اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

اقا ایول دوستان اگه نتونستند پیدا کنند برم خرازی بگن اسپری گلسازی میخوام.همه خرازی ها دارند. :wow: :wow: :wow:

اضافه شده در تاریخ :
    سلام.
    اقایونی که با لمینت کار میکنند کمک کنند.
    من دیروز 10 تا 15 بار با لمینت چاپ زدم همه بدرد نخور بود.
    دیگه اعصابم به هم ریخته :angry: :angry: خواهشا کمک کنید.
    اخرین بارش دیشب ساعت 2.30 بود که به ملکوت پیوست.
    نمیدونم چرا این جوری میشه زیر نور لامپ 200 رشته ای 15 دقیقه میزارم بازهم کمرنگه.(کاغذ کالک استفاده میکنم).
    فکر میکنم مشکل اصلیم تو قسمت ظهوره.من یک قاشق مربا خوری جوش شیرین میریزم +یدونه سر نوشابه وایتکس با حدود نیم لیتر اما اون قسمت هایی که نور نخورده تکون نمیخوره با مسواک نرم هم که میکشم بعد از چند دقیقه خود قسمت های نور خورده هم میره.
    وقتی هم که میندازم تو اسید که خو مشخصه چون تو قسمت ظهور لایه ها از بین نرفته اند هیچ اتفاقی نمیفته؟
    خواهشا کمک کنید دیگه دارم خودکشی میکنم. :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry: :angry: :angry:

Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

اول لامپ رشته ای مناسب نیست چون درصد پرتوهای ماورابنفش اون پایین هست.
      دوم اینکه کاغذ کالک رو باید با اسپری چرب یا روغن باید اغشته کنی تا خوب از خودش نور رو عبور بده .دوم اینکه اگه جوهر چاپ کم باشه نور ممکن هست که از خود کار هم رد بشه پس باد دو یا سه تا طرح رو چاپ بکنی بعد بزاری روی هم تا از جاهایی که چاپ شده دیگه نور رد نشه. سوم هم اینکه بهتره از طلق ترنسپرنتی استفاده کنی دردسرش هم کمتره چهارم اینکه لمنت شما تازه باشه و تاریخ اون نگزشته باشه.
      کد:
      فکر میکنم مشکل اصلیم تو قسمت ظهوره.من یک قاشق مربا خوری جوش شیرین میریزم +یدونه سر نوشابه وایتکس با حدود نیم لیتر اما اون قسمت هایی که نور نخورده تکون نمیخوره با مسواک نرم هم که میکشم بعد از چند دقیقه خود قسمت های نور خورده هم میره.
      علتش اینه که جاهایی که نباید نور بخورن هم نور خوردن دلیلش هم اینه که جوهر چاپ درصدش پایین بوده و نور ازش رد شده و لمینت نور دیده.
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام. من روش سیلک رو امتحان کردم .رنگ pvc برا مدار استفاده کردم اما موقع اسید کاری کنده میشه .در دمای 150 درجه به مدت 30 دقیقه هم پخت انجام دادم اما همچنان کنده میشه .کسی میدونه مشکل کجاست؟ نوع رنگ باید چیز دیگه ای باشد؟ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط benam_miri
          سلام. من روش سیلک رو امتحان کردم .رنگ pvc برا مدار استفاده کردم اما موقع اسید کاری کنده میشه .در دمای 150 درجه به مدت 30 دقیقه هم پخت انجام دادم اما همچنان کنده میشه .کسی میدونه مشکل کجاست؟ نوع رنگ باید چیز دیگه ای باشد؟ممنون
          مشکل کار اسید است
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

پس چرا با روش اتو توی این اسید کنده نمیشه؟! :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
            راستی اسیدم اسید نیتریکه! :angry:

اضافه شده در تاریخ :
            بچه ها امروز با اسید fecl3 تست گرفتم دیگه رنگم نریخت .اما سوال اینجاست که رنگ pvc ضد اسیده پس چرا اسید نیتریک اونو میکنه؟آ :read:

دیدگاه

با سلام
              من یه سوال داشتم خدمت دوستان
              من یه بوردی دارم که نصب سطحی نیست و وقتی وارد حمام قلع میکنم پایه های ترانزیستور به هم میچسبن و کلا تمیز از آب در نمیاد . کسی میتونه دلیلش رو برا من بگه ؟
              دمای قلع هم بالا هست تقریبا 400 درجه
              فلاکس از اون در آبی ها هستش
              Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

سلام
                من از روش اتو استفاده میکنم خیلیم راضیم

در روش اتو به چندتا نکته رسیدم که خیلی مهم و حتما باید رعایت بشه
                نکته1 : در انتخاب کاغذ خیلی دقت کنید ( از بین انواع کاغذایی که استفاده کردم بهترین کاغذ , کاغذ پشت شبرنگه...هم ضخیم هم رنگ پرینتر رو کاملا برمیگردونه روی فیبر و نیازی به ماژیک کشیدن نداره)
                نکته2: حتما از پرینتر لیزری استفاده کنید( HP 1102 خیلی خوبه.... موقع پرینت حتما نوع کاغذ رو لیبل انتخاب کنید تا پودر پرینتر روی کاغذ خوب نچسبه)
                نکته3: اتو رو بیشترین حرارت بذارید و بعد اینکه کاملا داغ شد اتو کاری کنید( اتو رو زیاد روی فیبر نگه ندارید چون در این صورت مس از فیبر جدا میشه...من حداکثر 15 ثانیه نگه میدارم....توی این چند ثانیه با فشار روی فیبرو اتو میکشم)
                نکته4: بعد اتو کاری فیبرو با همون کاغذ روش میندازم توی آب سرد
                آخرشم اینکه کاغذ به راحتی از فیبر جدا میکنم ....تمام رنگ پرینت گرفته شده روی مس بر میگرده....پرینتر حتما سالم باشه :nerd:

دیدگاه

سلام
                  من لمینت خریدم منتها به اون صورتی که خونده بودم نیست یه ماده طلق ماننده آبیه که یه طرفش یه لایه پلاستیکیه اثری از زرورق و ... نیست حالا چه کنم ؟ کدوم طرفش رو روی برد بزارم ؟

head<=
                  ...تشکر خدا...
                  [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
                    سلام
                    من لمینت خریدم منتها به اون صورتی که خونده بودم نیست یه ماده طلق ماننده آبیه که یه طرفش یه لایه پلاستیکیه اثری از زرورق و ... نیست حالا چه کنم ؟ کدوم طرفش رو روی برد بزارم ؟
                    طلق شفاف یک طرفش نازکه یک طرفش ضخیم . اول طلق نازک رو جدا میکنی و به برد میچسبونی بعد نور دهی طلق ضخیم رو میکنی.

دیدگاه

سلام به همه دوستان مهندس
                      رشته من شیمی هست اما برای یک پروژه ایی نیاز به اسپری پوزیتیو 20 دارم کسی از دوستان میدونه که از کجا میتونم پیدا کنم البته ضمانتی ها نه تاریخ مصرف گذشته.
                      لطفا اگه میشه آدرس بدین
                      ممنون میشم اگه ج بدین

دیدگاه

سلام
                        در روش اتو زیر فیبر چی باید گزاشت؟من یه سنگ ساختمانی صاف گزاشتم و بعد از چند دقیقه اتو زدن فیبر و سنگ حسابی داغ شدن ولی قبل از اینکه کاغذ قهوه ای بشه اتو سوخت :angry:. یه فیبر دیگه رو با یه اتوی دیگه به همین شکل داشتم میزدم که دود از اتو بلند شد و اونم سوخت :cry:
                        مشکل از اتو بوده؟ سنگ مشکل داره؟ زیاد نباید اتو زد؟...؟
                        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                          سلام
                          در روش اتو زیر فیبر چی باید گزاشت؟من یه سنگ ساختمانی صاف گزاشتم و بعد از چند دقیقه اتو زدن فیبر و سنگ حسابی داغ شدن ولی قبل از اینکه کاغذ قهوه ای بشه اتو سوخت :angry:. یه فیبر دیگه رو با یه اتوی دیگه به همین شکل داشتم میزدم که دود از اتو بلند شد و اونم سوخت :cry:
                          مشکل از اتو بوده؟ سنگ مشکل داره؟ زیاد نباید اتو زد؟...؟
                          یک برس کارت بخر مدار چاب کن در حد لالیگا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            یک برس کارت بخر مدار چاب کن در حد لالیگا
                            دلیل سوختن اتو چیه؟(بعضی جاها ادم مجبور میشه).

دیدگاه

اول بابد صبر کنی تا اتو داغ بشه بعد 2 دقیقه اتو میزنی.نهایت 5 دقیقه.
                              شما چند دقیقه اتو زدی ؟؟؟
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                                اول بابد صبر کنی تا اتو داغ بشه بعد 2 دقیقه اتو میزنی.نهایت 5 دقیقه.
                                شما چند دقیقه اتو زدی ؟؟؟
                                من جایی خونده بودم که اتو زدن رو تا زمانی که رنگ کاغذ زرد یا قهو ه ای بشه باید ادامه داد.منم با خیال راحت شروع به اتو زدن کردم :mrgreen: فکر میکنم 10 دقیقه شده بود که کاغذ هنوز سفید بود ولی از اتو دود بلند شد و سوخت :redface: از اتوی بعدی هم دود بلند شد و چون کفش فلزی نبود کفشم اب شد و بهم چسبید :cry:
                                2 دقیقه کم نیست؟ من با این همه اتو زدم بعضی از خطوطم خوب به مس نچسبیده بود :sad:.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X