اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

ممنون دوست عزیز:
    یازی نیست تمام قطعات رو برای تست از مدار خارج کنید.
    فقط خازن استارتر اونم در صورتی که با ptc موازی شده باشه-دو تا ترانزیستور-دوتا خازن پلیستر حدود 22nf-47nf و 1nf-2.2nf.
    یعنی هنگام تست فقط خارن و ترانزیستور را از مدار خارج کنم؟؟؟
    برای تست دیود و مقاومت دیگه از مدار خارج شان نکنم؟؟؟ ptc هم توی مدار نیست!!
    توصیه میکنم اگر میخوای حرفه ای تعمیر کنی یه LCR متر تهیه کن.
    منظورتان از lcr متر چی هست؟؟؟ خازن سنج؟؟
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون دوست عزیز:یعنی هنگام تست فقط خارن و ترانزیستور را از مدار خارج کنم؟؟؟
      برای تست دیود و مقاومت دیگه از مدار خارج شان نکنم؟؟؟ ptc هم توی مدار نیست!!منظورتان از lcr متر چی هست؟؟؟ خازن سنج؟؟
      بله
      بله
      منظورم دستگاه مولتی متری هستش که هم خازن هم سلف و هم مقاومت رو اندازه میگیره.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام
        برای دیود و مقاومت فقط اونایی که بهشون مشکوک هستیو یه پایشو دربیار.چون زیاد دیدم که بعضی از دیودا و مقاومتا وقتی تو مدارن مولتی متر سوخته نشون میده ولی بیرون درستن.

دیدگاه

سلام بچه ها من یه لامپ دارم که پوگیده. من پل دیود ، تمامی مقاومت ها ، ترانزیستور ها رو عوض کردم باز روشن نشد. فقط : به جای ترانزیستور 13005 اینو گذاشتم 13009 2تا مقاومت هم بود که از مدل1 واتی بود و سیاه شده بود. من فقط نوار قهوه ای کنار مقاومت رو میدیدم برای همین 10 اهم 1 وات گذاشتم. پل دیود هم 1n4007 .

چجوری میشه فهمید فیلیمان لامپ درسته یا نه؟

این مدار ها آماده تو بازار هست؟

http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
            سلام بچه ها من یه لامپ دارم که پوگیده. من پل دیود ، تمامی مقاومت ها ، ترانزیستور ها رو عوض کردم باز روشن نشد. فقط : به جای ترانزیستور 13005 اینو گذاشتم 13009 2تا مقاومت هم بود که از مدل1 واتی بود و سیاه شده بود. من فقط نوار قهوه ای کنار مقاومت رو میدیدم برای همین 10 اهم 1 وات گذاشتم. پل دیود هم 1n4007 .

چجوری میشه فهمید فیلیمان لامپ درسته یا نه؟

این مدار ها آماده تو بازار هست؟
            برد رو از فیلمان جدا کن.هر طرف فیلمان رو مقاومتش رو بگیر.باید هر طرف مقاومت کمی درحد چند اهم داشته باشه .اون طرف دیگه هم باید همین قدر اهم داشته باشه.
            خازن الکترولیت
            خازن استارتر فراموش نشه عوض کردنشون.
            موفق باشید
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
              علاوه بر روش دوستمون دو سر فیلامان رو با تست بیزر مولتی متر چک کنید اگه بوق زد سالمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                برد رو از فیلمان جدا کن.هر طرف فیلمان رو مقاومتش رو بگیر.باید هر طرف مقاومت کمی درحد چند اهم داشته باشه .اون طرف دیگه هم باید همین قدر اهم داشته باشه.
                خازن الکترولیت
                خازن استارتر فراموش نشه عوض کردنشون.
                موفق باشید
                میتونه از ترانزیستورش باشه؟ چون مدلش رو که گفتم فرق میکنه.
                ترانزیستور ها نیاز به هدسینک ندارن؟

دیدگاه

سلام
                  ترانزیستورا سوخته بودن عوض کردید؟لامپ چند واته؟

دیدگاه

استارت لامپ من سوخته میشه از استارت های مهتابی 40 وات استفاده کرد؟. لامپم 50 واته.

دیدگاه

سلام
                      هیتسینک بزاری بهتره. یا ترانزیستور خودشو بزار یا 13007.منظورت از استارت چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                        سلام
                        هیتسینک بزاری بهتره. یا ترانزیستور خودشو بزار یا 13007.منظورت از استارت چیه؟
                        من13009 گذاشتم کارنمیکنه؟ :cry2:

استارت همونیه که زیر این مهتابی ها هست

بعد من ترانسو از مدارم خارج نکردم . 4 تا پایه رو وقتی با تست بوق تست میکنم بوق میزنه؟

بعد این دیاک مدلی چیزی نداره ؟ یعنی بهش بگم دیاک می خوام؟

وقتی به برق میزنمش ترانزیستور هام یه کم گرم میکنن ولی لامپ روشن نمیشه.

دیدگاه

سلام
                          استارت تو مهتابیو منم میدونم چیه منظورم این بود که تو برد لامپ کم مصرف چنین چیزی وجود نداره.
                          ترانسها به ندرت میسوزن و نحوه تستش اینه که تو تست بیزر دو به دو بهم راه بدن.
                          دیاک هم تو تست دیود از هیچ طرف نباید راه بده.مدل خودشو ببرید بگید از همون بهتون بده.
                          شما یه بار دیگه به دقت تمام قطعات رو چک و اونایی که بهشون مشکوک هستی از مدار خارج کن.دقت کن که تو لحیم کاری پایه ها به خوبی اتصال داشته باشن.اگه خود برد هم(منظورم پشتشه) قطعی داشته باشه تمام قطعات سالم باشن روشن نمیشه اونم چک کن.
                          تست فیلامان یادت نره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                            میتونه از ترانزیستورش باشه؟ چون مدلش رو که گفتم فرق میکنه.
                            ترانزیستور ها نیاز به هدسینک ندارن؟
                            از هرجایی میتونه باشه

نه عزیزم استارتر مهتابی رو چطور میخوای اون تو جا بدی! :biggrin:
                            شما معلومه هنوز قطعاتو خوب نمیشناسی بهتره شروع کنی به مطالعه همین تاپیک از چنرید ماه به اینور!
                            شما باید بتونی خازن استارتر روپیدا کنی و تعویضش کنی!
                            شما باید همه قطعاتو تست کنی ومشکل دارا رو عوض کنی واگه همه این کارا رو کردی و روشن نشد اون موقع این علامت رو( :angry: :cry: :cry2 بزاری اینجا.

دیاک شاید بشه گفت سخت جون ترین قطعه لامپ کم مصرفه.
                            تست اولیشم به این صورته که از هر دو طرف نباید راه بده اما اما تا اینجا ما 100 درصد نمیتونیم بگیم سالمه یانه!چرا؟ چون ممکنه اتصال باز سوخته باشه.اون موقع فک میکنی دیاکت سالمه.برای تست که 100 درصد مطمن شی باید حتما درش بیاری وروی یک مدار تستش کنیاما بازم میگم این باید گزینه اخر باشه
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              از هرجایی میتونه باشه

نه عزیزم استارتر مهتابی رو چطور میخوای اون تو جا بدی! :biggrin:
                              شما معلومه هنوز قطعاتو خوب نمیشناسی بهتره شروع کنی به مطالعه همین تاپیک از چنرید ماه به اینور!
                              شما باید بتونی خازن استارتر روپیدا کنی و تعویضش کنی!
                              شما باید همه قطعاتو تست کنی ومشکل دارا رو عوض کنی واگه همه این کارا رو کردی و روشن نشد اون موقع این علامت رو( :angry: :cry: :cry2 بزاری اینجا.

دیاک شاید بشه گفت سخت جون ترین قطعه لامپ کم مصرفه.
                              تست اولیشم به این صورته که از هر دو طرف نباید راه بده اما اما تا اینجا ما 100 درصد نمیتونیم بگیم سالمه یانه!چرا؟ چون ممکنه اتصال باز سوخته باشه.اون موقع فک میکنی دیاکت سالمه.برای تست که 100 درصد مطمن شی باید حتما درش بیاری وروی یک مدار تستش کنیاما بازم میگم این باید گزینه اخر باشه
                              ظاهرا شما اصلا و ابدا یه استارت رو باز نکردید. توی استارت یه خازن و یه قطعه شبیه لامپه که پایه داره وقتی اون قطعات رو کندی گذاشتی رو برد دیگه گنده نیس.
                              بعد من استارت مدار رو بیرون اوردم وقتی تست کردم که اتصال کوتاه نباشه درس بود . و هم چنین ما بقی خازن ها.
                              دیاک هم اتصال کوتاه نداشت.
                              من به 3 تا چیز شک دارم. خازن استارت که سالم هست ولی شاید یه چیزش شده. ترانزیستور و ترانس مدار که اون هم سالمه. مابقی قطعات رو از دم عوض کردم.

من 3 روزه دارم چی میگم ؟ همه قطعات سالما و حتی بعضی از سالم ها رو هم عوض کردم.فقط اگه تست قطعی خازن ها رو بهم میگفتید خیلی خوب بود.

دیدگاه

سلام
                                یک سئوال: این خارن استارتر معمولا ظرفیت اش چند هست؟؟؟ 1250 ولتی هست؟؟؟ یا 100 ولتی؟؟؟ رنگ اش سبز هست؟؟؟
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X