اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط hamed_vs
    سلام دوستان من این مدارو ساختم حدود 300هزار تومان هم خرج کردم .
    ولی وقتی مدار رو به برق زدم اول که هیچی نشد نه گرم شد نه سرد و بعد از چند ثانیه فیوز مغازه پرید :eek:
    فکر کردم اتصال داشته نگاه کردم اتصالی نداشت باز هم به برق زدم باز هم فیوز پرید :eek:
    بعد با اتصال کوتاه اهمتر نگاه کردم دیدم پایه dوs ماصفت به هم وصلند
    کسی می دونه چی شده :cry2:
    خودم فکر می کنم مشکلم از اینجاست شاید.
    سلام
    اولین توصیه ای اینجا میشه کرد اینه که ابتدا با ولتاژ پایین کار کنید مثلآ 24 ولت در این صورت از سویچهای ولتاژ پایین
    مثل irfp150 استفاده کنید تا متوجه مسائل ریز طراحی بشید ........هیچ گاه مدار رو مستقیم به ولتاژ بالا نزنید
    اونم اولین بار...........البته برای رزونانس موازی بهتره از حدود 50 ولت شروع کنید

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

مرصی کسی می تونه دقیقا ای قسمت رو توضیح بده .
      هسته من یک سیم لاک دار 2 میلیمتر دور این فریت پیچیده وازش خارج و به ورک کویل میره

یا نمی دونم شاید مثل ترانس کاهنده باشه یا چیزی مثل این میشه کمکم کنید.لطفا.
      :read: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_vs
        مرصی کسی می تونه دقیقا ای قسمت رو توضیح بده .
        هسته من یک سیم لاک دار 2 میلیمتر دور این فریت پیچیده وازش خارج و به ورک کویل میره

یا نمی دونم شاید مثل ترانس کاهنده باشه یا چیزی مثل این میشه کمکم کنید.لطفا.
        :read: :cry2:
        اون سیم پیچ که با ورک کویل سری شده سلف تطبیق امپدانس هست که توان انتقالی به ورک کویل رو کنترل میکنه
        اگر درست محاسبه و ساخته نشه خیلی سریع به اشباع میره و اونوقت کار سویچ ها تمامه.......

دیدگاه

پس مشکل این بود که دوتا irfp460 سوخت
          میشه کمکم کنید چه هسته با چه قطر سیم وتعداد استفاده کنم. :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_vs
            پس مشکل این بود که دوتا irfp460 سوخت
            میشه کمکم کنید چه هسته با چه قطر سیم وتعداد استفاده کنم. :read:
            سلام
            چگونگی طراحی سلف بحثی هست طولانی ابتدا هسته ای با حدود مشخصات باید در دسترس باشه تا مشخصاتش استخراج بشه
            و بعد بین حجم سیم پیچی .....اندکسیون ماکزیمم .....گپ ........تناسب درست برقرار بشه........
            در نهایت مشخص میشه که اندازه هسته مناسب هست یا نه.......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_vs
              :surprised: :surprised: :surprised: :eek:
              LCR متر داری تا یک روش ساده پیشنهاد بدم.......

دیدگاه

بگو چیه مخریم مشکلی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_vs
                  بگو چیه مخریم مشکلی نیست
                  سلام
                  اشکال نداره فعلا یه هسته بزرگ مثلEE5555s یاEE6565s تهیه کن تا تعداد دور برات محاسبه
                  کنم .........هسته بزرگتره رو بگیری بهتره هر چند شاید الان بیشتر از نیازت باشه ..الان این دو هسته
                  دم دستم هست........

دیدگاه

:nerd:با سلام EE5555s خریدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_vs
                      :nerd:با سلام EE5555s خریدم
                      سلام
                      شرمنده باید هسته EE5555A رو تهیه کنی این هسته رو داشتم S رو تموم کردم..........
                      با فیبر فایبر گلاس بدون مس که 1.6 میلیتر ضخامت داره برای هسته گپ ایجاد کن.........
                      21 دور سیم پیچی کن.......سیم 10 لا سیم 0.6 هست ......سیم با ضخامت کمتر هم داشتی
                      فعلآ اشکال نداره .......چون داری تست میکنی........
                      این سلفی با اندوکتانس 100 میکرو هانری هست که با جریان پیک بالای 20 آمپر هم اشباع نمیشه..
                      تانک رو برای 50 کیلوهرتز تنظیم کن ابتدا با ولتاژ پایین فرکانس رو بالاتراز فرکانس مدار تانک تنظیم کن بعد
                      بزن به 220 مدار رو بدون بار روشن نکن احتمال ترکیدن خازن مدار تانک هست.........
                      دو عدد LED رو معکوس به هم ببند با یه مقاومت 2..3..وات کیلو 10 یا بیشتر بزن دو سر مدار تانک
                      برای تنظیم دقیق فرکانس استفاده کن هر جا نورش بیشتر بود خوبه...............
                      فرکانس بالای رزونانس باشه خطری برای سویچ ها نداره اما مراقب باش زیاد زیر فرکانس رزونانس نره
                      که کار سویچ ها تمومه...........
                      خواستی توان رو بیشتر کنی میتونی تعداد دور سلف رو کم کنی دو محدودیت داری یکی تحمل پیک
                      جریان توسط سویچ ها و دیگری احتمال رزونانس سلف با خازن بلوکینگ..............
                      خازن بلوکینک هم طوری انتخاب کن که سلف- خازن بلوکینک فرکانس رزونانسی
                      حدالقل یک سوم پایین تر از فرکانس رزونانس مدار تانک داشته باشن .......موفق باشی

دیدگاه

سلام.

امیدوارم در راه ساخت کوره (و سوزوندن قطعات و خالی کردن جیبت) موفق باشی :mrgreen:

من همیشه به کسایی که میخوان کوره رو شروع کنن؛ رزونانس سری رو پیشنهاد میدم.
                        ساخت ترانس کوپل از سلف مچینگ راحت تره!
                        خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
                          سلام.

امیدوارم در راه ساخت کوره (و سوزوندن قطعات و خالی کردن جیبت) موفق باشی :mrgreen:

من همیشه به کسایی که میخوان کوره رو شروع کنن؛ رزونانس سری رو پیشنهاد میدم.
                          ساخت ترانس کوپل از سلف مچینگ راحت تره!
                          سلام
                          معمولآ توصیه خالی دردی از جیب دوستان دوا نمیکنه......... :biggrin:
                          رزونانس سری هم دارای ریزه کاریهای خودشه........مثال میزنم....
                          اکثر تازه کارها خیلی علاقه دارن میخ و سیخ و پچ گوشتی سرخ کنن اونم با ورک کویلی بزرگ ...........
                          بعد قبل از اینکه بفهمن چی شده با جیب خالی مواجه میشن...........
                          در رزونانس موازی هم بهتره از ترانس کوپل استفاده بشه به جهت ایزوله کردن از برق شهر تا خطر کمتری برای
                          دوستان داشته باشه...............

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                            سلام
                            معمولآ توصیه خالی دردی از جیب دوستان دوا نمیکنه......... :biggrin:
                            رزونانس سری هم دارای ریزه کاریهای خودشه........مثال میزنم....
                            اکثر تازه کارها خیلی علاقه دارن میخ و سیخ و پچ گوشتی سرخ کنن اونم با ورک کویلی بزرگ ...........
                            بعد قبل از اینکه بفهمن چی شده با جیب خالی مواجه میشن...........
                            در رزونانس موازی هم بهتره از ترانس کوپل استفاده بشه به جهت ایزوله کردن از برق شهر تا خطر کمتری برای
                            دوستان داشته باشه...............
                            در این جور مواردی که اشاره کردین (کویل بزرگ و بار کم) معمولا رزونانس سری سوییچ میسوزونه ولی رزونانس موازی خازن رزونانس رو میترکونه (که گرونتر از دو یا چهارتا سوییچه)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
                              در این جور مواردی که اشاره کردین (کویل بزرگ و بار کم) معمولا رزونانس سری سوییچ میسوزونه ولی رزونانس موازی خازن رزونانس رو میترکونه (که گرونتر از دو یا چهارتا سوییچه)
                              سلام
                              ترکیدن خازن منحصر به موازی نیست در سری هم اتفاق می افته و معمولآ همه باهم اسیب نمیبینن و با دود سفیدی که
                              دیده میشه شخص متوجه میشه.......اما خیلی ها با سوختن سویچ از دیدن همین دود هم محروم موندن و کار رو نیمه رها کردن......بنده تعصبی رو هیچ کدوم ندارم هر کدوم کارایی خودشون رو دارن...اینچا از موازی پرسیده شده........
                              شاید جای دیگه از سری صحبت بشه.........معملآ هر کس با هر کدوم نتیجه گرفته با همون راحتتره...............
                              تنظیم فرکانس بصورت دستی فقط به عنوان آشنایی سودمند هست و الا در مدار اتومات محافظت های لازم در هر
                              دو مورد وجود داره..........

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                                سلام
                                ترکیدن خازن منحصر به موازی نیست در سری هم اتفاق می افته و معمولآ همه باهم اسیب نمیبینن و با دود سفیدی که
                                دیده میشه شخص متوجه میشه.......اما خیلی ها با سوختن سویچ از دیدن همین دود هم محروم موندن و کار رو نیمه رها کردن......بنده تعصبی رو هیچ کدوم ندارم هر کدوم کارایی خودشون رو دارن...اینچا از موازی پرسیده شده........
                                شاید جای دیگه از سری صحبت بشه.........معملآ هر کس با هر کدوم نتیجه گرفته با همون راحتتره...............
                                تنظیم فرکانس بصورت دستی فقط به عنوان آشنایی سودمند هست و الا در مدار اتومات محافظت های لازم در هر
                                دو مورد وجود داره..........
                                درسته. ولی در رزونانس سری قبل از اینکه خازن بخواد طوریش بشه، سوییچ ها سوختن و در عمل دیگه نوبت به خازن نمیرسه....
                                البته من هم تعصبی در این خصوص ندارم.... فقط خواستم یه کم بحث روشن تر بشه...

معمولا در کوره های ذوب و توان هاب بالا از رزونانس موازی استفاده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X