اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم و زیاد کردن اتوماتیک نور LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم و زیاد کردن اتوماتیک نور LED

نوشته اصلی توسط محمدباقر ذکری

:eek:
    اگه توجه کرده یاشی طبق گفته ashk کلکتور 2955 به آند led ها وصل میشه پس اتصال کوتاهی در کار نیست
    خوب سر منفی LED پس به کجا وصل میشه ؟
    ببینید سیم رو میخوام وصل کنم به باطری جرقه میزنه .

دیدگاه

سلام مجدد . هرکار کردم نتونستم جای مناسب منفی LED رو پیدا کنم و روشن نشد .

بچه ها اگر میبینید اوون مدار خیلی پیچیده هست از نظر ظاهر اینم باهاش کار کردم و جواب داده . قطعاتش هم دارم . اگر میدونید راحت تر هست تا با این ادامه بدیم . اگرم نه که منتظر کمک هاتون هستم
      http://www.rabidhardware.net/files/5/pic2.gif

دیدگاه

اقا خدا صبرتون بده خبری از دوست گرانقدرمون arvinfx نیست تو صفحات قبل نظرات خوبی ارائه میکردن...
        اقای ashk اگه وقت داشتین یه سری به بخش مباحث علمی متفرقه بزنینید یه سوال از شما پرسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
        با تشکر معذرت از اینکه وقتتون رو گرفتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
          اقا خدا صبرتون بده خبری از دوست گرانقدرمون arvinfx نیست تو صفحات قبل نظرات خوبی ارائه میکردن...
          اقای ashk اگه وقت داشتین یه سری به بخش مباحث علمی متفرقه بزنینید یه سوال از شما پرسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
          با تشکر معذرت از اینکه وقتتون رو گرفتم.
          سلام

ممنون از لطفتون ولی من هنوز دانش آموزم :redface:
          من دارم تاپیکو میبینم ولی مثل اینکه حسابی گیر کردین؟ مشگل کجاست؟ موج اره ای رو ساختین؟ یا دارین دور خودتون میچرخین؟ اگه ساختین با چه مداری؟ اینو بهم بگین لطفا"

دیدگاه

سلام . بیا تو تاپیک تا انقدر بپیچونم همه چیزو که پشیمون بشی :biggrin:

ببین آقا من با مدار زیر کارم برای تک ال ای دی میشه و نور خودش کم و زیاد میشه و زمانش و میزان کم و زیاد شدنش قابل تنظیم هست .

ترانزیستور Q1 bc337 ,Q2 BD136 , Q3 BD136 هست .

مشکل اینجاست که وقتی به 77 یا 144 LED وصل میکنم فقط و فقط از هر 77 تا یکی روشن میشه . یعنی در کل دوتا روشن میشه و بقیه خاموش هستن و جریان 10 میلی آمپر هست . ممنون میشم کمک کنید که مدار تا 1 آمپر جواب بده . البته الان برای 144 تاش 540 میلی آمپر میکشه ولی خوب اگر جواب بده میخوام افزایششون بدم پس بهتره تا 1 آمپر جواب بده . منتظر پاسختون هستم . البته از صبح دارم هی اینو میزنم به اوون و .... .

دیدگاه

مشکل شما اینه که عجله میکنی و روی مطالب تمرکز نمیکنید.
              من به این واضحی گفتم. مثبت LED ها به کلکتور2955 و منفی LED ها به منفی باطری وصل میشه. با اینکار شما با چرخاندن پتانسیومتر میتونید نور LED ها رو کم و زیاد کنید. البته دستی . این هیچ ربطی به مدارتون نداره. من میخوام ببینم اصلاً LED ها با این سیستم روشن میشه و میشه نورشون رو کنترل کرد یا نه. البته اگه کارت درست باشه باید جواب بده چون من با همین سیستم نور لامپ 55 وات ماشین رو کنتل میکردم.
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

آره جواب داد . نورش کم و زیاد میشه ولی دستی .

حالا چکار کنم ؟ درضمن اوونجا گفته بودم 3055 اشتباه گفتم و همون 2955 منظورم بود :biggrin:

ببخشید انقدر اذیتتون میکنم . منتظر کمک های بی صبرانه شما هستم :rolleyes:

دیدگاه

خوب حالا تنها کاری که باید بکنی اینه :
                  فقط عجله نکن و خوب دقت کن.
                  بیس 2955 رو با همون 470 اهم و پتانسیومتر از منفی جدا میکنی و به کلکتور Q3 وصل کن . همین.
                  اگه LED ها روشن موندن پتانسیومتر رو کم کم میچرخونی تا جایی که چیزی بشه که میخوای.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

خوب تا اینجاش که خوب بود :wow:

من برم رو 77 تا تست کنم و بیام . راستی یک مشکل پیدا کرده که هرچی مقاومت ها رو دستکاری کردم حل نشد .

مثلاً تایم کل روشن و خاموش شدنش 2 ثانیه هست . بعد که روشن میشه 2 ثانیه روشن میمونه باز میره برای خاموش روشن شدن . یعنی LED برای 2 ثانیه ولتاژ 3 ولت رو داره و بعد کم میشه و زیاد میشه باز دو ثانیه تاخیر روی 3 ولت . باید چکارش کنم ؟

خازن هم دوتا 1میکرو فاراد سری کردم :biggrin:

دیدگاه

سری کردی یا موازی؟؟؟؟
                      همون یک میکرو بزار باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        سری کردی یا موازی؟؟؟؟
                        همون یک میکرو بزار باشه.
                        چیه سوتی دادم :redface: . خوب باشه الان موازی میکنم :mrgreen:

اوون مشکل تایم تاخیر مال چی هست ؟

دیدگاه

شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد شد
                          :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دست همگی درد نکنه . خیلی کمک کردین و منم خیلی اذیتتون کردم .

فقط این مشکل تاخیرش حل بشه عالی میشه . چون یکم زیبایی کار رو کم کرده . چون پالس میخوام مداوم باشه ولی این 3ثانیه تقریباً تاخیر بینش میوفته .

الان یک عکس از برد بورد میذارم ببینید حالا من چی میکشم تا بفهمم چی به چی شد .

دیدگاه

من بودم کل اون مدارات ترانزیستور q1 و q2 رو بر میداشتم

ببین داداش ترازیستور هر چی به بیسش جریان بیشتری بدی روی کلکتور و امیترش جریان بیشتری داری ولی تا یه جایی بدش دیگه ترانزیستور میره توی حالت اشباع و دیگه هر چقدر جریان بیستو زیاد کنی فرقی توی خروجی نداره!

اگه من بودم جریان مورد نیاز بیس ترانزیستور q3 رو جوی تنظیم میکردم که led هام درست چشمک بزنن بیرون از مدار هم میتونی شبیح سازی کنیش یعنی با یه ولم 100k انقدر آمپر به بیس ترانزیستور تزریق کنی تا نور ال دی هات مناسب بشه و اونوقت مقدار آمپری که داره وارد بیس میشه رو توی مدارت میساختی و میدادی به بیس تزانزیستور q3 اگر کم باشه در حد چند میلی آمپر که خود ای سی میتونه بده مثلا 10 میلی آمپر که میتونی با یه مقاومت کمو زیادش کنی ولی اگه زیاد باشه کثلا 100 میلی آمپر باید با ترانزیستور به صورت دارلینگتن اینکارو بکنی که کمی سخت تره ...

دیدگاه

تا جایی که من در جریانم Q1-Q2 رو برداشته اند. برای محدود کردن جریان یا باید جریان بیس Q3 رو کمتر کنی یا جریان بیس 2955 رو کمتر کنی که واسه اینکار از همون پتانسیومتری که سر راهش گذاشتی استفاده کن . اگه بازم جواب نداد مقاومت 470 اهم رو بیشتر کن. مثلاً 1 کیلو بذار.

دیدگاه

Q1,Q2 که کلاً حذف شدن .

کاملاً کار میکنه . فقط مشکلش همین تاخیر در خاموش شدن هست که مجبور شدم سرعت خاموش روشن رو زیاد کنم که تاخیر نداشته باشه

الان دارم مدار رو لحیم میکنم . ممنون میشم دوستان روی این موضوع که اگر بخوام مثلاً توی 3 ثانیه کم بشه و 3 ثانیه زیاد چکار کنم که اوون تاخیر بین روشن تا خاموش از بین بره ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X