اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
    بله ، با پرینتر لیزری روی این تلق پرینت بگیریدو بعد اتو و ...
    سلام
    من یه سوال کوچیک داشتم
    پرینتر لیزری که من استفاده میکنم، برای چاپ روی تلق ترنسپرنت ساخته نشده، این کار به پرینتر آسیب نمی رسونه؟
    بعدش هم اینکه دو نوع تلق ترنسپرنت من دیدم، یک نوع مخصوص همین پرینتر های لیزری ه و نوع دیگرش هم نمی دونم برا چیه فقط میدونم خاص پرینتر های لیزری نیست، از کدوم نوع باید استفاده بشه؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
      فقط تجربه شخصیم را میگم
      با تلق کار کردم ولی کیفیت خوبی روی تلق ایجاد نمیشه یعنی حفره هایی در چاپ ایجاد میشه که در نتیجه کار خوب از آب در نمیاد.
      اما یه راه بهتر هم هست . اگه کاغذهای چسب دار در اختیار دارید میتونید این روش را امتحان کنید
      اون لایه ای که پشت کاغذ هست را از کاغذ جدا کنید روی اون حالت لزج و روغنی داره شما میتونید پرینت مدارتون را روی این انجام دهید .
      من کار کردم و بسیار خوب جواب داده . فقط باید خوب اتو کنید و بعد هم حتما فیبر سرد شود و بعد از هم جدا شوند.
      در کل چون روش اتو کردن باعث میشه که خطوط یه مقدار در اثر حرارت پهن شود در کارهای ظریف خوب جواب نمیدهد.
      موفق باشید

دیدگاه

سلام ، دوستان من فقط تجربه شخصیم رو بیان میکنیم با توجه به تجربه از طلق ها !
        همونطور که میدونید هیتر پرینتر دمای 180 درجه داره به همین دلیل من بی دقتی کردم و طلق رو قرار دادم داخل پرینتر ، خوشبختانه بالا رفت اما دیگه از اون طرف پرینتر در نیومد و همه طلق دور هیتر پرینتر جمع شده و حالم رو گرفت تا تمیزش کردم .
        پرینتر من Samsung ML1610 است ، پس با توجه به این تجربه فکر کنم طلق تحقیق ها ( همین ساده ها ) نباید اون طلق ها باشند .
        موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hjsoft
          سلام ، دوستان من فقط تجربه شخصیم رو بیان میکنیم با توجه به تجربه از طلق ها !
          همونطور که میدونید هیتر پرینتر دمای 180 درجه داره به همین دلیل من بی دقتی کردم و طلق رو قرار دادم داخل پرینتر ، خوشبختانه بالا رفت اما دیگه از اون طرف پرینتر در نیومد و همه طلق دور هیتر پرینتر جمع شده و حالم رو گرفت تا تمیزش کردم .
          پرینتر من Samsung ML1610 است ، پس با توجه به این تجربه فکر کنم طلق تحقیق ها ( همین ساده ها ) نباید اون طلق ها باشند .
          موفق باشید .
          شما رو تلق transparent پرینت کردید؟

دیدگاه

دوستان من برای چاپ بالمینت اولین باره که کار میکنم. چند تا سوال؟:
            1- لمینت رو از سمتی که روکش نرم داره باز کردم ولی هرکاری کردم روی فیبر نمی چسبه؟ بایستی بچسبه یا نه؟
            2- نوع نوری که داده میشه مهمه؟ من حقیقتش حدود 40دقیقه با لامپ 200وات زیر نورکذاشتم ولی وقتی انداختم تو ماده ظهور همش از رو فیبر جدا شد؟
            البته همه قسمتهاش که نه ولی بیشتر قسمتهاش ؟
            دوستان با تجربه یه راهنمائی بدبد.

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط mus
            دوستان من برای چاپ بالمینت اولین باره که کار میکنم. چند تا سوال؟:
            1- لمینت رو از سمتی که روکش نرم داره باز کردم ولی هرکاری کردم روی فیبر نمی چسبه؟ بایستی بچسبه یا نه؟
            2- نوع نوری که داده میشه مهمه؟ من حقیقتش حدود 40دقیقه با لامپ 200وات زیر نورکذاشتم ولی وقتی انداختم تو ماده ظهور همش از رو فیبر جدا شد؟
            البته همه قسمتهاش که نه ولی بیشتر قسمتهاش ؟
            دوستان با تجربه یه راهنمائی بدبد.
            از دوستان و اساتید ؛ کسی نیست ؟!!!!!!!!!
            برای منبع نور لامپ ها لوژن چطوره ؟ مناسبه ؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mus

از دوستان و اساتید ؛ کسی نیست ؟!!!!!!!!!
              برای منبع نور لامپ ها لوژن چطوره ؟ مناسبه ؟؟؟؟؟
              زیاد سخت نگیر
              روکش نرم لمینت را بکن و روی سطح مسی بگذار البته سطح مسی را قبلش با استون پاک کن تا چربی و آشغال روش نباشه
              لمینت را که گذاشتی با اتویی که گرمای خیلی کمی داره روی او بکش تا خوب بچسبه و صاف بشه
              از نور مهتابی با فاصله 20 تا 30 سانت استفاده کن مدتشو حدود 15 دقیقه و تجربی بدست بیار
              موفق باشی
              یاعلی

دیدگاه

سلام
                با روش اتو میشه مدار آیسی Vs1003 رو در آورد؟
                منظورم اینه که دقت این روش جواب میده؟
                راستی کسی در مورد پوشش سبزی که پشت برد ها می زنند اطلاعی داره؟
                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                  سلام
                  با روش اتو میشه مدار آیسی Vs1003 رو در آورد؟
                  منظورم اینه که دقت این روش جواب میده؟
                  راستی کسی در مورد پوشش سبزی که پشت برد ها می زنند اطلاعی داره؟
                  بله میشه ، اگر کمی حوصله و سلیقه به خرج بدهید و پرینتر هم پررنگ چاپ کند
                  مثلا من این برد را با روش اتو درست کردم :
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقا مهدی
                    سلام
                    کسی از بچه ها میتونه یه کمکی به من بگنه و لامینت و ماده ظهور رو برام در صورت امکان تهیه کنه و پستی برام بفرسته .هزینه هاشم بروی چشم....لطفا کمک کنید چون تو شهرستان ها هیچی گیر نمیاد لاکردارا از هیچ چیزی بویی نبردن....
                    با تشکر فراوان
                    یا علی
                    لامینت و ماده ظهورو میتونی از مغازه هایی که لوازم چاپ میفروشن تهیه کنی یه سر به چاپخونه های شهرتون بزن بپرس کجا لوازم چاپ میفروشن حتما پیدا میکنی

دیدگاه

کسی قیمت درست کردن یه حوضچه برای متالیزه کردن و مواد لازمش مخصوصا پالادیوم میدونه چند در میاد؟ :rolleyes: (اگر کمتر از 1 تومن در بیاد واقعا اروزنه با این قیمت ساخت :mrgreen
                      Gracias A La Vida
                      [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                      http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                      زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

با سلام
                        در روشی که دوست خوبمان آقای حاجی زاده زحمت کشیدند و نوشتند یک نکته اشتباهاً ترجمه شده و اون کاغذه که باید از نوع گلاسه باشه و هیچ کاغذی غیر از اون جواب نمیده (کاغذ گلاسه همون کاغذیه که براقه و روی اوون خط درشت مینویسند.)

دیدگاه

بهترین راه به نظرم چاپ روی خود کاغذ برچسب هست(نه اون زرده بلکه خوده کاغذ برچسب)و انتقال به روش اتو
                          من با این روش راحت خط های رو عرض 0.2mmرو بدون قطع و سالم سالم زدم.

اضافه شده در تاریخ :
                          علاوه بر نکتی که دوستان گفتند من هم دوست دارم نکاتی رو اضافه کنم:
                          1- قبل از اتو کاری و ... فیبر رو با مایع ظرف شویی بشورید و بعد انقدر سمباده بزنید که سطح فیبر شبیه آینه شود و بتوانید تقریبا تصویر خود را در آن ببینید.
                          2-همیشه غلظت اسید رو کمی (فقط کمی) بیشتر از اون چیزی کنید که تو راهنماشنوشته و برایرقیق کردن ازآب جوش استفاده کنید و مدادم به آرامی ظرف را تکان دهید تا درکل زمان اسید کاری کمتر طول بکشد چون اگر بیشترطول بگش ممکن است اسید رنگ را بخورد و یا ازکناره ها مس زیر رنگ را بخورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alipoor90
                            بهترین راه به نظرم چاپ روی خود کاغذ برچسب هست(نه اون زرده بلکه خوده کاغذ برچسب)و انتقال به روش اتو
                            من با این روش راحت خط های رو عرض 0.2mmرو بدون قطع و سالم سالم زدم.
                            با استفاده از کاغذ زرد رنگ زمان کمتری طول میکشه برای انتقال پرینت به فیبر

کاغذ گلاسه زمان بیشتری نیاز داره و بعضی مواقع باعث میشه مس حرارت زیاد ببینه و قسمتیش چروکیدگی پیدا کنه
                            موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
                            (ادیسون)

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                              یه مشکل برام پیش اومده :
                              بعد از اتو کشی یه جاهایی از مدار روی فیبر منتقل نشده بود با یه ماژیک cd اون قسمت ها رو پر کردم اما بعد از اسید کاری متوجه شدم اسید همه اون قسمت ها رو خورده
                              حالا میخواستم بدونم از چه ماژیک یا ماده ای باید استفاده کنم که مقاوم به اسید باشه؟

دیدگاه

ماژیک روغنی از اونایی که اگه روی وایت برد بنویسی پاک نمیآ‌شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X