اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

سلام دوستان عزیز
    من از یک pcb یک رو استفاده کردم که فایل اون رو برای شما می زارم.
    در مدار به جای t7وt4 از ترانزیستور 2n3904 وبه جای t9 از ترانزیستور 2n3906 استفاده کردم.مقاومت موازی با سیم پیچ هم متغیر گذاشتم یک پتانسیومترو با چرخاندن آن بهترین حالت رو بدس آوردم.یک پتانسیومتر مولتی ترن 5 کیلو البته تا 2.5 اون مورد نیاز است .
    مقاومتهای دوسر ولوم تیون روحذف کردم و تیون رو مستقیم به مدار متصل کردم.خازن های 100n همه از نوع mkp استفاده کردم.به جای خازن 10000میکرو از دو عدد خازن 4700میکررو استفاده کردم.مقومتهای r49-r47 رو به جای 2 کیلو 1 کیلو گذاشتم.به جای lf357 از tl081 استفاده کردم.
    به جای ولوم پاور و نویز از پتانسیومتر مولتی ترن و به جای ولوم تیون از ولوم مولتی ترن استفاده کردم
    و سعی کردم برای قطعات حدالامکان از نو مرغوب استفاده کنم.
    برای کویل 40 سانت دو نوع سیم استفاده کردم یک نوع سیم 5 رشته درب باز کن و یکی هم سیم adsl 8 رشته که adsl 3 د.ر بود (24دور...3*8)و اون یکییادم نیست ولی می بینم براتون می زارم.
    برای لوپ 1*1 از سیم کابل adsl 8 رشته یک دور استفاده کردم.
    با لوپ 1*1 یک ورق مسی 20*15 سانتی رو تو عمق 1.20 تو هوا آشکار کرد و یک سینی استیل 30 سانتی رو توی عمق 1.70 سانتی ......
    امیدوارم موفق باشید .
    بازم اگه کمکی از من بر بیاد در خدمت هستم
    اینم لینک دانلود http://www.lon.ir/up/uploads/1271716637.rar

دیدگاه

سلام دوست عزیز.از راهنماییتون کمال تشکر رو داریم.ولی اگر ممکنه در این موارد یه کم بیشتر توضیح بدید:
      برای کویل 40 سانت دو نوع سیم استفاده کردم یک نوع سیم 5 رشته درب باز کن و یکی هم سیم adsl 8 رشته که adsl 3 د.ر بود (24دور...3*8)و اون یکییادم نیست ولی می بینم براتون می زارم.
      منظورتون از استفاده از دونوع سیم برای کویل 40 سانت چی بود؟ عبارت 3*8 به چه معنی هست؟تعداد دور کویل های 1*1 و 40 سانت چقدر است؟

دیدگاه

سلام دوست گرامی این نقشه یک رو که گذاشتید با نقشه ای که من دارم کمی تفاوت دارد در این نقشه جای p1 , p2 p3 p4,,,, جای چیست و ان جامپر ها به کدام نقاط متصل می شوند ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          می تونی از سایت مهندسی رباتیک تو بخش مدارات الکتریکی/مدار فلز یاب ساده اینو ببین.

دیدگاه

سلام آقا بهروز. من کل این تاپیک را خواندم نکات یاد گرفتنی زیادی داشت، تشکر.
            شما از گلد اسکن تا چه عمقی جواب گرفتید؟ :job:

دیدگاه

دوست عزیز دستگاه گلداسکن من بخاطر نداشتن بعضی از قطعات مرغوب اصلی اونطور که انتظار داشتم جواب نداد و من هم زیاد باهاش سروکله نزدم و بیشتر روی دلتا پالس tr کار کردم که متاسفانه هنوز تمام نشده.

دیدگاه

سلام
                پس اگر ممکنه اطلاعاتی درباره مدار ،اساس کار این مدار با شماتیک و pcb قرار بدهد

دیدگاه

سلام.
                  اول از همه دوستان به خاطر مطالب جالب و به درد بخورشون نهایت تشکر میکنیم. مخصوصا از آقا بهروز گل. من تمام مطالب و از اول تا اینا دنبال کردم و مدتیعه میبینم کسی سر نمیزنه. راستش من خودم میشه گفت مبتدیم و خودم و در اون حد نمیبینم که بتونم مطالب به درد بخوری بدم. از دوستان خواهش میکنیم ادامه بدن تا یه نیجه ای بگیریم.ممنون از زحماتتون :nice:

دیدگاه

دوستان من تا بحال هزینه و وقت وانرژی زیادی رو برای پیدا کردن یک منبع اطلاعاتی خوب مثل یک سایت یا cd یا کتاب برای نقشه های حرفه ای فلزیاب صرف کردم منظورم از خوب این هست که هم عملی باشه هم آموزشی ولی متاسفانه هر چه بیشتر گشتم کمتر یافتم!! اما بتازگی یک منبع اطلاعاتی باارزش به دستم رسیده که از مدارات آموزشی،نیمه آموزشی،نیمه حرفه ای تا حرفه ای داخلش موجوده به انضمام فایلهای سورس کد و pcb. ولی چون من قصد فعالیت اقتصادی در این زمینه رو ندارم و از طرفی این عمل هم در این سایت ممنوعه اگر کسی میخواد که با این منبع آشنا بشه بمن پیام بده و یا ایمیل بزنه تا بفهمه از چه طریقی میتونه این منبع رو تهیه کنه. اگر چه مطمئنم با این کار انگشت اتهام فعالیت اقتصادی و سوء استفاده از سایت و فروم بطرفم دراز میشه ولی این رو بدونید که اگر میخواستم این کار رو بکنم هم زودتر از اینها و هم بهتر از اینهامیتونستم انجامش بدم . همونطور که بارها گفتم وفکر کنم ثابت هم شده قصد من فقط کمک به آموزش بهتر این مقوله هست. :bye

دیدگاه

سلام آقا بهروز
                      گلداسکن 4 که شما ساختید دقیقا چند متر و چه اندازه ای را میزنه ؟
                      معمولا اینجور دستگاه ها با کویلهای کوچک 30 تا 50 سانتی تقریبا 1.20 تا 1.50 متر را میزنند همانند خیلی از دستگاه های موجود با کویل های این اندازه ای مثل Whites Xlt
                      درسته؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز و علاقمندان به فلزیاب.بخاطر دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت و مشغله های زیاد یه چند وقتی نتونستم در این فروم مطلبی بگذارم. ولی از دوستان دیگه توقع داشتم که لااقل یه موضوع جدید برای بحث ایجاد کنند که متاسفانه .....؟!! در هر صورت قصد دارم یکی از مدارات خوب موجود در مرجع فلزیابها که تهیه اش کردم رو بعنوان عیدی برای بچه های باحال این فروم پ کنم البته خودم نساختمش ولی تحلیل مقدماتی شده و بقیش هم باشه بعد از پ کردن مدار.بزودی. :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
                          سلام دوستان عزیز
                          من از یک pcb یک رو استفاده کردم که فایل اون رو برای شما می زارم.
                          در مدار به جای t7وt4 از ترانزیستور 2n3904 وبه جای t9 از ترانزیستور 2n3906 استفاده کردم.مقاومت موازی با سیم پیچ هم متغیر گذاشتم یک پتانسیومترو با چرخاندن آن بهترین حالت رو بدس آوردم.یک پتانسیومتر مولتی ترن 5 کیلو البته تا 2.5 اون مورد نیاز است .
                          مقاومتهای دوسر ولوم تیون روحذف کردم و تیون رو مستقیم به مدار متصل کردم.خازن های 100n همه از نوع mkp استفاده کردم.به جای خازن 10000میکرو از دو عدد خازن 4700میکررو استفاده کردم.مقومتهای r49-r47 رو به جای 2 کیلو 1 کیلو گذاشتم.به جای lf357 از tl081 استفاده کردم.
                          به جای ولوم پاور و نویز از پتانسیومتر مولتی ترن و به جای ولوم تیون از ولوم مولتی ترن استفاده کردم
                          و سعی کردم برای قطعات حدالامکان از نو مرغوب استفاده کنم.
                          با لوپ 1*1 یک ورق مسی 20*15 سانتی رو تو عمق 1.20 تو هوا آشکار کرد و یک سینی استیل 30 سانتی رو توی عمق 1.70 سانتی ......
                          امیدوارم موفق باشید .
                          بازم اگه کمکی از من بر بیاد در خدمت هستم
                          اینم لینک دانلود http://www.lon.ir/up/uploads/1271716637.rar
                          سلام
                          میشه این فایلو یه نفر up load کنه (دلتا با برد یک رو)
                          لینکش خرابه :cry:
                          پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
                            سلام به همه دوستان عزیز و علاقمندان به فلزیاب.بخاطر دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت و مشغله های زیاد یه چند وقتی نتونستم در این فروم مطلبی بگذارم. ولی از دوستان دیگه توقع داشتم که لااقل یه موضوع جدید برای بحث ایجاد کنند که متاسفانه .....؟!! در هر صورت قصد دارم یکی از مدارات خوب موجود در مرجع فلزیابها که تهیه اش کردم رو بعنوان عیدی برای بچه های باحال این فروم پ کنم البته خودم نساختمش ولی تحلیل مقدماتی شده و بقیش هم باشه بعد از پ کردن مدار.بزودی. :bye
                            سلام ، آقا ما هر شب به اینجا سر میزنیم تا ببینیم از شما خبری میشه یا نه؟
                            ما منتظر شما هستیم. فقط زودتر این مدارو پ کن.

دیدگاه

روی چشمم. فقط دارم رفع ایرادش میکنم که مثل بقیه مدارها نیمه کاره ول نشه.مطمئن باشین یادم نرفته

دیدگاه

دوست عزیز آقا بهروز گل
                                باور کن بی تعارف بگم تا حال مسه شما ندیده بودم که بخوان اینقد راحت به بچه های این فروم اطلاعات بدن البته نه اینکه نیستن ، هستن اما کم
                                در کل دست مریضا گل کاشتی داداش
                                راستی من Email شما رو ندیدم که واسه میل زدن
                                اون مرجع رو میشه بگین اگه خریدنی هم چون شما تایید میکنید مدارات داخلشو ما حاضریم بپردازیم
                                یه بار دیگه خسته نباشی دادش
                                ممــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X