اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
    پتانسیومتر ولتاژ شارژ کامل باتری رو تعیین میکنه ، جریان رو کم و زیاد نمیکنه !!!

برای اینکه بفهمی خروجی جریان کافی رو میده یا نه ؛ همین طور که باتری به خروجی وصله ( آمپر متر سر راهش - ترجیحا آمپر متر عقربه ای!) یه مقاومت 10 اهم با باتری موازی کن ، حالا ببین جریان چقدر میکشه ! ممکنه مقاومت داخلی باتریت زیاد شده باشه ! البته مقاومت 4.7 اهم هم 10 اهم کن ، مگه 60 میلی آمپر بیشتر میخوای؟!

نه همون 60-70 میلی خوبه.
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

برای اینکه بفهمی خروجی جریان کافی رو میده یا نه ؛ همین طور که باتری به خروجی وصله ( آمپر متر سر راهش - ترجیحا آمپر متر عقربه ای!) یه مقاومت 10 اهم با باتری موازی کن ، حالا ببین جریان چقدر میکشه ! ممکنه مقاومت داخلی باتریت زیاد شده باشه
      عصر تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
      چون مقاومت 10 اهم نداشتم ؛4.7 اهم گذاشتم

دیدگاه

ببینم یه سوال ؛ باتری رو که به خروجی شارژر میزنی ، LED سبز کاملا روشن میشه یا فقط یه لحظه روشن میشه و چشمک میزنه؟!!!

دیدگاه

ببینم یه سوال ؛ باتری رو که به خروجی شارژر میزنی ، LED سبز کاملا روشن میشه یا فقط یه لحظه روشن میشه و چشمک میزنه؟!!!
          نه کاملا روشن هست

دیدگاه

پس میمونه همون تستی که بهت گفتم ؛ اونو انجام بده ببینیم چی به چیه؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

یه مقاومت 10 اهم با باتری موازی کن ، حالا ببین جریان چقدر میکشه ! ممکنه مقاومت داخلی باتریت زیاد شده باشه ! البته مقاومت 4.7 اهم هم 10 اهم کن ، مگه 60 میلی آمپر بیشتر میخوای؟!
              اقا مقاومت رو موازی کردم جیزقاله شد :angry: :angry: دودکرد

انجوری جواب نمیده .باید یه روش دیگه براش پیدا کنیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                اقا مقاومت رو موازی کردم جیزقاله شد :angry: :angry: دودکرد

انجوری جواب نمیده .باید یه روش دیگه براش پیدا کنیم

آقا یه سوتی خفن دادم :mrgreen: ، من باتری رو یادم رفت در نظر بگیرم ، شما ظاهرا همراهی کردی..... :mrgreen:

مقاومت 10 اهم نیم وات بزن البته به جای باتری بزن .... باتری وصل نباشه!!!!!

مطمئنی باتری 70 میلی جریان نمیکشه!
                نکنه اشتباه کرده باشی ... :mrgreen:

آقا این تغییراتی هم که میگم انجام بده ، نیست که من مدار رو برای تغذیه 15 طراحی کردم برای همین خیلی از مقاومتها رو باید تغییر داد....

R3 , R5 رو 470 اهم - R4,R10 رو 1 کیلو - دیگه فکر کنم چیزی رو از قلم ننداختم !!!

میبخشی دیگه پیر شدیم رفت... فراموش کار شدم :redface:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

آقا یه سوتی خفن دادم :mrgreen: ، من باتری رو یادم رفت در نظر بگیرم ، شما ظاهرا همراهی کردی..... :mrgreen:

مقاومت 10 اهم نیم وات بزن البته به جای باتری بزن .... باتری وصل نباشه!!!!!

مطمئنی باتری 70 میلی جریان نمیکشه!
                  نکنه اشتباه کرده باشی ... :mrgreen:
                  اقا جان خودت همه چی رو چک کن ببین چیزی دیگه نمیخاد.چون الان برای 2 تا مقاومت 470 اهمی کارم لنگه و باید برم مغازه

آقا این تغییراتی هم که میگم انجام بده ، نیست که من مدار رو برای تغذیه 15 طراحی کردم برای همین خیلی از مقاومتها رو باید تغییر داد....

R3 , R5 رو 470 اهم - R4,R10 رو 1 کیلو - دیگه فکر کنم چیزی رو از قلم ننداختم !!!

میبخشی دیگه پیر شدیم رفت... فراموش کار شدم :redface:

دیدگاه

اقا دیگه مطمئنی ؟؟ الان برای مقاومت 470 اهمی کارم لنگه و باید فردا برم مفازه برای خرید چند تا مقاومت :angry: :angry:

دیدگاه

اقا دیگه مطمئنی ؟؟ الان برای مقاومت 470 اهمی کارم لنگه و باید فردا برم مفازه برای خرید چند تا مقاومت

البته این مقاومتهایی که گفتم ربطی به جریان خروجی نداره !!!
                      من تصور میکنم شما جریان خروجی رو درست اندازه نگرفتی ، چون به نظر نمیرسه ...

بهترین تستی که میتونی انجام بدی اینه که یه لامپ 6 ولتی نیم واتی یا کمتر رو برداری و به جای باتری بزنی ، اگه روشن شد یعنی حله...

دیدگاه

البته این مقاومتهایی که گفتم ربطی به جریان خروجی نداره !!!
                        من تصور میکنم شما جریان خروجی رو درست اندازه نگرفتی ، چون به نظر نمیرسه ...

بهترین تستی که میتونی انجام بدی اینه که یه لامپ 6 ولتی نیم واتی یا کمتر رو برداری و به جای باتری بزنی ، اگه روشن شد یعنی حله...
                        براتون فیلم گرفتم .

در این عکس وقتی که باتری بهش وصل نیست .led سبز(که من ابی گذاشتم)بصورت خیلی کم نور روشن هست . , وقتی باتی وصل میشه طبق معمول پر نور میشه
                        http://s3.picofile.com/file/7441196555/1.jpg
                        نورش کمه ولی تو دوربین زیاد نشون میده

در این مرحله یه مقاومت 5 اهمی بهش وصل کردم و جریان میکشه .که این جریان بین 100تا میلی امپری 160 متغییره .ولی بعد از حدود 10 ثانیه ،جریان از 140 میلی به 10 میلی کاهش پیدا کرده و جریان ثابت میمونه .چرا اینجوری میشه ؟؟
                        http://s3.picofile.com/file/7442553759/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA.3gp.html

در این مرحله باتری رو بهش وصل کردم که جریان 8.9 میلی هست که تغییر نمیکنه .امکان داره چون باتری فول هست جریان نمیشکه ؟؟ و این جریان روی 8.9 ثابت میشه ؟؟

http://s3.picofile.com/file/7442553652/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C.3gp.html

دیدگاه

:NO:
                          ولوم چند کیلوه؟! چرا پتانسیومتر نذاشتی؟!

وقتی شارژ شروع میشه LED قرمز باید روشن بشه البته اگه به جای باتری مقاومت 10 اهم بذاری روشن نمیشه !

ولتاژ باتریت رو بگیر ببین چفدره !
                          یه سوال ؛ وقتی شارژر رو به تغذیه 12 ولت وصل میکنی LED قرمز روشن و بعد از چند لحظه خاموش میشه ؟!

دیدگاه

ولوم چند کیلوه؟! چرا پتانسیومتر نذاشتی؟!
                            این پتانسیومتر از نوع ولومی هست .با پتانسیومترهای کوچک فرقی نداره .200 کیلو گذاشتم .

وقتی شارژ شروع میشه LED قرمز باید روشن بشه البته اگه به جای باتری مقاومت 10 اهم بذاری روشن نمیشه !
                            وقتی که باتری وصل هست و به اصطلاح داره شارژ میشه ؛؛ led قرمز روشن نمیشه ،ولی وقتی باتری رو از شارژر جدا میکنم برای یه 1 ثانیه قرمز روشن میشه.

ولتاژ باتریت رو بگیر ببین چفدره !
                            یه سوال ؛ وقتی شارژر رو به تغذیه 12 ولت وصل میکنی LED قرمز روشن و بعد از چند لحظه خاموش میشه ؟!
                            تمام این باتریها 4.2 ولت دارند.وقتی که باهم سری میشن میشه 8.4 ولت .
                            و الان هم 8.4 ،ولت داره

اره روشن و حدودا بعد از 1 ثانیه خاموش میشه

دیدگاه

این پتانسیومتر از نوع ولومی هست .با پتانسیومترهای کوچک فرقی نداره .200 کیلو گذاشتم .
                              میدونم ولوم هم یه مقاومت متغیره ولی از پتانسیومتر گرونتره خب!

وقتی که باتری وصل هست و به اصطلاح داره شارژ میشه ؛؛ led قرمز روشن نمیشه ،ولی وقتی باتری رو از شارژر جدا میکنم برای یه 1 ثانیه قرمز روشن میشه.
                              پس عملیات شارژ انجام نمیشه بیخود نیست جریان کمی رو اندازه گرفتی !

تمام این باتریها 4.2 ولت دارند.وقتی که باهم سری میشن میشه 8.4 ولت .
                              و الان هم 8.4 ،ولت داره
                              ولتاژ روی باتری رو خوندی یا با ولتمتر گرفتی؟!

دیدگاه

میدونم ولوم هم یه مقاومت متغیره ولی از پتانسیومتر گرونتره خب!
                                تو مغازمون اینو داشتم و گذاشتم .ضمنا 250 کیلو بود که عوضش کردم و 50 کیلو گذاشتم

پس عملیات شارژ انجام نمیشه بیخود نیست جریان کمی رو اندازه گرفتی !
                                چرا؟؟ رو چه حسابی اینو میگی ؟؟ چرا وقتی مقاومت رو میذارم جریان میکشه و بعد از 10 ثانیه به 9.8 میلی کاهش پیدا میکنه ؟؟

مگه ledقرمز باید وقتی داره شارژ ممیشه ؛ روشن بشه و روشن بمونه ؟؟

ولتاژ روی باتری رو خوندی یا با ولتمتر گرفتی؟!
                                روی باتری هیچی نزده .ولی ولتاژ تموم این باتر ی ها 4.2ولت هست .با ولتمتر تمام باتری ها رو اندازه گرفتم تمامشون 4.2 ولت هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X