اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

سلام
    یه سوالی داشتم من از خمیر قلع آساهی استفاده می کنم . ولی زود خشک میشه ؟مارک خوبی سراغ دارین؟ راه حلی ؟

دیدگاه

دوستان این خمیر قلع رو باید با چی بریزیم روی پد ها؟؟
      با سرنگ هرکاری میکنم یجوری میشه و اصلا به زور میآد ، داستان شده این !!؟؟
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

من با سرنگ معمولی میریزم مشکلی نداره که...
        .
        .
        .
        من یه فیلم دیدم که برد smd رو اول خمیر زد روش بعدش قطعات رو چیند
        گذاشتش روی ماهیتابه و زیرشو روشن کرد!!!---چند دیقه بعدش همه قطعات خیلی تمیز لحیم شده بودند
        .
        به نظرتون فیکه یا واقعیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
          من با سرنگ معمولی میریزم مشکلی نداره که...
          .
          .
          .
          من یه فیلم دیدم که برد smd رو اول خمیر زد روش بعدش قطعات رو چیند
          گذاشتش روی ماهیتابه و زیرشو روشن کرد!!!---چند دیقه بعدش همه قطعات خیلی تمیز لحیم شده بودند
          .
          به نظرتون فیکه یا واقعیه؟
          من 4 نوع نوک سورنگ معمولی تست کردم نشد ، اصلا باید چنان فشار بدی تا یکم در بیاد ، تازه به پد هم نمیچسبه، یکم توضیح میدی چیکار میکنی !!؟؟ چقدر خمیر رو میریزی داخل سرنگ و شماره سرنگت چنده؟؟
          سپاس.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

با سرنگی که خمیر سیلیکون میزنن من خمیرو میمالم رو پد__شمام یه امتحان کن ببین اینجوری هم باید خیلی فشار بدی یا نه

دیدگاه

با سرنگی که خمیر سیلیکون میزنن من خمیرو میمالم رو پد__شمام یه امتحان کن ببین اینجوری هم باید خیلی فشار بدی یا نه

یعنی خمیرت آماده تو سرنگ هست؟؟یا تو یه قوطی جدا هست؟؟اگه جدا هست سرنگ و از کجا گرفتی؟
              برامن تو قوطی جدا هست.
              جدیدترین ویرایش توسط hosseinam; ۲۳:۰۵ ۱۳۹۵/۰۸/۰۳.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

گفتم که سرنگ خمیر سیلیکونه
                .
                بعد با سر پیچ گوشتی میریزم توی سرنگ

دیدگاه

گفتم که سرنگ خمیر سیلیکونه
                  .
                  بعد با سر پیچ گوشتی میریزم توی سرنگ
                  داداش از کجا گرفتی سرنگ و جایی هست که بفروشنش؟؟
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                    داداش از کجا گرفتی سرنگ و جایی هست که بفروشنش؟؟
                    اگه سرنگ خالیش میخوای اسمش سرنگ انسولین هست. بسته 40 تاییش 5000تومنه(جنس ایرانی)
                    یا میتونی خمیر سیلیکون سرنگی بگیری و از سرنگش استفاده کنی

دیدگاه

سرنگ انسولین یه فرق هایی داره ها!!!
                      من نتونستم با سرنگ انسولین کار کنم چون اون سرش با بقیه سوزنا فرق داره__خودتون ببینیدش متوجه میشید
                      همون خمیر سیلیکون بگیرید که خیلی به صرفه تره_قیمتی هم نداره _2تومن فقد

دیدگاه

من با یه چیز تقریبا نوک تیز مثل چاقو قرار میدم.

دیدگاه

سلام.
                          با این خمیر قلع من هم ماجرا داشتم، اذیت میکنه. یکی از دوستام گفت نخر، به درد نمیخوره. باید شابلون داشته باشی، گوش نکردم، خریدم. اگه دقیق روی پد قرار بگیره، تقریبا خوب میشه. با هیتر هم اگه بخوای کار کنی، باید نوک بزرگ هیتر رو استفاده کنی، شدت هوای خروجی روی حداقل باشه و دما رو هم روی حداکثر که بشه تقریبا یه حالت همرفت حرارتی ایجاد کرد (مشابه دستگاه آون که با مادون قرمز به برد حرارت میده)
                          اما....اما....
                          فلاکس خمیری!
                          سمّ به معنای واقعی...
                          با اینکه تهویه خوبی استفاده کرده بودم، بعد از چند ساعت مونتاژ، یه حالت گیجی بهم دست داده بود که اصلا انتظارش رو نداشتم. وقتی کسی چیزی بهم میگفت، با تاخیر جواب میدادم! یعنی میشنیدم ها، اما نمیتونستم بلافاصله جواب بدم. حالا بماند که گلوم رو هم گرفته و بعد از 24 ساعت تقریبا بهتر شدم. ایکاش بیشتر راجع بهش اطلاعات ارائه بشه و تذکرات جدی داده بشه. یعنی واقعا میتونم بگم صد رحمت به روغن لحیم که به خاطر دودش اصلا نمیپسندیدم!!
                          جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۲۳:۵۴ ۱۳۹۶/۰۲/۱۲.

دیدگاه

باید توجه داشت که فلزات سنگین از قبیل جیوه و سرب در بافتهای بدن جمع می شوند و هرگز دفع نخواهند شد . ابتدا هم دستگاههای حساس بدن مثل مغز و اعصاب نشانه ی مسموم شدن را بروز می دهند ابتلا به بیماریهای بدون درمان این دستگاه مثل آسیبهای مغزی ، سرطان مغز ، آلزآیمر ، پارکینسون ، M.S و ...
                            وجود تهویه ی استاندارد در محل لحیمکاری جزو الزامات اولیه ی کار است با اینحال در دانشگاههای جهان سوم هیچوقت ضمن دروس رسمی آموزش داده نمی شود !
                            اخیرا هم لحیم کاری لیزری را در یوتیوب دیدم : مصرف ناچیز انرژی با کمترین سطح آلایندگی

دیدگاه

سلام دوستان. پیشنهاد بدین برای لحیم کردن پکیج LQFP-48 از هوای گرم استفاده کنم یا هویه؟ (هیتر هوای گرم ندارم و هویه دارم ... مهارتم خوبه. کسی تجربه داشته و تونسته با لحیم خوب در بیاره؟ فلاکس و انواع قلع کش موجوده. دسترسی به هیتر هوای گرم دارم ولی برای دسترسی به هیتر مقداری زحمت نیاز هست! اگر زحمت هیتر به زحمت لحیم میچربه بگین !) مچکر

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
                                سلام دوستان. پیشنهاد بدین برای لحیم کردن پکیج LQFP-48 از هوای گرم استفاده کنم یا هویه؟ (هیتر هوای گرم ندارم و هویه دارم ... مهارتم خوبه. کسی تجربه داشته و تونسته با لحیم خوب در بیاره؟ فلاکس و انواع قلع کش موجوده. دسترسی به هیتر هوای گرم دارم ولی برای دسترسی به هیتر مقداری زحمت نیاز هست! اگر زحمت هیتر به زحمت لحیم میچربه بگین !) مچکر
                                هویه با نوک C-shape یا همون قاشقی. هرچیزی که پایه بیرون داره رو میشه با این لحیم کرد. فقط پکیجهای QFN که پایه ندارن رو نمیشه باش لحیم کرد. drag soldering رو سرچ کن.
                                این روش دقیقتر و تر تمیز تر و سریعتره برای آی سی ها، ولی برای مونتاژ کل یه برد، بیشتر از هیتر و اوون وقت میگیره
                                Si vis pacem, para bellum

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X