شما فعلا یه H-Bridge رو راه بندازین،اون راه بیفته بعداً میرسی به قسمت اصل ماجرا که میشه انواع مدارات تانک برای کوره و تطبیق امپدانس و سلف مچینگ و اندازه گیری جریان با CT و پیاده سازی ZVS یا ZCS و در صورت نیاز کنترل توان خروجی با روش های مختلف از جملهPDM و ....
شما فعلا یه H-Bridge رو راه بندازین،اون راه بیفته بعداً میرسی به قسمت اصل ماجرا که میشه انواع مدارات تانک برای کوره و تطبیق امپدانس و سلف مچینگ و اندازه گیری جریان با CT و پیاده سازی ZVS یا ZCS و در صورت نیاز کنترل توان خروجی با روش های مختلف از جملهPDM و ....
سلام پویا بالاخره پیش پینی هام درست از آب در اومد ؟ زدی همه مدار رو ترکوندی ؟
من گفتم قبل از ساخت چند تا تاپیک راجع به این مطلب بحث شده و قبلش اونا رو بخون ، خوندی؟
حالا چطور مدارت ترکید چیارو از دست دادی ؟
سلام پویا بالاخره پیش پینی هام درست از آب در اومد ؟ زدی همه مدار رو ترکوندی ؟
من گفتم قبل از ساخت چند تا تاپیک راجع به این مطلب بحث شده و قبلش اونا رو بخون ، خوندی؟
حالا چطور مدارت ترکید چیارو از دست دادی ؟
چیز مهمی نبود دو تا 840 ترکوندم
حالا شما به من بگو کدوم مدار رو ببندم هر چی بگی من انجام میدم
میخوام به صورت هاف بریچ و فول برچ ببندم هر چی شما بگی
فقط سویچ ها همون 460
سلام.
آقا مدار رو بستم ترکید :angry:
نه این طوری نمیشه این مدار یه درایور میخواد :angry:
خوب این درایور خوبه؟
کمک کنید
وجدانی کجای این مدار نیم پل هست؟؟؟ جان من خودت بگو؟ اگه قبل از مطالعه بخوای دست به کار بشی، خیلی واست گرون تموم میشه.خدای نکرده، ماسفت اگه ترکید و به جایی از بدنت خورد؛ قابل جبرانه؟ اول مطالعه؛ بعد ایمنی، بعد کار
سلام
مدار رو دوباره بستم ایندفه ج داد :wow:
ولی خدا وکیلی عجب قدرتی داشت :eek: :eek:
فردا مدار رو کامل میکنم و میذارم :mrgreen: اضافه شده در تاریخ :
سلام
این من مدار رو درست کردم ولی متاسفانه تمام سویچ ها و درایور ها رو سوزوندم
رفتم سراغ یه مدار ساده تر ولی [shadow=red,left]قدرت مند[/shadow]
اینا هم مدرکش!!!!! اضافه شده در تاریخ : http://www.aparat.com/v/YGpTa http://www.aparat.com/v/urlJA
الان این عکسها دقیقا چی هستن؟ بابت سوزوندن هم ناراحت نباش.قبلا بهت اطلاع رسانی شده بود!!
راستی از عملکرد مدار کوره فیلم گرفتم.با اینکه کیفیت پایین گرفتم؛اما حجمش یه چیزی حدود 70 مگابایت شده! حجمش رو باز هم کم کنم دیگه کیفیتش متلاشی میشه! :mrgreen:
الان این عکسها دقیقا چی هستن؟ بابت سوزوندن هم ناراحت نباش.قبلا بهت اطلاع رسانی شده بود!!
راستی از عملکرد مدار کوره فیلم گرفتم.با اینکه کیفیت پایین گرفتم؛اما حجمش یه چیزی حدود 70 مگابایت شده! حجمش رو باز هم کم کنم دیگه کیفیتش متلاشی میشه! :mrgreen:
ناراحت نیستم ولی فک کنم ای سی تقلبی بود...
فیلمی که گذاشتم رو نگاه کن متوجه میشی...
با چه نرم افزاری حجم و کم میکنی؟ من یک گیگ رو به 5 مگ رسوندم...
EzVideoCutter
دیدگاه