اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط امین غفاری
    با عرض معذرت از دوستان ، یه سوال داشتم کسی از دوستان برنامه ای برای تولید کد به منظور استفاده در این نوع تابلو روان ها تو نت دیده یا می تونه بنویسه :rolleyes:
    سلام
    از نرم افزار جناب تفرشی استفاده کن ، Matrix Coder1.5
    من با این نوع تابلوها کار نکردم ولی چیزی که مشخصه اینه که تعداد سطر 16 هستش.
    تنظیمات خروجی رو روی ستونی تنظیم کن ، نمیدونم حالا چند تا سطر داره .!!!
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
      سلام
      از نرم افزار جناب تفرشی استفاده کن ، Matrix Coder1.5
      من با این نوع تابلوها کار نکردم ولی چیزی که مشخصه اینه که تعداد سطر 16 هستش.
      تنظیمات خروجی رو روی ستونی تنظیم کن ، نمیدونم حالا چند تا سطر داره .!!!
      ممنون از راهنماییتون
      نرم افزار جناب تفرشی خیلی برای تابلو روان های معمولی عالیه ولی چیزی که من می خوام یه نرم افزار هست که بتونه کد یه تصویر کامل یا یه متن کامل رو روی دایره ای که این نوع تابلو می سازه تولید ، نمی دونم منظورم رو کامل رسوندم یا نه ولی این ویدئو رو نگاه کنید منظورم رو متوجه می شید
      http://s4.picofile.com/file/7807194836/New_the_most_amazing_RGB_propeller_clock_ever_seen _1_.avi.html
      من یه نمونه از این تابلو ها رو ساختم ولی هنوز خیلی با اون چیزی که می خواستم فاصله داره :redface:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85228.0
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
        نرم افزار جناب تفرشی خیلی برای تابلو روان های معمولی عالیه ولی چیزی که من می خوام یه نرم افزار هست که بتونه کد یه تصویر کامل یا یه متن کامل رو روی دایره ای که این نوع تابلو می سازه تولید ، نمی دونم منظورم رو کامل رسوندم یا نه ولی این ویدئو رو نگاه کنید منظورم رو متوجه می شید
        http://s4.picofile.com/file/7807194836/New_the_most_amazing_RGB_propeller_clock_ever_seen _1_.avi.html
        من یه نمونه از این تابلو ها رو ساختم ولی هنوز خیلی با اون چیزی که می خواستم فاصله داره :redface:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85228.0
        فیلم و دیدم ، خیلی قشنگ بود
        دوست من شما باید از یک میکسر تصویر استفاده کنید. یعنی این میکسر بتونه 2 یا چند تصویر رو با هم AND بکنه و برای تصاویر هم اولیت تعیین کنه که کدوم تصویر Top و کدوم با Button
        باشد و ....
        این میکسر و نمیشه با کنترلر ها پیاده کرد . پردازش زیادی احتیاجی داره.! برای این منظور باید از نرم افزار کامپیوتری استفاده کنیم و من هم تاحالا همچین چیزی ندیدم
        ولی شرکتی مثل لایت الکترونیک ، تیمش تونسته همچین میکسری رو ایجاد کنه و روی تابلو روان هاش ازش استفاده کنه
        پیشنهاد میکنم چند تا از تابلوهای این شرکت و ببینید. از ترکیب چند نوع افکت همزمان استفاده میکنه و متن رو روی این افکت ها نمایش میده ، واقعا قشنگه
        که اگه بخوایم همچین نمایشی رو با Swish Max اینجاد کنیم واقعا کار مشکلیه.!
        ولی این شرکت با نرم افزار خودش افکت های ساده رو باهم ترکیب میکنه و نتیجه و ... خودتون برید ببینید
        بنابراین فعلا کاری نمیشه کرد ، مگر اینکه خودت آستینتو بالا بزنی :arrow:
        قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

فیلم و دیدم ، خیلی قشنگ بود
          دوست من شما باید از یک میکسر تصویر استفاده کنید. یعنی این میکسر بتونه 2 یا چند تصویر رو با هم AND بکنه و برای تصاویر هم اولیت تعیین کنه که کدوم تصویر Top و کدوم با Button
          باشد و ....
          این میکسر و نمیشه با کنترلر ها پیاده کرد . پردازش زیادی احتیاجی داره.! برای این منظور باید از نرم افزار کامپیوتری استفاده کنیم و من هم تاحالا همچین چیزی ندیدم
          ولی شرکتی مثل لایت الکترونیک ، تیمش تونسته همچین میکسری رو ایجاد کنه و روی تابلو روان هاش ازش استفاده کنه
          پیشنهاد میکنم چند تا از تابلوهای این شرکت و ببینید. از ترکیب چند نوع افکت همزمان استفاده میکنه و متن رو روی این افکت ها نمایش میده ، واقعا قشنگه
          که اگه بخوایم همچین نمایشی رو با Swish Max اینجاد کنیم واقعا کار مشکلیه.!
          ولی این شرکت با نرم افزار خودش افکت های ساده رو باهم ترکیب میکنه و نتیجه و ... خودتون برید ببینید
          بنابراین فعلا کاری نمیشه کرد ، مگر اینکه خودت آستینتو بالا بزنی :arrow:
          یک دنیا تشکر به خاطر راهنماهیتون
          ولی من نمی خوام رنگی بسازم فقط تک رنگ می خوام بسازم ، برای این کار هم به مواردی که گفتین نیاز هست .
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

فرقی نمیکنه
            برای تک رنگ هم باید به همین ترتیب باشه ، یعنی 2 تا تصویر 0 و 1 نک رنگ و به میکسر بدی و مشخص کنی کدو م تصویر اولیت Top بودن رو داره
            اگه غیر ازن باشه تصاویر با هم OR میشن و کل صفحه روشن میمونه.!
            شما که فرایند ساخت و بلدی - خب دوست من رنگی بساز ، خیلی قشنگ میشه
            اگر من تونستم راهکار سریع تری پیدا کنم حتما بعت خبر میدم
            قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

فرقی نمیکنه
              برای تک رنگ هم باید به همین ترتیب باشه ، یعنی 2 تا تصویر 0 و 1 نک رنگ و به میکسر بدی و مشخص کنی کدو م تصویر اولیت Top بودن رو داره
              اگه غیر ازن باشه تصاویر با هم OR میشن و کل صفحه روشن میمونه.!
              یه دنیا تشکر بابت راهنماهیتون
              شما که فرایند ساخت و بلدی - خب دوست من رنگی بساز ، خیلی قشنگ میشه
              اگر من تونستم راهکار سریع تری پیدا کنم حتما بعت خبر میدم
              واقعیتش آقای دادگستر من خیلی به این پروژه علاقمند بودم و تا یه نمونه از این پروژه رو ساختم تمام علاقمندیم به این پروژه از بین رفت و چون امکاناتش رو هم ندارم برام سخته دوباره بسازمش :redface: اما اگه دوباره رفتم دنبال این پروژه حتما از راهنمایی های خوب دوستان عزیزی مثل شما استفاده می کنم .
              [hr]

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان
                آقا ما رو این برنامه فول کالر و PWM و شیفت رجیستر و ARM یه مدت کار کردم.
                به یه نتیجه ای رسیدم میخام ببینم اساتید نظرشون چیه؟؟؟ آیا درسته یا راه و چاه اشتباه بوده
                من 6 عدد شیفت رجیستر 74HC595 رو بصورت سریال به هم متصل کردم و درایو RGB کردم. با این مدار 16 عدد پیکسل RGB داشتم
                بدش شروع کردم برای تست PWM با میکروی 1768
                بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه رسیدم که ظاهرا با ARM و شیفت رجیستر نمیشه تابلوی فول کالر ساخت. حالا چرا؟؟؟؟!!!!
                چون این 16 تا پیکسل رو وقتی خواستم درایو کنم هی چشمک زد. مجبور شدم هی لول رنگهارو بیارم پایین تر. تا اینکه روی 20 جواب داد. یعنی هر رنگ 20 پله شدت نور داشت. خوب حالا حساب کنید اگه بخوایم یه تابلوی بزرگ بسازیم قطعا تعداد پله ها کمتر و کمتر میشه.
                البته از طرفی من هر کارت پردازنده تلویزیون های شهری رو که دیدم همشون از پردازنده های FPGA استفاده شده که اینا سرعت پردازششون تا 20GHZ یا بیشتره که خوب 100MHZ میکروی 1768 کجا و آن کجا
                عاقا کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟
                هر سری یه فکری داره! :read:
                ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نه دوست عزیز 20 گیگاهرتز نیست. خیلی باشه 200 یا 400 مگاهرتزه چون اون FPGA های پرسرعت که بازم به 20 گیگاهرتز نمیرسن کاربرد نظامی و ... دارن و نمیصرفه که در تابلو روان استفاده بشن.

دیدگاه

با سلام دوستان من یه تابلو روان میخام ابعاد10 پیکسل عرض و طول56 پیکسل فقط میخام یه سری متن رو نمایش بدم اگه بشه با کیبورد متنو انتقالداد که عالیه وگرنه با یه نرم افزار رابط رایگان روی رم بریزیم و به تابلو وصل کنیم همچین چیزی سراغ دارین البته با کمترین سخت افزار؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

خیلی ممنون از اقای تفرشی و اقای دادگستر

خیلی چیز یاد گرفتم. فقط یه سوال دارم از این دو عزیز

من اون برنامه ای که اقای تفرشی تو صفحات ابتدایی گذاشتن رو ( همون که یه ببر داره ) با بسکام یه قسمتایی شو نوشتم . میخواستم ببینم الگوریتمشو درست فهمیدم؟ اون برنامه 8 تا دات ماتریس داره.
                      1 ابتدا سطر اول همه ی ماتریسا پر میشه بعدش سطر دوم و ... سطر هشتم. بعدش همین روند چند بار تکرار میشه تا یه فریم پیوسته بشه .
                      2-باز از اول سطر اول ماتریسها پر میشه ( این بار از جدول، کدای فریم دوم میاد رو سطرها) بعدش سطر دوم و ... سطر هشتم. باز این این روند چند بار تکرار میشه تا فریم دوم پیوسته باشه
                      و ...

ایا درست فهمیدم؟ اگه درسته زمان بندیش چطوری باشه که نور کم نشه و چشمک نزنه. یعنی وقتی اطلاعات سطر اول اومد تو ماتریس ها چه مدت بمونه و جه مدت سطرها خاموش باشه تا نوبت به سطر بعدی برسه

سوال بعدیم در مورد سخت افزاره. سطرها از طریق ULN به یک پورت خورده . بعد ULN هشت تا مقاومت پول اپ شده ؟ چرا پول اپ ؟ چرا سری نشده به سطرها / مقدار مقاومت ها چقد باشه؟ و اینکه ستونها که خورده به شیفت رجیستر مقاومت نمیخواد؟

دیدگاه

نرم افزاری مناسب برای کار با دات ماتریس های 8*8 و 8*16 و 16*32 میخوام تا بتونم برای این دات ماتریس ها فونت طراحی کنم و بعد بتونم پروژه هامو راه اندازی کنم
                        پروژه های کوچیکم با دات ماتریس های 8*8 می باشند و بزرگتر ها نیز با 8*16 و 16*32 می باشند . آیا فونت های اماده هم وجود دارند .
                        قبلا یه سری فونت روی دات ماتریس 7*5 طراحی کرده بودم که اصلا جالب نبود یکی از بچه ها پیشنهاد داد چون قصد داری وارد این کار بشی روی دات ماتریس های 8در8 یا صنعتی تر روی 8در16 یا 16در 32 کار کن .
                        لطفا راهنمایی کنید .
                        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

با عرض معذرت از دوستان ، یه سوال داشتم کسی از دوستان برنامه ای برای تولید کد به منظور استفاده در این نوع تابلو روان ها تو نت دیده یا می تونه بنویسه :rolleyes:
                          سلام دوست عزیز
                          من این نوع تابلو ها رو که به propeller clock معروف هستن رو زیاد ساختن هم فارسی هم انگلیسی
                          کد هاش هیچ تفاوتی با تابلو های معمولی نداره فقط نحوه درایو کردن مهمه یعنی چجوری هر کاراکتر رو لود کنی روی تابلو که اونم کاملا وابسته به برنامه ی خودته

دیدگاه

سلام بر دوستان گرامی و جناب تفرشی
                            دوستان در یکی از تابلو های روان قدیمی که میخواهم برنامه آن را عوض کنم مشکل دارم به این صورت که داخل رم آن کد های زیر که به صورت تکست هست وجود دارد ولی وقتی باز میشود نامفهوم است به نظر شما این کدها از چه نوعی است
                            نمونه تکست هارا قرار میدهم لطفا راهنمایی فرمایید که چگونه با استفاده از این برنامه ها ی جالب و ربا چه تنظیماتی به این تابلو برنامه جدید بدهم.
                            با تشکر
                            این هم لینک دانلود اطلاعات داخل رم تابلو
                            New folder.rar - 298 KB

دیدگاه

سلام دوستان . ببخشید پا برهنه پریدم وسط . یه سوال مبتدیانه داشتم . میشه بگید چطوری میشه با swish max 4 فایل gif درست کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ict69
                                سلام دوستان . ببخشید پا برهنه پریدم وسط . یه سوال مبتدیانه داشتم . میشه بگید چطوری میشه با swish max 4 فایل gif درست کنم ؟
                                برو اینجا در موردش بحث شده :NO:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64976.0
                                در ضمن بعد اتمام کار با سوئیش میتونی از مسیر زیر خروجی مورد نظر بگیری
                                File --> Export --> (Swf - Gif - PNG - AVI) :read:
                                قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X