هر کدومش همچین مداری میخاد یا باید پیزو ها رو با هم موازی کنیم یا سری؟ oo: (ببخشید اگه تکراری خیلی وقت میبره اگه بخوام 37 صفحه رو بخونم.)
              45 ولت منبع باید AC باشه یا DC؟
              هر چقدر ولتاژو بالا ببریم بخار بیشتر میشه یا این 45 ولت ماکسشه؟
              با تشکر :nerd:
              چه زود دیر می شود.

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون
                برا گذاشتن چند تا پیزو ، برای هر کدومش همچین مداری میخاد یا باید پیزو ها رو با هم موازی کنیم یا سری؟ oo: (ببخشید اگه تکراری خیلی وقت میبره اگه بخوام 37 صفحه رو بخونم.)
                45 ولت منبع باید AC باشه یا DC؟
                هر چقدر ولتاژو بالا ببریم بخار بیشتر میشه یا این 45 ولت ماکسشه؟
                با تشکر :nerd:
                خواهش میکنم

برای هر پیزو یک مدار
                45 ولت DC

ولتاژ هم بالا نبر چون پیزو عمرش کم میشه . همین 45 هم زیادیه
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

هر پیزویی 2 آمپر میکشه دیگه؟
                  تا چه عمقی درست کار میکنه؟
                  با تشکر
                  چه زود دیر می شود.

دیدگاه

هر پیزویی 2 آمپر میکشه دیگه؟
                    تا چه عمقی درست کار میکنه؟
                    با تشکر
                    جریان هم 1 آمپره نه 2
                    من زیر 30 ولت رو پیشنهاد میکنم
                    4-5 سانت خوبه

دیدگاه

بچها کسی میتونه این مدار را تحلیل کنه؟
                      مثللا این L2 چیکار میکنه؟

دیدگاه

سلام می خواستم بدونم شماتیکی که گذاشتی سنسور پیزو باید به کجاش وصل شه :cry: :cry:

دیدگاه

اونجا که نوشته pizoیا نوشته 1.6mhzیا نوشته X
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

سلام می خواستم بدونم میشه مقدار خازن های شماتیک بخور اب سرد رو برام بفرستید مثلا(خازن 1nf چی میشه)
                            ممنون :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام.
                              دوستان چند تا سوال داشتم؟
                              آیا شماتیک همون شماتیک صفحه اول هستش یا بهینه شده؟اگر بهینه شدهمیشه خواهش کنم لینکشو بدید؟
                              آیا این مدار راحت جواب میده؟آیا حساس هستش و راحت ممکنه بسوزه ؟ عمرش چقدر هستش؟ اگر ترانزیستور 5 تومان بخواد بسوزه که نمیصرفه!
                              آیا با 24 ولت هم کار میکنه؟
                              به جای سلف 500 سلف 560 نانوهانری بذارم مشکلی که پیش نمیاد؟
                              با تشکر.

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام می خواستم بدونم میشه مقدار خازن های شماتیک بخور اب سرد رو برام بفرستید مثلا(خازن 1nf چی میشه)
                              ممنون :angry: :angry: :angry:
                              منظورتون چیه؟؟؟
                              خازنها 1.5 و 10 و 8.2 نانو فاراد پلی استر ولتاژ بالا هستند.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز و گرامی من این 38 صفحه رو خوندم و چند اشکال در کار عزیزان دیدم که خواستم اشاره به آنها کنم
                                اول اینکه اگر از چند پیزو استفاده می کنید ممکن است نوسانات آنها رو هم اثر گذاشته و سبب شود حتی در برخی مواقع بخار کمتری ایجاد شود البته اگر فاصله پیزو ها از هم کمی زیاد شود این اشکال کلا رفع می شود
                                دوم اینکه مدار مورد استفاده راندمان کمی داشت و ترانزیستور به شدت داغ می کرد اشکال آن در بایاس نا صحیح است که در حال رفع آن هستم و به زودی مدار جدید رو قرار میدم.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X