اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel)
    آقا دستت درد نکنه واقعا عالی هستن این نرم افزارات.فقط یه چیزی کم داره و اونم اضافه کردن یه mmc برای متن های بزرگتر
    نرم افزار خروجی فایل بین داره که می تونید اونو کپی کنید روی mmc.
    http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

امکانش هست بیشتر توضیح بدین ما از یه سخت افزار دیگه (متفاوت از طرح شما) استفاده می کنیم
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

آخرین نرم افزار طراحی شده رو توی کدوم پست میتونم ببینم یا به عبارتی توی کدوم صفحه می باشد .
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

اولین پست.

دیدگاه

سلام به دوستان
            من چند تا سوال دارم
            کسی با صبر و حوصله فراوان هست که سوالات من با دقت پاسخ بده و سراغ مرجع دیگه ای نفرسته؟

دیدگاه

سلام به دوستان
              من چند تا سوال دارم
              کسی با صبر و حوصله فراوان هست که سوالات من با دقت پاسخ بده و سراغ مرجع دیگه ای نفرسته؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیز

می خواستم در ابتدا سوال کنم آیا مداری که شما طراحی کردین امکان افزایش پنل رو داره؟؟؟ یعنی می تونم به طولش اضافه کنم؟؟ کافیه Dot Matrix رو اضافه و همچنین برای هر کدام یه 595 بزارم. درسته؟؟ آیا برای تغییر علاوه بر این کار باید در کد برنامه شما هم دستکاری کنم؟؟؟

نرم افزار HD2013 انواع مختلف Scan کردن رو داره. اینا چه فرقی باهم می کنند؟؟؟

باتشکر

دیدگاه

چه سکوتی...
                  http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                    چه سکوتی...
                    :biggrin:
                    سکوت قبل از طوفانه :mrgreen:
                    تبریک میگم

تاپیک خوبی بوده

دیدگاه

آره خیلی وقته فروم ساکت شده.
                      پیشاپیش عیدتونم مبارک! :wow: :applause:

دیدگاه

سلام به همه بزرگان
                        من چند وقتی بود که به سایت سر نمیزدم.
                        اونم به دلیل این بود که در عرض 1 هفته چند تن از بستگانم رو از دست داده بودم
                        بگذریم سال جدید را پیشاپیش به همه دوستان و خصوصا "فتاح عزیز" تبریک میگم .برای همه آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم
                        انشاالله بتونم در سال جدید کم کاری های اخیر رو جبران کنم.
                        یا حق
                        دادگسترنژاد
                        قومی متفکرند اندر ره دین
                        قومی بگمان فتاده در راه یقین
                        میترسم از آن که بانگ آید روزی
                        که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

آقا فتاح کارت بیسته بیسته
                          انشالله این نرم افزارت کاملتر بشه و دوستان در زمینه سخت افزار هم کاری مشابه انجام بدند تا دوستان نیاز کمتری به تولیدات چین داشته باشند
                          با آرزوی روزهای پر از موفقیت و تبریک سال نو به همه دوستان ECA

دیدگاه

منم از تمامی کسانی که کمک کردن به خصوص فتاح عزیز تشکر میکنم و ایشالا که سال خوبی پشت سر گذاشته باشید و سال بهتری رو شروع کنید :smile:

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

سلام جناب تفرشی عزیز :

از نرم افزار بسیار جالب و کاربردی که زحمتشو کشیدی خیلی خیلی سپاسگزارم . من ضمن تشکر ویژه از شما ، یک کم گلایه و البته یک پیشنهاد برای تکمیل این برنامه دارم :

ای کاش حالا که لطف کردی و اونو در اختیار همه قرار دادی ، نسخهء Demo نمیذاشتی . چون اینجوری به هیچ وجه نمیشه ازش استفاده کرد و فقط افسوس و حسرت برای ما برجای میذاره ...

( برای گاهی اون دسته از کاربران عزیز که قصد استفاده از این نرم افزار تولید کد تابلو 3 و 7 رنگ رو دارند عرض میکنم که در تمام کدهای تولید شده توسط این برنامه ، کلمهء " Demo " وجود خواهد داشت )

و پیشنهاد من اینه که یک بخشی هم برای تولید کد مربوط به تابلوهای چرخان که جدیدا" زیاد هم طرفدار پیدا کرده در انواع تک رنگ ، سه رنگ و 7 رنگ به برنامه اضافه کنید . البته یکی از دوستان عزیز بنام مهندس غیور ، تا حد زیادی پیش رفتند و برنامه ای برای این کار نوشتند که که لینک اونو گذاشتم . اما ظاهرا" ایشون بدلیل مشغلهء کاری و تحصیلی فرصت اینو ندارن که تکمیلترش کنند .

البته از نرم افزار ایشون برای تابلوهای روان معمولی هم میشه استفاده کرد . ولی چون قابلیت بسیار جالبی برای تعیین تک تک پورتهای دلخواه به برنامه خودشون اضافه کردند ، میشه گفت که اون برنامه ، مخصوص تابلوهای چرخان هست ...

اگه برای شما امکانش هست و میتونید کاملش کنید ( البته نه بازهم بصورت Demo ! ) بسیار ممنون میشیم و اینجوری فکر میکنم برنامتون Perfect خواهد شد ...

http://m-ghayour.persiangig.com/LED_Designer/LED_Designer%20Vr%201.3.3.exe

دیدگاه

سلام به دوستان
                                آقا فتاح من قبلا یه کمی تابلو روان کار کردم میشه بگی این کد هایی که نرم افزار شما تولید می کنند رو باید چی کار کرد؟
                                من قبلا از ای سی های لچ استفاده می کردم
                                میشه یکم به برنامه نویسی این تابلو ها کمکمون کنی
                                من اصلا نفهمیدم این کد ها کجا کاربرد دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X