اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

توی این عکس هم یه برد رو می بینید که به جای مقاومتها smd معمولی گذاشته شده.اون چهار تا مقاومتی که دورشون قرمزه همشون با لحیم بهم ارتباط دارن یعنی با تست بیزر پایه اولی به اخری راه میده و هر مقاومت هم پایه هاش بهم دیگه راه میده.اونی که بردو برام اورده میگه موقع کندن یکی از مقاومت ها بخشی از مدار هم باهاش کنده شده و برای رفع این مشکل از لحیم استفاده کرده و همو رو بهم متصل کرده.این لامپ هم موقع روشن شدن فیوزش میترکه.اگه جای دیگه هایی از مدار هم مشکل داره ممنوم میشم راهنمایی کنید.
    http://upload7.ir/uploads//0e30e586f6f30773ab02daf2d44d4a2f1818110b.jpg

دیدگاه

اگر مقدار مقاومت ها درسته احتمالا سیم های مقاومت ها به هم اتصال ندارند ؟ ترانزیستور هارو چک کردی ؟ یه کار کن یه لامپ 100 رشته ای رو با برق مدارت سری کن بعد از چند ثانیه اگر ترانزیستور دود کرد ترانزیستوراتم عوض کن احتمال 90 درصد درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
        با سلام خدمت دوستان
        یه برد برام اوردن که عکسش در لینک زیر هست.اون قسمتی که دورش قرمزه سه تا پایه ترانزیستور و دو پایه خازنه.به علت بد لحیم کردن ترانزیستورا دور سوراخ پایه ها سوخته ولی موقع تست دیود ترانزیستورا سالمن.دو خازن روبه روی ترانزیستوراروی برد موقع تست بازر بوق ممتد میزنن ولی بیرون مدار بوق نمیزنن.وقتی کلید رو میزنی لامپ روشن نمیشه و یه صدای تق میده. احتمال داره دو سیم ورودی برق برد لحیم کاریش بد انجام شده باشه و لامپ روشن نشه و همون صدا رو بده.تو عکس مشخصه. راهنمایی لطفا
        http://upload7.ir/uploads//6597d6df43e5309374d4ee03017d324067b5908d.jpg
        تو این عکس بین پای های فیلامان جای دیود هست(با خط قرمز مشخصه) ولی از اول روی برد نبوده چرا؟روی بعضی از بردها هم این مورد یعنی بودن جای قطعات و نذاشتن از سوی کارخونه رو چندین بار دیدم علتش چیه و اگه گذاشته بشه بهتر نیست؟
        جلوی سیم ورودی برق لامپ که دورشو سفید کردم یه سوراخ هست امکان داره اون سیم اشتباها به سوراخی که داخلش هست لحیم شده باشه؟

http://upload7.ir/uploads//7172d86a56dfc9d1665b203152f197b0cc69a6a3.jpg
        سلام
        در مورد جای قطعات که اونو باید خودت تست کنی ببینی جاشون درسته اگه درس بود برای ارباط پی سی بی از پشت به هم با سیم تلفن یا هرچی به هم حیم کنه نه اینجوری داغون.بعد مطمئن شو اتصال کوتاه نشده باشه.تو عکس جهت ترانزیستورات درسته ؟همیشه یادت باشه مقاومت 1تا 2.2اهمت باید به امیتر ترانزیستورات وصل باشه و 15 تا 33 اهمت به بیسشون.( منظورم یه سرشونه دقت کن که یهکی از اون مقاومتهای رنج 1تا2.2 اهم بین کلکتور و امیتر مشترکن یعنی از امیتر یکی رفته به کلکتور اون یکی )
        برای برق ورودی هم اگه از قبل بوده درسته ولی برای تست درستی ، یه سر برق ورودی میاد به یه جفت اندوکاتد دیود ها ( یعنی اند وکاتد دیود ها به هموصل و به یه سیم برق وصل میشه ) و یه دیگه جفت اندو کاتد هم به هم ( 2تا دیود باقی مونده که اند وکاتد به هم وصل و بعد به برق )این راه درستیشه.
        اون دیودها هم لازم نیس بزاری.من تو بعضی برد ها دیدم لیاشم نمیدونم چیه .شاید یه نوع محافظت باشه.
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
          توی این عکس هم یه برد رو می بینید که به جای مقاومتها smd معمولی گذاشته شده.اون چهار تا مقاومتی که دورشون قرمزه همشون با لحیم بهم ارتباط دارن یعنی با تست بیزر پایه اولی به اخری راه میده و هر مقاومت هم پایه هاش بهم دیگه راه میده.اونی که بردو برام اورده میگه موقع کندن یکی از مقاومت ها بخشی از مدار هم باهاش کنده شده و برای رفع این مشکل از لحیم استفاده کرده و همو رو بهم متصل کرده.این لامپ هم موقع روشن شدن فیوزش میترکه.اگه جای دیگه هایی از مدار هم مشکل داره ممنوم میشم راهنمایی کنید.
          http://upload7.ir/uploads//0e30e586f6f30773ab02daf2d44d4a2f1818110b.jpg
          چرا همه مقاومتا یه رنجن ؟اگه درست خونده باشم نارنجی سیاه قهوه ی میشه 300 اهم !!!!مطمئنی از رنجاش و اینکه همه مقاومتن؟؟
          برای اتصال بورد هم گفتم از سیم نازک تلفنی 0.5 یا 0.6دهم استفاده کن.دیدی خیلی مهمه از سیم 0.75 رشته ای.

دیدگاه

یا سلام یه سوال کسی میدونه این فیوز ای که تو لامپا هس اسمش چیه من رفتم توکل راستش پیدا کردم دقیقا خودش بود ولی 200 تا رو 10000تومن میداد :eek: :eek:
            منم که کم تر میخواستم با لگد پرتم کرد بیرون :cry2: :cry2:
            مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

یا فیوز شیشه ای هست یا فیوز کربنی که بستگی به وات مدار جریان و نوع فیوز فرق میکنه من تو امجد و عباسیان که گشتم کسی نداشت!!!!
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                یا سلام یه سوال کسی میدونه این فیوز ای که تو لامپا هس اسمش چیه من رفتم توکل راستش پیدا کردم دقیقا خودش بود ولی 200 تا رو 10000تومن میداد :eek: :eek:
                منم که کم تر میخواستم با لگد پرتم کرد بیرون :cry2: :cry2:
                سلام
                مگه چند امپر بودن، ولتازشون چند بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                  سلام
                  مگه چند امپر بودن، ولتازشون چند بود؟
                  شما یه سیم تلفن بزار جاش بهتر از فیوز عمل میکنه این سوسول بازیا چیه دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                    شما یه سیم تلفن بزار جاش بهتر از فیوز عمل میکنه این سوسول بازیا چیه دیگه
                    نترکونیمون :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام خسته نباشید ,من تازه واردم اگه اشتباهی دیدید زنید به پایه تازه واردی,
                      ببخشید سوال اولم اینه یه لامپ دارم همه قطعاتش رو تست کردم مشکلی نداره,بعد وقتی برق رو بهش وصل میکنم اولش صدایه عجیبی میاد انگار از ترانسه,بعد نوره لامپم درکنار صداش ضعیف قوی میشه,بعد یمدتم خاموش شد ,مشکل از چیه؟

دیدگاه

سلام مدارت ptc داره؟ اگر داره درش بیار و پایه هاشو آزاد بزار
                        خازن الکترولیتی و استارترت رو هم تستش کن احتمال داره خازن الکترولیتی خراب شده باشه
                        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحیدشهبازی
                          سلام خسته نباشید ,من تازه واردم اگه اشتباهی دیدید زنید به پایه تازه واردی,
                          ببخشید سوال اولم اینه یه لامپ دارم همه قطعاتش رو تست کردم مشکلی نداره,بعد وقتی برق رو بهش وصل میکنم اولش صدایه عجیبی میاد انگار از ترانسه,بعد نوره لامپم درکنار صداش ضعیف قوی میشه,بعد یمدتم خاموش شد ,مشکل از چیه؟
                          تجریه ثابت کرده این نوع مدار ها که خاموش روشن میشن هرکاریشون کنی درست بشو نیست حتی اگه تمام قطعات رو عوض کنی شما برد مدارتون رو با برد وات مشابه تعویض کن ان شا الله مشکلت حل میشه

دیدگاه

سلام
                            منم یه لامپ اینجوری اومد دستم که بعضی وقتا روشن میشد بعضی وقتام نه.یعنی اینکه دلبخواهی بود.همهچیشم بهظاهر سالم بود.ولی خازناش مشکل داشت ( الکترولیتیاش) که عوض کردم ولی مشکل نداشت. تا اینکه امروز دیدم باز روشن نمیشه وقتی بازش کردم دیدم ترانزستوراش ترکیده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                              سلام
                              منم یه لامپ اینجوری اومد دستم که بعضی وقتا روشن میشد بعضی وقتام نه.یعنی اینکه دلبخواهی بود.همهچیشم بهظاهر سالم بود.ولی خازناش مشکل داشت ( الکترولیتیاش) که عوض کردم ولی مشکل نداشت. تا اینکه امروز دیدم باز روشن نمیشه وقتی بازش کردم دیدم ترانزستوراش ترکیده
                              این جور مدار هارو باید باید اوراق کنی بدرد چیز دیگه ای نمیخورن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                                این جور مدار هارو باید باید اوراق کنی بدرد چیز دیگه ای نمیخورن
                                سلام.بزار دوباره میرم تو کارش بینم چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X