اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    2تا یه سر به امیتر وصله که نوشته 1R5 که فک کنم 1اهم بزارم براش کافیه ولی اون 2 تا دیگه خونده نمیشن و به بیسش وصله که 22اهم بزارم کافیه.
    میخاستم ببینم درست میگم ؟
    و دیود محافظ رو که یه 4007 رو به ترانزیستورا وصل میکنیم چجور باید باشه . یعنی اند به کلکتور و کاتدش به امیتر ؟
    در ضمن یه طرف فیلامان سوختس ، اگه با یه مقاومت 2اهم بزنم احتما داره قطعات داخلیش بسوزه ؟
    چون 2تا ترازیستور و خازن الکشو عوض کردم
    سلام
    مقاومت 1r5 یعنی 1.5r.
    کاتد به کلکتور.
    من با روش مقاومت به جای فیلامان موافق نیستم و امتحان هم نکردم چون لامپ مردمه و باید از کارم مطمن باشم.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
      سلام
      مقاومت 1r5 یعنی 1.5r.
      کاتد به کلکتور.
      من با روش مقاومت به جای فیلامان موافق نیستم و امتحان هم نکردم چون لامپ مردمه و باید از کارم مطمن باشم.
      اها نزدیک بودا کاتد پس به کلکتوره و اند به امیتره ( دقیقا چند درصد باعث افزایش طول عمر میشه ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      اهمشو نگرفتم ولی یه کاریش میکنیم
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

با سلام
        این دیود محافظ مورد بحث شما کدومه تو این برد؟
        http://upload7.ir/viewer.php?file=98102955587269962364.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
          با سلام
          این دیود محافظ مورد بحث شما کدومه تو این برد؟
          http://upload7.ir/viewer.php?file=98102955587269962364.jpg
          همونی که با پایه اول و آخر ترانزیستور موازیه.
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

یعنی این دو تا
            http://upload7.ir/imgs/2014-12/23335600948906542672.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
              همونی که با پایه اول و آخر ترانزیستور موازیه.
              شارزر چان نباید بین کلکتور و امیتر باشه؟اونجوری بیس و کلکتور میشه که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                یعنی این دو تا
                http://upload7.ir/imgs/2014-12/23335600948906542672.jpg
                درسته.

شارزر چان نباید بین کلکتور و امیتر باشه؟اونجوری بیس و کلکتور میشه که
                اصلاح میکنم:
                پایه دوم و سوم
                http://www.eleccircuit.com/wp-content/uploads/2008/04/80w-flourescent-electronic-ballast-by-phe13005.gif

دیدگاه

دوستان چسب نواری که دور چوک ها میچسبونند رو میدونید چه نوعی هست؟ کجا پیدا میشه؟
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

همون ها که هسته فریت می فروشند اکثرا دارند .فکر کنم ایران میکرو هم قبلا داشت قیمتش هم خیلی بالاتر چسب نواریه
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                      همون ها که هسته فریت می فروشند اکثرا دارند .فکر کنم ایران میکرو هم قبلا داشت قیمتش هم خیلی بالاتر چسب نواریه
                      این چسب مدر نظرتون هست؟
                      توضیح فروشگاه:
                      "چسب نسوز - عرض 1 سانت قیمت : 115,000ریال از این چسب ها جهت جلوگیری از آسیب رسیدن به قطعات جانبی برد در هنگام کار با هیتر هوای گرم استفاده می شود"
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نه اینها اصلا استفاده نکنید که رسانا هم هست

دقیقا مثل اون چسبهای روی ترانسها است رنگ زرد داره اما شاید اشتباه می کنم ایران میکرو نداشته یا اینکه قبلا داشته الان دیگه نداره .اما خلاصه بودنش هست و هسته فروشها دارند .البته خیلی از بچه های همین سایت من دیدم از چسب کاغذی استفاده می کنند که زیاد اصولی نیست
                        ولتر

دیدگاه

از این چسبایی که داروخونه ها دارن.یا از ترانس پیچا بگیر

دیدگاه

از این چسبایی که داروخونه ها دارن.یا از ترانس پیچا بگیر
                            اگر منظورتون شکسته بندی است اونها کم کردن عرضشون خیلی سخته .اگر منظورتون چسبهایی مثل چسب بینی یا زخم هست اونها تو دمای داخل لامپ و ترانس جواب نمیده و مثل چسب کاغذیه فقط برای کار ما گرون تر در میاد
                            ولتر

دیدگاه

سلام
                              یه لامپ کم مصرف اسام دی برام رسیده که 2تا مقاومتش 514 یعمی 510کیلو سالمه
                              اما 4تا دیگش
                              2تا یه سر به امیتر وصله که نوشته 1R5 که فک کنم 1اهم بزارم براش کافیه ولی اون 2 تا دیگه خونده نمیشن و به بیسش وصله که 22اهم بزارم کافیه.
                              میخاستم ببینم درست میگم ؟
                              و دیود محافظ رو که یه 4007 رو به ترانزیستورا وصل میکنیم چجور باید باشه . یعنی اند به کلکتور و کاتدش به امیتر ؟
                              در ضمن یه طرف فیلامان سوختس ، اگه با یه مقاومت 2اهم بزنم احتما داره قطعات داخلیش بسوزه ؟
                              چون 2تا ترازیستور و خازن الکشو عوض کردم
                              سلام به همه بخصوص دوسته خوبم شارزر جام
                              این لامپای اس ام دی رو مخن
                              یه لامپ بهجای 6تا مقاومت 8 تا داشت که روش 270 و 220 نوشته بود یعنی 220 اهم و 270 اهم . این که هیچ درس شدش. روشنم میشه
                              اما در مورد اون لامپ که تو نقل قول مقاومتاش رو اوردم در عمل 1 اهماشو که مطمئنم و عوض کردم ولی اون 2تای دیگه اگه مثلا 100 اهم باشه چی ؟؟(15 اهم تا 33 اهم معولشه میدون ولی خب شکه دیگه :redface: ) اینجوریه :
                              0_1 حالا جای خالی چیه خدا میدونه
                              کمکم کنین.لامپشم پارسه و 40 وات که ترانزستورای 13005 داره
                              .
                              لطفا مارک لامپای چینی رو هم بگن تا مام بدونیم
                              ممنون بازم

دیدگاه

با سلام به دوستان
                                دوتا ترانزیستورای لامپم سوخته (اتصال کوتاه) بود.ترانزیستور نو واسش گرفتم.
                                آیا چیز دیگه ای هم باید عوض بشه.تا برم واسش بگیرم
                                با تشکر
                                شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X