اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] مدار فلزیاب

باشه و سلام
    اینم یه مدار ساده بدون تفکیک اگه ساختی بگو تا واسه کویلو اینا راهنمایییت کنم
    اینو بسازی تازه را میوفتی :job:
    http://upload.tehran98.com/img1/1nkmf45o0rhk0i7sdg52.gif
    گفتم اول پی سیبیش رو بزن بعد برو سراغ بقیه اش یا اوی شبیه سازیش کن
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

آقای ehsanajal از نقشه ای که گذاشتین ممنون
      اون بنده خدایی هم که این تایپیکو زده فکر نکنم دیگه راش این طرفها بیفته که ببینه چی گذاشتین!
      منم زیاد نابلد نیستم یه چیزهایی سرم میشه چند نوع فلزیاب رو ساختم و در انجمنهای دیگه هم پیگیر قضیه بودم به هر حال دوستان کسی چیز بدرد بخور (برد+ ثبات+ت فکیک) داره (هرچند که این جور نقشه هارو کسی هم که داشته باشه نمیذاره) ولی بازم میگم حالا که بحث تا اینجا رسیده و انگار دوستان هم کم علاقه نیستند یه نقشه خوب و درست و حسابی و عملی بذارین استفاده کنیم منم این آدرس رو میذارم شاید تکراری باشه ولی میخوام برای دادن نقشه پیش قدم باشم موفق باشید
      felezyab.persianblog.ir
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
        آقای ehsanajal از نقشه ای که گذاشتین ممنون
        اون بنده خدایی هم که این تایپیکو زده فکر نکنم دیگه راش این طرفها بیفته که ببینه چی گذاشتین!
        منم زیاد نابلد نیستم یه چیزهایی سرم میشه چند نوع فلزیاب رو ساختم و در انجمنهای دیگه هم پیگیر قضیه بودم به هر حال دوستان کسی چیز بدرد بخور (برد+ ثبات+ت فکیک) داره (هرچند که این جور نقشه هارو کسی هم که داشته باشه نمیذاره) ولی بازم میگم حالا که بحث تا اینجا رسیده و انگار دوستان هم کم علاقه نیستند یه نقشه خوب و درست و حسابی و عملی بذارین استفاده کنیم منم این آدرس رو میذارم شاید تکراری باشه ولی میخوام برای دادن نقشه پیش قدم باشم موفق باشید
        felezyab.persianblog.ir
        سلام
        ممنون اقا ولی مقاله 8 رو نتونستم دانلود کنم چون کلا مشکل دارم با دانلود از سایت 4رپید. :read:
        اقا دروغ چرا من یه 500هزار تا حالا خرج کردم واسه مدارم ولی مشکلی که هس اینه که :redface:
        1-کلا وسیله ندارم مثل اسکپ و سلف متر و ... :angry: :angry: :angry: :angry:
        2-انگلیسیم زیاد خوب نیس :angry:
        من ا جواب نگرفتم دوت عزیز مدار رو اپلود نمیکنم
        فقط یه توضیح بدم راجبش اونم اینه که مداره من 4 تا پی سی بی داره که فعلا مدارمنبعش درست شده.
        یعنی شما باتری 15ولت میدی بهش بعد 5 تا ولتاز خروجی میگیری:+8ولت،-7ولتو...
        مدار دومش که من گیرم بخاطر کمبود امکانات و شایدم ایرادات کاری فعلا به تعویق می افته تا شروع کلاسای دانشگاهی.اقا مدار بالایی زیاد جالب نیس ولی کمک خواستی بگو
        این سایتم اگه مقاله 8 رو واسم اپلود کنی بزاری ممنون میشم :job: :job:

دیدگاه

سلام بر آقا بهروز و دوستان
          روشن موندن چراغ ها بعد از خاموش کردن مدار تا حدودی حل شد یعنی دیگه چراغ قرمز روشن نمیمونه فقط چراغ سبز کمی روشن میمونه خواهش میکنم که نفرمایید که طبیعی هست چرا
          چون قبلا وقتی که مدار سالم بود و مشکل چراغ نداشت هنگامی که به حالت اتوماتیک می گزاشتم بعد از هفت هشت بار فشار دادن دکمه ریست صدای مدار یه هویی قطع میشد (یعنی بعد از چندین بار فشار به طور ناگهانی قطع میشد و درستش هم همین بود) و مدار آماده به کار میشد
          ولی الان وقتی که به اتوماتیک می گزارم و کلید ریست را چند بار فشار میدهم صدای دستگاه به ندریج و رفته رفته کم میشه و قطع میشه البته دستگاه فلز را سنس می کنه ولی من اینو میگم که یه خازنی یا چیز دیگری مشکل دار میشه و جریان نشت میکنه که هم چراغ اونطوری میشه هم صدای قسمت اتوماتیک . این هم بگم مشکل قبلی از خرابی کلید اتوماتیک و دستی بود که به هر دو سو راه میداد و باعث خرابی خازن 220nF شده بود که با تعویضش دیگه چراغ قرمز بعد از خاموش کردن مدار روشن نمیمونه .

دیدگاه

سلام دوسته من مدارتون چیه به نظرم دلتا پالسه درسته؟شاید بتونم راهنماییتون کنم

دیدگاه

بله مدار من دلتا پالسه

دیدگاه

سلام ببینید دوست خوبم شما به این ادرسی که میگم برید و 3 تا مقالرو بگیرید و کامل اجراش کنید چون دلتا پالس خیلی قلق داره کامل با اهم متر اون قسمتهایشو که گفته تست کن و ولتاژ. های ایسی شو بگیر .راستی شما دیوده 1ن4047 عوض کن و هواستون به ترانزیستوره 840باشه بعضی وقت ها از این ترانزیستور هم مشکل به وجود میاد.ای سی 555 هم عوض کن الان شماره ای سی ها دمه دستم نیست وگرنه بهتر راهنماییت میکردم.و ولتاژهای قسمت های مختلفو میگفتم بگیر و اعلام کنید.این سایت برو felezyab.persianblog.ir

دیدگاه

آخر گلداسکن کسی جواب ازش گرفت؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان همانطور که قول دادم و بعضی از دوستان از من گلایه داشتن و بعضی حاشیه ها در این انجمن راه افتاد گفتم به قولم عمل کنم تا دوستان از من ناراحت نشن.در این قسمت مداری اپلود میکنم که یکی از بهترین مدارات با تفکیک هستش که اگر خوب بسازین تا 2 متر هم جواب میده .دوستانی هم که این انجمن نخوندن 2 صفحه قبلو مطالعه کنن همه چیز دستشون میاد .موفق باشید
                    http://up.toca.ir/images/z7dbovzsgd5ub2k3ri4.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starmoml
                      سلام به همه دوستان همانطور که قول دادم و بعضی از دوستان از من گلایه داشتن و بعضی حاشیه ها در این انجمن راه افتاد گفتم به قولم عمل کنم تا دوستان از من ناراحت نشن.در این قسمت مداری اپلود میکنم که یکی از بهترین مدارات با تفکیک هستش که اگر خوب بسازین تا 2 متر هم جواب میده .دوستانی هم که این انجمن نخوندن 2 صفحه قبلو مطالعه کنن همه چیز دستشون میاد .موفق باشید
                      http://up.toca.ir/images/z7dbovzsgd5ub2k3ri4.rar
                      ممنون ولی نتونستم دانلود کنم یه چک بکن
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام به همه
                        من دلتا پالسو ساختم یه النگو رو تو 50 سانت میزنه البته تو هوا
                        سوالی داشتید در خدمتم
                        alonejax@gmail.com
                        عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

لینکش منفجره :biggrin: . دانلود نمیشه
                          the life is a game
                          if you want to win
                          so just play and go to next level

دیدگاه

با سلام
                            دوستان من خیلی علاقه دارم یه فلز یاب بسازم با برد 3 متر ولی نمیدونم چه مدار هایی رو بسازم؟
                            کل تاپیک رو خوندم .
                            لطفا راهنماییم کنید گلد اسکن رو بسازم یا ماینر یا دلتا پالس یا ... اصلا تفکیکش مهم نیست میخوام 3 متر رو تقریباً مفید بزنه!
                            هرکدوم از این مدار هایی که شما روش کار کردید چند متر عمق داره؟
                            میخواستم با دلتا پالس شروع کنم اما یک نفر میگفت به خاک و صفال حساسه پشیمون شدم ایا این طوره؟؟؟عمق این دلتا پالس چقدر هست؟؟؟؟
                            ممنون میشم کمکم کنید.

دیدگاه

سلام
                              ببین من زیاد حرفه ای نیستم ولی چیزی که از اینو اون یادگرفتم خلاصه بت میگم.
                              ما یا فلزیاب با تفکیک داریم یا نداریم که اکثر پی ای ها غیر غابل تفکیک و معمولا برد بالا دارن
                              درصد تفکیکم نهایت 80 درصد اونم نه طلا جدا کنه نه یعنی فلزات غیر اهنی و اهنی رو جدا میکنه
                              برد دستگاه به نوع کویل و اندازش رابطه مستقیم داره برد بالا لوپ بزرگتر و اینکه سوالی بود در خدمتم و مداری بساز که مطمئن باشه
                              اسکپ و ال سی متر و غیره رو داری که نیازه یا نه :job:

دیدگاه

دوسته من شما اگه تازه کاری دلتا پالسو توصیه نمیکنم چون ریزه کاری داره و نتیجه گرفتن ازش 50 50 هستش.شما از فلزیاب های مثله brn شروع کن که هم سادست هم تا 2 متر برد داره.موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X