پاسخ : آموزش الکترونیک به روش جدید
دوست عزیز شما که دارید ارشد می خوانید نباید فکر کنید اطلاعات دیگران هم مثل شما است من دارم برای کسایی می گم که می خواهند از پایه و اصولی شروع کنند کسانی مثل منو شما که رفته اند دانشگاه با سیستم دانشگاه امده اند جلو که خیلی از مواردش اشتباه بوده شما هنوز دید دانشگاه محور دارید همان طور که گفته اید کتاب هیت یا خیلی از کتاب های رفرنس مباحث متفرقه زیاد دارند ولی کتاب های الکترونیک که کتاب رمان نیستند که از اول شروع کنیم تا اخرش برویم ، هرجا را لازم داشته باشد مطالعه می کنیم با روش دانشگاهی پیش نمی رویم فرض می کنیم که می خواهیم یک وسیله بسازیم در این مسیر هرچه که نیاز داریم را یاد می گیریم( این همان مسیری است که الکترونیک در این مسیر حرکت کرده و پیشرفت کرده یعنی حس نیاز باعث شده خیلی از قطعات درست بشوند اینکه چیزی را بخوانیم که روزی بدردمان بخورد این دید اشتباه است)
به هر حال من قصد توهین یا بی ادبی ندارم من خودم هم ابتدای این مسیر می باشم ولی خواستم اطلاعاتی که داشته ام را در اختیار دوستان بگذارم مخصوصا کسانی که واقعا به الکترونیک علاقه دارند نه به خاطر بحث دانشگاهی یا بحث کار بلکه واقعا عاشق این رشته هستند
آقا سعید من اعلام می دارم بی سواد هستم در این مسیر 
نوشته اصلی توسط سعید خیری
به هر حال من قصد توهین یا بی ادبی ندارم من خودم هم ابتدای این مسیر می باشم ولی خواستم اطلاعاتی که داشته ام را در اختیار دوستان بگذارم مخصوصا کسانی که واقعا به الکترونیک علاقه دارند نه به خاطر بحث دانشگاهی یا بحث کار بلکه واقعا عاشق این رشته هستند
نوشته اصلی توسط سعید خیری

دیدگاه