اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

سلام جناب عرفان با عرض خسته نباشید سوالی داشتم اگر جواب دهید بسیار سپاسگزار خواهم شد در زیر ای سی دو تا خازن هست سوالماینه که اولی 100n هست که زیرششماره 102 هست یا خازن بعدی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

لطفا مقدار خازن های 102 و 103 زیر ای سی 555 مدار را بنویسید با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز قطعات رو من خریدم ولی این طوری نیستن مثلا اون مستطیل سبز و سفیده چیه و اگه میشی لیست دقیق قطعات رو دوباره بدی ممنون میشم

دیدگاه

دوست عزیز قطعات کدوم مدار رو می فرمایید ..؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadra2002 نمایش پست ها
            دوست عزیز قطعات رو من خریدم ولی این طوری نیستن مثلا اون مستطیل سبز و سفیده چیه و اگه میشی لیست دقیق قطعات رو دوباره بدی ممنون میشم
            دوستان عزیزی که تازه به انجمن پیوستن برای این که سوالشون معلق نمونه و راحت جواب بگیرن ، یا قسمت مورد نظرشون رو نقل قول کنن یا حداقل شماره صفحه و شماره پست که سمت چپ جوابها بعد از علامت# هست رو ذکر کنن
            الان تو تایپیک ده تا بیشتر مدار داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
              دوستان عزیزی که تازه به انجمن پیوستن برای این که سوالشون معلق نمونه و راحت جواب بگیرن ، یا قسمت مورد نظرشون رو نقل قول کنن یا حداقل شماره صفحه و شماره پست که سمت چپ جوابها بعد از علامت# هست رو ذکر کنن
              الان تو تایپیک ده تا بیشتر مدار داره
              سلام دوست عزیز یک سوال داشتم.
              من دارم روی یک پرو ژه ای کار میکنم. یکی از رفقا هم کمکم میکنه. اون خودش با این وسایل یه شوکر ساخته ولی نقشه مدارشو گم کره.حالا میخوام ببینم شما میتونیدکمکم کنید؟
              وسایل مورد نظر:
              رله24
              خازن mkt یک کیلو ولت 5تا6 نانو (4عدد)
              ماسفتirf3205(2عدد)
              مقاومت100اهم(2تا)
              مقاومت120اهم(2تا)
              باتری3.7 ولت(از اونا که تو لیزر هست)
              هسته فریت
              لطفا کمکم کنید. فقط لطفا مقداری توضیح هم بدهید. چون پروژه آزمایشی هست و میخواهم یه چیزی هم یاد بگیرم.

دیدگاه

سلام خوبید؟ خسته نباشید
                من چند تا مدار شوکر درست کردم و به دلیل رطوبت بالای اینجا ارک درستی نشون نمیده (گیلان بندر انزلی)
                اولین مداری که درست کردم با ترانس تلوزیون بود لینک :http://uupload.ir/files/vchr_fq6u59phaunnerc_medium.jpg
                پایه بیس در سمت چپ و امیتر در سمت راست قرار دارد و بدنه هم کلکتور است
                اما من دقیق به این 45 صفحه نگاه کردم و متوجه شدم که با ترانس جرقه زن اجاق گاز راحت میشه این ها رو درست کرد اما مشکل اونا اینه که با یه ماده ای دور ترانس رو پر کردند و من حلالش رو نمیدونم
                بهترین هسته رو همون ترانس ها دارند که از جنس فریت و در اندازه 10 سانت ساخته شدند و شیار برای سیم پیچی دارند
                الان من میخوام حلال برای اون ماده رو پیدا کنم شاید هم اون ماده چسب آکواریوم رنگی باشه اما باید حلال داشته باشه
                این خودکار های شوخی هستند من توشون رو باز کردم دیدم که جناب چین یه آی سی قیری گذاشته و یه سیم پیچ همین
                اما ولتاژ همیتن خودکار ها 300 ولت هست
                مدار های بسیار عالی در اینجا ها هست اما من مدار های اسیلاتور جمر رو بیشتر می پسندم (الکی کتابی حرف میزنم)
                این اسیلاتور ها رو راحت میشه به هر چیزی وصل کرد از جمله ترانس شوکر -emp jammer -از بین بَرَنده خط آنتن تلفن و ...
                یه نمونه از این جمر ها رو میزارم البته فقط اسلاتورش رو چون قسمت القا گرش رو خودم درست کردم و دارم ثبتش میکنم
                لینک: با مشکل مواجه شد و عکس آپلود نمیشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مدار اسیلاتور رو نمیتونم آپلود کنم در هیچ جایی همشون روی 99% گیر میکنن
                این مدار که گذاشتم شما فقط باید یه سیم پیچ که سیم هاش کمتره رو ببندید
                سیم پیچی دوم رو میتونید ببندید اما بهتره از سیم پیچ کوچک خود ترانس تلوزیون استفاده کنید

یه سوالی هم از اساتید داشتم اینه که چجوری میشه دیود ترانس تلوزیون رنگی رو در آورد
                چون اگه این دیود نباشه میشه یه ترانس مایکروویو در انتهای این ترانس گذاشت و ولتاژ رو چند برابر کرد

من یه خازن برای همین ترانس اجاق گاز رو برداشتم که ببینم چند ولته دیدم فقط نوشته
                105J
                2EMM
                یعنی چی ؟؟؟؟ 100 نانو چند ولت؟
                این مشکل رو تجربه کردم
                یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنون برای مطالبی که میزارید،ایا راهی برای کنترل ولتاژ خروجی هست چون من حدود 2 تا 5 کیلو ولت با حداقل جریان خروجی رو لازم دارم.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage نمایش پست ها
                    دنبال راهی برای ساختن راحت مدار ولتاژ بالا بودم که بقیه هم بتونن همراهی کنن چند تا طرح به فکرم رسیده که میخوام دونه دونه به همراه شما شروع به ساخت کنم... :applause:
                    اولی رو واس فراهم بودن قطعات گذاشتم.

بعدا ترانس پیچیدن و...
                    البته واس کارای زیبایی که با هایولتاژ میشه کرد ، شروع کردم(الکی) :mrgreen:

چرا برق نمیگیرتش؟ این جهش برق های ولتاژ نیست مگه؟؟؟

دیدگاه

برق گرفتگی نه به ولتاژ ربط داره نه به جریان و تنها به انرژی ربط داره و مرگ نیز به مدت زمانی که این ولتاژ و آمپراژ عبور میکنه و یا اینکه از کجا عبور میکنه بستگی داره مقاومت بدن هر شخص متفاوته و طبق این مقاومت بدن در یک ولتاژ خاص یک جریان خاص از بدن عبور میکنه معمولا اگه این جریان به 15 میلی آمپر برسه مرگ رو به همراه داره (بازم به زمان ربط داره) در صورتی که منبع های ولتاژ توانش پایین باشه ( ولتاژ بالا آمپراژ پایین) الکترون ها میتونن از بدن عبور کنن و اگه مقدارشون کم باشه یعنی آمپراژ پایین باشه ولتاژ دراپ پیدا میکنه و میاد پایین(طبق قانون اهم) و ممکنه مثلا یک منبع ولتاژش 20kv باشه ولی جریانش پایین باشه و وقتی به بدن متصل میشه این ولتاژ افت پیدا میکنه و مثلا میشه 10 ولت. (به علت اینکه بدن مقاومتش بالاست و آمپراژ منبع پایین) از طرفی فیزیولوژی بدن برای عبور جریان AC بهتر از DC عمل میکنه

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
                        برق گرفتگی نه به ولتاژ ربط داره نه به جریان و تنها به انرژی ربط داره و مرگ نیز به مدت زمانی که این ولتاژ و آمپراژ عبور میکنه و یا اینکه از کجا عبور میکنه بستگی داره مقاومت بدن هر شخص متفاوته و طبق این مقاومت بدن در یک ولتاژ خاص یک جریان خاص از بدن عبور میکنه معمولا اگه این جریان به 15 میلی آمپر برسه مرگ رو به همراه داره (بازم به زمان ربط داره) در صورتی که منبع های ولتاژ توانش پایین باشه ( ولتاژ بالا آمپراژ پایین) الکترون ها میتونن از بدن عبور کنن و اگه مقدارشون کم باشه یعنی آمپراژ پایین باشه ولتاژ دراپ پیدا میکنه و میاد پایین(طبق قانون اهم) و ممکنه مثلا یک منبع ولتاژش 20kv باشه ولی جریانش پایین باشه و وقتی به بدن متصل میشه این ولتاژ افت پیدا میکنه و مثلا میشه 10 ولت. (به علت اینکه بدن مقاومتش بالاست و آمپراژ منبع پایین) از طرفی فیزیولوژی بدن برای عبور جریان AC بهتر از DC عمل میکنه
                        بله . ممنون . اما من ترجیح میدم هیچوقت امتحان نکنم.
                        20کیلوولت با 15 میلی آمپر میشه 300 وات که میفرمایید کشنده است. ولی به نظر میاید با توان های کمتر هم خطر جدی برای آدم پیش بیاد.

دیدگاه

در ولتاژ بیست کیلو 15 میل عبور نمیکنه ) ۲۰۰۰۰/۱۰۰۰۰۰ بلکه دو دهم عامپر عبور میکنه!(مقاومت میانگین بدن رو صد کیلو در نظر گرفتم) جزغاله میشه طرف
                          .

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام مهندسان گرامی.من میخام شوکر درست کنم و یه چوک چهار پایه هم که از توی یه دونه لامپ کم مصرف استفاده کردم.چوک رو باز کردم و دور اول 22تا25پیچیدم و دور دوم 8تا10 دور پیچیدم.سوال من اینه که شماره ترانزیستور ماسفت چی باید باشه و چطوری قطعات رو مثل خازن دیود مقاومت کجا باید باشه لطفا میشه با شماره قطعات یک نقشه بفرستید.ممنون.

[COLOR="silver"]دلیل: ادغام دو

دیدگاه

سلام مهندس .من میخام شوکر درست کنم وبا ترانس تویه یک لامپ کم مصرف قست این کار رو دارم..برای پیچیدن ترانس دور اول 22تا25 دورودر دور دوم 8تا10 دور ..ممن در اینجا به مصکل حوددم که چطوری ادامه بدم منظورم اینه که ورودی رو بدم به دور اول و خروجی رو از دور دوم بگیرم و مدار افزایش ولتاژ رو بهش اضافه کنم؟؟؟؟لطفا شماره ترانزیستور ماسفت رو هم بگید میخام خیالم بابت چند ترانزیستوری که دارم راحت بشه .ممنون. ...یه سوال دیگه مدار افزایش ولتاژ قبل از ترانس باشه یا بعدش؟؟؟؟یه توضیح درباره مدار بدین لطفا ؟؟خیلی خیلی ممنونم

دیدگاه

سلام.
                                دوست من از irfz44n استفاده کن. البته شاید ماسفت های قوی تری هم باشه ولی من خودم اکثر مدارهامو با همین ماسفت بستم. فقط باید بتونی گرمای قطعه رو کنترل کنی

میدونم تاپیک خیلی قدیمیه و دیگه کسی سر نمیزنه ولی من خواستم بگم که من تمام 47 صفحه رو با دقت خوندم و مطالب خیلی خوبی دستگیرم شد. اولا" از تمامی کسانی که علمشونو به رایگان در اختیار افراد مشتاق و علاقه مند قرار میدن کمال تشکر رو دارم. دوما" واقعا" حیفه این تاپیک به این صورت که از لحاظ محتوا غنی هست اینقدر ساکت و سوت و کور باشه. سوما" من بعد از مطالعه این 47 صفحه واقعا" لذت بردم از همکاری بعضی از دوستان که واقعا" عاشق کارشون هستن پس خواهشم این هست که در صورت امکان دوباره تاپیک رو احیاء کنیم و با تجربیات جدید و قطعات جدید و مدارهای جدید اون رو آپدیت نگهداریم. و اینکار حتما" باید توسط پیشکسوت های این تاپیک انجام بشه مثلا" آقای های ولتاژ عزیز که واقعا" بعد از 7 8 سال هنوزم حرفاشون و مدارهاشون جذابیت و ظرافت خاصی دارن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X