پتانسیومتر ولتاژ شارژ کامل باتری رو تعیین میکنه ، جریان رو کم و زیاد نمیکنه !!!
برای اینکه بفهمی خروجی جریان کافی رو میده یا نه ؛ همین طور که باتری به خروجی وصله ( آمپر متر سر راهش - ترجیحا آمپر متر عقربه ای!) یه مقاومت 10 اهم با باتری موازی کن ، حالا ببین جریان چقدر میکشه ! ممکنه مقاومت داخلی باتریت زیاد شده باشه ! البته مقاومت 4.7 اهم هم 10 اهم کن ، مگه 60 میلی آمپر بیشتر میخوای؟!
نه همون 60-70 میلی خوبه.
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
برای اینکه بفهمی خروجی جریان کافی رو میده یا نه ؛ همین طور که باتری به خروجی وصله ( آمپر متر سر راهش - ترجیحا آمپر متر عقربه ای!) یه مقاومت 10 اهم با باتری موازی کن ، حالا ببین جریان چقدر میکشه ! ممکنه مقاومت داخلی باتریت زیاد شده باشه
عصر تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
چون مقاومت 10 اهم نداشتم ؛4.7 اهم گذاشتم
پاسخ : پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !
نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
آقا یه سوتی خفن دادم :mrgreen: ، من باتری رو یادم رفت در نظر بگیرم ، شما ظاهرا همراهی کردی..... :mrgreen:
مقاومت 10 اهم نیم وات بزن البته به جای باتری بزن .... باتری وصل نباشه!!!!!
مطمئنی باتری 70 میلی جریان نمیکشه!
نکنه اشتباه کرده باشی ... :mrgreen:
اقا جان خودت همه چی رو چک کن ببین چیزی دیگه نمیخاد.چون الان برای 2 تا مقاومت 470 اهمی کارم لنگه و باید برم مغازه
آقا این تغییراتی هم که میگم انجام بده ، نیست که من مدار رو برای تغذیه 15 طراحی کردم برای همین خیلی از مقاومتها رو باید تغییر داد....
R3 , R5 رو 470 اهم - R4,R10 رو 1 کیلو - دیگه فکر کنم چیزی رو از قلم ننداختم !!!
میبخشی دیگه پیر شدیم رفت... فراموش کار شدم :redface:
پاسخ : پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !
نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
البته این مقاومتهایی که گفتم ربطی به جریان خروجی نداره !!!
من تصور میکنم شما جریان خروجی رو درست اندازه نگرفتی ، چون به نظر نمیرسه ...
بهترین تستی که میتونی انجام بدی اینه که یه لامپ 6 ولتی نیم واتی یا کمتر رو برداری و به جای باتری بزنی ، اگه روشن شد یعنی حله...
براتون فیلم گرفتم .
در این عکس وقتی که باتری بهش وصل نیست .led سبز(که من ابی گذاشتم)بصورت خیلی کم نور روشن هست . , وقتی باتی وصل میشه طبق معمول پر نور میشه
http://s3.picofile.com/file/7441196555/1.jpg
نورش کمه ولی تو دوربین زیاد نشون میده
در این مرحله یه مقاومت 5 اهمی بهش وصل کردم و جریان میکشه .که این جریان بین 100تا میلی امپری 160 متغییره .ولی بعد از حدود 10 ثانیه ،جریان از 140 میلی به 10 میلی کاهش پیدا کرده و جریان ثابت میمونه .چرا اینجوری میشه ؟؟
http://s3.picofile.com/file/7442553759/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA.3gp.html
در این مرحله باتری رو بهش وصل کردم که جریان 8.9 میلی هست که تغییر نمیکنه .امکان داره چون باتری فول هست جریان نمیشکه ؟؟ و این جریان روی 8.9 ثابت میشه ؟؟
دیدگاه