اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

سلام آقای تفرشی
    بسیار عالی بود
    واقعا زیبا و خوب درش آوردید
    به نظر شما اگه امکان تعیین سطر و ستون در برنامه آر جی بی وجود داشت بهتر نبود؟
    با توجه به اینکه برای دات ماتریکس نوشتید در نگاه اول ممکنه لزومی به این کار نباشه
    ولی با توجه به اینکه ممکنه از اندازه های مختلفی استفاده بشه مفید به نظر می رسه
    مثلا برای کارهای خاص مثل آسانسور که فضا و موقعیت محدودیت داره
    لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SunLake
      سلام آقای تفرشی
      بسیار عالی بود
      واقعا زیبا و خوب درش آوردید
      به نظر شما اگه امکان تعیین سطر و ستون در برنامه آر جی بی وجود داشت بهتر نبود؟
      با توجه به اینکه برای دات ماتریکس نوشتید در نگاه اول ممکنه لزومی به این کار نباشه
      ولی با توجه به اینکه ممکنه از اندازه های مختلفی استفاده بشه مفید به نظر می رسه
      مثلا برای کارهای خاص مثل آسانسور که فضا و موقعیت محدودیت داره
      سلام دوست عزیز.شما لطف دارید.
      میشه بیشتر توضیح بدین؟
      http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام جناب مهندس
        در ورژن جدید دقت اسکن پاین اومده :

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

.The best question deserves a better answer
        =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
        «پناه»می برم «به خدا»
        از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
        محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

با سلام.
          بله رنگ در ورژن بعدی اصلاح می شود.
          http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

ببخشید اقای تفرشی. توی مداری که صفحه اول گذاشتین بعد هر 595 ایسی UDN2981 لازم نیست. اگه لازم هست یا نیست در هر صورت نیاز به مقاومت هست تا ولتاژ زیاد رو ال ای دی ها نیوفته ؟

دیدگاه

سلام از اقای فتاح و دادگستر واقعا تشکر بابت این تاا¾ا¾ا¾پیک
              من تازه میخوام وارد بحث تابلو روان بشم و تازه کارم!!
              سوال داشتم امیدوارم با حوصله همیشگیتون جواب بدین
              من از فایل پروتپوس اماده اقای فتاح برای avr (فایل Matrix-AVR-CV) استفاده کردم برای تست و چندتا نمونه هم با نرمافزار gif tocode در قسمت data برنامه کپی کردم و کامپایل شد و برنامه در شبیه سازی درست بود اما وقتی مثلا gif با فریم بالای 20فریم رو کامپایل می کنم codevision این ارور رو میده
              Linker error: global RAM variables size: 2712 bytes is too large

این ارور رو برای چی راهنمایی کنید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadzi
                سلام از اقای فتاح و دادگستر واقعا تشکر بابت این تاا¾ا¾ا¾پیک
                من تازه میخوام وارد بحث تابلو روان بشم و تازه کارم!!
                سوال داشتم امیدوارم با حوصله همیشگیتون جواب بدین
                من از فایل پروتپوس اماده اقای فتاح برای avr (فایل Matrix-AVR-CV) استفاده کردم برای تست و چندتا نمونه هم با نرمافزار gif tocode در قسمت data برنامه کپی کردم و کامپایل شد و برنامه در شبیه سازی درست بود اما وقتی مثلا gif با فریم بالای 20فریم رو کامپایل می کنم codevision این ارور رو میده
                Linker error: global RAM variables size: 2712 bytes is too large

این ارور رو برای چی راهنمایی کنید ممنون
                چون رم میکرو پر میشه. باید بریزی روی mmc و از اونجا بخونی

دیدگاه

سلام .
                  سوالی داشتم :
                  برای تبدیل عکس به Hex را انجام داده ام ولی نمی دانم چطوری باید این فایل Hex را توسط مموری خط به خط از بالا به پایین اسکن کنم و بر روی صفحه ی ماتریس نمایش دهم . ولی خواندن فایل TXT از مموری را می دانم .
                  باتشکر از دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alecdigit
                    سلام .
                    سوالی داشتم :
                    برای تبدیل عکس به Hex را انجام داده ام ولی نمی دانم چطوری باید این فایل Hex را توسط مموری خط به خط از بالا به پایین اسکن کنم و بر روی صفحه ی ماتریس نمایش دهم . ولی خواندن فایل TXT از مموری را می دانم .
                    باتشکر از دوستان
                    سلام دوست عزیز
                    دقیقا مثل فایل txt میمونه. فرقش اینه خروجی نرم افزار یه فایل .bin هستش و شما باید این فایلو بخونی.
                    کد:
                    char path[]="0:/dsp_code.bin";
                    آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                    آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                    آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                    آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

سلام
                      تاپیک خوابید
                      دوستان من یه روش برای تابلوهای فول کالر پیدا کردم :nerd:
                      اقای تفرشی اگه هستید اعلام امادگی کنید تا من شماتیکو قرار بدم و براش نرم افزارشو تولید کنید چون من بلد نیستم :read:
                      نمی دونم شاید به ذهن شمام رسیده باشه
                      بگید تا بزارم

دیدگاه

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                        سلام
                        بله که میخوابه ، وقتی کسی پیگیری نمیکنه ، کسی حرکتی نمیزنه ، همه دنبال مطالب آماده و راه انداختن کارشون هستند
                        حتی مدیران سایت هم همچین استقبالی هم نکردن ، حداقل این تاپتیک رو به قسمت میکرو کنترلر ها انتقال میدادن و زیر مجموعه اون بخش قرار میگرفت
                        الان هم که همه خوابن
                        شما هم بخواب
                        I-) I-) I-) I-) I-) I-) I-) I-) I-) I-)
                        قومی متفکرند اندر ره دین
                        قومی بگمان فتاده در راه یقین
                        میترسم از آن که بانگ آید روزی
                        که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی راستش من میخوام یه فلاشر بسازم با595و ال ای دیrgb ولی باتوجه به اینکه برای حجم کمتر از lookupاستفاده میکنم و باید بشینم افکتا رو دونه بدونه دربیارم میخواستم ببینم افکت دادن برا برنامه فلاشر رو چطوری با این برنامه در بیارم و کسی اینکارو کرده راهنمایی کنه یراستی66 صفحس دوهفته طول میکشه بخونم ببینم چخبره :rolleyes:
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

از نرم افزار mxcoder اقای تفرشی استفاده کنی و رزولیشن 1*هر عددی رو انتخاب کنید مثلا تابلوی 1*60 رو انتخاب کنید و 60 ستون رو به قسمت های مختلف تقسیم کنید و در لوکاپ به رنگ مورد نظرتون اختصاص بدید نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

دیدگاه

منون ار جوابتون من میخوام یه فلاشر8پر درست کنم از همین ستاره فروزان ها توی هر پر یا هر شاخه 3تا595هست
                              شما فرض کن میخوام یه افکتی توش ایجاد کنم اون افکتو چطوری بسازم بدم تو نرم افزار که کدشو برام تولید کنه مشکل من ایجاد افکته
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

هر شاخه هشت led سه رنگ داره دیگه ؟
                                خب شما اگه با کارکرد تابلو هفت رنگ ها اشنایی دارید میتونید شاخه ها رو چسبیده به هم تصور کنید ینی تابلو روانی بسازید که ستون ها از هم جدا شدن و دور یه محور قرار گرفتن ...اینجوری می تونید انیمیشن مناسبو بسازید و دستتون باز تر میشه منتها نمی دونم بتونید از افکت های اماده برای این چراغ ها استفاده کنید یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X