اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

لازم میدونم دوتا نکته رو که دوستان بهش اشاره نکردن رو اینجا بیان کنم

1- اون قرصی که دوستان از اون به قرص سرب نام میبرن در اصل قرص جیوه هست که بسیار سرطان زا و خطرناکه و جز در موارد خیلی ضروری نباید از اون استفاده کرد

2-برای خارج کردن آی سی های Smd پایه دار و بدون پایه البته با کسب تجربه زیاد می شود از یک سیم مسی استفاده نمود؛ به این صورت که یک رشته نازک از سیم های افشان را از پشت پایه های آی سی رد میکنیم و سپس آن را به آرامی میکشیم و پایه های Smd را به هویه گرم میکنیم در این صورت قلع پد های آی سی نرم میشود و سیم مسی از زیر پایه Smd رد میشود و اتصال پایه آی سی با برد قطع میشود؛ بزرگ ترین مشکل این روش احتمال آسیب دیدن مس پدها بر روی برد است
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

درود بر شما،

خواندن این مطلب توصیه می شود:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/04/08/How_to_Solder_SMD_Parts

پیروز باشید

دیدگاه

سلام دوستان
        نوک هویه من خیلی زود سیاه میشه
        از اسفنج نسوز خیس شده هم استفاده کردم، ولی بازم زود سیاه میشه و تمیز نمیشه :sad:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
          سلام دوستان
          از اسفنج نسوز خیس شده هم استفاده کردم، ولی بازم زود سیاه میشه و تمیز نمیشه :sad:
          من خودم با یه تیغ کاتر آروم روی نوک هویه می کشم بعد قلع میکشم روش و در آخر با اسفنج حسابی روش میکشم خیلی تمیز میشه :nice:
          البته برای من تقریبا بعد از هر 100 ساعت کارکرد سیاه میشه

دیدگاه

برا من همین که روغن توی سیم لحیم با هویه برخورد میکنه، سیاه میشه و هر چقدر روی اسفنج میکشمش تمیز نمیشه :cry2:

دیدگاه

برا من همین که روغن توی سیم لحیم با هویه برخورد میکنه، سیاه میشه و هر چقدر روی اسفنج میکشمش تمیز نمیشه :cry2:
              با ترموکوپل مولتی متر دمای هویه رو اندازه بگیر ببین چقدر هست؛ اگه هویه سالمه سیم هویه رو عوض کن اگرم اینا نبود برو سر هویه رو عوض کن(سر هویه از 7 هزار تومن هست تا 15 هزار)
              راستی هویه ات چند واته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
                با ترموکوپل مولتی متر دمای هویه رو اندازه بگیر ببین چقدر هست؛ اگه هویه سالمه سیم هویه رو عوض کن اگرم اینا نبود برو سر هویه رو عوض کن(سر هویه از 7 هزار تومن هست تا 15 هزار)
                راستی هویه ات چند واته؟
                این هویه مه
                40 وات
                اینم عکسش: http://s3.picofile.com/file/8214248392/DSC_3333.JPG
                ترموکوپل مولتی متر چیه؟؟ oo:

این نوک هویه خوبه؟

اضافه شده در تاریخ :
                الان با سمباده نوکش رو کاملا تمیز کردم و هویه رو روشن کردم
                کم کم گرم میشه و نوکش شروع میکنه به آبی شدن (آبی پر رنگ) و بعدش سیاه میشه. اصلا بدون تماس با چیزی
                قبلا فکر میکردم بخاطر روغن لحیم اینجوری میشه

http://s6.picofile.com/file/8214255900/DSC_3332.JPG

دیدگاه

بخاطر الیاژی هست که توش بکار رفته...نوع مرغوبی نیست...
                  من هویه 40 وات ارزون هم دارم اما به راحتی نوکش تمیز میشه و مشکلی نداشته...
                  اون نوک هویه هم خوبه ...ولی قیمتش خیلی گرونه...یه سر به فروشگاه سایت بزن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                    بخاطر الیاژی هست که توش بکار رفته...نوع مرغوبی نیست...
                    من هویه 40 وات ارزون هم دارم اما به راحتی نوکش تمیز میشه و مشکلی نداشته...
                    اون نوک هویه هم خوبه ...ولی قیمتش خیلی گرونه...یه سر به فروشگاه سایت بزن.
                    دلیل این موضوع که اضافه کردم :NO: هم همین جنس نوکشه؟ :
                    "الان با سمباده نوکش رو کاملا تمیز کردم و هویه رو روشن کردم
                    کم کم گرم میشه و نوکش شروع میکنه به آبی شدن (آبی پر رنگ) و بعدش سیاه میشه. اصلا بدون تماس با چیزی
                    قبلا فکر میکردم بخاطر روغن لحیم اینجوری میشه

http://s6.picofile.com/file/8214255900/DSC_3332.JPG"

دیدگاه

بله...اگه با سمباده کاملا تمیز کردید و بدون اینکه به قلع یا روغن بزنید ابی و سیاه میشه و با دستمال خیس هم پاک نمیشه بخاطر جنس نامرغوب نوک هویست....
                      البته در دمای بالا انواع خوبش (نه خیلی خوبش) هم به رنگ سیاه یا قهوهای سوخته (بخاطر الیاژ مسی) میشه که مشکلی نیست و با تمیز کردن توسط پارچه خیس به راحتی به رنگ طلایی اولش بر میگرده حتی بهتر از قبل...
                      روغن لحیم هم باعث سیاه شدن نوک هویه میشه (سیاهی روی هویه میشینه) و هر چند دقیقه لحیم کاری رو سخت میکنه که این هم چارش همون پارچه خیس هست...ولی در مورد شما فقط نوع هویست...
                      راستی سعی کنید هرگز نوک هویه رو با سمباده پاک نکنید.هم عمرش کم میشه و هم لحیم کاری رو سخت میکنه.

دیدگاه

سلام دوستان
                        از دیپ کلینر یا اسم دیگش رفرشر استفاده کن. حدودا 20 هزارتومن قیمتشه. موقع لحیم کاری هرجا دیدی سیاه شده و قلع به خودش نمیگیره نوک هویه رو میکنی داخلش 5 ثانیه میچرخونی بعد درمیاری مثل روز اولش که خریده بودی سفید میشه.

دیدگاه

سلام به همگی
                          دوستان و استاید با تجربه, لطفا کمی اطالاعات در مورد قطعه چینی و بهترین روش جایگذاری قطعات روی برد مدار چاپی به من بدید.
                          من میخام یک تعداد برد التکترونیکی تولید انبوه کنم.روشی که در حال حاضر استفاده میکنیم این هست:
                          ابتدا قطعه رو جایگذاری میکنم و از زیر پایه های اون رو خم کرده و قطع میکنم.در نهایت مایع فلکس و وان....
                          ظاهرا مشکلی نیست اما موقع قطعه گذاری و چیدن پایه اون یکم زمان میبره.از دوستی شنیدم که تمام قطعات رو اول جایگذاری کنم(زیر برد آکاستیو باشه) و در آخر آکاستیو رو برداشته و وارد وان کرده.
                          این کار راستش دو مشکل داشت:1=آکاستیو راحت جدا نمی شد و خیلی اذیت می کرد.2=قطعات لرزش داشتن و موقع ورود به وان 50% قطعات کج میشد :sad:
                          دوستان عزیزی که تجربه دارند لطفا کمکم کنن و بفرمایند بهترین و متداول ترین روش چی هست
                          مرسی

دیدگاه

سلام.دوستان با توجه به مصرف بالای وان قلع , آیا راهی برای کاهش هزینه هست؟ ایا میشه گازی کرد وان رو ؟
                            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faribrz636 نمایش پست ها
                              سلام.دوستان با توجه به مصرف بالای وان قلع , آیا راهی برای کاهش هزینه هست؟ ایا میشه گازی کرد وان رو ؟
                              مرسی
                              برای این سیستم گاز راندمان کمتری داره و دمای محیط رو به شدت بالا می بره که در فصل گرما کار کردن با اون سخت میشه، از لحاظ ایمنی هم میتونه دردسر ساز باشه
                              از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی نمایش پست ها
                                برای این سیستم گاز راندمان کمتری داره و دمای محیط رو به شدت بالا می بره که در فصل گرما کار کردن با اون سخت میشه، از لحاظ ایمنی هم میتونه دردسر ساز باشه
                                چرا؟؟؟استاد هر کاری اگه اصولی باشه درسته
                                میشود ولی باید اصولی باشه نه اینکه مثل ماهی تابه وان رو بزاری روی اجاق بعد باهاش لحیم کاری کنید!!!
                                میتونید مثل آبگرمکن عمل کنید یعنی لوله هایی از جنس مس داشته باشید و اون ها رو در درون یه محفظه بزارید و گاز رو روشن کنید اون وقت قلع مذاب میشه و میتونید کارتون رو انجام بدید
                                البته این فقط یه فرض هست خودتون بهتر میتونید این کار رو انجام بدید فقط کمی خلاقیت میخواد
                                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                                --------------------------------------------------------
                                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                                --------------------------------------------------------
                                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X