اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط power110
    اقا احسان ptc چی؟
    جواب داده شد تو همین انجمن سرچ کنید

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط saeed_06
    دوستان یه لامپ 120 وات دستم رسیده 3 تا از قطعاتش سوخته بودن تعویض کردم اما باز روشن نشد رفتم سراغ تزانزسیستور دیدم بجاش ماسفت گذاشته cs730 بود دوستان بنظرتون عیب از ماسفته اگر جواب مثبته ماسفت مشابهش چی هست میتونم irfp44n بزارم ؟ اخه ان کاناله در مورد دوتا از مقاومت هاشم یه سوال دارم دوتا 510 کیلو بودن من 560 کیلو دارم میتونم اینارو جاش بزنم؟

مرسی
    برای تشخیص سالم بودن لامپ همه قطعات رو باید تست کنید نه بعضیا رو.
    اگه ترانزیستور سوخته بود میتونی 13007 و بهتر 13009 بزاری
    اگه رنگ چهارمش طلائیه به نظرم زیاده ولی اگه نقره اییه میشه.
    یه چیزی هم در اثر تجربه بگم بعضی وقتا همه قطعات سالمن حتی فیلامان ولی باز هم لامپ یا روشن نمیشه یا سو سو میزنه چرا؟
    چون گاز داخل حباب از بین رفته و تمام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
      اقا احسان ptc چی؟
      سلام
      پی تی سم هم موازیه خازن استارتر هست.همونخازن ا ولتاژ بالای یک کیلو ولت
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
        دوستان یه لامپ 120 وات دستم رسیده 3 تا از قطعاتش سوخته بودن تعویض کردم اما باز روشن نشد رفتم سراغ تزانزسیستور دیدم بجاش ماسفت گذاشته cs730 بود دوستان بنظرتون عیب از ماسفته اگر جواب مثبته ماسفت مشابهش چی هست میتونم irfp44n بزارم ؟ اخه ان کاناله در مورد دوتا از مقاومت هاشم یه سوال دارم دوتا 510 کیلو بودن من 560 کیلو دارم میتونم اینارو جاش بزنم؟

مرسی
        کسی میدونه ماسفت چی بزارم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
          کسی میدونه ماسفت چی بزارم؟
          سلام ماسفت cs730 ولتاژش 400 ولت 5.5 آمپره با 1 اهم مقاومت. میشه همون irf840 گذاشت که 500 ولت 8 آمپره و0.85 اهم. دیتاشیت هارو ببینی قشنگ مشخصه
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
            سلام ماسفت cs730 ولتاژش 400 ولت 5.5 آمپره با 1 اهم مقاومت. میشه همون irf840 گذاشت که 500 ولت 8 آمپره و0.85 اهم. دیتاشیت هارو ببینی قشنگ مشخصه
            سلام 13009 چی نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
              سلام 13009 چی نمیشه
              نه داداش من :surprised: ماسفت با ترانزیستور زمین تا آسمون با هم فرق دارن
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

یه لامپ رو 3000 تومن خرج کنی اونوقت فقط 5 تومن از مشتری بگیری :cry: چه زندگیه اخه :cry:

خدا بزرگه :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                  یه لامپ رو 3000 تومن خرج کنی اونوقت فقط 5 تومن از مشتری بگیری :cry: چه زندگیه اخه :cry:

خدا بزرگه :biggrin:
                  زندگی همینه
                  حالا این زور نیس دکترای جراح توی یه عمل 10 میلیون حقوق می گیرن ماهم پدر مدار رو در میاریم و دل رودشو میریزیم به هم و اندام های خرابشو تعویض می کنیم.
                  http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                    نه داداش من :surprised: ماسفت با ترانزیستور زمین تا آسمون با هم فرق دارن
                    خخخخخ
                    به ماسفتش دقت نکردم
                    اگه ماسفت نبود چی
                    ترانزیستوری اریم که مثلا 1000 ولت یا بیشتر باشه و با امپر مشابه و مقاومت مشابه یا کمتر با 840 ؟

دیدگاه

اه این لامپا هم سر دراز دارند تا بخاد تعمیرش کنم تموم موهای بدنم سفید شده .

چشتون زور بد نبینه اخرین باریه که به فامیل میگم لامپ تعمیر میکنم 2 روزه پاشم !
                      دوتا ماسفت براش عوض کردم بعدش برا مقاومتا رفتم یکی بخرم گفت 510 کیلو استاندارد نیست حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی روی مقاومت 510 کیلو نوشته بود ! خلاصه گفتم مشابهشو بده 560 کیلو داد زدم رو لامپ روشن نمیشد زدم رو لامپ کوچیک تر روشن شد ! بنظرتون چیکار کنم :cry:

دیدگاه

مشکل از مقاومت نیست لامپ ایراد دیگه ای هم داره . بله 510 کیلو استاندارد نیست ولی 560 هم خوبه اگه شما میخوای دقیق تر بشه 2 تا 1 مگا رو با هم موازی کن میشه 500 کیلو نزدیکتره به 510 :biggrin: . ولی باز هم احتمالا 510 نیست رنگش عوض شده شاید
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

با سلام.می خوام با یکی از دوستان یه تعمیر گاه لامپ های کم مصرف راه بندازیم.می خوام برم بازار برای خرید قطعات(خازن-مقاومت و...)چی بگیرم و به چه تعداد؟اگه پیشنهاد سازنده ایی دارید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                            اه این لامپا هم سر دراز دارند تا بخاد تعمیرش کنم تموم موهای بدنم سفید شده .

چشتون زور بد نبینه اخرین باریه که به فامیل میگم لامپ تعمیر میکنم 2 روزه پاشم !
                            دوتا ماسفت براش عوض کردم بعدش برا مقاومتا رفتم یکی بخرم گفت 510 کیلو استاندارد نیست حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی روی مقاومت 510 کیلو نوشته بود ! خلاصه گفتم مشابهشو بده 560 کیلو داد زدم رو لامپ روشن نمیشد زدم رو لامپ کوچیک تر روشن شد ! بنظرتون چیکار کنم :cry:
                            یادت باشه شما باید روی لامپو کم کنی نه اون :biggrin:
                            بقیه قطعات رو با حوصله چک کنید. 510 میشه سبز قهوه ایی مشکی همین رنگاس؟مارک لامپ چیه؟چک فیلامان و گازش یادتون نره. مطمئن شید که فیلامان به برد اتصال داشته باشه بعضی وقتا موقع جا زدن حباب ممکنه این ارتباط قطع بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                              با سلام.می خوام با یکی از دوستان یه تعمیر گاه لامپ های کم مصرف راه بندازیم.می خوام برم بازار برای خرید قطعات(خازن-مقاومت و...)چی بگیرم و به چه تعداد؟اگه پیشنهاد سازنده ایی دارید...
                              به فکر در امدش هم باش ماهی 100 الی 150 بیشتر بهت نمیرسه ! شغل پر زحمتی هم هست ... گاهی اوقات ناامیدت میکنه
                              از همین فروشگاه بخر من اولین خریدمو برا قطعات لامپ انجام دادم چیزی حدود 250 هزار تومن برام خرج برداشت
                              از هر رنج مقامت 0.25 و 0.5 وات 100 تا بخر
                              خازن الکترولیت حد اقل 100 تا 15 میکرو 400 ولتی بخر زیاد لازمت میشه
                              ترانزیستور هم همین طور 13001 13003 13005 13007 13009. 13009 کمتر بخر چون هم گرونه هم فقط تو لامپای توان بالا استفاده میشه باز هم هر ترانزیستور 100 تا
                              یه هویه خوب هم باید داشته باشی هیتر باشه که چه بهتر راحت ترانزیستور هارو در میاری باهاش البته 706 فقط نخر
                              یه جعبه قطعات خوب و درجه یک 70 تایی هم بخر 40 تومن بیشتر نیست
                              اینم عکس جعبه قطعات من

اینم لیست خرید قطعات توصیه شده

به قیمت ها توجه نکن مال 1 سال پیشه شما از همین فروشگاه اینارو تهیه کن http://eshop.eca.ir/ بازار گرون میگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                                منم تو این تایپیک دنبال این قضیه بودم ولی مشکلات خاص خودشو داره
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=99368.new#new
                                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X