اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

10 دقیقه :eek: :eek: :eek: :eek:
    10 دقیقه مس از فیبر جدا میشه. :biggrin:
    دوست عزیز یک جای کارت مشکل داره.
    من با 1 دقیقه هم تمام خطوط رو به مس میچسبونم.
    شما از همون اول بگو ببینم چیکار میکنی تا بهت بگم مشکلت کجاست.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
      10 دقیقه :eek: :eek: :eek: :eek:
      10 دقیقه مس از فیبر جدا میشه. :biggrin:
      دوست عزیز یک جای کارت مشکل داره.
      من با 1 دقیقه هم تمام خطوط رو به مس میچسبونم.
      شما از همون اول بگو ببینم چیکار میکنی تا بهت بگم مشکلت کجاست.
      1دقیقه :redface:.پس چرا توی اموزش همین بخش:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=9402.msg39809#msg39809

گفتن 15 دقیقه اتو بزنید .
      شما زیر فیبر چی میزایرید؟من یه سنگ ساخنمانی صاف به قطر 2 سانت گزاشته بودم حدودا 2 ساعت بعد از اتو زدن هنوز سنگ گرم بود!
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چا&#166

سنگ نیاز نیست بزاری
        یه سطح صاف ولی عایق گرما و با ظرفیت گرمایی پایین مثل چوب یا ...
        سنگ مگه میزاره فیبر گرم شه!؟
        احتمال داره اطو هم به همین خاطر سوخته باشه
        سنگ ظرفیت گرمایی بالایی داره و اطو همینطور دائم المنتش وصل بوده و سوخته ...(در حالت اطو لباس دقت کنید هر چند دقیقه قطع و وصل میشه)
        با سپاس

دیدگاه

من مدارو رو کاغذ گلاسه با پرینتر لیزری میزنم.
          بعدش میزارم رو میز کارم.
          بین اتو و فیبر یک دونه دستمال کاغذی میزارم.
          میزارم اتو خوب داغ بشه.1 دقیقه اتو میزنم و تمام.
          بعد 2 ساعت فیبرو با کاغذ میزارم تو اب.بعدش دست به کاغذ میزنی مثل خمیر جمع میشه از رو فیبر.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

روشی نسبتا جدید برای طراحی و ساخت مدار چاپی http://paiam-electronic.blogfa.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sofi3940
              روشی نسبتا جدید برای طراحی و ساخت مدار چاپی http://paiam-electronic.blogfa.com/
              روش خلاقانه و خوبی . باید روش بیشتر کار کنید . اگر بشه با این روش رزولوشن 5 میل رو با درصد قطعی پایین زد یک محصول تجاری عالی میشه . تا 10 میل هم بزنه باز خوبه . ولی بیشتر از اون بدرد نمی خوره.
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

روش جالبی بود
                علت استفاده از فیلم چی هست؟ روی کاغذ گلاسه یا روغنی طرح به هم میریزه یا برای استفاده دوباره کاغذ؟

در چاپگر های رنگی که ترنسفر بلت دارن فکر میکنم بشه مستقیم هم چاپ کرد (در اونهایی که ندارن و تک رنگ ها هم احتمالا از نظر تئوری میشه ولی چون عملا سطح مس ناهمواری داره خوب با درام مچ نمیشه)
                قبلا در تاپیکی در موردش بحث بود و دوستان میگفتند به علت رسانا بودن مس نمیشه ولی به نظرم دلیلی نداره نشه ، اگه مس رو قبل ورودی به دستگاه از نظر الکتریسیته ساکن به اندازه کافی شارژ کنیم با پلاریته عکس بار تونر وقتی درام یا ترنسفربلت روی فیبر میاد به علت بار بیشتر فیبر نسبت به درام یا ترنسفربلت هر ذره از تونر میاد در نقطه متناظرش روی فیبر میچسبه و بعد هم فیوزینگ و تمام

البته در عمل باید با توجه به مسیر حرکت کاغذ در دستگاه مورد نظر و فاصله قسمت فیوزینگ از ترنسفرر ولر و حداکثر ذخامت کاغذی که رولر ها میتونن رد کنن و توان و سرعت قسمت فیوزینگ و .... تغییراتی هم در دستگاه داد
                ولی خوب نتیجه هم چیز جالبی خواهد شد! یک طرف فیبر میدید و اونطرف چاپ شده تحویل میگیرید!

راه دیگه هم میتونه استفاده از چاپگر های جوهر افشان اپسون باشه
                جدای از یک روش که flatbed کردن پرینتر و استفاده از رنگ های ضد اب هست(که البته استفادش عمر هد رو کم خواهد کرد چون در واقع فکر کنم جوهر های اکوسالونت باشند ولی کلا پرینتر های خانگی برای جوهر های aqueous طراحی شدند ...) ، روش دیگه میتونه استفاده از جوهر های سابلیمیشن + کاغذ مخصوص ترنسفر باشه که در چاپ تیشرت ازش استفاده میکنن)
                فرایند کار تقریبا شبیه همین روش تونر هست با این تفاوت که به جای اینکه تونر ذوب بشه و انتقال پیدا کنه ، جوهر تصعید میشه و انتقال پیدا میکنه
                شاید بشه از این پرینتر های دای سابلیمیشن (این شلفی های کنون و مدل های مشابه برند های دیگه) هم استفاده کرد ، البته قطعا به صرفه نخواهد بود!

یک مورد دیگه هم اینکه میشه از همین پرس های چاپ سابلیمیشن که واسه چاپ تیشرت و ظروف و ... ازش استفاده میشه در همین روش تونر به جای اطو یا دستگاه پرس کارت استفاده کرد
                و از اون بهتر فکر کنم بشه از همین کاغذ ها ترنسفر چاپ سابلیمیشن در روش تونر استفاده کرد! مشخصه اصلی این کاغذ ها اینه که جوهر بهش نمیچسبه و احتمالا تونر هم بهش نخواهد چسبید!
                این مورد اخر رو خودم باید بعدا پیگیری کنم!

با سپاس

دیدگاه

خوب بود مرسی
                  www.eplan-training.ir
                  www.projectmatlab.ir

دیدگاه

شما از کاغذ عروسکی استفاده کن که چاپخونه ها دارن . در ضمن قبل از چاپ بردتو خوب با آب وسابون و اسکاچ تمیز کن که برق بیفته.

دیدگاه

سلام
                      من یه مشکل عجیب با روش اتو دارم!
                      نمیدونم دوستان هم این مشکل رو دارن یا فقط مشکل من هست
                      من بعد از اینکه برد رو داخل اسید انداختم و مسهای اضافی رفت بعضی از نقاط برد (مخصوصا پلیگانها!) یکم قهوه ای رنگ میشه (رنگ اسید) و هرچی هم با سنباده پاک میکنم ولی باز هم بعد از 3 4 ساعت دوباره همونجوری میشه!
                      چه کار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

برای جلوگیری از اکسید/سولفید شدن مس قلع اندود کنید برد رو بعد از پاک کردن تونر یا ... ،(بعد از قلع اندودکردن هم ترجیحا برد رو با تینر بشورید)
                        با سپاس

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                          غیر از قلع اندود کردن راه دیگه ای نیست؟؟
                          مثلا وقتی برد سفارش میدم بیرون اصلا این مشکلات پیش نمیاد!

دیدگاه

برد های بیرون هم معمولا با روکش قطع یا ... یا با چاپ سولدر ماسک تحویل میدن ... و بدون این پوشش ها اون برد ها هم به مرور اکسید میشن ...
                            با سپاس

دیدگاه

سلام دوستان بحث جالبی دارید منم چنتا سوال بپرسم من ی برد 5*5 cm دارم دورو هستش و میخوام بدم بیرون برام چاپ کنن کسی از قیمتا ها خبر داره؟ در ضمن من فایل پروتیوس دارم ن پروتل غیر از ecaکجاها مدار چاپ میکنن؟ مثلا من http://alfamadarsanat.com/faرو پیدا کردم اما فایل پروتل میخوان در ضمن فکرم نمیکنم ک تعداد کم چاپ کنن میشه راهنمایی کنید.....
                              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

اقا همه گفتن ما هم دلمون خواست حرفای توشو بزنیم.
                                بعضیا میگن که بیرون بهتره بدیم بزنن اونا یا تهرانن یا تبریز یا اصفهان حالا این شهرستانی ها چیکار باید بکنن
                                بهترین و اسان ترین و کم هزینه ترین و زود ترین روش ، روش OTO هستش (همون اتو دیگه :mrgreen اتو + کاغذ گلاسه.

روش کار هم برا همه یه کوچولو فرق میکنه، مثلا مدت اتو زدن متناسب با دمای اتو و اندازه اتو و اندازه فیبر یکم فرق میکنه

من دمای اتو رو اندازه نگرفتم ولی از رو تجربه یه جوری تنظیمش کردم که هم زود تر بشه اتو کرد و همچنین وقتی اتو میزنیم دماش اینقد نباشه که یه ماده ی چسبی حالت داره کاغذ گلاسه که اون خراب نشه موقع اتو بچسبه به جاهایی که خط نیست تا بعدش که میخوای گلاسه رو از رو فیبر جدا کنی نکنیش تو اب یه روز بمونه تا گلاسه خودش جدا شه.
                                با روشی که من گفتم اگه با تجربه باشین میتونین بعد از زدن اتو دو یا سه مین اتو رو بزارین کنار همون طوری که داغه فیبر گلاسه رو ازش اروم اروم جدا کنین حالشو ببرین(این کار شدنیه چون من اینطوری میزنم و شما هم میتونین خیلی راحته(اگه موقع جدا کردن گلاسه یه جا دیدی خوب خط نیوفتاده نترس گلاسه رو بزار روش همون طوری اتو کن اونجارو تا بیوفته کامل))

مدت زمان فیبر زدن هم مونده به حالم اگه روزه خوبی باشه اون روز 10 الی 15 مین فیبر می برم چاپ میزنم اسید هم میندازم بعد سوراخ کاری میکنم بعد 3 روز میمونه باز اگه روز خوبی شد قطعاتشو میزنم loool :icon_razz:

**یه نکته بگم که تو حالتی که فیبر داغه انعطاف خط ها بیشتره نسبت به سرد شدن و موقع داغ بودن فیبر گلاسه رو جدا کنسن و با اب بشورین تا سرد شه محکم بچسبه**

اینم ارم هستش که حداقل تا این ضخامت میشه زد با اتو ولی متاسفانه چون فیبرم تک لایه هس بوردم فقط پورت A داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X