اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    کسی نیست!!
    راستی بهترین مارک لامپ کم مصرف از نظر تعمیر کدام هست؟؟؟یعنی قطعات اش توی بازار بیاد؟؟ نما نور مثلا خوب هست؟؟
    سپاس
    سلام
    فرقی نمیکنه هرچی بخوای تو بازار هست فقط کیفیت و قیمت ها با هم فرق میکنه.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

دوستان ممنون: یک سئوال:
      توی لامپ های کم مصرف کوچک که معمولا برای مهتابی استفاده می شود!(18 وات)! ایا می توان مدار ان را با مدار لامپ 40 واتی جایگزین کرد!! من امتحان کردم!! لامپ روشن شد و جواب داد!!! این وات به چه چیزی ربط دارد؟؟ به فیلامان؟؟
      سپاس

اضافه شده در تاریخ :
      اساتید: تست اتصال کوتاه خازن چطوری هست؟؟؟ زمانیکه مولتی متر را روی بیزر تنظیم می کنیم!! اگر سوت ممتد بزنه خوب هست یا نه؟؟؟

دیدگاه

اساتید: تست اتصال کوتاه خازن چطوری هست؟؟؟ زمانیکه مولتی متر را روی بیزر تنظیم می کنیم!! اگر سوت ممتد بزنه خوب هست یا نه؟؟؟
        همینطور که خودتون گفتید اگر سوت بزنه یعنی اتصال کوتاهه حالا برا بعضی قطعات مثل سلف باید اتصال کوتاه باشه(یعنی سالمه) و برا خیلی قطعات دیگه برعکس(یعنی اگر بوق بزنه قطعه خرابه مثل خازن)
        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

همینطور که خودتون گفتید اگر سوت بزنه یعنی اتصال کوتاهه حالا برا بعضی قطعات مثل سلف باید اتصال کوتاه باشه(یعنی سالمه) و برا خیلی قطعات دیگه برعکس(یعنی اگر بوق بزنه قطعه خرابه مثل خازن)
          ممنون دوست عزیز: شرمنده یک سئوال دیگه!
          من ترانزیستور 13003 را با بیزر تست کردم!! زمانیکه پراب مشکلی را بیس قرار میدهم و پراب قرمز روی یکی از پایه می گذارم عدد نشان میدهد!! ولی زمانیکه روی ان یکی پایه می زارم !عدد 1 را نشان می دهد!!
          ایا این یعنی خراب بودن ترانزیستور!!!
          توی مدار اینجوری نبود!!!هر دو پایه عدد نشان می داد!! به غیر از پایه بیس!
          علت چی هست؟؟؟

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: شرمنده یک سئوال دیگه!
            من ترانزیستور 13003 را با بیزر تست کردم!! زمانیکه پراب مشکلی را بیس قرار میدهم و پراب قرمز روی یکی از پایه می گذارم عدد نشان میدهد!! ولی زمانیکه روی ان یکی پایه می زارم !عدد 1 را نشان می دهد!!
            ایا این یعنی خراب بودن ترانزیستور!!!
            توی مدار اینجوری نبود!!!هر دو پایه عدد نشان می داد!! به غیر از پایه بیس!
            علت چی هست؟؟؟

سپاس
            خوب اگر رو بیزر بزارید و عدد 1 نشون بده باید بوق هم بزنه و این یعنی خرابی ترانزیستور
            کلآ برا تست ترانزیستور فقط یکی از پایه ها باید به دو پایه دیگه اهم نشون بده اون هم از یک طرف و اون دو پایه دیگه از هیچ طرف نباید به هم اهمی نشون بده دقت کن که گفتم اون پایه ای که به دوتای دیگه اهم میده از یک طرف اهم میده یعنی پراپ قرمز روی بیس و سیاه روی هر کدوم از 2 پایه دیگه قرار بدیم یه عدد بین 500 تا 700 میبینیم اما اگر سیاه رو بیس باشه و قرمز رو هر کدوم از پایه های دیگه عددی نمیبینیم(این تست رو رو حالت بیزر انجام بده نه مقاومت)

دیدگاه

خوب اگر رو بیزر بزارید و عدد 1 نشون بده باید بوق هم بزنه و این یعنی خرابی ترانزیستور
              ممنون دوست عزیز: من مولتی متر را توی حالا بیزر گذاشتم!! نه اهم متر!!!
              همانطوری که گفتم!!! پراب سیاه را روی پایه وسط گذاشتم!! ! و یکی از پایه عدد نشان داد و یکی دیگه نشان نداد!!! این یعنی سوختن دیگه؟؟؟سوت هم نمیزنه فقط عدد یک را نشان می دهد!!!
              راستی معادل ترانزیستور را چطوری میشه پیدا کرد؟؟؟ مثلا 13003 معادل اش چی هست؟؟
              سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من مولتی متر را توی حالا بیزر گذاشتم!! نه اهم متر!!!
                همانطوری که گفتم!!! پراب سیاه را روی پایه وسط گذاشتم!! ! و یکی از پایه عدد نشان داد و یکی دیگه نشان نداد!!! این یعنی سوختن دیگه؟؟؟سوت هم نمیزنه فقط عدد یک را نشان می دهد!!!
                راستی معادل ترانزیستور را چطوری میشه پیدا کرد؟؟؟ مثلا 13003 معادل اش چی هست؟؟
                سپاس
                نه دوست عزیز ترانزیستور سوخته نیست شما سیاه رو رو وسط گذاشتی و قرمز رو رو یکی از پایه ها و اهم داد حالا قرمز رو همون پایه که گذاشتی باشه و سیاه رو از روی پایه وسط بردار و بزار رو پایه دیگه رو این حالت هم باید اهم بده و هیچ حالت دیگه ای به غیر این 2 حالت نباید اهم نشون بده و این نشون میده ترانزیستورت سالمه

دیدگاه

نه دوست عزیز ترانزیستور سوخته نیست شما سیاه رو رو وسط گذاشتی و قرمز رو رو یکی از پایه ها و اهم داد حالا قرمز رو همون پایه که گذاشتی باشه و سیاه رو از روی پایه وسط بردار و بزار رو پایه دیگه رو این حالت هم باید اهم بده و هیچ حالت دیگه ای به غیر این 2 حالت نباید اهم نشون بده و این نشون میده ترانزیستورت سالمه
                  ممنون دوست عزیز: من یک قضیه زا متوجه نمی شوم!!!! چرا فقط یک پایه یک عدد یا اهم نشان میده!! و پایه دیگه فقط عدد 1 را نشان میده!!!! چرا توی ترانزیستور های دیگه اینطوری نیست!!! توی ترانزیستور های دیگه هر دو پایه یک عدد ی را نشان می دهد!! که عدد بزرگتر امیتر و ان یکی پایه که عدد کوچک نشان داد کلکتور!!! توی این ترانزیستور چطوری هست قضیه اش!!؟؟
                  سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من یک قضیه زا متوجه نمی شوم!!!! چرا فقط یک پایه یک عدد یا اهم نشان میده!! و پایه دیگه فقط عدد 1 را نشان میده!!!! چرا توی ترانزیستور های دیگه اینطوری نیست!!! توی ترانزیستور های دیگه هر دو پایه یک عدد ی را نشان می دهد!! که عدد بزرگتر امیتر و ان یکی پایه که عدد کوچک نشان داد کلکتور!!! توی این ترانزیستور چطوری هست قضیه اش!!؟؟
                    سپاس
                    عدد 1 نشون دهنده اتصال کوتاهه اگر دو پراپ رو به هم بزنید هم احتمالآ عدد 1 نشون میده و سوت هم میکشه که نشون دهنده خراب بودن ترانزیستوره

دیدگاه

عدد 1 نشون دهنده اتصال کوتاهه اگر دو پراپ رو به هم بزنید هم احتمالآ عدد 1 نشون میده و سوت هم میکشه که نشون دهنده خراب بودن ترانزیستوره
                      دوست عزیز: من حسابی هنگ کردم!! شما الان بالا گفتید نشانه سالم بودن هست و بعد الان میگید یعنی خراب بودن!!!
                      من الان همان ترانزیستور که یکی از پایه هاش عدد 1 را نشان می دهد را به مدار وصل کردم و لامپ روشن شد و داره کار می کند!! oo:
                      راستی ولتاژ ان خازن های پلی استر سبز رنگ چند هست؟؟؟ 100 هست یا 275 !!

سپاس

دیدگاه

دوست عزیز: من حسابی هنگ کردم!! شما الان بالا گفتید نشانه سالم بودن هست و بعد الان میگید یعنی خراب بودن!!!
                        من الان همان ترانزیستور که یکی از پایه هاش عدد 1 را نشان می دهد را به مدار وصل کردم و لامپ روشن شد و داره کار می کند!! oo:
                        راستی ولتاژ ان خازن های پلی استر سبز رنگ چند هست؟؟؟ 100 هست یا 275 !!

سپاس
                        دوست من گفتم اگر ۱ نشون بده خرابه اما اگر بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ نشون بده سالمه

دیدگاه

http://iran-micro.com/%D8%AF%DB%8C%D8%A7%DA%A9-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-p-703.html

این همون دایاک داخل بالاست لامپ کم مصرف هست یا چیز دیگس اخه رنگش ابیه اگه میشه مدلشو بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                            http://iran-micro.com/%D8%AF%DB%8C%D8%A7%DA%A9-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-p-703.html

این همون دایاک داخل بالاست لامپ کم مصرف هست یا چیز دیگس اخه رنگش ابیه اگه میشه مدلشو بگید
                            بله همینه خوب همون دیاک db3

دیدگاه

سلام
                              من یه لامپ 75 وات دارم که ترانزیستوراش 13005D هستن . ترانزیستوراش به علاوه ی مقاومت امیترشون خراب شده منتهی من نتونستم دقیقا همون مقادیر رو تهیه کنم . قطعاتی که در اختیار دارم 13007A و مقاومت 0.68 اهم 2 وات ( مقاومت قبلی نیم اهم نیم وات بود ) هستند . آیا میشه از اینا هم استفاده کنم ؟ البته بگم من اینارو قرار دادم ولی لامپ روشن نشد . دیودهای مدار و مقاومت های دیگه هم تست کردم درست بودن به همین خاطر به این قطعاتی که گفتم قبلا شک پیدا کردم . ضمنا خازن صافی هم تست کردم ولی خوب مطمئن مطمئن نیستم .
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iMOHAMAD
                                سلام
                                من یه لامپ 75 وات دارم که ترانزیستوراش 13005D هستن . ترانزیستوراش به علاوه ی مقاومت امیترشون خراب شده منتهی من نتونستم دقیقا همون مقادیر رو تهیه کنم . قطعاتی که در اختیار دارم 13007A و مقاومت 0.68 اهم 2 وات ( مقاومت قبلی نیم اهم نیم وات بود ) هستند . آیا میشه از اینا هم استفاده کنم ؟ البته بگم من اینارو قرار دادم ولی لامپ روشن نشد . دیودهای مدار و مقاومت های دیگه هم تست کردم درست بودن به همین خاطر به این قطعاتی که گفتم قبلا شک پیدا کردم . ضمنا خازن صافی هم تست کردم ولی خوب مطمئن مطمئن نیستم .
                                ممنون
                                فیلامین + فیوز(در صورت وجود) + دیاک و .. رو هم تست کنید. ترانزیستورتون ممکنه ترتیب پایه هاشون با هم فرق کنه به همین خاطر قبل از تعویض هر ترانزیستور دیتاشیتش رو بخونید یا خودتون تست کنید. اون طور که یادمه این دو مدل ترتیب پایه هاشون مثل همه. احتمال زیاد اگه فیلامین سالمه مشکل از دیاک باشه
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X