سلام نه لازم نیس
دیتاشیت کافیه بدونی.
ببین به بیسشون 22 اهم 1وات یا 2وات بزن ( 15 اهم تا 39 اهم هم زدی حله )
به امیترشم 1اهم تا 2.2اهم 1تا 2وات بزن
سلف تیروئیدم دقت کن ، زمانی که بازش میکنی جهت و تعداد دوراش یادت باشه
یه خازن 400 ولتت داغونه
4007رو عوض کن.
بقیه قطعاتم احتمالا سالمه جهت اطمینان تست کن و یه مقاومت ضربه گیر ورودی رم داشتی بزار
سلام.این مورد پیدا کردن مقاموت از روی دیتاشیتو بیشتر توضیح میدی؟
پس منظور شما اینه که مثلا مقاومت 22 اهم به پایه بیس ترانزیستور و 1 اهم به پایه امیتر درسته؟
برای لامپ های وات بالا مثلا 200 یا 250 هم همین روش صدق میکنه؟
پس منظور شما اینه که مثلا مقاومت 22 اهم به پایه بیس ترانزیستور و 1 اهم به پایه امیتر درسته؟
برای لامپ های وات بالا مثلا 200 یا 250 هم همین روش صدق میکنه؟
سلام
بله صدق میکنه فقط واتشو ببر بالا.
معمولا 1اهم و 2 اهم نرماله
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
باتشکر از همه دوستان
من یه لامپ دیگه هم دارم که اونو دیروز بازش کردم ودیدیم 13003 هاش با مقاومت های 1اهم و10 اهمش کلا پریده ولی خازناش اوکی بود ودیود های 1n4007هم چک کردم مشکلی نداشت ولی امروز بعداز تعویض قطعات سوخته هیچ اتفاقی نیافتاد :eek: :eek: بعد اومدم خازن هاشم تعویض کردم DB3 مدارم تعویض کردم روشن نشد که نشد :cry2: :cry2: به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه ؛ممنون میشم اگه کمک کنید
راستی این لامپ همون روز اول که به برق زده شده کلا بیشتر از یکساعت کار نکرده وبعد پریده (و روشم با افتخار ساخت چین خورده :redface میتونه مشکل کلا از طراحیش باشه یا نه .
ممنون
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
باتشکر از همه دوستان
من یه لامپ دیگه هم دارم که اونو دیروز بازش کردم ودیدیم 13003 هاش با مقاومت های 1اهم و10 اهمش کلا پریده ولی خازناش اوکی بود ودیود های 1n4007هم چک کردم مشکلی نداشت ولی امروز بعداز تعویض قطعات سوخته هیچ اتفاقی نیافتاد :eek: :eek: بعد اومدم خازن هاشم تعویض کردم DB3 مدارم تعویض کردم روشن نشد که نشد :cry2: :cry2: به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه ؛ممنون میشم اگه کمک کنید
راستی این لامپ همون روز اول که به برق زده شده کلا بیشتر از یکساعت کار نکرده وبعد پریده (و روشم با افتخار ساخت چین خورده :redface میتونه مشکل کلا از طراحیش باشه یا نه .
ممنون
سلام دوستان حتما اول فیلامان رو چک کنین ( اگه مقاومت ضربه گیر تو ورودی یا فیوز داره چک کنین مسیر رو ببینین به سر پیج را ه میده یا نه ، شاید مشکل همون جلو چشتون باشه )
خب مقاومتا اکی هس ، ترانزیستور ها اکی هس ( به شرطی که جهتش اکی باشه ) ، و دیود ها هم میفرماین سالمه .
پس میمونه خازن استارتر و پی تی سی در صورت وجود ( اگه داره ) ، خازن استارتر رو عوص کنین و ببینین اکی هست یا نه .
اما در اخر می مونه سرپیچی که توش وصل میشه لامپ.
تمامی موارد رو چک کنی گیرت در میتد ( مسیر پشت لامپ هم ، منظورم بوردش قطعی نداشته باشه و لحیم مردگی نداشته باشه )
عزیز این مقاومت ضربه گیر کجا قرار میگیره و اندازش باید چند باشه ؟بجاش فیوز شیشه ایی هم میشه گذاشت؟
دوسته خوبم اقای شاهمحمدی نوشته:
بستگی به توان لامپ داره قبلا هم توضیح داده بودم. برای توان مثلا 10 وات 47 اهم باشه 23 وات 22 اهم باشه 40 وات 10 اهم 100 وات 5 اهم و .... . برای ایشون که گفتم واسه لامپ 40 وات چینی 22 یا 33 بزار به این خاطره که لامپشون چینیه و 40 وات واقعی نیست فوقش 20 وات. مقاومت هم باید حتما آجری(یا ولتاژ بالا) باشه وگرنه اتصال باز میشه. (مقاومت های ولتاژ بالا که تو لامپ های ایرانی با کیفیت میبینید و آبی رنگ که با ورودی سری هست نوع مخصوص هست و مقاومت های معمولی(کربنی) بزارید جواب نمیده).
میتونید از سلف مقاومتی بزرگ هم استفاده کنید(کاری به خاصیت سلفیش نداریم مهم مقاومتشه) که مقاومتشون مناسب باشه. مثلا اگر سلف مقاومتی 1 میلی هانری بزرگ 20 اهم بود واسه لامپ 23 وات خوبه/ 2 تارو موازی کنید واسه 40 وات/ 4 تارو موازی کنین برا 100 وات /و ....
ویزایش: راستی لامپت را افتاد
سلام
نه نمیشه.
یه راه خطری داره اونم اینه که دو سر قطع رو با یه مقاومت بین 1تا 4.7 اهم وصل کنن.
ولی مواظب باش و در دسترس لامپ نباشی.
آقا لطفآ اصلآ این کارو نکنید
من نمیدونم دوستان از این کار جواب گرفتن یا نه
اما من چندین دفعه با مقاومت امتحان کردم و بعد از چند ثانیه مقاومت های ورودی و کم اهم ترکیدند
دیدگاه