اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط امین غفاری
    دوست عزیز edeeson_nm1 از این مدار فقط میشه برای یه دونه پیزو استفاده کرد؟ یا میشه چند تا پیزو بهش وصل کرد؟ :question:
    این برای یه پیزو هست برای چند تا پیزو باید تست کنم و فکر می کنم مدارش قدری متفاوت بشه بعد از تست با چند پیزو اگه به نتیجه رسی مدارشو براتون قرار می دهم.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

حالا یکی تست کنه ببینه بعد از چند مدت مداوم کار کردن ایا مشکلات مدار قبلی براش پیش میاد یا نه!
      مثلا پیزو خراب میشه یا ...
      ---
      در این صورت قیمت این ترانیستور باید حدود 7-8 تومن باشه
      چون ولتاژش 4 برابر جریان 1.5 برابر و فرکانسش 2 برابر ترانزیستور 1047 هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
        حالا یکی تست کنه ببینه بعد از چند مدت مداوم کار کردن ایا مشکلات مدار قبلی براش پیش میاد یا نه!
        ---

حرف منو باور نداری؟؟؟ خوب این جوری که تا خودت تست نکنی متوجه نمی شی که چه ایراداتی ممکنه برای شما پیش باید :mrgreen:
        نوشته اصلی توسط mostafa6369
        دستتون درد نکنه اقا مهران عالی بود
        آره واقعا دست مهران درد نکنه پستش اینقدر جالب بود که من رو وادار کرد تا یک مدار خوب برای پیزو طراحی کنم و به روش خودش هم نتایجم رو قرار دادم .
        مهران چمنی عزیز موفق باشی :applause:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1

حرف منو باور نداری؟؟؟ خوب این جوری که تا خودت تست نکنی متوجه نمی شی که چه ایراداتی ممکنه برای شما پیش باید :mrgreen:
          حرفی در مورد باور نیست- مدار قبلی دوستان میگفتن بعد از یه مدت کار مداوم پیزو خراب میشه ترک میخوره و ...
          خب شما این مدار رو تازه ساختی و نمیدونم چند ساعت گذاشتی کار کنه-منظور من هم این بود که ایا این مدار هم مثل قبلی عمر پیزو رو کم میکنه یا نه-

دیدگاه

حرفی در مورد باور نیست- مدار قبلی دوستان میگفتن بعد از یه مدت کار مداوم پیزو خراب میشه ترک میخوره و ...
            خب شما این مدار رو تازه ساختی و نمیدونم چند ساعت گذاشتی کار کنه-منظور من هم این بود که ایا این مدار هم مثل قبلی عمر پیزو رو کم میکنه یا نه-
            نه برای پیزو مشکلی بوجود نمی آد چون من با ولتاژ 27 ولت مدار رو راه انداختم و ترانزیستور هم داغ کردنش تا حدی طبیعیه چون داره با فرکانس بالا کار می کنه مدارهای زیادی رو بررسی کردم و این مقدار حرارت کاملا طبیعیه مثلا در ماژول های مه ساز چینی ترانزیستور خودش داخل مجموعه ای کوچک قرار می گیره که چون در آب قرار میگیره و این روش تبخیر آب سرد موجب کاهش دمای محیط میشه خود به خود خنک میشه در این مدار هم با اصلاح مقادیر و یافتن بهترین پاسخ حرارت کمتری تولید میشه اما هنگام کار مداوم ترانزیستور به شدت داغ می کنه که به دلیل فرکانس بالا کاملا طبعیه اما میشه یک کاری کرد که هیت سینک متصل به ترانزیستور با عایق متصل بشه و هیت سینک داخل آب قرار بگیره تا حرارت به خوبی دفع بشه

sigpic

دیدگاه

---
              منم با حرفت موافقم

بهتره یه تست هم بگیرید حالا که درست کردین دسدت هم درد نکنه. من 2 تا پیزو رو توی مدت حدود 7 روز داغون کردم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                منم با حرفت موافقم

بهتره یه تست هم بگیرید حالا که درست کردین دسدت هم درد نکنه. من 2 تا پیزو رو توی مدت حدود 7 روز داغون کردم!
                من که تستمو گرفتم عکاسای یادگاریمو هم گرفتم
                حالا با پیزو چیکار می کنی که میسوزه ؟؟؟ من حتی یدونه ام نسوزوندم با اینکه کلی مدار مختلف رو تست کردم و کلی تغییرات روش دادم نسوخت شما چطور با این همه تجربه و سابقه چند ساله در امر پیزو اونو می سوزونی ؟؟؟؟

sigpic

دیدگاه

سوختن که نه پوست پوست میشه و ازش میریزه توی آب و قدرت بخارشم کم میشه و به یه جایی میرسه که فقط آب رو میلرزونه . این مشکل توی حدود 70 ساعت انجام میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    سوختن که نه پوست پوست میشه و ازش میریزه توی آب و قدرت بخارشم کم میشه و به یه جایی میرسه که فقط آب رو میلرزونه . این مشکل توی حدود 70 ساعت انجام میشه.
                    فکر کنم این اثر به خاطر جنس نامطلوب پیزو باشه و اگر ولتاژ خیلی بالا باشه این اتفاق بیوفته
                    و شاید مواد حل شده در آب هم مثل کلر و ... بی تاثیر نباشه
                    این هفتاد ساعت کار مدام منظوره ؟ یا بعد از 70 ساعت کار مفید ؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1
                      فکر کنم این اثر به خاطر جنس نامطلوب پیزو باشه و اگر ولتاژ خیلی بالا باشه این اتفاق بیوفته
                      و شاید مواد حل شده در آب هم مثل کلر و ... بی تاثیر نباشه
                      این هفتاد ساعت کار مدام منظوره ؟ یا بعد از 70 ساعت کار مفید ؟؟؟
                      بنظر خودم ولتاژ 45 زیاده برای این پیزو ها هم با 45 ولت درایوش کردم.

7 روز روشن بود روزی 10 ساعت بعد دیگه فقط آب رو جوش مینداختن و هر کاری کردم دیگه نتونستن بخار تولید کنن و هم اینکه توی این مدت اون پوشش سفیدشون کامل کنده شد و توی آب ریخت. آب شیر ریختم چیز دیگه ای توش نریختم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        بنظر خودم ولتاژ 45 زیاده برای این پیزو ها هم با 45 ولت درایوش کردم.

7 روز روشن بود روزی 10 ساعت بعد دیگه فقط آب رو جوش مینداختن و هر کاری کردم دیگه نتونستن بخار تولید کنن و هم اینکه توی این مدت اون پوشش سفیدشون کامل کنده شد و توی آب ریخت. آب شیر ریختم چیز دیگه ای توش نریختم!
                        حالا این مدار من رو هم ببند با بیست و هفت ولت هم کار می کنه و لذت ببر
                        من الان باید واسش یک ظرفی چیزی درست کنم که مناسبش باشه و بتونه مثل این دستگاه های بخور سرد یک منبع آب داشته باشه و یک مدار که بعد از تموم شدن آب قطع کنه مثلا یه رطوبت سنج ساده الان چون ظرفش مناسب نیست همه آب رو که بخار کرد هی باید آب بریزم روش و نمی تونم در حالت مداوم و طولانی مدت تست کنم . ولی سعی می کنم این کارو انجام بدم البته بعد از امتحانات

sigpic

دیدگاه

سلام edeeson_nm1 جان!تو مدارت وریستور گزاشت؟
                          بعد خیلی با مدارهای دیگمون فرق نمیکنه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SALEH.KAZAMA
                            سلام edeeson_nm1 جان!تو مدارت وریستور گزاشت؟
                            بعد خیلی با مدارهای دیگمون فرق نمیکنه!!!
                            سلام نه مدار من صفحه 40 هست
                            وریستور؟؟؟ نه وریستور نداره
                            فقط دو تا خازن یک مقاومت و دو سلف و یک ترانزیستور داره همین
                            سعی کردم با اصلاح مقادیر راندمان رو بالا ببرم و داغ کردن ترانزیستور رو کمتر کنم البته مدارهای دیگه هم میشد امتحان کرد ولی این مدار کم هزینه و کوچک ترین بود و حتی در یکی از دستگاه های بخور سرد آماده هم المانهای بیشتری برای مدار دیدم و به نظرم مدار خوبی هست.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

سلام من ادیسون هستم مدار منو که یادتونه ؟ :wow:
                              http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg

امروز تحت عملیات سنگین تست قرارش دادم برای اونایی که می خوان خیالشون برای ساخت این مدار راحت بشه و بتونن اونو به راحتی بسازن اول واسش یه قاب خوب تر درست کردم تا همه جا رو خیس نکنه اما بازم همه جا رو خیس کرد دفعه بعد باید روی یه لگن بزرگ تست کنم
                              ابتدا ولتاژ رو از بیست ولت کم کم زیاد کردم وقتی به 25 ولت رسیدم بخار شروع شد و در حدود 28 ولت میزانش زیادتر شد و باز هم زیادترش کردم تا به بخار مطلوب برسم که حدود سی ولت بود و ولتاژ و جریان رو اندازه گرفتم این هم عکساش ولتاژ و جریان و مدار و عملکرد پیزو .
                              http://upload7.ir/imgs/2014-01/64958491970825586667.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-01/11909026261619983840.jpg

بعدش ولتاژ رو بردم بالا حدود 50 ولت تا عملکرد مدار رو هم در این شرایط ببینم شما هم ببینید
                              http://upload7.ir/imgs/2014-01/61541691551091056626.jpg

جریان مدار در ولتاژ 50 ولت :
                              http://upload7.ir/imgs/2014-01/12769698852280078968.jpg

اینم از عملکرد پیزو که به سرعت بخار تولید می کرد و کل خونه زندگی ما رو خیس کرد رفت این قدر که مجبور شدم مولتی مترمو بردارم تا خیس نشه :angry:
                              http://upload7.ir/imgs/2014-01/63176765471905312695.jpg

جریان مدار بین 400 تا 600 میلی آمپر بود در شرایطی که حتی ولتاژ 50 ولت بود جریان فقط 600 میلی آمپر و در ولتاژ 30 ولت جریان 420 میلی آمپر بود. قبل ها گفته بودم که یک آمپر برای پیزو کافیه اما با این مدار خوب ترانس نیم آمپر هم کافیه ولتاژ ترانس هم می تونه از 24 تا 34 ولت باشه بسته به این که می خواید چقدر از پیزو کار بکشید فراموش نکنید که اگر ولتاژ بالاتر باشد بخار تولیدی بیشتر است اما ممکن است عمر مفید پیزو را کاهش دهد

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                سلام
                                این مدار به دلیل کارکردن با فرکانس گیگاهرتزی
                                1-نباید روی برد برد ببندی...
                                2-اگه روی برد برد بستی از کوتاه ترین مسیر ها و حتی بدون استفاده از جامپر باشه...مثل تصویری که در صفحات 1و2 گذاشتم ببند

اون مدار بله...احتمالش زیاده اگه پیزو جدا بشه ترانزیستورت بسوزه...خودم با این مدارات صنعتی تجربه سر کله زدم...ترانزیستور میسوزونن

ولی این مدار که با طراحی جدید به خدمتتون ارائه دادم و همچنین با 1047 کار میکنه....این مشگلات رو نداره....
                                شاید با کم و زیاد کردن سلف و مقاومت که در نتیجه فرکانس و جریان خروجی تاثیر میزاره باعت بشه پیزو بسوزه...اما ترانزیستور هرگز نمیسوزه(مگه اینکه خنک نشه)
                                سلام ! شما پیزوتو قطع کن و هتسنگ هم وصل کن ببین چی میشه :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X