اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

در مورد پنکه سقفی باید بهت بگم که اونها یه نمونه بخصوصی از موتور هستند که استاتور بجای روتور میچرخه در ضمن اونی که شما بهش ترانس میگی در اصل سیم پیچ دور کم کن نام داره

دیدگاه

سلام میشه نظرتون رو بدید. :question:
      دو جفت تا ماسفت irfp460 برای خروجی : real دو تا پلتیر .50 عدد خازن mkp 2u 600v : برای تانک خازن
      ورودی پل 25امپری.خازن الکترولیت 33000 .
      هسته ee5555a باقرقره 21 دور سیمپیچی سیم شماره 0.5 ( یه سوال این شماره سیم برای 15 امپر می کشش جواب میده )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_vs
        سلام میشه نظرتون رو بدید. :question:
        دو تا ماسفت ir2153 برای خروجی : real دو تا پلتیر .50 عدد خازن mkp 2u 600v : برای تانک خازن
        ورودی پل 25امپری.خازن الکترولیت 33000 .
        هسته ee5555a باقرقره 21 دور سیمپیچی سیم شماره 0.5 ( یه سوال این شماره سیم برای 15 امپر می کشش جواب میده )
        سلام
        سه دسته خازن 6 تایی موازی درست کن با هم سری کن با این کار یک خازن 4 میکرو 1800 ولت برای مدار تانک ساختی
        ورک کویل هم حدود 2 میکرو هانری بپیچی فرکانست میشه حدود 50 کیلوهرتز البته سلف مچینگ هم رو فرکانس رزونانس
        مدار تانک اثر میزاره ........سیم 0.50 رو باید 10 لا بپیچی اینهایی که گفتم حدودی هست.............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

من یه مدار بدون توضیخات و اینجاش اینجوریه و اینا می خوام حوصله گشتن 8 صفحه ندارم ؟

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          سلام
          میخوام چند تا مدار کوره القایی بسازم که بسیار ساده و پر کاربرد است

از این نقشه ها میخوام استفاده کنم

ولی با توجه به این که این طور مدارات به صورت ناقص ارائه میشه میخوام به کمک شما یه مدار تمیز دربیاریم.
          هدف من از ساختن این مدار اینه که یه دستگاهی درست کنم که بتونم باهاش مدار کوره القایی،کوییل تسلا،های-ولتاژ،اشعه ایکس و... درست کنم

قطعات هم تهیه کردم

منبع قدرت

موتور های مدار

بانک خازنی

سایر قطعات
          ادامه دارد...

اضافه شده در تاریخ :
          این مدار رو یه سری از دوستان بسته بودن ولی ترانزیستور هاشون در جا سوخت... یه مشکلی تو IR2153 هست...
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=86148.0

من فکر میکنم که نباید همین طوری وصلش کنیم به برق شهر باید از اولش یه ترایاک بذاریم...
          اساتید محترم نطرتون رو بگید :rolleyes:
          اون همه خازن های بزرگ آبی و زرد برای کجای مدار هستن ? منم می خوام همچین مداری رو درست کنم
          http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
            اون همه خازن های بزرگ آبی و زرد برای کجای مدار هستن ? منم می خوام همچین مداری رو درست کنم
            سلام
            ساختن همچین مداری زیادم آسون نیست.... منم نتیجه مطلوبی از این مدارات با ای سی 2153 نگرفتم......
            پیشنهاد من با ای سیuc3842 است..... مداراتش هم توی danyk.cz هست....

دیدگاه

سلام
              ساختن همچین مداری زیادم آسون نیست.... منم نتیجه مطلوبی از این مدارات با ای سی 2153 نگرفتم......
              پیشنهاد من با ای سیuc3842 است..... مداراتش هم توی danyk.cz هست....
              uc3842 تک خروجی و مناسب جهت توپولوژی فلایبک هست..........2153 هم اسیلاتور و هم درایور ماسفت هست
              با 555 هم میشه کوره ساخت ..........اتفاقآ ساخت کوره بسیار راحت هست ..........درسته وجود pll و محافظت های
              اضافه جریان و ولتاژ در یک کوره حرفه ای لازم و ضروری هست اما برای آشنایی میشه از کنترل دستی هم تجربه
              به دست اورد اما شرطش اینه که اطلاعات کاملی از کاری که میخواهید بکنید داشته باشید....
              در ساخت کوره روش سعی و خطا جواب نمیده...............

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                uc3842 تک خروجی و مناسب جهت توپولوژی فلایبک هست..........2153 هم اسیلاتور و هم درایور ماسفت هست
                با 555 هم میشه کوره ساخت ..........اتفاقآ ساخت کوره بسیار راحت هست ..........درسته وجود pll و محافظت های
                اضافه جریان و ولتاژ در یک کوره حرفه ای لازم و ضروری هست اما برای آشنایی میشه از کنترل دستی هم تجربه
                به دست اورد اما شرطش اینه که اطلاعات کاملی از کاری که میخواهید بکنید داشته باشید....
                در ساخت کوره روش سعی و خطا جواب نمیده...............
                سلام
                بله شما درست میفرمایید uc3842 تک خروجی است....
                ولی با همین ای سی میشه یه ترانس پالس ساخت و به راحتی یک هالف بریچ رو راه اندازی کرد....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

سلام
                  بله شما درست میفرمایید uc3842 تک خروجی است....
                  ولی با همین ای سی میشه یه ترانس پالس ساخت و به راحتی یک هالف بریچ رو راه اندازی کرد....
                  انوقت باید قید دیدتایم رو بزنید یا بروش دیگه ای دید تایم بسازید ........
                  با یک SG3525 و ترانس پالس بدون اینکه نیاز باشه نگران دیدتایم باشید میتونید یک مدار فول بریدج رو راه اندازی کرد...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                    انوقت باید قید دیدتایم رو بزنید یا بروش دیگه ای دید تایم بسازید ........
                    با یک SG3525 و ترانس پالس بدون اینکه نیاز باشه نگران دیدتایم باشید میتونید یک مدار فول بریدج رو راه اندازی کرد...
                    سلام
                    توی دیتاشیت های 384x نمودار دیدتایم نسبت به Ct که ذکر شده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Arvin Partovi Azar
                      سلام
                      توی دیتاشیت های 384x نمودار دیدتایم نسبت به Ct که ذکر شده
                      سلام
                      مفهوم دید تایم در یک کنترلر تک خروجی با یک کنترلر با خروجی متقارن فرق میکنه.....
                      استفاده از 384x برای راه اندازی ترانس پالس و کنترل هالف بریدج با دیوتی سایکل 50 درصد صورت میگیره.....
                      حال اگر قسمت برگشت رو دید تایم بنامیم باز ما در خروجی ترانس پالس دید تایم نداریم........
                      و استفاده از 384x در این حالت فرقی با استفاده از 555 نداره.............

دیدگاه

سلام
                        آقا مدار چاپیشم هست بشه مدارشو ساخت سریع اماده بشه استفاده بشه کردش

دیدگاه

..........
                          جدیدترین ویرایش توسط mojtabama2000; ۱۶:۵۶ ۱۳۹۶/۰۴/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده نمایش پست ها
                            بله درایو کردم بخدا داره کار میکنه :mrgreen: الان تو خروجی اصلی مدار دیود :eek: مقاومت وات بالا سوزوندم :twisted: ولی یه مشکلی هست سیم پیچ خروجی وحشتناک داغ میشه :angry: اصلا ماسفت داغ نمیشه :mrgreen: برای من جالبه!!!!!
                            دوستان الان مدار تکمیل شد فقط میمونه جا سازی!!!
                            اینم از عمل کرد مدار:

دوستان زیر 20 ثانیه فلز کوچیک سرخ شد!!! :nice:
                            میشه مدار این پروژه رو بفرستین؟لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط N.Tesla نمایش پست ها
                              میشه مدار این پروژه رو بفرستین؟لطفا
                              با درود . . .
                              صفحه اول تاپیک رو نگاه کنید
                              ولتاژ رو برای تست پایین بگیرید
                              12 یا 24 ولت. وقتی دیدید مشکلی نیست برید سراغ 220 ولت.
                              موفق باشید

دیدگاه

باعرض سلام
                                موضوع پایان نامه من ساخت کوره القایی هست اما هیچ شناختی درموردش ندارم میشه لطفا توی این زمینه کمکم کنید.ب خصوص در مورد طراحی مدارهای داخلی مثل یکسوساز و اینورتر و ...
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X