اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام به همه دوستان یه لامپ 40 وات رو بازش کردم ترانزیستورشو در اوردم hfc اون 26 بود که فکر کنم سالمه اما یکی از دیود های تغذیه خراب بود عوضش کردم دوتا دیود روی برد هست که هر چی عوضشون میکنم بازم اتصال کوتاه میشن البته وقتی ترانزیستور از مدار خارجه خوب کار میکنن بعنی اینا سالمن و دیگه کاریشون نداشته باشم?
    چند تا مقاومت هم داخل برد سوخته هست و مقدارشون با اون چیزی که نوشته یکی نیست یه سوال در مورد این مقاومتا داستم حتما باید یک درصد بخرم یا با 5 درصد کار میکنه ? اخه رنگ اخری قهوه ایه
    سلف و خازن و فلوروسنت سالمه لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
      سلام به همه دوستان یه لامپ 40 وات رو بازش کردم ترانزیستورشو در اوردم hfc اون 26 بود که فکر کنم سالمه اما یکی از دیود های تغذیه خراب بود عوضش کردم دوتا دیود روی برد هست که هر چی عوضشون میکنم بازم اتصال کوتاه میشن البته وقتی ترانزیستور از مدار خارجه خوب کار میکنن بعنی اینا سالمن و دیگه کاریشون نداشته باشم?
      چند تا مقاومت هم داخل برد سوخته هست و مقدارشون با اون چیزی که نوشته یکی نیست یه سوال در مورد این مقاومتا داستم حتما باید یک درصد بخرم یا با 5 درصد کار میکنه ? اخه رنگ اخری قهوه ایه
      سلف و خازن و فلوروسنت سالمه لطفا راهنماییم کنید
      دیودا سالمن.
      مقاومت 5% هم جواب میده.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام .
        لامپ درست شد . مقاومت بیس یکی از ترانزیستورا خراب بود . البته ترانزیستورا رو همون 13005 قرار دادم . بجای مقاومتای نیم اهم نیم وات , 0.33 اهم نیم وات گذاشتم و بجای مقاومتهای 12 اهم نیم وات , مقاومتهای 12 اهم 1/4 وات گذاشتم و لامپ درست شد . دیاک هیچیش نبود .

دیدگاه

سلام
          یه لامپ دستم رسیده(40 واته پارس شهاب) که دو تا از مقاومتاش ترکیدن به نظرتون چند اهمن؟اینم عکسش
          http://upcity.ir/images2/42473338774744285843.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
            سلام
            یه لامپ دستم رسیده(40 واته پارس شهاب) که دو تا از مقاومتاش ترکیدن به نظرتون چند اهمن؟اینم عکسش
            معمولآ این 2 مقاومت کم اهم هستند از اونجایی که 40 واته به نظرم شما به جای این 2 مقاومت 2 مقاومت 1 اهم 1 وات بذار فکر کنم روشن بشه و نور خوبی بده و یه مدت مثلآ 1 ساعت هم روشنش بذار ببین چی پیش میاد درضمن قطعات دیگه رو هم حتمآ اول چک کن
            [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
            [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
            [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
            [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
            صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

وقتی یه لامپ تعمیر میکنی بعد وصل میکنی به 110 ولت میبینی روشن میشه ...
              حس میکنی خدایی حس میکنی پادشاه همه مخلوقاتی احساس میکنی توی هوا داری راه میری همه مردم دارن نگات میکنن :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                سلام
                سلام
                دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 10R و 1R بخواد.
                ولی برای اطمینان ببین جریانی که بالاست وقتی روشنه میکشه بیش از 140mA نشه درغیر اینصورت مقاومت 1R رو بیشتر کن.
                ضمنا ترانزیستورا رو هم عوض کن پل دیود و خازن ها هم سالمن.فقط مقاومتای کم اهم و ترانزیستورا تعویض بشن.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa2
                  ممنون . من یه سوال دیگه در مورد این لامپهای کم مصرف دارم که فکرمو به خودش مشغول کرده اصلاً هم نمی تونم براش جوابی پیدا کنم اونم اینه که چرا این لامپها در زمانی که خاموش هستن چشمک میزنن؟؟؟؟!!!!!!!! یعنی هر 3 ثانیه یه نور خفیفی ازشون خارج میشه؟؟؟؟؟ هیچ وقت هم تموم نمی شه..... :eek:
                  علتش نبودن یک مقاومت با اهم بالا مثلا 560کیلواهم بین دو پایه خازن اصلی مداره.

دیدگاه

سلام
                    این مشکل غیر از پیشنهاد دوستمون دو تا راه داره:
                    1.اگه لامپ با کلیدی روشن میشه که led داره با حذف اون مشکل چشمک حل میشه.
                    2.اگه با این کار هم مشکل حل نشد موقع سیم کشی به جای فاز نول رفته به کلید و بعد لامپ که باید جای فاز و نول عوض بشه.

دیدگاه

با سلام بر اساتید
                      می خواستم بدونم ایا می شود به جای خازن 15 میکرو فاراد 400 ولت در لامپ های 70 وات از خازن با ظرفیت بالا مثل 22 یا 33 میکرو فاراد استفاده کرد؟؟؟

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                        با سلام بر اساتید
                        می خواستم بدونم ایا می شود به جای خازن 15 میکرو فاراد 400 ولت در لامپ های 70 وات از خازن با ظرفیت بالا مثل 22 یا 33 میکرو فاراد استفاده کرد؟؟؟

سپاس
                        بله میشه .... ولی چون اندازه مدار بالاست بزرگ میشه معمولا این کارو نمیکنن

دیدگاه

بله میشه .... ولی چون اندازه مدار بالاست بزرگ میشه معمولا این کارو نمیکنن
                          ممنون دوست عزیز: مثلا اگر به ناچار: ظرفیت بالا به کار بردیم چه اتفاقی می افتد؟؟؟
                          سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                            ممنون دوست عزیز: مثلا اگر به ناچار: ظرفیت بالا به کار بردیم چه اتفاقی می افتد؟؟؟
                            سپاس
                            اتفاقی نمیوفته فکر کنم برای اینکه جلوی نوسانات برق رو بگیره استفاده میشه
                            [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                            [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                            [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                            [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                            صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

بچه ها کسی میدونه برا چی خازن صافی مدار برا چی باد میکنه بعد دیگه قابل استفاده نیست ؟
                              یکی از دوستان گفت بخاطر اینکه ممکنه یکی یا چند تا از دیود های پل دیود خراب باشه ولی من یه مدارو دیدم پل دیودش سالم بود اما خازن باد کرده بود جریانش چیه من حسابی روی این موضوع هنگ کردم :eek:

دیدگاه

سلام
                                یکی از دلایل میتونه افزایش دمای خازن باشه که علل زیادی داره:جنس نارمرغوب-روشن بودن بیش از اندازه لامپ-بسته بودن فضای بالاست و...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X