اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا ساخت مدار کوره القایی

نوشته اصلی توسط Davoud.tavan نمایش پست ها
    سلام .
    آیا کسی به طور صنعتی در مورد کوره های القایی فعالیت جدی داشته؟
    مد نطر من کوره ذوب آلومینیوم هست
    سلام
    اگر برای ذوب و ریخته گری آلومینیوم تحت خلاء یا اتمسفر میخواید صرفه داره. وگرنه در اتمسفر معمولی بهترین روش مشعل گازیه. چون دمای ذوبش پایینه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط morteza.77a نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید دوستان
    لطفا کمک میکنید بنده رو تو ساخت این کوره القایی
    واقعا به کمک شما دوستان نیازمندم
    دوست عزیز ساخت خود کوره القایی خودش یک پروژه تمامه. توی فروم ها و اینترنت یک سری نقشه و مدارهای کلی هست. سایت instructables دو تا نمونه هست.
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

من یه کوره برای ۲۰ کیلو مواد نیاز دارم و چون ضایعات هم مخلوط داره می خوام از کوره القایی استفاده کنم

دیدگاه

سلام کوره القایی برای ذوب 20 کیلو گرم آلمینیوم نیاز دارید ما میتونیم کمکتون کنیم با ما در ارتباط باشید WWW.IHCE.IR گروه فنی مهندسی تولید کوره القایی صنعتی .
        کوره القایی در این حجم برای کارهای میسازیم که کاملا صنعتی باشد یا نظامی برای کاربردهای معمولی نمیسازیم بعلت اینکه قطعات استفاده شده در کوره القایی بسیار با ارزش تر میباشد .
        اگر پرواز را باور کنی پرو بال خواهی گرفت .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده نمایش پست ها
          سلام.
          آقا مدار رو بستم ترکید :angry:
          نه این طوری نمیشه این مدار یه درایور میخواد :angry:
          خوب این درایور خوبه؟

کمک کنید
          سلام این مدار ببندید تمام سویچینگ ها و پل دیود میسوزد - بهترین روش درایو کردن استفاده از بردهای آماده میباشد بعد ابتکارات و دانش فنی استفاده شود جواب خواهید گرفت .
          اگر پرواز را باور کنی پرو بال خواهی گرفت .

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان برق دوست عزیز

پیام هارو که خوندم دیدم این که بشه یه کوره القایی درست کرد بدون اینکه قطعه ای بسوزه مشکل خیلی هاست و من هست تصمیم گرفتم یکی از تجربه های موفقم را در اختیار شما بگزارم

این کوره القایی هست که 1 2 سال پیش درستش کردم خیلی هم خوب کار میکنه من با برق 12 ولت و جریان 20 آمپر dc تغذیش کردم به خوبی فلزات رو حرارت میده و حتی تونستم باهاش آلومینیوم رو هم ذوب کنم
            البته بعد از اینکه تونستم یه سری تغیرات توش ایجاد کنم مثلا استفاده سیم ضخیم تر یا لوله مسی به علت اثر پوستی و قابلیت خنککاری با آب
            یا همینطور که توی عکس مشخصه خازن های سرامیکی پوکیدن و من اونارو با mkp جایگزین کردم بهتره در تعداد بالا استفاده کنید که حرارت بالا نره
            و موضوع عجیب دیگه اینه که حرارت تولیدی سلف و خازن از ماسفت هم بالاتره
            این بخاطر مقاومت کم on state irf3205 هستش حدود 8میلی اهم
            این ماسفت واقغا کار راه بندازه جریان قابل تحمل درین به سورس 110 امپر داره !
            و برای سیم کشی مدار هم حتما از سیم لاکی ضخیم یا سیم برق خانگی استفاده کنید چون قبل از اانکار سیم کشی مدارم ذوب شد مخصوصا تو قسمت خروجی
            اگه هم ولتاژ رو بالاتر ببرید میتونید با جریان بیشتری مدار رو تغذیه کنید من خودم 24 رو توصیه میکنم البته جریان مصرفی وابستگی زیادی به مقاومت و اندوکتانس کویل داره
            من متاسفانه lcr متر نداشتم اینکارو با آزمون خطا انجام دادم ولی درکل هرچی تعداد دور های سیم پیچ و قطر کمتر و سیم کویل ضخیم تر میتونید جریان بیشتری بکشیید
            میتونید برای خازن ها و سلف ها هم هیت سینک بزارید

اینم از لینک ویدیویی که ازش برای ساخت مدار استفاده کردم :

ویدیوی مدار قوی تر:

امیدارم از ساختنش لذت ببرید من که تا نصف شب بیدار بودم و بعد از کلی لحیم کاری تستش کردم اون لحظه خیلی حال داد

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X