اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

اقا ارزش نداره مدارو انالیز کنی حتی اگه قطعات سالم رو هم عوض کنی ممکنه مشکلت حل نشه بهترین راه اینه که یه برد سالم بزنی جاش فقط ترانزیستورش باید با برد فابریک یکی باشه و هیت سینکم بزن روش که زیاد داغ نکنه بعد مقاومت های امیتر رو توان بالا بزن لامپ های نمانور و پی اس تی اکثرا این مشکلو دارن یا کم و زیاد میشه یا نصفش نوری میشه (تجربه ثابت کرده)

دیدگاه

دوستان یه لامپ چینی 200 وات دارم کل قطعات مدارو روچک کردم وسالم هست چندتا قطعه معیوب روهم عوض کردم لامپ روش میشه ولی اول نور کل لامپ نصف هست بعد چند ثانیه نصف لامپ پرونور میشه و بعد از چندثانیه نصف دیگش پرنور میشه!
      کسی میتونه کمک کنه؟

چیزی که به نظر من هست ،یا فیلامانش مشکل دار هس . ویا اینکه یکی از ترانزیستورات نیمه جونه.
      خازنهای استارتر رو هم را نیگا بنداز
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لامپ چینی هست و برای تعمیر پیش من آوردن و مدارش تو بازار پیدا نشد حالا تعمیرش کنیم چه اشکالی داره؟!
        فیلامانش رو تست کردم مقاومت هر چهار فیلمان یک اندازه هستو بعد چندثانیه روشن میشه احتمال معیوب بودنش بنظرم خیلی کمه!
        قطعات رو که تست کردم سالمند ولی این دیر روشن شدن باید مربوط به یه قسمت خاص مدار باشه نه همه مدار
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

خازنهای استارترش درسته؟
          اگه درسته پل دیودی رو چک کن و 2تا خازن های ریپلگیرش رو عوض کن
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

احتمالا این مسله مربوط میشه به خودشیشه لامپ ممکنه گازداخلش مشکل داره برای این که خیالت راحت بشه بایه شیشه دیگه تستش کنید0

دیدگاه

سلام
              حباب و بالاست رو با مشابه خودشون جدا تست کن اگر از حباب نبود احتمالا بعضی از قطعات نیمسوز شدن.
              امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
              از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

مشکل اینجاست که نه حباب جداگانه نه مدار جدا میتونم پیدا کنم اینجا این نوع لامپ مصرفش خیلی پایینه! بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  مشکل اینجاست که نه حباب جداگانه نه مدار جدا میتونم پیدا کنم اینجا این نوع لامپ مصرفش خیلی پایینه! بازم ممنون
                  سلام
                  ببین لامپ شما در واقع دوتا لامپه و هر طرفش جداگانه یه لامپه .پس به راحتی میتونی با لامپ و بالاست 105w لامپت رو تست کنی.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                    سلام
                    ببین لامپ شما در واقع دوتا لامپه و هر طرفش جداگانه یه لامپه .پس به راحتی میتونی با لامپ و بالاست 105w لامپت رو تست کنی.
                    درسته. تست نکردم ولی میشه دیگه مدار یا حباب رو با لامپ دیگه تست کرد مثلا حباب 60 چینی رو با مدار 105 چینی ویا مثلا حباب 40 چینی رو با مدار 60 چینی تست کرد؟ باید در هرصورت توان مدار از توان لامپ بیشتر باشه

دیدگاه

شما هر بالاست معمولی رو که بزاری جواب میده ولی زود خراب میشه برای اینکه زود نسوزه ترانزیستور رو ارتقا بده جریان لامپو اندازه بگیر و اندازه جریان مصرفی یه ترانزیستور انتخاب کن که جریان کلکتورش از جریان لامپ بیشتر باشه مقاومت ها رو هم از 0.25 وات به 0.5 وات ارتقا بده حله

اما چون لامپ شما دو تا مدار بالاست داره باید دوتا مدار با پی سی بی کوچیک بزنی روش یا دوتا مدارو دوطبقه بزنی و سیم خروجی رو با سیم کشی به لامپ برسونی

صحیحشم اینه که اگر اینبار موفق نشی لامپو بی خیال شی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                        اقا زدم یه لحظه لامپ روشن شد بعد خاموش شد و دیگه روشن نشد :cry:
                        دوست عزیز ترانزیستورت 13002 هستش اگه بجاش میخوای 13003 بزنی باید ترانزیستور رو بر عکس بزنی.
                        یعنی 13002 و 13003 رو بخوای جاشونو عوض کنی باید بچرخونیشون. اگه متوجه نشدی دیتا شیتش رو نگاه کن.
                        13002 و 13001 مشابه هستند پایه هاشون . و 13003 و 13005 و 13007 هم پایه هاشون با هم مشابه هستند.

ممکنه به همین دلیل سوخته باشه.
                        برای تشخیص پایه های ترانزیستور روی برد میتونی از اون دیود نزدیک ترانزیستور کمک بگیری اون دیود بین پایه های کلکتور و امیتر به صورت معکوس بسته شده یعنی پایه کاتد دیود کلکتور و آند دیود امیتر هست و پایه بعدی هم بیس.
                        یک دلیل دیگه هم هست اینه که لامپ در حالت نمیسوز بوده یا قطعات دیگه ای خراب بودن که با تعویض ترانزیستور باعث سوختن ترانزیستور شدن.
                        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          درسته. تست نکردم ولی میشه دیگه مدار یا حباب رو با لامپ دیگه تست کرد مثلا حباب 60 چینی رو با مدار 105 چینی ویا مثلا حباب 40 چینی رو با مدار 60 چینی تست کرد؟ باید در هرصورت توان مدار از توان لامپ بیشتر باشه
                          سلام
                          برای تست بله میشه ولی برای طولانی مدت مشکل داره.
                          ضمنا اگر از این بالاستای دوبل خواستید من چند صد تایی آماده دارم.کیفیتشونم متوسطه.

دیدگاه

سلام یه لامپ کم مصرف دارم که اوین باره این مدلیشو میبینم
                            همونطور که تو تصویر هم مشاهده میکنید به جای اینکه از هر کدوم از فیلمان ها 2 تا سیم بیاد (مجموعآ 4 سیم) و به بورد وصل بشه فقط از هر کدوم یک سیم میاد و به بورد وصل میشه و یه سیم دیگه هر فیلمان هم از تهش بریده شده
                            خود بورد هم دوجا بیشتر برای اتصال سیم نداره(در صورتی که در لامپ های دیگه 4 پین برای 4 سیم وجود داره)
                            مارکشم "افراتاب"
                            میشه یکی در موردش توضیح بده؟
                            [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                            [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                            [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                            [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                            صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

با سلام
                              یه لامپ 42 وات هست.1.دو تا از مقاومت های smd پشتش ترکیدن.غیر از دو مقاومت سوخته که قابل تشخیص نیستن مقاوتهای دیگه 300 (7 تا) و 564 (2 تا) اهمن.مقدار دو مقاومت سوخته؟تمام مقاومت های 300 اهم عددی بین 5.41 تا 9.83 رو نشون میدن ایا همشون سوختن؟
                              2.سر خازن استارتر یه خورده باد کرده و تو تست بوق نه بوق ممتد میزنه یا کوچیک.عوض شه بهتره یا نه؟
                              3.ترانسش سه پایه هست و دو پایه بهم راه میده ولی یه پایه نه((پایه وسطی)ترانس سالمه؟(یه ترانس برای یه لامپ سالم رو چک کردم که هر سه پایه دو به دو بهم راه میدن)
                              4.دو تا ترانزیستور هم سوخته
                              5.گارانتی لامپ تا سال 89/12 بوده ایا ارزش تعمیر داره؟
                              6.عکس هم میزارم ولی چون قطعات smd هستن خیلی قابل وضوح نیست:
                              http://upload7.ir/viewer.php?file=04378263231518012924.jpg
                              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
                                سلام یه لامپ کم مصرف دارم که اوین باره این مدلیشو میبینم
                                همونطور که تو تصویر هم مشاهده میکنید به جای اینکه از هر کدوم از فیلمان ها 2 تا سیم بیاد (مجموعآ 4 سیم) و به بورد وصل بشه فقط از هر کدوم یک سیم میاد و به بورد وصل میشه و یه سیم دیگه هر فیلمان هم از تهش بریده شده
                                خود بورد هم دوجا بیشتر برای اتصال سیم نداره(در صورتی که در لامپ های دیگه 4 پین برای 4 سیم وجود داره)
                                مارکشم "افراتاب"
                                میشه یکی در موردش توضیح بده؟
                                سلام یه عکس از بردش بزار.
                                خازن استارتر رو میبینی؟
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X