اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

اینووووو
    http://www.loneoceans.com/lo_main/la...coil/index.htm

اضافه شده در تاریخ :
    میتونه یکی بهم بگه چجوری با کویل خودرو درستش کرده؟؟ ولتاژ ورودیش هم 220 ولت شهریه.
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      اینووووو
      http://www.loneoceans.com/lo_main/la...coil/index.htm

اضافه شده در تاریخ :
      میتونه یکی بهم بگه چجوری با کویل خودرو درستش کرده؟؟ ولتاژ ورودیش هم 220 ولت شهریه.
      اخه این دادا این کویل ماشین هس دیه چه جوری با 220ولت کار میکنه
      Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
        اخه این دادا این کویل ماشین هس دیه چه جوری با 220ولت کار میکنه
        سلام
        یه دیمر گذاشته دیگه 500 وات اون برق شهرو کم میکنه البته اول از مینیمم شروع کنید بعد ببرید بالا ، قدرتشم میشه کنترل کرد خیلی سادس دیگه با یه خازن های ولتاژم سری کرده چیزی نداره که دیگه
        ولی من شخصا مدار ZVS رو ترجیح میدم چون هم خروجیش های ولتازه هم که قویتره .
        با تشکر
        یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
        http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

همین مدار که فرستادم نمیشه با ولتاژ 12 ولت راش انداخت؟؟، حتما 220 شهری میخاد؟؟؟ :question:
          http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام عرفان جان این مداری که با کویل خودرو درست میشه حتما باید با برق شهر کار کنه و منظور از برق شهر برق متناوب AC است و با باطری یا منبع تغذیه 12 ولت که احتمالا برق مستقیم DC است کار نخواهد کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
              همین مدار که فرستادم نمیشه با ولتاژ 12 ولت راش انداخت؟؟، حتما 220 شهری میخاد؟؟؟ :question:
              با برق دی سی نمیشه باید از نوسان ساز استفاده کنی
              Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
                سلام
                یه دیمر گذاشته دیگه 500 وات اون برق شهرو کم میکنه البته اول از مینیمم شروع کنید بعد ببرید بالا ، قدرتشم میشه کنترل کرد خیلی سادس دیگه با یه خازن های ولتاژم سری کرده چیزی نداره که دیگه
                ولی من شخصا مدار ZVS رو ترجیح میدم چون هم خروجیش های ولتازه هم که قویتره .
                با تشکر
                مدار خودتو ZVS میشه بزاری الان ساختی؟؟؟
                Just God

دیدگاه

سلام بچه های میشه لطفا یک ترانزیستور خییییییییییییلی قوی نام ببرید و مهم نیست که تو خانواده ای مثل ماسفت یا دارلینگتون یا igbt و یا ...... باشه ، ولی فقط قوی باشه و بدرد شوکر بخوره و داغ نشه و نسوزه....
                  من تا حالا 7 تا ترانزیستور سوزوندم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                    سلام بچه های میشه لطفا یک ترانزیستور خییییییییییییلی قوی نام ببرید و مهم نیست که تو خانواده ای مثل ماسفت یا دارلینگتون یا igbt و یا ...... باشه ، ولی فقط قوی باشه و بدرد شوکر بخوره و داغ نشه و نسوزه....
                    من تا حالا 7 تا ترانزیستور سوزوندم
                    فقط و فقط .IRFZ44N
                    Just God

دیدگاه

پس از این بگیرم دیگه :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                        پس از این بگیرم دیگه :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
                        سلام
                        همون مداری که 555 بود رو به جای اون ترانس همون کویل ماشین بزاری کار میکنه و به نظر من irfz44n خوبه ولی عالی نیس منظورم من خودم irfp260n میگیرم حتی برا مدار zvs که مال خود مدار zvs هست irfp250 که 30 امپره ولی irfp260 که قویتره 50 امپر هست من معمولا از اون میگیرم یعنی از 50 امپره و مدار zvs رو من یه مدتیه ساختم و تو این سایتم چندین نفر ساختن و عکسم گذاشتن . منم ساختم خوب جواب داد از اونجایی که مدارشم خارجی هست مقاومه و پایدار هست . مدار zvs که من ساختم تو 20 ولت 8 امپر میکشید و ارک خروجیش دقیقا 10 سانتی متر بود و تونستم تو خروجیش یه لامپ220 ولت 150 وات روروشن کنم و ولتاژ ورودی مدار از 10 ولت تا 40 ولت هست که اگه 40 ولت بدید میتونید یه ارک قشنگ بگیرید مخصوصا با ترانس های ولتاز تلوزیونهای سیاه سفید که قویتر از مال رنگی هاست

اینم سایت اصلیش همراه با عکس و توضیحات کامل
                        http://www.instructables.com/id/ZVS-Driver/?ALLSTEPS
                        با تشکر
                        یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

دست درد نکنه مشکل ترانزیستورم حل شد :wow: :wow:

دیدگاه

سلام
                            همون مداری که 555 بود رو به جای اون ترانس همون کویل ماشین بزاری کار میکنه و به نظر من irfz44n خوبه ولی عالی نیس منظورم من خودم irfp260n میگیرم حتی برا مدار zvs که مال خود مدار zvs هست irfp250 که 30 امپره ولی irfp260 که قویتره 50 امپر هست من معمولا از اون میگیرم یعنی از 50 امپره و مدار zvs رو من یه مدتیه ساختم و تو این سایتم چندین نفر ساختن و عکسم گذاشتن . منم ساختم خوب جواب داد از اونجایی که مدارشم خارجی هست مقاومه و پایدار هست . مدار zvs که من ساختم تو 20 ولت 8 امپر میکشید و ارک خروجیش دقیقا 10 سانتی متر بود و تونستم تو خروجیش یه لامپ220 ولت 150 وات روروشن کنم و ولتاژ ورودی مدار از 10 ولت تا 40 ولت هست که اگه 40 ولت بدید میتونید یه ارک قشنگ بگیرید مخصوصا با ترانس های ولتاز تلوزیونهای سیاه سفید که قویتر از مال رنگی هاست

اینم سایت اصلیش همراه با عکس و توضیحات کامل
                            http://www.instructables.com/id/ZVS-Driver/?ALLSTEPS
                            با تشکر
                            الان قیمت ماسفت260 چنذه تو شهرتون
                            Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                              الان قیمت ماسفت260 چنذه تو شهرتون
                              سلام
                              من از قیمتای تهران خبر ندارم ولی از گران فروشترین مغازه ی شهر خودم به قیمت 50000 ریال خریدم دونه ای که خوبه فک کنم تهران از این ارزونم پیدا بکنید ولی چون من یه کوره القایی ساختم تو اون اول از ماسفت irfz44n استفاده کردم اصلا نتیجه خوب نبود با ماسفت irfp260n قدرتش 3 برابر شد به همین خاطرم میگم که خوب هست. در ضمن اگه بخاید از مدار zvs خودم فیلم و عکس میزارم که اطمینان بشه براتون از کارکرد خوب مدار.
                              سپاس
                              تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                                من از قیمتای تهران خبر ندارم ولی از گران فروشترین مغازه ی شهر خودم به قیمت 50000 ریال خریدم دونه ای که خوبه فک کنم تهران از این ارزونم پیدا بکنید ولی چون من یه کوره القایی ساختم تو اون اول از ماسفت irfz44n استفاده کردم اصلا نتیجه خوب نبود با ماسفت irfp260n قدرتش 3 برابر شد به همین خاطرم میگم که خوب هست. در ضمن اگه بخاید از مدار zvs خودم فیلم و عکس میزارم که اطمینان بشه براتون از کارکرد خوب مدار.
                                سپاس
                                این ماسفت که گفتین میشه بجای ماسفت که تو مدار شوکر بزارم.عالی میشه اگه قدرتش افزایش پیدا کنه.
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X