اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

تشکر برای راهنمایی شما
    این را هم پیدا کردم ، به نظرتون عملی هست ?

این مدار ها که به این شکل ساخته می شن ، توانایی ولتاژ دهی ثابت برای مدت زمان طولانی را دارا هستن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rismaan
      تشکر برای راهنمایی شما
      این را هم پیدا کردم ، به نظرتون عملی هست ?

این مدار ها که به این شکل ساخته می شن ، توانایی ولتاژ دهی ثابت برای مدت زمان طولانی را دارا هستن ؟
      سلام
      بله عملی هست
      اولا بگید لیزرو چه طوری ساختین به من هم کمک کن بسازم لطفا
      بله اگه ترانزیستورو رو رادیات بزارید مشکلی پیش نمیاد ولی جریان خروجی این مدار ضعیفه ولی بله عملیه کاملا .
      سپاس
      یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
      http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
      تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

لیزر هلیوم نئون شامل قسمت های زیر می شه
        تویوب لیزر که بسته به حجم لیزر محاسبه می شه و یک تویوب شیشه ای هست که به نسبت یک به چهار از گاز های هلیوم و نئون داخلش با فشار پایین قرار می گیره و برای ما کارگاه دانشکده ساخت
        دو عدد آینه لازم هست که باید خریداری بشه ، یکی با بازتاب 98 درصد و دیگری بازتاب 100 درصد که دو طرف این تویوب قرار می گیره
        در موردش که جستجو کنید تصاویر خوبی میاره از شمای کلی طرح
        این کلیت قضیه بود
        اگر می خوای با جزئیات محسباتیش و اصول لیزر آشنا بشی ، بهترین کتابی که می تونم معرفی کنم و ترجمه هم شده کتاب اصول لیزر هست نوشته ی اسولتو SVELTO

البته اینم بگم که پروژه گروهی بود ، بیشتر کار ساخت لیزر را دیگران انجام دادند و قسمت منبع تغذیه هم باید من درست کنم .

20K با فرکانس بالا و با ثبات

اگر در طی کار سوالی داشتید خوشحال می شم جواب بدم

از راهنمایی که فرمودید هم متشکرم

دیدگاه

سلام بچه ها ببخشید یه چند روزی نبودم ، اخه دیگه مدارس شروع شدن و خودتون می دونید دیگه پدر آدم در می آید....
          من یه مدار های ولتاژ نیاز دارم که حدود 40 میلی آمپر جریان داشته باشه و با باطری 12 ولت کار کنه ، کسی همچین مداری سراغ داره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
            سلام بچه ها ببخشید یه چند روزی نبودم ، اخه دیگه مدارس شروع شدن و خودتون می دونید دیگه پدر آدم در می آید....
            من یه مدار های ولتاژ نیاز دارم که حدود 40 میلی آمپر جریان داشته باشه و با باطری 12 ولت کار کنه ، کسی همچین مداری سراغ داره؟؟
            مدارش که همون 555 هست حالا دیگه حساب کن باید چه مقاومتی با ترانست سری کنی،که بگی 10 میلی امپر خود ایسی بکشه، میشه 30 میلی امپر. چون فرکانس ساز نصف زمان وصل و نصف زمان قطع هست میشه 50 میلی امپر حداکثر کشش ترانس حالا 12=0.6*که میشه 20 اهم. پس باید یه مقاومت 20 اهم 2 وات با ترانست تو ورودی سری کنی که در اینصورت ولتاژ خروجیت میاد پایین که برای رفعش باید سیم پیچ ثانویه رو بیشتر پیچید.
            موفق باش :nice:
            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
              مدارش که همون 555 هست حالا دیگه حساب کن باید چه مقاومتی با ترانست سری کنی،که بگی 10 میلی امپر خود ایسی بکشه، میشه 30 میلی امپر. چون فرکانس ساز نصف زمان وصل و نصف زمان قطع هست میشه 50 میلی امپر حداکثر کشش ترانس حالا 12=0.6*که میشه 20 اهم. پس باید یه مقاومت 20 اهم 2 وات با ترانست تو ورودی سری کنی که در اینصورت ولتاژ خروجیت میاد پایین که برای رفعش باید سیم پیچ ثانویه رو بیشتر پیچید.
              موفق باش :nice:
              با4047نمیشه دوتا خروجی داره که به دوتا ماسفت بدیم جریان خروجی افزایش پیدا کنه
              Just God

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

سلام بالاخره اسیلاتور های ولتاژم ساخته شد :nice: اولش پس سی بی زدمو اسید و .... تهش دیدم خوب از اب در نیومد. رفتم که رو بورد سوراخ دار بزنمش. که ساختیمو و درس شد.

اینم یه عکس از پایه ها که خودم هنوز تو کفش موندم که چرا پایه ثانویه وصل دو تا اولیه هست

اینم یه عکس از اسیلاتور که متاسفانه وارونه گرفتم شما گوشیتونو وارونه بگیرید درس میشه:-|

حالا یه سوال میخاستم از وقتی که مدار روشنه عکس بگیرم از دور کیفیت نداشت خواستم از نزدیک بگیرم ترسیدم شاید گوشیم بسوزه،اخه خود جناب های ولتاژ گفت وقتی روشته خیلی نزدیک نکنید. مثلا میشه دربینو تا فاصله 30 سانتی جرقه نزدیک کرد؟

دیدگاه

سلام
                  اره میشه تا 20سانت من تست کردم مشکلی پیش نیومد ....این مدار 555درسته ضعیفه ولی صد درصد کار می کنه من باهاش کار کردم به ترانس220به 12ولت زدم خوب بود های ولتاژ نلوزیون هم زدم خوب بود....البته ترانس220به12رو که برعکس زدم ارک نداشتم ولی خروجی زیاد بود...
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من گوشی رو تا 10سانتی بردم مشکلی نداشتم.ولی شما باز احتیاط کنید
                    Just God

دیدگاه

عرفان جان خوب بود :applause: :applause:
                      من اون مداری که ساخته بودم رو ترانسش رو عوض کردم و ترانس تلویزیون رو جایگزین کردم ، و خروجی رو به خازنم وصل کردم....
                      از ترس نزدیک بود بمیرم :eek: :eek:
                      صداش اونقدر بلند بود که کل ساختمون فهمیدن oo: oo: oo:

دیدگاه

من اون مداری که ساخته بودم رو ترانسش رو عوض کردم و ترانس تلویزیون رو جایگزین کردم ، و خروجی رو به خازنم وصل کردم....
                        کدوم مدار .چه خازنی؟؟؟
                        Just God

دیدگاه

خب بالاخره وقت کردم رفتم سر های ولتاژ.
                          این منبع تغذمون که 9 ولت 300 میلی امپر هست.

اینم روشن شدن لامپ 11 وات

اینم خازن دسساز:

اینم ارک 2.5 سانتی همراه با خازن:

و در طول ای جریانات 3 بار ظرفیت خازن در بدنم تخلیه شد. :twisted:

دیدگاه

لطفا بیشتر توضیح بده چه خازنی؟؟؟؟؟از کدوم مدار استفاده کردی؟؟؟همون که با ای سی555بود؟
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                              خب بالاخره وقت کردم رفتم سر های ولتاژ.
                              این منبع تغذمون که 9 ولت 300 میلی امپر هست.

اینم روشن شدن لامپ 11 وات

اینم خازن دسساز:

اینم ارک 2.5 سانتی همراه با خازن:

و در طول ای جریانات 3 بار ظرفیت خازن در بدنم تخلیه شد. :twisted:
                              دادا لامپ کم مصرفو همشون میتونن روشن کنن.لامپ 220 ولت بزن 10واتی یا20واتی ببین روشن میکنه
                              Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
                                دادا لامپ کم مصرفو همشون میتونن روشن کنن.لامپ 220 ولت بزن 10واتی یا20واتی ببین روشن میکنه
                                فک نکنم
                                نه اینکه مدار ضعیفه ها
                                تغیذم خوب نیس. به پاور کامپیوتر وصل کردمش. بیشتر از 12 ولت پاور خاموش میشد رو همون 12 ولت جوری ماسفت داغ میکرد که 10 ثانیه دماش 70 درجه میرسید. ترسیدم خراب شه، محدود کننده جریانم نداشتم. بنظرم این مدارا رو بهتره با باطری خشک 12 ولت تست کرد که همه چیش ردیفه.

بعد یه سوال. ترانس خراب نمیشه اگه مستقیم وصلش کنیم به لامپ؟ چون مقاومت لامپ حدود 800 اهمه واسه این ولتاژ ها حکم اتصال کوتاهو داره، بنظرم باید یکی از سیم هارو به حالت اسپارک گپ در بیاریم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X