اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

من الان یه برد زدم برد تاچ اسکرینه lcd گرافیکی داره تاچ داره الا اخر هم از adc میکرو استفاده شده برای اینکه مس اکسید نشه از اسپری سوپر کلیر استفاده کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومده و تاثیر منفی که نداره مدارتون خیلی بهتر کار می کنه من قبلا این پروژه تاچ رو درست کردم بودم شدیدا نویز پذیر بود اما این جا وقتی از این اسپری استفاده کردم فوق العاده مدار عالی کار می کنه برای یک بار هم شده از این اسپری استفاده کنید قیمتش هم 3 تومنه رنگ فروشی هادارن بگید شفاف باشه هیچ مقاومتی هم توی مدار ایجاد نمی کنه

اضافه شده در تاریخ :
    با حرارت هویه ذوب میشه اما چون خیلی نازکه تاثیرش رو نمی تونی بفهمی من بعد از اینکه PCB رو زدم پد ها رو با چسب حرارتی می پوشونم بعد اسپری می زنم و بعد چسب ها رو می کنم کار تمیزی در میاد و فوق العاده کارتون براق میشه برای تغییرات توی مدار به راحتی می تونی با هویه ذوبش کنی یا اینکه با یه چیز تیز برش داری
    قم الکترونیک

دیدگاه

بچه ها من به فکرم رسیده برای برش فیبر از یه صفحه برش چوب دنده ریز استفاده کنیم. و با یه شفت یا از یه موتور چرخ خیاطی که قیمتش 30تومن هست و یا یا دریل استتفاده کنیم.
      البته قیمت صفحه برش و هزینه ساخت شفت رو نمی دونم چنده؟
      کسی تا حالا روی این موضوع کار نکرده؟

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط Amirkhan_0o0
      بچه ها من به فکرم رسیده برای برش فیبر از یه صفحه برش چوب دنده ریز استفاده کنیم. و با یه شفت یا از یه موتور چرخ خیاطی که قیمتش 30تومن هست و یا یا دریل استتفاده کنیم.
      البته قیمت صفحه برش و هزینه ساخت شفت رو نمی دونم چنده؟
      کسی تا حالا روی این موضوع کار نکرده؟
      گشتم و گشتم دیدم یه بنده خدایی این ایده رو عملی کرده و البته خفن هم کار کرده:
      http://www.modelistasnavales.com.ar/trucos/SIERRA.htm
      این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

سلام
        من یه روش پیدا کردم که شاید قبلا در موردش بحث نشده باشه. خیلی کم خرج نیس ولی در مقایسه با قیمتش واقعا عالیه. هم دقت فوق العاده داره و هم سرعت بیشتر.
        طرح pcb رو میدم به این کارگاهایی که با cnc لیزر روی سطوح غیرفلزی معرق کاری و حکاکی میکنن. البته قبلش روی فیبرم رو با اسپری رنگ روغنی میپوشونم و بعد میدم روش حکاکی کنن.قسمتهایی که رنگشون برداشته شده با اسید پاک میشه. دقت کار تا 0.08 میلیمتر هست که حتی از ضخامت ورقه مسی هم کمتره!!! و در عمل حین اسید کاری نمیشه این دقت رو حفظ کرد. پس حداقل فاصله ترک هارو از ضخامت ورقه مسی بیشتر در نظر میگیرم

یه برد در ابعاد 10 در 10 س.م حدودا 1000 تا 2000 تومن آب میخوره.
        جای بحث اگه داره من در خدمتم

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
        دستگاه های cnc خودشون قادر به زدن PCB هستند دیگه نیازی به این کارا نیست.
        درسته اما این دستگاههایی که من دیدم ارزونتر و کاربرد گسترده تری دارن چون این لیزرها منحصرا نافلزات رو برش میدن(باسرعت بالا) و ممکنه تو هر شهری وجود داشته باشه. ضمنا اجرت کارش هم باید کمتر باشه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
        داداش شما چه فایلی رو بردی پیش cnc کار عکس pcb رو بردی ؟
        باید تبدیل کنی به فایل های متداول از قبیل PDF,BMP,CMX چون ممکنه پروتل رو نداشته باشن
        خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

سلام میخوام یه مدار دو طرفه یا دو رو طراحی کنم ولی هر کاری میکنم سواراخ هاش رو هم نمی یوفته اگه میشه یه روش پیش نهاد بدین که سواراخ ها روی هم بیوفته و با روش پرینت اتو یا همون کاغذ گلاسه...
          www.sharj-store.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blur
            سلام میخوام یه مدار دو طرفه یا دو رو طراحی کنم ولی هر کاری میکنم سواراخ هاش رو هم نمی یوفته اگه میشه یه روش پیش نهاد بدین که سواراخ ها روی هم بیوفته و با روش پرینت اتو یا همون کاغذ گلاسه...
            پیشنهاد میکنم یک طرف را عکاسی کنی و قبل از اینکه بخوای اسید کاری کنی چند قسمت از پینها را سواخکاری کنی و بعد بوسیله این سوراخها طرف دیگه را تنظیم کنی و عکاسی کنی و بعد دو طرف را اسیدکاری کنی :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidmicro
              پیشنهاد میکنم یک طرف را عکاسی کنی و قبل از اینکه بخوای اسید کاری کنی چند قسمت از پینها را سواخکاری کنی و بعد بوسیله این سوراخها طرف دیگه را تنظیم کنی و عکاسی کنی و بعد دو طرف را اسیدکاری کنی :read:
              منظور از عکاسی چیه میشه واضح تر توضیح بدی.من خودم با روش کاغذ گلاسه روی فیبر چاپ کردم و چند تا سوراخ هم زدم ولی رو هم نمی افتاد
              www.sharj-store.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blur
                منظور از عکاسی چیه میشه واضح تر توضیح بدی.من خودم با روش کاغذ گلاسه روی فیبر چاپ کردم و چند تا سوراخ هم زدم ولی رو هم نمی افتاد
                منظور از عکاسی یعنی انتفال طرح روی فیبر با روش نوردهی و مواد شیمیایی.
                اگر از اسپری پوزتیو 20 استفاده کنی کیفیت کارت بهتر میشه . اگه سرچ کنی طرز کار با این اسپری را میتونی پیدا کنی.
                قبل از کار باید طرح هایی که میخوای کار کنی را تست کنی و روی هم بگذاری و زیر نور نگاه کنی که طرح ها روی هم قرار بگیره و مشکلی در طرح نباشه .

دیدگاه

بحث و تبادل نظر برای روش های ساخت مدارچاپی

دوستان عزیز اینجا از تجربیات و تحقیقات درباره روش های شکست خورده و موفق چاپ برد مدارچاپی صحبت کنیم
                  و شامل کلیه مراحل میشود
                  تک رو
                  دو رو
                  چاپ قطعات روی برد
                  لایه محافظ و ...
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : بحث و تبادل نظر برای روش های ساخت مدارچاپی

سلام من قبل از سربازیم با لامینت کار میکردم هم دولایه زدم و هم تک لایه خیلی عالی بود مشکلی هم پیش نیومده بود چند بار هم با positive کار کردم ولی خوشایند نبود شاید هم به لامینت عادت بیشتری داشتم الان هم به روش اتو دارم کار میکنم ولی واسه بردهای دو لایه یه کم روش سختی هست.
                    گلن نه دی،گئدن نه دی؟ بلک نه دی،کفن نه دی!؟
                    بو دونیا اوُز کئفینده دی، یاغیش یویور،گون قورودور.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electro_fuzzy
                      سلام من قبل از سربازیم با لامینت کار میکردم هم دولایه زدم و هم تک لایه خیلی عالی بود مشکلی هم پیش نیومده بود چند بار هم با positive کار کردم ولی خوشایند نبود شاید هم به لامینت عادت بیشتری داشتم الان هم به روش اتو دارم کار میکنم ولی واسه بردهای دو لایه یه کم روش سختی هست.
                      درود بر تو
                      من هم روش لمینیت رو کنار گذاشتم ولی تجربه ای که دارم رو اینجا میزارم شاید عکس ها و پیمودن راه ساخت به درد کسی خورد
                      14 یا 15 سال پیش هم با لتراست کار میکردم الان دیگه به دوران باستان سپرده شده ولی با اسپری هیچ تجربه ای ندارم اتفاقا
                      اگر حالشو داشتی با عکس توضیح بزار خوبه
                      و اما روش اتو ، به نظرم بهترین روش هست و خیلی ساده و از همه مهم تر زیاد وقت نمیبره :nice:

من تا حالا برد 2 رو نساختم :sad: ولی الان دارم درگیر میشم چون به یک مدار احتیاج دارم که باید ساخته بشه . تا به امروز میدادم بیرون
                      ولی میخوام جسارت کنم خودم بسازم البته نه به روش متالایز چون امکاناتشو ندارم.

میخوام با همین روش اتو بسازم لطفا تجربه ای که داری و به اشتراک بزار ممنونت میشم

دیدگاه

والا من با کلی زوغ و شوغ ! رفتم یک پرینتر رنگی لیزری گرفتم ولی مثل اینکه جوهر این پرینتر ها پلاستیک داره توش به جای سرب !! برای همین موقع که اتو بشه کلا همش پخش میشه !
                        میدم بیرون چاپ کنن رو کاغذ و این پرینتر هم رو دستم باد کرد!
                        ....

دیدگاه

من برای پاک شدن سریع قسمت های اضافی مدارچاپی با دست روی قسمت های اضافی مدار میکشم تا زودتر پاک شه :evil:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz.shie
                            والا من با کلی زوغ و شوغ ! رفتم یک پرینتر رنگی لیزری گرفتم ولی مثل اینکه جوهر این پرینتر ها پلاستیک داره توش به جای سرب !! برای همین موقع که اتو بشه کلا همش پخش میشه !
                            میدم بیرون چاپ کنن رو کاغذ و این پرینتر هم رو دستم باد کرد!
                            درود
                            :eek:مارک پرینتر چی هست؟ و از چه کاغذی استفاده میکنید؟

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط reza javahery
                            من برای پاک شدن سریع قسمت های اضافی مدارچاپی با دست روی قسمت های اضافی مدار میکشم تا زودتر پاک شه :evil:
                            درود
                            منظورت وقتی در اسید هست؟

دیدگاه

پاسخ : بحث و تبادل نظر برای روش های ساخت مدار&#1670

دیروز چنتا کار زدم به روش پرینت لیزری سیاه سفید با دستگاه پرس
                              http://mkbup.vvs.ir/do.php?filename=13634536121.rar
                              پرینترم هم 1018 هست و 5 سال پیش خریدم
                              با کاغذ گلاسه هر شکلی باشه میزنه .اگه کاغذ گلاسه هم نباشه رو کاغذ های مجلاتی که کاغذ گلاسه نازوک دارن میزنم
                              باکاغذ معمولی هم میشه زد ولی کیفت خوبی نداره
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بحث و تبادل نظر برای روش های ساخت مدارچ

نوشته اصلی توسط MKB
                                دیروز چنتا کار زدم به روش پرینت لیزری سیاه سفید با دستگاه پرس
                                http://mkbup.vvs.ir/do.php?filename=13634536121.rar
                                پرینترم هم 1018 هست و 5 سال پیش خریدم
                                با کاغذ گلاسه هر شکلی باشه میزنه .اگه کاغذ گلاسه هم نباشه رو کاغذ های مجلاتی که کاغذ گلاسه نازوک دارن میزنم
                                باکاغذ معمولی هم میشه زد ولی کیفت خوبی نداره
                                دستت درد نکنه عالی بودن
                                پرینتر های اچ پی 90% همه نوع کاغذ میپذیرن من هم با 1600 رنگی و 1220 تک رنگ میزنم عالین
                                من دستگاه پرس دارم ولی چون عرض 45 سانت هست میترسم باهاش کار کنم خراب بشه .
                                خودت که با پرس کار میکنی تا حالا مشکلی براش پیش نیامده؟ و چند بار برد رو از زیرش رد میکنی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X