اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

ولتاژم 30 ولت ac و 0.02 آم÷ر هم مصرف میکنه ولی فقط میلرزه بخار نه نه نه

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

ببخشید اصلاح میکنم ولتاژ ورودی به مدار 30 ولت DC و مقدار آمپر مصرفی کل مدار 0.02 آمپر است ولی از بخار خبری نیست

دیدگاه

جریان مصرفی خیلی کمه oo:
        منبع حداقل باید 700 میلی آمپــر به پیزو برسونه

دیدگاه

مشکل چیه ؟ که مصرف نمیشه ؟ من چه کار باید بکنم؟

دیدگاه

:wow: بالاخره بخارشو در اوردم :wow:

مقاومت مدار رو از 18 کیلو کردم 1 کیلو با 12 ولت دی سی بخارش در اومد ولی دود از کله مقاومت هم بلند شد

چه مقاومتی بذارم که داغ نکنه ؟

دیدگاه

از مقاومت توان بالا استفاده کن

دیدگاه

سلام من تازه واردم :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: تازه میخوام اقدام کنم برا ساخت مه ساز :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: اگه خلاصه ای از بهترین مدار که تا حالا خوب نتیجه داده لطفا برام بذارید :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_faza
                  سلام من تازه واردم :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: تازه میخوام اقدام کنم برا ساخت مه ساز :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: اگه خلاصه ای از بهترین مدار که تا حالا خوب نتیجه داده لطفا برام بذارید :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                  سلام خوش اومدی :biggrin: اگه از صفخه ۴۰ دیدن کنی مدار هست :nerd:قطعات هم گفته شده!!!بقیه ماجرا هم تجربیات دوستانه که باید صفحه ۴۰ به بعد رو مطالعه کنی! :nice: :job:

دیدگاه

ممنون امیر894 عزیز :smile: خیلی لطف کردی
                    اساتید محترم من فردا میخوام برم جمهوری همشو میتونم گیر بیارم ؟؟؟
                    اگه کسی بتونه امشب برام یه مداری بزاره که بتونه در بر آبی مخزن آلارم بده یا مدارو خاموش کنه ممنون میشم. تا بتونم قطعاتشو تهیه کنم :sad: :sad:
                    ممنون

دیدگاه

دوباره سلام

از دیروز عصر به بعد انگار سایت ترکید باز نمیشد :bye

به هر حال مقاومت 2 وات تو این رنج بیشتر نیست خازن 3300 میکرو 400 ولت که دوستمون گفته بودن اندازه یک هندونست :nerd:

از خیرش گذشتم . خلاسه الان با خازن 3300 میکرو 63 و مقاومت 3 کیلو 2 وات با ترانس 48 ولت مصرف مدار رسید به 400 میلی آمپر یک کم قل قلش در اومد :wow:

مقاومت 2 کیلو 2 وات هم که میذارم داغ میکنه میشه بگید دیگه باید چیکارش کنم :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

بخور سرد

سلام.عکس مدارم رو میزارم تا تازه وارد ها ببینند :biggrin: فقط کافیه 34 ولت ای سی وصل کنی تا فوران کنه :nice:
                        http://upload7.ir/imgs/2014-02/01667857011315111792.jpg

درضمن منم تو فکر مدار هشدار خالی بودن مخزن اب بودم ولی دیدم خیلی دیر ابش تموم میشه.دیگه بیخیال شدم :nerd: اینم مدار هشدار تموم شدن اب خدمت شما

دیدگاه

مدار هشدار

سلام! :nice:دوستان مدار بالا رو نسازید :agree: یه مدار دیگه دارم البته مدار هم که نمیشه گفت فقط با دوقطعه!!!! :applause:با خودم گفتم چرا این همه ترانزیستور و ای سی و مقاومت کار رو ساده تر نکنیم :-? :-? :-? به عکسی که گذاشتم نگاه کنید یاد چی میفتید :surprised:درسته همون شناور کولر ابیه :surprised:تقریبا :surprised:تو ضیحات تو عکسه :job:

خلاقیت هم چیز خوبیست می توانید از ان استفاده کنید!!!!

http://upload7.ir/imgs/2014-02/97166650982338995692.jpg

از قبل به خاطر نقاشی بدم پوزش می طلبم!! چون با تبلت کشیدم بد شد :angry:

یه عکس دیگه تا خلاقیت بعضی ها گل کنه
                          http://upload7.ir/imgs/2014-02/95844286205689607239.jpg

دیدگاه

ایول شیخ امیر894
                            مگه هنوز قوطی اسمارتیس هست :eek: :eek: :eek: :eek:
                            کلید جیوه ای چیه :cry: :cry: :cry: ازکجا تهیه کنم ؟؟
                            بازم ممنون داش

دیدگاه

کوچیکتم داش :job: اره قوطی اس مار تیس هست بغالی سر کوچه ما داره :biggrin: درضمن من مثال زدم :read: کلید جیوه ای کلیدیه که وقتی چپش میکنی دو قطعه فلز ته کلید رو به هم اتصال میده تو امجد هست :nice: قابلی نداشت!
                              یه عکس از کلید جیوه ای که مال این دستگاه دراز و نشست خودمه :bye
                              http://upload7.ir/imgs/2014-02/50154156929184028098.jpg

دیدگاه

سلام دوستان گلم :nice:!یه طرح دیگه برای مخزن اب!تو عکس با لایی یه بدون کلید جیوه ای و خیلی سادس !پایینیه هم خوب یه طرح جالبه :job:
                                http://upload7.ir/imgs/2014-02/72791038823011240445.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X