اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط thth
    سلام بر دوستان گرامی و جناب تفرشی
    دوستان در یکی از تابلو های روان قدیمی که میخواهم برنامه آن را عوض کنم مشکل دارم به این صورت که داخل رم آن کد های زیر که به صورت تکست هست وجود دارد ولی وقتی باز میشود نامفهوم است به نظر شما این کدها از چه نوعی است
    نمونه تکست هارا قرار میدهم لطفا راهنمایی فرمایید که چگونه با استفاده از این برنامه ها ی جالب و ربا چه تنظیماتی به این تابلو برنامه جدید بدهم.
    با تشکر
    این هم لینک دانلود اطلاعات داخل رم تابلو
    New folder.rar - 298 KB
    سلام
    دوست من این کدها ارزش وقت گذاشتن رو نداره ، تازه اگه بازم متوجه بشی که چطوریه عوض کردنشون مکافاته
    اگه نرم افزارش و نداری برد کنترلرش و بنداز دور یکی دیگه خودت درست کن
    بعد دیگه دستت بازه میتونی هر مانوری بدی روش

من خودم یه تابلو استاتیک برام آوردن در ابعاد 32*224 سایزش چهار متر و ده سانته سی دی نرم افزارش خراب بود - منم اعصابم نکشید
    بردش و انداختم دور، روی برد برد براش کنترلر ساختم با همین Atmega128 و نرم افزار فتاح عزیز
    سخت نگیرید
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر

برو اینجا در موردش بحث شده :NO:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64976.0
      در ضمن بعد اتمام کار با سوئیش میتونی از مسیر زیر خروجی مورد نظر بگیری
      File --> Export --> (Swf - Gif - PNG - AVI) :read:
      ممنون مهندس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
        نرم افزاری مناسب برای کار با دات ماتریس های 8*8 و 8*16 و 16*32 میخوام تا بتونم برای این دات ماتریس ها فونت طراحی کنم و بعد بتونم پروژه هامو راه اندازی کنم
        پروژه های کوچیکم با دات ماتریس های 8*8 می باشند و بزرگتر ها نیز با 8*16 و 16*32 می باشند . آیا فونت های اماده هم وجود دارند .
        قبلا یه سری فونت روی دات ماتریس 7*5 طراحی کرده بودم که اصلا جالب نبود یکی از بچه ها پیشنهاد داد چون قصد داری وارد این کار بشی روی دات ماتریس های 8در8 یا صنعتی تر روی 8در16 یا 16در 32 کار کن .
        لطفا راهنمایی کنید .
        کسی نبود راهنمایی کنه
        اصلا خودم با همین نرم افزارها فونت ها رو تکی تکی میسازم
        ولی کاش یه نرم افزاری می بود مثل این نرم افزارهای 2014 که ما متن رو روی تابلوهای ساخته شده می نوشتیم و خودش نشون میداد .
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

عزیز برادر من چی بگم آخــــه :sad:

برنامه تخصصی که برای این کار نیست که - تازه یه سری ها هم هستند که با فارسی مشکل دارن
          من میتونم اینها رو بهت معرفی کنم شاید بدردت بخوره :NO:
          Lcdvision که برای خود کدویژن هست - رو سیستم من نصب میشه ولی اصلا کار نمیکته
          GLCDFontCreator این تقریبا فونت سازه ولی یادم نیست فکر کنم با فارسی مشکل داشتش - شایدم با یه نرم افزار فارسی ساز ردیف بشه
          من این دوتا رو میشناسم

قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

میشه شماتیک و فایل های مورد نیاز تابلو روان 32*64 رو هم بذارید
            ممنون
            منتظر جوابتونم :cry2:
            Telegram:
            @reza_br_2489

Instagram:
            _amp_c

دیدگاه

سلام

در رابطه با شبیه ساز تابلو روان آیا برنامه است که متن رو بنویسیم و بعد خودش حالت متحرک بصورت موجی رو رو متن اعمال و به نمایش در بیاره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sezar21m
                سلام

در رابطه با شبیه ساز تابلو روان آیا برنامه است که متن رو بنویسیم و بعد خودش حالت متحرک بصورت موجی رو رو متن اعمال و به نمایش در بیاره ؟
                سلام دوست عزیز.
                نرم افزار شبیه ساز تابلو روان فقط جهت اجرای کدهای bin نرم افزار itoc می باشد.
                http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                  من میخوام یک کیبور وصل کنم به تابلو و توسط کیبورد روی تابلو بنویسم
                  الان اومدم کدها ی حروف رو در بیارم دیدم خیلی وقت گیره آخه روش رفرشی که من دارم به صورت سطریه موندم الان چیکار باید کنم.
                  اگر روش خاصی هست اگر دوستان کمک کنن ممنون میشم.

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

با سلام خدمت مهندس تفرشی
                    یک سوال:
                    مقدار delay که نرم افزار به ما میده به فرض 32 هگز هستش به این معنیه سرعت نمایش هر فریم 50 میلی ثانیه هستش؟
                    نرم افزار دارین فول کالر باشه؟
                    بنده به جاهای خوبی در در رابطه با این نرم افزار رسیدم.
                    و از شما ممنونم
                    .The best question deserves a better answer
                    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                    «پناه»می برم «به خدا»
                    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
                      با سلام خدمت مهندس تفرشی
                      یک سوال:
                      مقدار delay که نرم افزار به ما میده به فرض 32 هگز هستش به این معنیه سرعت نمایش هر فریم 50 میلی ثانیه هستش؟
                      نرم افزار دارین فول کالر باشه؟
                      بنده به جاهای خوبی در در رابطه با این نرم افزار رسیدم.
                      و از شما ممنونم
                      سلام به شما دوست عزیز.
                      بله همینطور هست.
                      نرم افزار فول کالر هم نوشتم و به زودی همین نرم افزار فعلی را هم برای فول کالر به روز رسانی می کنم.
                      نتیجه های خودتون را هم اینجا بنویسین تا بقیه استفاده کنن.
                      با تشکر.

دیدگاه

سلام به همه
                        اینم آخرین کار انجام شده - تابلو روان استاتیک - تولید شرکت پاسارگاد - ابعاد اصلی 32*224 پیکسل بود
                        نرم افزار نداشت برای تغییر متن ، برد کنترلر این تابلو رو دوباره ساختم ، با ابعاد 32*160 پیکسل راه اندازیش کردم
                        برای تبدیل متن هم از نرم افزار فتاح عزیز استفاده شده. :NO: :NO:
                        http://www.aparat.com/v/vAEzg
                        قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                          سلام به همه
                          اینم آخرین کار انجام شده - تابلو روان استاتیک - تولید شرکت پاسارگاد - ابعاد اصلی 32*224 پیکسل بود
                          نرم افزار نداشت برای تغییر متن ، برد کنترلر این تابلو رو دوباره ساختم ، با ابعاد 32*160 پیکسل راه اندازیش کردم
                          برای تبدیل متن هم از نرم افزار فتاح عزیز استفاده شده. :NO: :NO:
                          http://www.aparat.com/v/vAEzg
                          سلام هادی جان.
                          خیلی خوب شده.
                          کارت درسته

دیدگاه

پاسخ : ورژن جدید iToc 2.3

با سلام به دوستان عزیز.
                            خیلی وقت بود که ورژن جدیدی از iToc را پلود نکرده بودم.
                            ورژن 2.3 را دانلود کنید.
                            تغییراتی در نرم افزار صورت گرفته.
                            در ورژن بعدی فول کالر هم پشتیبانی می شود.
                            با تشکر

Download

http://fattahtafreshi.persiangig.com.../GIFTOCODE.zip

دیدگاه

درود بر شما جناب تفرشی عزیز :

شاید فشردن دکمه سپاس ، بتنهایی نتونه مراتب سپاس و قدردانی از لطف شما رو بیان کنه ...

خیلی بزرگوارید جناب تفرشی . براتون آرزوی سلامتی و دلی خوش دارم ... @};- @};- @};-
                              بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز

دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحیـد
                                درود بر شما جناب تفرشی عزیز :

شاید فشردن دکمه سپاس ، بتنهایی نتونه مراتب سپاس و قدردانی از لطف شما رو بین کنه ...

خیلی بزرگوارید جناب تفرشی . براتون آرزوی سلامتی و دلی خوش دارم ... @};- @};- @};-
                                شما لطف دارید.
                                خیلی ممنونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X