اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

اگه قول بدید نخندید میگم... بعدشم من مهنس نیستم /البته دوست داشتم که باشم/
    ----------------------------------------------------------
    voyager2020 جان در مورد مدار شما توضیح خواهم داد...
    بالاخره فلش میخوای یا....
    اگه فلش میخوای اول بپذیر که 20000ولت اونم با جریان میخواد...چشم حتما یه مدار میذارم که ...
    (در ضمن من در مورد چیزی که خودم انجام نداده باشم وکاملا مطمئن نباشم نظر نمیدم
    ممنون منتظر خرمن میمونم!!
    بالاخره فلش میخوای یا....
    دیدم کار کردید گفتم دوتا شم راه بندازم!
    در مورد ترانش دومیه چیزی نگفتید!! همون استوانه بزرگه

دیدگاه

ترانس استوانه رو هم پیچیدم فرقش اینه که دور یه تک ذغال پیچیده میشه تو یه تیکه لوله گذاشتم وسرو تهش رو پر از چسب دوقلو کردم (قبلا تو یه دستگاه همچین چیزی دیده بودم .

حالا دارم سعی میکنمنقشه ای که واست کشیدم ساده کنم بذارم

راستی مدار فلاش و شو..کر اصلا جای همدیگه کار نمیکنن

جواب دیودو به سوال کننده میدم(دوست ندارم اینجا چیزیرو بنویسم که میدونم کسی سعی نمیکنه امتحان کنه)

دیدگاه

ساختن مدار فلاش عکاسی

این شماتیک یک مدار فلاش ساده و دستی است

درود دوباره به همه دوستان..
        در این مدار ساده 600ولت dc میسازیم که با توجه به 220 ولت AC بودن برق مدار از دو تا دیود و دو تا خازن به

عنوان 2تا دوبرابر کننده استفاده میکنیم . بعدش این 600 ولت DCذخیره شده در خازن رو به یه ترانس ساده

میدیم وخروجی ان به همراه همون 600 ولت وصل میشه به لامپ زنون یا لامپ فلاش ..

اضافه شده در تاریخ :
        ساختن سلف فلاش

ترانسو رو فریت نازک می پیچیم .اول دور فریتو 5دور نوار چسب شیشه ای میپیچیم .بعدش واس سیم پیچی 1000 تا2000

دور سیم 0.12 را اول میپیچیم بعد دوباره چسب کاری../روی ان 10دور سیم ضخیمتر(0.6)میپیچیم .

برای سیم 0.12 از سیم پیچ ساعت دیواری میشه استفاده کرد.اگه یه سیم پیچ اماده (رو مدارا پیدا میشه)که حدودا 1000دور

باشه داشتید /فقط روی اون 10دور سیم بپیچید (پایین عکس) . /جای سیم(0.6)از ترانس لامپ یه بار مصرف(کم مصرف)

یا حتی سیم تلفن میشه ./ در کل ضخامتش زیاد مهم نیست.

نکته:هر دو سیم رو از یه طرف ذغال فریت شروع وهم جهت بپیچید

نکته:عایق کاری مهمه وسیمای زیر و رو نباید با هم در تماس باشند

دیدگاه

سلام

به جای 555 نمیشه PWM میکرو استفاده کرد ؟فرکانسش چقدره ؟

دیدگاه

اگه منظورت خانواده at8051 هستش چرا میشه ..اما باید باoptodrive یاgatedriver کار کنی و قبلش یه تقویت کننده بذارِی /چون میکرو نمیتونه mosfet رو روشن کنه ...ودر نهایت هم خوب جواب نمیده :sad:(قیمت 555 حدود500تومان است)البت جسارت نباشه شاید شما واس کار خاصی بخوای!!!

من فرکانسو بین 10تا 17khz تنظیم کردم که تستش راحتتر باشه(اگه واس کسی جواب نداد/اسیلاتورشو با بلنگو راحت تست کنه ونیازی به اسکوپ نباشه)

اضافه شده در تاریخ :
            اگه رو حساب عکس اولیه میگی اون LM324بود (opamp).گفتم حالا همه میگن چه ربطی داره. عوضش کردم چون منم لنگ باشم از هر چی بیاد تو دستم استفاده میکنم

دیدگاه

AVR رو میگم :biggrin:
              555 زیاد با هاش حال نمی کنم

اگه یه ترانزیستور قبل ماسفت بزارم چی ؟

به جای این ترانسه بخوام های ولتاژ تلویزون ولتاژ تغریبا چقدر میشه ؟ :twisted:

دیدگاه

یکی از دوستای من که ارشد فیزیک میخوند پایان نامش ساخت دیود بود!(چند سال قبل)!!! شما چطوری ساختی؟!
                فکر کنم با یه تیکه زغال و این چیزا میشه ساخت (دقیق یادم نمیاد!)
                اقا خواهشا مشخصات و طراحی اون ترانس استوانه ای که ساختی و روش ساختشو به منم یاد بده!
                چشم قربان اون کارا رو انجام میدم

دیدگاه

شما چطوری ساختی؟!!! /اقا خواهشا مشخصات و طراحی اون ترانس استوانه ای که ساختی و روش ساختشو به منم یاد بده!
                  در مورد دیود خواهشنا دیگه سوال نکنید .نه بابت اینکه نخوام یاد بدم برعکس میخوام اینجا چیزایی رو که مدت زیادی طول کشیده تجربه کردم .به صورت آسان بذارم تا همه استفاده کنن.مبحث بیخودیه.از حوصلم خارجه

در مورد ترانس شک نکن نمیتونی درست کنی .به خودم مغرور نیستم ولی یادته اونی رو که پیچیره بودم....سوخت.......کلی عایق کاری میکنی یه لحظه خروجیشو مصرف نکنی /از داخل یه نشتی ولتاژ میکنه و.......باید بندازی بیرون

اضافه شده در تاریخ :
                  AVR رو میگم :biggrin:
                  555 زیاد با هاش حال نمی کنم
                  اگه یه ترانزیستور قبل ماسفت بزارم چی ؟
                  به جای این ترانسه بخوام های ولتاژ تلویزون ولتاژ تغریبا چقدر میشه ؟
                  نمیدونم!!!

دیدگاه

در مورد دیود خواهشنا دیگه سوال نکنید
                    حتما.

در مورد ترانس شک نکن نمیتونی درست کنی .به خودم مغرور نیستم ولی یادته اونی رو که پیچیره بودم....سوخت.......کلی عایق کاری میکنی یه لحظه خروجیشو مصرف نکنی /از داخل یه نشتی ولتاژ میکنه و.......باید بندازی بیرون
                    همش تقصیر من بود!
                    اینکه واضحه! چون تو شوکر های حرفه ای هم دو تا الکترود خروجی که قراره به بدن فرد خاطی بخوره هم اگه مثلا فاصله الکترود ها 1.5 سانت باشه!! تو قسمت پایینش حتما یه راه اتصال نزدیک تر (مثلا 1 سانت) قرار داره تا اگه به لباس طرف خورد یا حالا هر چی!! خروجی مصرف بشه و ترانس از داخل اتصال کوتاه نشه!(مثله یه شیر اطمینان!) یعنی همیشه قبل خروجی شما باید یه فاصله نزدیکتر بزارید تا اگه یه وقت خروجی تون قطع شد! از اون راه قبلی بار مصرف بشه!
                    البته با عرض پوزش! شما خودتون استادید!
                    اون ترانزیستور هم BD442 اون چیزایی هم که گفتید رو انجام میدم جواب رو عرض میکنم
                    به هر حال ممنونم دوست گرامی

دیدگاه

اگه ترانس رو اینطوری وصل کنیم چی میشه ؟

اضافه شده در تاریخ :
                      دوتا لینک اول (مال عکس ها) خراب شده ها :biggrin:

دیدگاه

اگه ترانس رو اینطوری وصل کنیم چی میشه ؟
                        این مدار به طور تمام موج کار میکنه بازده خوبی داره .ولی نه با هایولتاژ تلویزیون /های ولتاژ تلویزیون نیم موجه واگه ازش استفاده کنیم عملا یه ماسفت بلااستفادست.همچنین بهش فشار میاد

دیدگاه

سلام .

آقای Hi Voltage واقعاً دستت درد نکنه . مداری را که معرفی کردی من ساختمش واقعا ً عالی کار میکنه . راستی برای اینکه قویتر بشه امکان اینکه ولتاژ بیشتر از 15 ولت به مدار بدم هست . یا اینکه ولتاژ مثلاً 24 ولت بدم به ماسفت IRF840 ؟ :twisted:
                          خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

آقای Hi Voltage واقعاً دستت درد نکنه . مداری را که معرفی کردی من ساختمش واقعا ً عالی کار میکنه . راستی برای اینکه قویتر بشه امکان اینکه ولتاژ بیشتر از 15 ولت به مدار بدم هست . یا اینکه ولتاژ مثلاً 24 ولت بدم به ماسفت IRF840
                            خواهش میکنم / چرا امکان نداره ،فوقش میسوزه دیگه !
                            چه عجب .خوبه بالاخره یکی دست به کار شد :applause:

من تو خروجی بیشتر از 10هزار ولت گرفتم اما حداقل روملاک قرار دادم تا واس بقیه مشکل ساز نشه. IRF840هم تا 500 ولت کار میکنه اما جریان دهیش کمه ولی تا 20ولت میشه .اگه از IRF540استفاده کنید بهتره.
                            اگه بیشتر از 20 ولت خواستید بدید(25v) تغییراتی رو پیشنهاد میکنم(البته اگه برای تغذیه, 16ولت با جریان درست حسابی باشه(4امپر) کافیه.ترانسش از اداپتور باید قویتر باشه)

اقای hi voltage ترانسشون سوخته! دیگه به ما سر نمیزنن! :mrgreen: :sad:
                            نه عزیزم من دنیای ترانسم :biggrin:فقط گفتم اگه بتونم مدار راحت طراحی کنم 4نفر بسازه/اگه مداری کسی خواست براش بذارم(البته نه از اینایی که همه جا هست و ساختنش تظمینی نداره)ولی اهل عمل کمه /شما خودت راضی به بلند شدن از پشت pc نیستی 1

اضافه شده در تاریخ :
                            مدار هایولتاژ + لامپ 200 = پلاسما

دیدگاه

اقای های ولتاژ! من بالاخره تونستم بر اساس اون عکس عمل کردم ولی متاسفانه خبری نشد! ترانزیستور هم سالمه! راستش برای من چیزی که مهمه اینه که ترانس دومی که داخل چسب هست و بزرگه نسوخته باشه! وگرنه این مدار خیلی اهمیت نداره! راهی بی خطر برای تست ترانس بزرگ نمیدونید؟! من منتظرم تا اگه راهی به نظرتون میرسه برای سالم سازی این مدار انجام بدم!

دیدگاه

آقای hi voltage نمیشه که های ولتاژ تلویزیون رو بدون این مدار راه انداخت !!
                                اگه میشه چند ولت و چه جریانی نیاز داره ؟؟؟
                                من های ولتاژم نمیدونم مال چه تلویزیونیه اما مشخصاتش اینه :
                                11 تا پایه داره !
                                3 تا از پایه هاش که جلو هستش کلفت تره و سه سیم به رنگ آبی و سفید و صورتی بهش وصله که خیلی از بقیه کلفت ترن !!
                                3 تا پایه گوشه طرف راست داره که 3 تا سیم سفید نازک بهش وصله !
                                5 تا پایه هم طرف چپش هست که که 2 تا سیم سفید که روش یه چیزی مثل وارنیشه قرار داره و یک نارنجی (صورتی) بهش وصله و تا پایه دیگه هم یکی ابی و یکی صورتی !!
                                اینو هم بگم که هایولتاژ روی برد لحیم نشده بود و برعکس به برد پیچ شده بودش و به هرکدوم از پایه ها سیم لحیم شده بود و به نقاط مختلف برد وصل بود !!!!!!!!

راستی با اون روشی که با اهم متر بود میشه پیداش کرد !!!!
                                میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X