اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

لطفا نظرتون رو در مورد این دوتا مدل هم بگید.ممنونم
    http://iran-micro.com/product_info.php/cPath/116_208/products_id/956
    http://iran-micro.com/product_info.php/cPath/116_208/products_id/953
    رازی در کار نبود

دیدگاه

اولی که معلومه دیگه نظر دادن نمیخواد فقط نسبت به بقیه قلع کش ها گرونه و همینطور ممکنه اصل نباشه.
      دومی رو من تست کردم بعضی وقتها فنرش از کار میفته. یه دونه نوش رو هم تو مغازه امتحان کردم ضامنش خراب بود.
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

من یه چند وقتیه لحیم کاری SMD ذهنم رو مشغول کرده
        تا حالا با لحیم کاری XMEGA مشکل نداشتم ظرف 5 دقیقه درست میشد ولی با ARM من مشکل دارم و هر بار دو روز طول میکشه :eek:
        به نظرتون میشه با استفاده از SOLDER PASTE بیایم و محل قرار گیری IC رو قلع کاری کنیم بعد IC رو بزاریم و با فندک اتمی لحیمش کنیم؟
        امکان پذیر هست؟

دیدگاه

با فندک اتمی ابدا حتی لحیم کاریهای غیر ظریف رو هم نمیشه باش انجام داد حرارتش به قدر کافی متمرکز نیست احتمالا به میکرو اسیب برسونه،نوع بهبود یافتش هویه گازیه که بهتره با نوک SMD استفاده بشه
          رازی در کار نبود

دیدگاه

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مور&

نوشته اصلی توسط رضا 2009
            تنظیمات حرارتی Reflow Oven

بعد از قرار دادن قطعات نصب سطحی روی برد ، لازم است که قلع خمیری ( Solder Paste ) را حرارت
            بدهیم تا قطعات قلع کاری شوند.

برای این منظور از دستگاه Reflow Oven ، عملا شبیه یک فر بزرگ با سینی متحرک است ، استفاده می شود.

ایده کار پیچیده نیست ، ولی برای تنظیمات و رسیدن به محصول قابل قبول لازم است افرادی با تجربه و مهارت بالا
            با دستگاه کار کنند ، ( بعید می دانم بیش از 20 نفر اپراتور و مهندس خبره در ایران باشند )

Profile حرارتی :
            با توجه به موارد زیر لازم است که با ترتیب خاصی دمای Oven کنترل شود :

1- مشخصات خمیر قلع
            2- نوع و اندازه برد
            3- چینش قطعات

در اصطلاح صنعتی به این تنظیمات Temp. Profile گفته می شود و هر بخش از این نمودار وظیفه خاصی بر عهده دارد:

وظیفه هر مرحله :
            1- Preheat : گرم کردن اولیه بصورت تدریجی - در این مرحله تغییر خاصی نداریم و خمیرقلع آماده مراحل بعدی می شود

2- Flux Activation : با رسیدن به یک دمای آستانه ، سرعت گرم کردن کم می شود و فلاکس
            شروع به فعال شدن و تغییرات شیمیایی می کند.

3- در این مرحله بخش عمده فلاکس بخار شده و گلوله های ریز قلع شروع به ذوب شدن می کنند

4- Reflow : قلع بصورت کامل ذوب شده و بر روی pad و پایه های قطعات جاری می شود.

5- Cooling : بصورت تدریجی ، دما پایین کشیده می شود تا کمترین تاثیر را بر روی قطعات نیمه هادی داشته باشد.

میشه لطفا بفرمایید که آیا میشه خمیر قلع رو با هوای داغ معمولی جورداک هم استفاده کرد یا نه ؟ یا حتی با هویه .

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            من شرمندم واقعا نتونستم مطلب بدرد بخوری واسه این پیدا کنم خودتون که میدونین کلا تو سایتهای فارسی که فقط تبلیغاته اگه هم مطلبی پیدا شه یه نفر مینویسه همه فقط کپی میکنن حتی به درست یا غلط بودنش هم توجه ندارن.تو سایت های انگلیسی هم نمیدونم چه کلید واژه ای استفاده کنم تا به نتیجه برسم چون اکثرا به مطالبی برخورد میکنم مثل پاک کردن گرد و غبار یا رطوبت از بردها که فکر نمیکنم مدنظر شما باشه .

به هر حال فقط میتونم از دوستان باتجربه کمک بخوام چون خودم تنها روشی که ازش استفاده کردم و فوق العاده ازش راضیم استفاده از الکل صنعتی هست که فورا FLUX رو که به راحتی پاک نمیشه و خیلی چسبناک هست رو از بین میبره و نه بویی میمونه نه اثری!

دوست عزیز من تجربه ای ندارم به ان صورت ولی بازم چیزی رو که میدونم بگم :
            استفاده از اسپری و این حرفا به درد نمی خوره .
            به جای اسپری فقط و فقط تینر فوری . تینر 10000 . نه تینر روغنی که خراب کاری بشه . اصلاً کارگاه الکترونیک بدون تینر تو مخ من نمی گنجه . :icon_razz:
            برای شستشو هم اگر وان دارید از فلکس در آبی که نیازی به شستشو نداره استفاده کنید خیلی خوب جواب میده.
            اگر هم هوبه کاری هست تینر خوبه . روغن قلع یا همون روغن لحبم اصلا ، به هیچ وجه استفاده نکنید . چون داخل سیم قلع به مقدار کافی وجود داره . شستشو برای تمیز کاری بردی که دیده میشه خوب هست .
            اما اگر کار در معرض گرد و غبار و هوای محطی بیرون هست (مثل تابلو led ) فقط همون سیم قلع بدون شستشو خوبه جون ممکنه بعدا سولفاته کنه .

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط hs67
            لطفا یه مدل قلع کش خوب بهم معرفی کنید،اگه عکسشم دارین لطفا بزارین؟

دوست عزیز . قلع کش هرچی می خواد باشه مارکش رو نمی خری که مهم اینه که خوب مکش داشته باشه .
            نوک نسوز یادت نره . از خود قلع کش مهمتر هست . نوک نسوز یه شلنگ نازک مثل شلنگ سرم که تو درمانگاهها استفاده میشه هست . در مقابل حرارت هویه تغییر شکل نمیده . و باعث میشه مکش قلع به خوبی انجام بشه .

دیدگاه

با سلام ، یه هویه 40 وات دایو دارم که وقتی یکم (مثلا 10 20 دقیقه) بیکار هست و روشنه یه لایه اکسید سیاه رنگ رو نوکش درست میشه که مزاحم لحیم کاریه و باید مثلا با کاتر بتراشمش،خواستم ببینم دلیلش چیه؟و چکارش کنم؟(مال پایه هویه نمی تونه باشه؟در ضمن از روغن لحیم هم استفاده می کنم و دیگر هیچ)
              رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام

اگر ممکنه یه راه برای تمیز کردن نوک هویه معرفی کنید.

من سیم ظرفشویی ، ابرهای موجود در بازار رو امتحان کردم.

ولی به نظرم وقتی این ابر ها رو خیس میکنی و نوک هویه رو به اونها میزنی ، نوک هویه زودتر خراب میشه. اینطور نیست ؟

دیدگاه

دوست عزیز شما اگه نوک هویه تون مرغوب باشه ...........فقط یه دستمال کاغذی ور دستت بزار...هر وقت نوک هویه خیلی به خودش لحیم گرفته باشه یا جرم سیاه داشته باشه نوک هویه را با اون تمیز کن ......برق عجیبی تو نوک هویه میندازه وشروع بکار کن.

در ضمن در جواب دوستمون ...پدر هویه درمیاد ..شما هر چند دقیقه یکبار هویه را خاموش کنید وبعد زمانی کوتاه هویه رو روشن کن...
                  ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

دوستان راهی هست که بدون هات ایر بشه آیسی SMD رو بلند کرد؟
                    با هویه 40وات میشه اینکارو کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                      با قرص ضد قلع. فقط مراقب باش که بشدت سمی هست!
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                        با هویه به همراه solder wick می تونید! مراجعه کنید به صفحه 3

اگر مواظب باشید برد آسیب نبینه می تونید با قلع کش هم یه کارایی بکنید!

دیدگاه

دوستان راجع به حمام قلع و لحم کاری با این روش فایل ویدیویی دارید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                            نصب قطعات به روش حمام ( وان ) قلع ( WAVE SOLDERING ):
                            تا جایی که من میدونم وان قلع و دستگاه wave دو تا دستگاه متفاوت هستند که عملکردشون هم متفاوته. جایی که من کار میکنم، از غوطه ور کردن برد در وان قلع برای ثابت کردن پایه ها استفاده می شه ولی عمل لحیم کاری کامل نمی شه.بعد از وان قلع پایه چینی انجام می شه و نهایتاً برد ها از دستگاه wave عبور می کنه و لحیم کاری کامل می شه.
                            <<از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست>>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pegah16
                              سلام
                              من ازین سیم لخت کن ها استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.میشه بگید مشکلش چیه؟
                              با تشکر
                              ممکنه جنسی که شما گرفتید خوب بوده باشه ولی مشکل در هنگام استفاده برای سیم های افشان و فلت هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                                ممکنه جنسی که شما گرفتید خوب بوده باشه ولی مشکل در هنگام استفاده برای سیم های افشان و فلت هست!
                                منم یکی گرفتم چیز خوبی از آب در اومد.البته این شکلی که دوستان گزاشتن نیست.دسته های قرمز داره.....
                                اگه سیم رو سر جای درستش بزارید خیلی تمیز لخت میکنه. حالا چه افشان چه رشته ای.
                                از همون دست فروشه که سر کوچه جهان کیت میشینه گرفتم( برای بچه های تهران)دست فروش که چه عرض کنم.اونجا مغازش شده
                                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X